هدایت شده از کیک و ترفند آفتاب مهتاب
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستانم🥰😇
اموزش شربت شاین دار
مواد لازم:
گل نخود پروانه ای/ گل پنیرک
آبلیو/شکر/آب/گلاب/اکلیل خوراکی/زعفران دم کرده/تخم شربتی
طرز تهیه: گل نخود پروانه ای رو مثل چای دم کنین، بذارین خنک شه، تو این حین شربت رو درست کنین، که من برای شربت چهار ق غ شکر رو با ۱ ق غ گلاب ومقداری دلخواه آب حل کردم.
حالا برای داشتن این ترکیب رنگ های جذاب، اول تو هر لیوان تخم شربتی خیس شده و شربت رو بریزین بعد، چای گل نخود پروانه ای رو اضافه کنین. با اضافه کردن چند قطره آب لیمو، رنگ شربت میشه بنفش☺️بعدش با اضافه کردن چند قطره زعفرون دم کرده رنگش میشه سبز. حالا تو لیوان سوم، چای گل نخود پروانه ای کمتری بریزین، تا رنگ آبی کم رنگ داشته باشین، بعدش بهش مقدار بیشتری زعفرون دم کرده اضافه کنین تا رنگش زرد بشه😍لیوان آخر هم که همون رنگ آبی باقی بمونه. در آخر هم بهشون اکلیل خوراکی اضافه کردم
@aashpaziloo منبع🪴
#آموزش_شربت #شربت_خانگی #شربت_خانگی #شربت_زعفران #شربت_كهكشاني #نوشيدني
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
ارسال فقط با لینک مجاز است♨️
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک خیارآرایی خنک و دلبازکننده😁
#سفره_آرایی #میوه_آرایی #آموزش #دیزاین
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
سلام دوستانم🦋🦋🦋
شما چطور میوه آرایی و سفره آرایی میکنین🍉🍉🍉
عکس های قشنگتون رو بفرستین تا به اشتراک بزاریم و از تجربیات شما هم استفاده کنیم🔥🔥🔥
19.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد مورد نیاز
۱۵۰ گرم کره حیوانی
۱۵۰ گرم کادایف خشک
یک قاشق پر غذاخوری کره پسته
خامه صبحانه ۵۰ گرم (دلخواه)
پسته خورد شده ۱۰ گرم(به دلخواه)
شکلات سوربون /کارات و یا فلورا
۱۵۰ گرم
در صورت نیاز و دورنگ کردن شکلات رنگیمیزنید
ابتدا شکلات هارو بنماری کنید و بریزید داخل قالب های سیلیکونی
دوبار بزنید که شکلات ها نشکنه و به مدت ده دیقه بزارید داخل فریزر
بعد کره رو بندازید داخل ماهیتابه و کامل بزارید ذوب بشه و بعد کادایف رو بهش اضافه کنید و اونقد تف بدید تا کاملا زنگش عوض بشه
بعد از اوجای بیارید پایین و
بعد کره پسته درصورت دلخواه خامه صبحانه و پسته خورد شده رو بهش اضافه کنید
و هم بزنید تا یه حالت مایه شل بگیره
بعد مواد رو به داخل قالب های سیلیکونی بریزید ولی پر نکنید
در آخر یه لایه نازک شکلات بریزید و کاملا بپوشانید
و به مدت ده دقیقه بزارید داخل فریزر مجدد
شکلات بار دبی شما حاضره☺️نوشجان
@mr_cake.ir. منبع پیج
#شکلات_بار_دبی #شکلات #آموزش
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
23.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓چیزکیک توت فرنگی🍓
کراست
بیسکوییت ساقه طلایی ۱بسته
کره ۱۰۰ گرم
•بیسکوییت ها پودر شده و با کره آب شده مخلوط و کف قالب ها بریزید و فشرده کنید بذارید نیم ساعت فریزر تا سفت بشه
لایه پنیری توت فرنگی
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم(میتونید خامه صبحانه+۲ قاشق پودر قند جایگزین کنید)
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
آب جوش۳/۴ لیوان
•آب جوش و پودر ژله مخلوط تا کاملا حل شود اگه نیاز بود تو ماکروفر یا بخار کتری بذارید تا کاملا حل بشه
پنیر و خامه مخلوط و ژله رو توی دو مرحله اضافه و مخلوط تا کاملا یکدست بشه حالا مایه رو مساوی روی همه کراستها تقسیم و بریزید و2 ساعت در یخچال تا خودشو بگیره
لایه پنیری سفید
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم(میتونید خامه صبحانه+۲ قاشق پودر قند جایگزین کنید)
وانیل مایع نصف قاشق مرباخوری
شیر ۳/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق مرباخوری
•شیر و پودر ژلاتین رو مخلوط و بذارید اسفنجی بشه بعد بنماری یا توی ماکروفر بذارید تا آب بشه
پنیر و خامه،وانیل رو مخلوط و شیر رو توی دو مرحله اضافه و مخلوط تا یکدست بشه حالا مواد رو روی لایه دوم به صورت مساوی تقسیم میکنیم و میریزیم
و به مدت ۶-۷ ساعت تو یخچال استراحت میدیم تا کاملا ببنده
لایه آخر ژله ای
آب جوش ۱لیوان و پودر ژله توت فرنگی۱بسته رو مخلوط تا کاملا حل بشه میذارید از حرارت بیوفته بعد روی لایه پنیری خیلی آروم میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده.
برای جدا کردن رینگ و طلق نیم ساعت چ
توی فریزر میذاریم بعد به کمک یک چاقو جداش میکنیم
@rosettecake منبع پیج اینستا
#چیزکیک
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
28.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرداد عید قربان🐏🐑
یه تزئین کیک ببینیم
#آموزش #کیک #دیزاین
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
25.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توت فرنگی رو اینجوری برای تزئین استفاده کن ، با خامه و پودر بيسکوئيت
#آموزش #کیک #دیزاین
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac