eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
ژامبون خانگی مواد لازم :👇 ترکیب سینه مرغ وران مرغ چرخ شده 750 گرم و ۱۰۰ گرم گوشت چرخ شده (اختیاری) سیر 5حبه درشت جوز هندی پودر شده 1قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1ق چ نمک 1ق غ فلفل 1ق چ پودرسیر ۱ق چ پودرکاری ۱ق چ تخم گشنیز 1ق چ آویشن 1ق چ پودر دارچین 1ق چ پودر هل 1ق چ فلفل سیاه 1/2ق چ نشاسته ذرت یا آرد سفید 2 ق غ روغن مایع (۶۰گرم) 4 ق غ گوشت قرمز چند تکه کوچک هویج نیم پز شده نگینی خرد شده 1عدد کوچک پسته خام 2ق غ (اگر پسته خام دردسترس نداشتید پسته خشک رو 20 دقیقه داخل آب گرم بریزید تا نرم بشه بعد خشک کنید و استفاده کنید) قارچ بلانچ شده ۳۰۰ گرم . دستور تهیه :👇 گوشت مرغ رو همراه سیر چرخ میکنیم سپس داخل غذاساز ریخته وخوب بزنید. (اگر غذاساز ندارید دوبار از چرخ گوشت ردکنید) تا کاملا نرم و یکدست بشه. همه ادویه های ذکر شده ونشاسته یا آرد و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. گوشت قرمز رو خیلی نازک وریز خرد کنید. هویج رو بخارپز ونگینی خرد کنید. همراه با پسته به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید. ته کاور کالباس رو با بست کمربندی پلاستیکی یا نخ خیلی محکم ببندید. مواد را با قاشق داخل وکیوم ریخته و با دست ماساژ داده ومثل غلتک چندین بار وبه دفعات بغلتونید تا هوای اضافه خارج، گوشت منسجم شه.این قسمت مهمه! درست هوادهی بشه تا فضا وسوراخ داخل ژامبون به وجود نیاد. و خیلی محکم بپیچید و با نخ محکم کنید. کاور رو خیلی محکم ببندید. حتی یک قطره آب نباید داخل کاور نفوذ کنه. اگر کاور مخصوص ندارید👇 چند لایه سلفون رو روی میز کار بکشید و گوشت رو روش پهن کنید و مواد خردشده : هویج وپسته وگوشت رو روش پخش کنید و رول کنید (توجه کنید مثل غلتک چندین بار ودردفعات زیاد رول رو به عقب و جلو بغلتونید تا منسجم و هوادهی بشه) و بعد دوسر نایلکس رو محکم ببندید و دوباره چندین لایه سلفون بچیدید. یک قابلمه اندازه رولتون پر آب کنید و روی اجاق بزارید بجوشه ورول رو آروم داخلش بندازید تا یک ساعت و نیم باحرارت ملایم بجوشه. بعد از قابلمه خارج کرده و بلافاصله داخل آب یخ بزارید تا بهش شوک واردشه. داخل یخچال بزارید ۲۴ساعت بمونه این تایم خیلی مهمه✌ بعد برش بزنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کاغذ کشی🌻 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌
با کاغذ کشی🌻 ☝️☝️☝️☝️ 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏠خانه داری_ترفند 💥اگر با تمیز کردن اجاق گاز مشکل دارید این ویدیو را ببینید و اجاق گاز خود را به صورت حرفه‌ای برق بندازید 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉
✨ایده شلف زیبا با تنه درخت 💞خلاقیت_ترفند 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخ نامریی شماره ۲ استفاده شده و چسب b 6000 و e 7000 💞ایده_خلاقیت 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمع و جور کردن وسایل 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨با چسب دور لیوان را به صورت آجرنما چسب بزنید و کل گلدان را رنگ کنیددر آخر چسب ها را بردارید 💞خلاقیت_ترفند 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های خیلی باحال تخم مرغی 🍳🥚 💞خلاقیت_ترفند 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷🍃 برای تمیز کردن ظروفی که دربشون تنگه باشیم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔷مواد لازم: 🔹1 لیوان شیر 🔹1 لیوان شکر 🔹2 لیوان آرد 🔹2 عدد تخم مرغ 🔹1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 🔹 1 قاشق مرباخوری وانیل ♨️طرز تهیه: همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم نوش جان♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گوزن 🦌🦌 خیلی شیک و آسونه تمام مراحل در فیلم توضیح داده شده میتونید برای ظروف ازین روش که خیلی هم جدید هست استفاده کنید ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
ایده ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
این برگر، راحت ترین، سریع ترین و بی برو و برگرد یکی از بهترین برگرهاییه که واقعا در کم تر از ده دقیقه آماده س! با مواد دم دستی آماده میشه و از طعمش نگم براتون..بهتون پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده امتحانش کنین چون مطمئنم بعد از اون دیگه هیچوقت از بیرون برگر نمی خرید! فقط نکاتش رو حتما بخونید. برای دو تا برگر یکصد و پنجاه گرمی سیصد گرم گوشت چرخ شده (ترکیب ران و راسته گوساله و قلوه گاه گوسفند) نصف ق چ پودر سیر نصف ق چ پودر فلفل سیاه نصف ق چ نمک یک ق چ کچاپ یک ق چ خردل کمی سس فلفل تند(در صورت تمایل) خب! همه رو باهم قاطی می کنیم و ورز میدیم و دو قسمت میکنیم و همونطور که دیدین اگر مثل من برگرساز نداشتین بین دو تا بشقاب پرس می کنین و تمام.(یه بار که جلوی بابا داشتم این کار رو انجام میدادم گفتش که خیلی سال پیش، یه آقای ارمنی که ساندویچ فروشی داشت، به همین سبک گوشت ها رو فرم میداد)😇 حالا، مستقیم برگرهاتون رو میذارین توی فریزر. چرا؟ چون برگر حتما باید سرد باشه.یخ زده نه ها! سرد. (اگر چند ساعت بعدش می خوایین بپزیدش، بذارینش توی یخچال.) خب، حالا خیارشور و گوجه رو خرد کنین. برای تمام ساندویچ ها خیارشور و گوجه رو نازک و با سلیقه برش بزنین. همین کار باعث میشه که حین خوردن پوست گوجه و خیارشور از لب و لوچه ی آدم آویزون نشه😂 نون رو حتما تست کنین( یه تابه رو داغ کنین بدون روغن و نون ها رو از قسمت خمیری، روی تابه بذارین تا کمی تغییر رنگ بده و نون گرم بشه) به دو طرف نون سس مایونز یا کره بمالید و بذاریدش کنار. تابه نچسب رو روی گاز قرار بدین تا داغِ داغ بشه. برگرهای سرد رو از توی یخچال یا فریزر در بیارید و مستقیم بندازید توی تابه. هر طرف تقریبا سه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. اگر برگرتون نازکتره، زمان کم تری میبره. این مدت زمانی که من دارم میگم برای اینه که برگر آبدار باشه. هرچقدر مدت زمان بیشتری حرارت بگیره، سفت تر میشه. اینو هم در نظر داشته باشین که وقتی از تابه خارجش میکنین هم به پختن ادامه میده. پس بذارین همونجور نرم و آبدار باشه 🌟