هدایت شده از کیک آفتاب مهتاب
کیک تولد🎂
کیک خامه ای وانیلی و کاکائویی با فیلینگ موز و گردو و شکلات چیپسی
وزن حدودا ۳ کیلوگرم
#کیک #کیک_خامه_ای #کیک_تولد
#کیک_خانگی #کیک_مشهد
#کیک_آفتاب_مهتاب
@cake_aftab_mahtab
سلام و صبح بخیر🤗
کیا مشغول کیک پزی هستن
اگه گفتین الان فصل کدوم کیک هست🤔
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خدا برای حسین آفرید زینب را...
@Farsna
هدایت شده از کیک آفتاب مهتاب
چشم وا کردی و دنیای علی زیبا شد🌷
باز تکرار همان سوره اعطینا شد🌷
خوشبحال کیک هایی که بمناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب (س) آماده شدند😍
#میلاد_حضرت_زینب🎈
#حضرت_زینب
@@cake_aftab_mahtab
هدایت شده از نو+جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی
زهرا ملکی بود که نازل شد و برگشت
بیهوده در این خاک نگیرید نشانش...
📲 نسخه مناسب اشتراک در شبکههای اجتماعی
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
هدایت شده از کیک و ترفند آفتاب مهتاب
کیک خیس شکلاتی روش اول
مواد لازم🍩
تخم مرغ 3 عدد
آرد 180 گرم (1.5 پیمانه)
پودر کاکائو 30 گرم(3 قاشق غ خ)
شکر 180 گرم. (1 پیمانه)
شیر 100 گرم. (نصف پیمانه)
روغن مایع. 100 گرم (نصف پیمانه)
بکینگ پودر 8 گرم (2 قاشق چ خ)
مواد لازم برای سس🍯
شیر. 300 گرم (1.5 پیمانه )
شکر 100 گرم (نصف پیمانه)
روغن مایع. 100 گرم. (نصف پیمانه)
پودر کاکائو 30 گرم. (3قاشق غ خ)
شکلات تلخ 60 گرم
منبع @cakeyousef_com
#کیک_خیس_شکلاتی #آموزش_کیک #کیک_کافی_شاپی #کیک_خیس
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
هدایت شده از کیک و ترفند آفتاب مهتاب
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلاتی روش اول🍩
📌ابتدا تخم مرغ ها به همراه شکر را در ظرفی ریخته و با دور تند همزن 5.6 دقیقه فرم میدهیم
📌سپس شیر را اضافه کرده و 2 دقیقه مجدد هم میزنیم.
📌 روغن مایع اضافه شده، با دور کند همزن 30 ثانیه ترکیب میکنیم
📌مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو را ترکیب کرده و در 2.3 مرحله روی مواد الک میکنیم ، به آرامی با مفتول دستی یا لیسک در حد ترکیب شدن هم میزنیم
کیک را داخل قالب چرب شده 20 تا 23 سانتی ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 تا30 دقیقه پخت میکنیم
قالب گرد هم همین سایز, میتوان استفاده کرد.
آماده سازی سس🍯
شیر، شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را ترکیب کرده روی شعله ملایم حرارت میدهیم کمی که شیر گرم شد شکلات را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل شود.
شیر به نقطه جوش که رسید از روی شعله گاز بردارید.
کیک بعد پخت حتما خنک شود و سپس سس در حالت ولرم روی کیک اضافه شود.
قبل از اضافه کردن سس برش دلخواه روی کیک انجام گیرد.
خوشحالم که شریک لحظات شیرین زندگیتون هستم 🥰🥰🥰
منبع @cakeyousef_com
#کیک_خیس_شکلاتی #آموزش_کیک #کیک_خیس #کیک_شکلاتی
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
20.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش بافت ترین کیکی که میشه روی گاز درست کرد بدون اینکه مزه خامی بده🤌😋
میتونید مقداری از آرد رو حذف کنید و به جاش پودر کاکائو بریزید👌
که ترکیبش با سس شکلاتی عالی میشه.
✅ مواد لازم برای قابلمه با سایز ۲۲ الی ۲۵ سانت
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
وانیل: نصف ق چ
روغن مایع: ۲/۳ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
آرد: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ ق چ
✅ سس شکلاتی:
۶۰ گرم شکلات سکه ای روبن ماری کنید و ۱ و نیم ق چ روغن مایع باهاش ترکیب کنید و کمی از داغی افتاد بریزید رو کیک.
من برای اینکه شکلاتم به ظرف مالیده نشه و کثیف کاری نشه. شکلات و روغنو میریزم داخل قیف و بعد میذارم توی اب جوش و بعد از یک دقیقه آماده است😋 فقط حتما کمی مخلوط کنید که یکدست بشه و بعد بریزید رو کیک.
🔴 نکته: اگر سایر قابلمه بزرگ باشه ارتفاع کیکتون کممیشه ولی هم زودتر میپزه و هم خوش بافت تر میشه👌😍
@fatemeh_faghanian منبع پیج
#کیک_خونگی #کیک_ساده #کیک_خانگی #کیک_بدون_فر
#کیک_شکلاتی #کیک_روی_گاز
👩🍳https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
هدایت شده از کیک و ترفند آفتاب مهتاب
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستانم🤗
ازونجایی که هم خودم خیلی عاشق نون نارگیلی ام هم شما ها. پس یه ورژن جدیدش تقدیم نگاهتون 🥰😍
ورژن تر و خامه ایش😎♥️
نون باونتی
۳۰۰ گرم آرد نان فانتزی
خمیر مایه یه قاشق غذا خوری سر صاف
عسل یک قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چای خوری سر صاف
۲۰۰ گرم شیر
کره بیست گرم
همه مواد به جز کره رومطابق فیلم مخلوط کنید و ورز بدین ده دقیقه
بعد کره رو اضافه کنید و ده دقیقه دیگه ورز بدین
خمیر رو چونه کنید و روشو بپوشونید و بذارید یه ساعت یا بیشتر استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه
بعد چونه های ۴۰ گرمی بگیرین
تو سینی با فاصله از هم بچینید
روشو بپوشونید پ اجازه بدین چهل دقیقه تا یک ساعت استراحت کنه تا حجمش دو و نیم برابر بشه
بعد بذارید تو فر داغی که از نیم ساعت قبل روشن کردید و بعد حدود پونزده دقیقه وقتی رنگ گرفت از فر خارجش کنید
و اجازه بدید تا سرد بشه
وقتی سرد شد توش رو خالی کنید و ترکیب خامه قنادی فرم کرفته و پودر نارگیل رو داخلش پایپ کنید
بعد بالای نون رو تو صد گرم شکلات شیری که با یک قاشق روغن مایع بن ماری کردین بزنید و بعد تو پودر نارگیل بزنید و تمام
نوش جان 😍🥰♥️
منبع پیج @mar_maghrebi
#آموزش_نان #نان_بوتیکی #نان_فانتزی
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/mycakee