فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی: ۱عدد🦈
گردوی آسیاب شده: ۲۰۰ گرم
سبزی: ۳۰۰ گرم
شامل(گشنیز، جعفری، شنبلیله، چوچاق، نعناع و کمی اناریچه)(همه این سبزیجات باشه بهتره ولی با تعدادیش هم میشه)
رب انار: ترش ۱ق غ+ملس ۲ق غ
آب انار ترش : نصف استکان
پیاز ۱عدد نگینی سرخ شده🧅
سیر چند حبه🧄
ادویه نمک فلفل زردچوبه ادویه ماهی
روغن برای سرخ کردن🍾
ابتدا ماهی را بعد شستن با نمک و فلفل،زردچوبه و سیر خرد شده مزه دار کنیم و ۲ساعت در یخچال استراحت میدیم
موادمیانی را آماده کرده داخل شکم ماهی پرکرده و میدوزیم و داخل فر ازقبل گرم شده بمدت۴۵ دقیقه میزاریم،۵ دقیقه آخر گریل را روشن میکنیم😊
پخت درون تابه: روغن ریخته و دو طرف ماهی را سرخ کرده و درب تابه رو میزاریم تا مغز پخت شود👌
به باقی مواد میانی ۱استکان آب اضافه و روی شعله ملایم تا دم بکشه و بهمراه ماهی شکم پر سرو میکنیم🥗
نوش جونتون😘
باتشکر از شکوفه بانو🥰
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/mycakee
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش فیلینگ کرم کارامل😋
با این کرم طعم کیکهاتون و خاص کنین توی کیکهای تولد میشه استفاده کرد.
کیک کافی شاپی هم که ازین کرم استفاده میشه در آموزش بعدی😍
کارامل :
شکر 140 گرم
خامه صبحانه 125 گرم
کره 20 گرم
کرم :
شیر 350 گرم
شکر 35 گرم
آرد 25 گرم
نشاسته ذرت 25 گرم
وانیل نصف قاشق چایی
روش تهیه داخل فیلم☺️
نکته: شکر و هم نزنین تا خودش آب بشه و کاراملی بشه با تکون دادن ماهیتابه زودتر آب میشه.
منبع پیج @h.d.cake
#کرم_کارامل #آموزش_کیک #آموزش_فیلینگ
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/mycakee
19.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلات کارامل
((در پست قبلی کرم کارامل رو بتون آموزش دادم که میتونید ازش استفاده کنید ))
کیک :
تخم مرغ 3 عدد
شکر 85 گرم
روغن 40 گرم
شیر 40 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
آرد 120 گرم
وانیل یک قاشق چایی
بکینگ پودر یک قاشق چایی
دمای فر 180درجه سانتی گراد ( 356 درجه فارنهایت )
زمان پخت 30 دقیقه
سایز قالب ۲۰ سانت
مایع خیس :
شیر 100 گرم
شکلات شیری 50 گرم
کارامل :
شکر 140 گرم
خامه صبحانه 125 گرم
کره 20 گرم
کرم :
شیر 350 گرم
شکر 35 گرم
آرد 25 گرم
نشاسته ذرت 25 گرم
وانیل نصف قاشق چایی
کاور شکلاتی :
شکلات تلخ 120 گرم
مایع 30 گرم
کلش شد مواد اولیه😁روش تهیه داخل فیلم☺️
منبع پیج @h.d.cake
#آموزش_کیک #کیک_خیس_شکلات_کارامل
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋
https://eitaa.com/mycakee
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستانم😊
داشتم فکر میکردم یه دستور خوب و به درد بخور برا این روزا میتونه همین کاپ کیک های شکلاتی باشه که خیلی ها برا مراسماتشون دوست دارن درست کنن
یه دستور خوب و رعایت چند تا نکته باعث میشه بدون ترس و نگرانی از خراب شدن کاپ کیک درست کنی و عشق کنی😁😍
کاپ کیک شکلات و بادوم زمینی:
یک لیوان شکر
یه قاشق مرباخوری وانیل شکری
چهار تا تخم مرغ رو با همزن سه دقیقه هم بزنید
نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان ماست شیرین رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید
بعد یک چهارم لیوان پودر کاکائو و یک و سه چهارم لیوان آرد و دو قاشق چایخوری بگینگ پودر رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه دست بشه
در نهایت هم یک چهارم لیوان بادوم زمینی خورد شده و شکلات تخته ای خورد شده به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و بریزید تپ قالب کاپ کیک پ بذارید تو فر ۱۸۰ درجه
برا حدود یک ربع. تا زمانی که کامل بپزه و تست خلال تمیز در بیاد
❤️سه چهارم یا دو سوم قالب رو با مواد پر کنید نه بیشتر !
منبع پیج @mar_maghrebi
#قنادی #کیک #آموزش_کاپکیک #کاپ_کیک #کاپ_کیک_شکلاتی
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋
https://eitaa.com/mycakee