هدایت شده از کیک و ترفند آفتاب مهتاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نون خوش طعم و خوش بافت شکلاتی 😍🍫
آرد نان فانتزی == ۲۸۰ گرم (۲ پ)
شیر == ۱۴۰ گرم (دو سوم پیمانه) (ممکنه ۱ یا ۲ ق کمتر یا بیشتر نیاز باشه چون جذب رطوبت آردها متفاوته)
مخمر فوری ۱ ق چ
کره: ۳۰ گرم (۱ ق غ یا ۲ ق چ)
شکر ۳ ق غ
وانیل نوک ق چ
نمک ۱ پنس
شکلات چیپسی نسوز به مقدار لازم
مواد لازم رومال
۱ عدد تخم مرغ و ۱ ق غ شیر وکمی وانیل.
منبع @negarin_cake_mashhad
#نان #نون #نان_شکلاتی #شوکورول #نون_شکلاتی #نان_خانگی #نون_خونگی #آموزش_نان
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
هدایت شده از کیک و ترفند آفتاب مهتاب
ادامه آموزش نان شکلاتی👇
✅نکته
برای خمیر گرفتن با دست( بدون همزن) همه ی مواد خشکو باهم مخلوط کنید
(اگه از تازه بودن خمیرمایه مطمئن نیستید با نصف لیوان از شیر دستور و ۱ ق چ شکر عمل بیارید بعد اضافه کنید)
بعد به مواد خشک شیرو کم کم اضافه کنید وخمیرو با قاشق هم بزنید. شیر تا جایی اضافه میشه که خمیرمون یک گلوله بشه که نه خیلی سفت و خشک و پودریه و نه خیلی شل وول.
بعد ۵ دقیقه با دست ورز بدید و بعد از اون کره نرم شده رو طی ۲ مرحله بهش اضافه کنید و هربار ۴ یا ۵ دقیقه ورز بدید. تا درنهایت به یک بافت لطف و نرم برید. کلا ۱۵ دقیقه ورز کافیه.
با همزن کلا ۷ دقیقه کافیه.
مهم: (برای از بین بردن چسبندگی خمیر اصلا آرد اضافه نکنید و فقط با ورز دادن چسبندگی خمیرو ازبین ببرید)
طبق فیلم چونه کنید و ۲۰ دقیقه استراحت اولیه بدید.
بعد از اون خمیر رو تقسیم کرده وبعد چونه های گرد در آورید و ۱۰ دقیقه استراحت بدید.
سپس هر چونه رو به شکل مستطیل باز کنید و شکلات چیپسی نسوز بریزید و رول کنید.
رومال بزنید و بذارید ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.
بعد استراحت مجدد رومال بزنین و در فر بذارین.
با حرارت همزمان از بالا و پایین در طبقه وسط: با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه.
با حرارت فقط از پایین در طبقه وسط : با دمای ۲۳۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۱۵ دقیقه.
❌حتما یک کاسه آب داخل فر بذارید و فر از نیم ساعت قبل با همون دما گرم شده باشه.
هدایت شده از خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمائید صبحانه نون و چای شیرین...
نوش جان😋😋😋
کلیپهای خاص در کانال خاص
https://eitaa.com/khaas1402
هدایت شده از کیک و ترفند آفتاب مهتاب
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک موز شکلاتی🍰🍌🍫
🍰تخم مرغ 3 عدد
🍰موز 2 عدد
🍰آرد 180 گرم (1.5 پیمانه)
🍰شکر 180 گرم (1پیمانه)
🍰پودر کاکائو 30 گرم (3قاشق غدا)
🍰روغن مایع 100 گرم (نصف لیوان)
🍰شکلات نوتلا 80 گرم (2قاشق غ)
🍰بکینگ پور 4 گرم (یک ق چایخوری پر)
🍰نمک 1 پنس
قالب 20 تا 25 /دمای فر 180 درجه
مهلت پخت 35 تا 40 دقیقه به نسبت قدرت فر حتما بعد 35 دقیقه با خلال تست شود در صورت خمیری نبودن مرکز کیک از فر خارج کنید
ابتدا موز را پوره میکنیم،تخم مرغ ها به همراه شکر را 6 .5 دقیقه با دور تند هم میزنیم، موز پوره شده را به همراه شکلات نوتلا اضافه کرده و 2دقیقه هم زده شود، روغن مایع اضافه شده 30 ثانیه با دور کند هم زده شود، آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک ترکیب شده در 3 مرحله روی مواد الک میکنیم و به آرامی هم میزنیم در حد مخلوط شدن.روی کیک بعد پخت شکلات نوتلا برای تزئین استفاده شده
منبع @cakeyousef_com
#آموزش_کیک #کیک_موز #کیک_موز_شکلاتی #کیک_پزی #کیک_موز_نوتلا
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کمی خلاقیت میشه کلی طرحهای زیبا روی کیک زد😍👌
#تزئین_کیک #دیزاین_کیک
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/mycakee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دل به عشق جوان می ماند
چه در دل داری
.
.
.
# الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
#امیرالمومنین
💌 عید غدیر خم، عید ولایت مبارک باد ...
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/mycakee
در روز ولادت باب الحوائج حضرت موسی بن جعفر(ع) امیدوارم گره های زندگیتون بدست ایشون باز بشه و حال دلتون شاد باشه❤️
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/mycakee