فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنرنقاشی
یک راه آسان و جذاب برای نقاشی روی پارچه استفاده از برگ ها به عنوان مُهر برای چاپ روی پارچه هست. وسایل مورد نیاز برای اینکار اسپری رنگ مخصوص پارچه، غلتک، فوم یا کارتن برای زیر پارچه که رنگ منتقل نشه و چند تا برگ با شکل مورد نظرتون
رنگ پارچه خودش ثابت میمونه و احتیاجی به تثبیت کننده نداره و قابل شستشو هست
•
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستگیره بدوز😌
::
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوخت_کلاه_باتیشرت 😍
میتونید با استفاده از حوله این کلاه رو تهیه کنید 👍
•
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز آدینه تون گلبارون 🌸 🍃
برای امروزتون ازخدا❤
یه دل شاد❤
یه لب خندون 😊
یه روز آروم 😇
یه دعای مستجاب 🙏
یه عبادت نورانی و✨
یه زندگی پراز عشق خواستارم❤🙏
آدینه تون زیبا و در پناه خدا🙏
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗✨آدینه تون عالی و شاد
🌷✨گلستانی زیبا تقدیمتان
💗✨یک دسته ستاره ارمغانتان
🌷✨یک باغ پر از گلهای زیبا
💗✨تقدیم به قلب مهربانتان
💗✨دوستان خوبم
🌷✨امیدوارم
💗✨ یه جمعه عالی راکنار خانواده
🌷✨و عزیزانتون سپری کنید
💗✨لحظه هاتون آرام و
🌷✨کاشانه تون پرازمحبت باشه
💗✨تقدیمتون عزیزانم
♥️
#خشک_کردن_آلو
برای خشک کردن الو قابلمه مناسب با حجم الوها رو انتخاب کنید پر از آب کنید و روی شعله بزارین وقتی جوش آمد برای پنج کیلو الو یک لیوان پر شکر بریزین وبعد الوها رو داخل قابلمه ریخته وقتی پوست الو ترک خورد یعنی مثل کویر خشک ترک میخوره ،آبکش کنید بنشینید با حوصله پوست الوها رو جدا کنید داخل سینی بچینید وروش یک پارچه توری بندازین و بزارین جلوی آفتاب دو تا سه روز طول می کشه تا خشک بشه فقط یادتون نره که روزی چند بار الو ها رو زیر و رو کنید یا برگردونید که تمام اطراف الو کاملا خشک بشه👌🏼😋
پ ن:پارچه توری برای جلو گیری از ورود حشرات هست
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استفاده از تنگ ماهی برای جای دستمال
یک ایده عالی و شیک
:
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای شیر
اول شهد رو آماده کرده ومیذاریم کنار
۲لیوان شیر و ۱لیوان شکر رو روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا شکرش حل بشه،نباید شیر به جوش بیاد یا خیلی داغ بشه ،شکر حل بشه کافیه،زعفرون دمکرده حدودا ۳ق غ ونصف لیوان گلاب توش میریزیم و دیگه حرارت رو خاموش کرده و میذاریم کنار
حالا ۱لیوان آرد قنادی رو الک کرده با نصف لیوان روغن مایع روی حرارت میذاریم ومرتب هم میزنیم تا کمی رنگش عوض بشه برای این حلوا نیاز نیست ارد خیلی قهوه ای بشه،حالا که آرد آمادست شهد ولرم رو کم کم وملاقه ملاقه بهش اضافه کرده وتند تند هم میزنیم تا به خوردش بره وقتی شهد تموم شد بازم روی حرارت اینقدر هم میزنیم تا حلوا خودشو جمع کنه و یه تیکه وسط ظرف جمع بشه دیگه حرارت خاموش بشه وحلوا روگهواره میدیم و امادست
🌟
#برای_جذب_روغن_کمتر_توسط_بادمجان
به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده،اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده سرخ کنید.
🌟
#هنرخانه_داری🌹
هیچوقت توی خونه پیاز وسیب زمینی را کنار هم قرار ندید
👈 رطوبت و گازهای سیب زمینی باعث پوسیدگی پیاز میشه
.
.
#خلاقیت_نظم🌹
اگر توی کارهاتون از روبان و نخ استفاده میکنید اینجوری نظم بدین😍
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#آموزش تزیین شیشه مربا
💞#ایده_خلاقیت
•
🌟
#کیک_شربتی
از کیک های دوست داشتنی ، با عطر و طعم بی نظیر ، این کیک هر زمانی عالیه چه برای مناسبت ها و مهمانی ها ، چه برای این روزها و سر سفره افطار 😍🤗.
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان)
روغن مایع ۲۵۰ گرم (۱ لیوان)
ماست ۲۵۰ گرم(۱ لیوان)( ترش نباشه)
بیکینگ پودر ۲ ق چ
پودر هل ۱/۴ ق چ
برای شربت
آب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران به میزان لازم
روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن ۳ دقیقه زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری ۳۰ ثانیه با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .پودر هل رو هم اضافه کردم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم و داخل موادم ریختم و ترکیب کردم.
ظرف من ۲۲ در ۲۲ سانت هست ،توش کاغذ روغنی انداختم ،موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ حدودا ۳۵ دقیقه قرار دادم . بعد برای اینکه روی کیکم خوشرنگ بشه ،یکی دو دقیقه آخر هم گریل رو روشن کردم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین .
برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتید توی شربت می تونید هل هم بریزید.
بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم ، کمی از دما افتاد از قالب خارج کاغذ روغنی رو کندم و بعد روی توری قرار دادم تا خنک بشه . و بعد از خنک شدن مجدد داخل ظرفش قرار دادم و با چاقو برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر پسته ریختم .
بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه .
نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه .
پ.ن : بدون فر به راحتی داخل تابه روی گاز و یا فر دست ساز می تونید درست کنید.
.