eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
472 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی: ۱عدد🦈 گردوی آسیاب شده: ۲۰۰ گرم سبزی: ۳۰۰ گرم شامل(گشنیز، جعفری، شنبلیله، چوچاق، نعناع و کمی اناریچه)(همه این سبزیجات باشه بهتره ولی با تعدادیش هم میشه) رب انار: ترش ۱ق غ+ملس ۲ق غ آب انار ترش : نصف استکان پیاز ۱عدد نگینی سرخ شده🧅 سیر چند حبه🧄 ادویه نمک فلفل زردچوبه ادویه ماهی روغن برای سرخ کردن🍾 ابتدا ماهی را بعد شستن با نمک و فلفل،زردچوبه و سیر خرد شده مزه دار کنیم و ۲ساعت در یخچال استراحت میدیم موادمیانی را آماده کرده داخل شکم ماهی پرکرده و میدوزیم و داخل فر ازقبل گرم شده بمدت۴۵ دقیقه میزاریم،۵ دقیقه آخر گریل را روشن میکنیم😊 پخت درون تابه: روغن ریخته و دو طرف ماهی را سرخ کرده و درب تابه رو میزاریم تا مغز پخت شود👌 به باقی مواد میانی ۱استکان آب اضافه و روی شعله ملایم تا دم بکشه و بهمراه ماهی شکم پر سرو میکنیم🥗 نوش جونتون😘 باتشکر از شکوفه بانو🥰 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/mycakee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش فیلینگ کرم کارامل🍯 😍👇
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش فیلینگ کرم کارامل😋 با این کرم طعم کیکهاتون و خاص کنین توی کیکهای تولد میشه استفاده کرد. کیک کافی شاپی هم که ازین کرم استفاده میشه در آموزش بعدی😍 کارامل : شکر 140 گرم خامه صبحانه 125 گرم کره 20 گرم کرم : شیر 350 گرم شکر 35 گرم آرد 25 گرم نشاسته ذرت 25 گرم وانیل نصف قاشق چایی روش تهیه داخل فیلم☺️ نکته: شکر و هم نزنین تا خودش آب بشه و کاراملی بشه با تکون دادن ماهیتابه زودتر آب میشه. منبع پیج @h.d.cake 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 https://eitaa.com/mycakee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک خیس اونم از نوع شکلات کارامل👇
19.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلات کارامل ((در پست قبلی کرم کارامل رو بتون آموزش دادم که میتونید ازش استفاده کنید )) کیک : تخم مرغ 3 عدد شکر 85 گرم روغن 40 گرم شیر 40 گرم پودر کاکائو 30 گرم آرد 120 گرم وانیل یک قاشق چایی بکینگ پودر یک قاشق چایی دمای فر 180درجه سانتی گراد ( 356 درجه فارنهایت ) زمان پخت 30 دقیقه سایز قالب ۲۰ سانت مایع خیس : شیر 100 گرم شکلات شیری 50 گرم کارامل : شکر 140 گرم خامه صبحانه 125 گرم کره 20 گرم کرم : شیر 350 گرم شکر 35 گرم آرد 25 گرم نشاسته ذرت 25 گرم وانیل نصف قاشق چایی کاور شکلاتی : شکلات تلخ 120 گرم مایع 30 گرم کلش شد مواد اولیه😁روش تهیه داخل فیلم☺️ منبع پیج @h.d.cake 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋 https://eitaa.com/mycakee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش کاپ کیک شکلات و بادوم زمینی😍👇
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستانم😊 داشتم فکر میکردم یه دستور خوب و به درد بخور برا این روزا میتونه همین کاپ کیک های شکلاتی باشه که خیلی ها برا مراسماتشون دوست دارن درست کنن یه دستور خوب و رعایت چند تا نکته باعث میشه بدون ترس و نگرانی از خراب شدن کاپ کیک درست کنی و عشق کنی😁😍 کاپ کیک شکلات و بادوم زمینی: یک لیوان شکر یه قاشق مرباخوری وانیل شکری چهار تا تخم مرغ رو با همزن سه دقیقه هم بزنید نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان ماست شیرین رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید بعد یک چهارم لیوان پودر کاکائو و یک و سه چهارم لیوان آرد و دو قاشق چایخوری بگینگ پودر رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه دست بشه در نهایت هم یک چهارم لیوان بادوم زمینی خورد شده و شکلات تخته ای خورد شده به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و بریزید تپ قالب کاپ کیک پ بذارید تو فر ۱۸۰ درجه برا حدود یک ربع. تا زمانی که کامل بپزه و تست خلال تمیز در بیاد ❤️سه چهارم یا دو سوم قالب رو با مواد پر کنید نه بیشتر ! منبع پیج @mar_maghrebi 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋 https://eitaa.com/mycakee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش حلوا ویفری😍😋👇