13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش سوهان توری
کره ۲۰ گرم
زعفران خشک آسیاب شده ۱/۴ ق چ
عسل ۱ ق س
کنجد یا هر مغز دلخواه ۵۰ گرم ( ۱/۲ پ)
شکر ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ)
پودر هل ۱/۴ ق چ
آرد سفید ۱ ق س
خامه صبحانه یک و نیم قاشق سوپخوری
🔴 دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ۵ تا ۸ دقیقه
🔴 از کاغذ روغنی نمیشه استفاده کرد یا باید ورق نسوز بزارین یا تابه تفلون یا چدن که بشه تو فر گذاشت
🔴 همینکه شروع به جوشیدن کرد و طلایی شد کافیه
🔴 اگر پخت سوهان کم باشه بعد از پخت ممکنه روهم که میزارین بهم بچسبن
🔴 از فر که بیرون میاد نرمه روش پودر پسته یا نارگیل میریزیم وقتی کمی خودش رو گرفت به آرومی از سینی خارج میکنیم
🔴 غلظت مواد برای داشتن سوهان های یک اندازه خیلی مهمه
اول یکی دوتارو بزارین تو فر اگر غلظت مناسب بود بقیه رو هم پایپ کنین وتو فر بزارین
🔴 اگر سوهان ها خیلی شکل نامنظمی داشت مایه شل هست و باید کمی آرد اضافه کنین
🔴 اگر پهن و حالت توری نشد یعنی مواد سفته و باید کمی خامه اضافه کنین
منبع @fateme.d67
#سوهان #سوهان_عسلی #سوهان_توری #سوهان_کنجدی #آموزش_سوهان
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت و بی دردسر بدون استفاده از شکلات و .... سبدگل کیک خامه ای درست 👌
خیلی دوسش داشتم😊
#تزئین_کیک #دیزاین_کیک #تزیین_کیک
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براونی رژیمی
راحت، سریع، خوشمزه🥰🥰🥰
نصف یک عدد موز
یک سوم پیمانه جو دو سر پرک
یک چهارم پیمانه شیر
یک ق غ عسل
یک ق غ پودر کاکائو
نصف ق چ جوش شیرین
یک عدد تخم مرغ
همه مواد رو تو غذاساز میریزیم به مدت ۳-۴ دقیقه با دور تند مخلوط میکنیم تا مایع صاف بشه توی ظرف مورد نظر میریزیم و روش چند تیکه شکلات تلخ میریزیم میذاریم فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزه.نوش جان🥰
منبع @rosettecake
#براونی #براونی_رژیمی #براونی_شکلاتی #آموزش_براونی #شکلات_رژیمی #رژیم_غذایی #شیرینی_رژیمی
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش شیرینی یاقوتی
کره گیاهی یا حیوانی۱۸۰ گرم(یا روغن صاف ۱۵۰ گرم)
پودر قند ۵۰ گرم
آرد سفید حدود ۳۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
عسل یک ق غ
وانیل نصف ق چ
بریلو به مقدار لازم
اول کره و پودر قند رو با دور تند میزنیم تا روشن و سبک بشه
بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه در حد مخلوط شدن میزنیم
بعد نشاسته رو اضافه بعد آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک یا نوک انگشت مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست تمیز نچسبه
خمیر رو نیم ساعت استراحت میدیم و به قطر یک سانت بین دو نایلون باز میکنم و کاتر میزنیم
توی فر ۱۷۰ درجه گازی یا ۱۵۰ درجه برقی به مدت حدود ۱۵ دقیقه میپزیم تا زیرش طلایی بشه
این رسپی حدود ۵۴ تا شیرینی با همین سایز میده، نوش جونتون🥰😊
منبع @Rosettecake
#شیرینی #شیرینی_عید #شیرینی_یاقوتی #شیرینی_خشک #آموزش_شیرینی #شیرینی_خانگی
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تزئین ببینین دلتون باز شه🤩🤩🤩
#تزیین_کیک #تزئین_کیک #دیزاین_کیک
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac