eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
472 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستانم🥰😇 اموزش شربت شاین دار مواد لازم: گل نخود پروانه ای/ گل پنیرک آبلیو/شکر/آب/گلاب/اکلیل خوراکی/زعفران دم کرده/تخم شربتی طرز تهیه: گل نخود پروانه ای رو مثل چای دم کنین، بذارین خنک شه، تو این حین شربت رو درست کنین، که من برای شربت چهار ق غ شکر رو با ۱ ق غ گلاب ومقداری دلخواه آب حل کردم. حالا برای داشتن این ترکیب رنگ های جذاب، اول تو هر لیوان تخم شربتی خیس شده و شربت رو بریزین بعد، چای گل نخود پروانه ای رو اضافه کنین. با اضافه کردن چند قطره آب لیمو، رنگ شربت میشه بنفش☺️بعدش با اضافه کردن چند قطره زعفرون دم کرده رنگش میشه سبز. حالا تو لیوان سوم، چای گل نخود پروانه ای کمتری بریزین، تا رنگ آبی کم رنگ داشته باشین، بعدش بهش مقدار بیشتری زعفرون دم کرده اضافه کنین تا رنگش زرد بشه😍لیوان آخر هم که همون رنگ آبی باقی بمونه. در آخر هم بهشون اکلیل خوراکی اضافه کردم‎ @aashpaziloo منبع🪴 🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋 ارسال فقط با لینک مجاز است♨️ https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستانم🦋🦋🦋 شما چطور میوه آرایی و سفره آرایی میکنین🍉🍉🍉 عکس های قشنگتون رو بفرستین تا به اشتراک بزاریم و از تجربیات شما هم استفاده کنیم🔥🔥🔥
19.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد مورد نیاز ۱۵۰ گرم کره حیوانی ۱۵۰ گرم کادایف خشک یک قاشق پر غذاخوری کره پسته خامه صبحانه ۵۰ گرم (دلخواه) پسته خورد شده ۱۰ گرم(به دلخواه) شکلات سوربون /کارات و یا فلورا ۱۵۰ گرم در صورت نیاز و دورنگ کردن شکلات رنگی‌میزنید ابتدا شکلات هارو بنماری کنید و بریزید داخل قالب های سیلیکونی دوبار بزنید که شکلات ها نشکنه و به مدت ده دیقه بزارید داخل فریزر بعد کره رو بندازید داخل ماهیتابه و کامل بزارید ذوب بشه و بعد کادایف رو بهش اضافه کنید و اونقد تف بدید تا کاملا زنگش عوض بشه بعد از اوجای بیارید پایین و بعد کره پسته ‌درصورت دلخواه خامه صبحانه و پسته خورد شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یه حالت مایه شل بگیره بعد مواد رو به داخل قالب های سیلیکونی بریزید ولی پر نکنید در آخر یه لایه نازک شکلات بریزید و کاملا بپوشانید و به مدت ده دقیقه بزارید داخل فریزر مجدد شکلات بار دبی شما حاضره☺️نوش‌جان @mr_cake.ir. منبع پیج https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
23.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓چیزکیک توت فرنگی🍓 کراست بیسکوییت ساقه طلایی ۱بسته کره ۱۰۰ گرم •بیسکوییت ها پودر شده و با کره آب شده مخلوط و کف قالب ها بریزید و فشرده کنید بذارید نیم ساعت فریزر تا سفت بشه لایه پنیری توت فرنگی پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم(میتونید خامه صبحانه+۲ قاشق پودر قند جایگزین کنید) پودر ژله توت فرنگی یک بسته آب جوش۳/۴ لیوان •آب جوش و پودر ژله مخلوط تا کاملا حل شود اگه نیاز بود تو ماکروفر یا بخار کتری بذارید تا کاملا حل بشه پنیر و خامه مخلوط و ژله رو توی دو مرحله اضافه و مخلوط تا کاملا یکدست بشه حالا مایه رو مساوی روی همه کراستها تقسیم و بریزید و2 ساعت در یخچال تا خودشو بگیره لایه پنیری سفید پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم(میتونید خامه صبحانه+۲ قاشق پودر قند جایگزین کنید) وانیل مایع نصف قاشق مرباخوری شیر ۳/۴ پیمانه پودر ژلاتین ۲ قاشق مرباخوری •شیر و پودر ژلاتین رو مخلوط و بذارید اسفنجی بشه بعد بنماری یا توی ماکروفر بذارید تا آب بشه پنیر و خامه،وانیل رو مخلوط و شیر رو توی دو مرحله اضافه و مخلوط تا یکدست بشه حالا مواد رو روی لایه دوم به صورت مساوی تقسیم میکنیم و میریزیم و به مدت ۶-۷ ساعت تو یخچال استراحت میدیم تا کاملا ببنده لایه آخر ژله ای آب جوش ۱لیوان و پودر ژله توت فرنگی۱بسته رو مخلوط تا کاملا حل بشه میذارید از حرارت بیوفته بعد روی لایه پنیری خیلی آروم میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده. برای جدا کردن رینگ و طلق نیم ساعت چ توی فریزر میذاریم بعد به کمک یک چاقو جداش میکنیم @rosettecake منبع پیج اینستا https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
25.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توت فرنگی رو اینجوری برای تزئین استفاده کن ، با خامه و پودر بيسکوئيت https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac