eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
"دونر مرغ " اینجا از بالای ران مرغ استفاده کرده و کامل استخوانهاش جدا شده شما میتونین برای راحتی کار از سینه هم استفاده کنین اول میریم سراغ درست کردن سس ماست خامه ای یا ماست پرچرب 3 تا 4 قاشق غذاخوری آبلیمو یا لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری رب کوجه فرنگی 1 و نصف قاشق چایخوری روغن مایع 6 قاشق غذاخوری ادویه ها پودر کاری پودر پاپریکا نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه خب حالا مرغ هارا میخوابونیم تو سس یه سلیفون پهن میکنیم مرغهارو میچینیم روی هم به صورت فشرده سعی کنین با سلیفون مرغ هارو رول کنین و سلیفونو چند لایه بپیچین تا یه رول محکم مثل رول کالباس شه مثل رولت خامه ای که قشنگ رولش میکنین😁 بعد که حسابی پیچیدین سلیفونو محکم کردین بزارین 18 تا 24 ساعت تو فریزر بمونه حالا از فریزر خارج میکنیم سلیفونو از دورش باز میکنیم چند دقیقه صبر میکنم تا قابل برش زدن بشه ولی هنوز حالت یخی داره و نباید بزارین اب شه با یه چاقوی تیز ورقه های نازک میبریم و با یکم روغن کف تابه نچسب سرخش میکنیم کنارشم فلفل و گوجه میتونین بزارین و ساندویچش کنین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞کلیپ آموزشی جدیدترین و جالب ترین کاربرد جوراب های کهنه👌👌👌😊😍
به اندازه دلخواه گوشت را جدا کنید قبل از فیریز شدن تا راحت تر جدا شه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
🍋 وقتی لیمو رو صاف كردید لرداشو بریزید تو قالب يخ و بزارید فريزر تا يخ بزنه بعد هم قالبی دربیارید و تيكه تيكه کنید و داخل زيپ كيپ بزارید تا هر بار كه ميخواید راحت ازشون استفاده كنیدلرد ليمو داخل غذا و براي شربت عالی ميشه حتما امتحان كنين 😍
آموزش کیف ☝️☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین 😋 مناسب برای جشن تولد و مراسمات شاد😍🎉🎊
کیک فنجونی از هر فنجونی میتونید استفاده کنید هم چینی هم شیشه ای فقط اصل ونشکن باشه. فنجونها رو با روغن جامد چرب کنید جامد نداشتید با مایع چرب کنید آرد پاشی نمیخواد.کنار بزارید. از هر قابلمه ای میتونید استفاده کنید چون قابلمه آب میریزیم مشکلی پیش نمیاد این مقدار مواد ۵ فنجان بزرگ ویا ۷ فنجون کوچک کیک به ما میده اندازه گیری قاشق غذا خوری آرد سفید قنادی(مخصوص شیرینی پزی)۹ قاشق طوری باشه قاشق رو فرود کنید داخل آرد وبرش دارید طبق فیلم کاکائو مرغوب دو قاشق بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری ویا نصف قاشق غذاخوری این سه مواد خشک رو مخلوط وبا هم الک کنید تخم مرغ دوعدد به دمای محیط رسیده شکر ۶ قاشق شیر ۱۰ قاشق ۶ قاشق روغن تخم مرغ وشکر رو حدود سه الی چهار دقیقه با همزن دستی میزنیم تا کرم رنگ بشه شیر رو اًضافه کرده یک دقیقه میزنیم سپس روغن رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم سپس آرد وبیکینگ پودر و پودر کاکائو که قبلا با هم مخلوط کرده مبریزیم در حد مخلوط,کردن میزنیم میریزیم تو فنجون ها تا دو سوم فنجان پر بشه میچینم تو قابلمه واب جوش میریزیم تا نصف فنجونها آب بگیره گاز رو روشن کرده تا آب دوباره بجوش بیاد.وقتی جوش اومد دم کنی گذاشته به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه سپس درشو برمیداریم با خلال دندان تست میکنیم اگر پخته بود گاز رو خاموش میکنیم دوباره دم کنی گذاشته .میزاریم تو همون قابلمه سرد بشن سپس فنجونها رو بیرون اورده با کارد لبه ها رو جدا کرده وبا میگردونیم تو سینی مورد نظر وبه سلیقه خود تزیین میکنیم من با گاناش تزیبن کردم 🌟
_برای فریز کردن لوبیا سبز میتونید به صورت خام فریزش ولی بعضی وقتا تو غذا حالت لاستیکی و سفت پیدا میکنه پس بهتره که خیلی کوتاه حرارت ببینه و بعد فریز بشه _من همیشه با این روش لوبیا سبز رو فریز میکنم: _ لوبیا هارو میشورم و سرو دمش میگیرم و به سایز دلخواه خرد میکنم _سپس روی حرارت میذارم با درب بسته با بخار خودش کمی حرارت ببینه حدود ده دقیقه، زمانش بسته به مقدار لوبیا سبز هستش، من نصف استکان آب هم بهش اضافه میکنم تا زودتر بخارش دربیاد ،هر ازگاهی هم همش بزنید _بعد که خنک شد بسته بندی وفریزش میکنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا ایده‌ی خوشگل😌 و خوشمزه😋 واسه مهمونی
ایده💞 جا حبوباتی 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞کلیپ آموزشی جدیدترین و جالب ترین کاربرد جوراب های کهنه👌👌👌😊😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞کلیپ آموزشی دکوپاژ و استفاده کاربردی متفاوت از قوطی های کنسروی👌