eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
از کیک های دوست داشتنی ، با عطر و طعم بی نظیر ، این کیک هر زمانی عالیه چه برای مناسبت ها و مهمانی ها ، چه برای این روزها و سر سفره افطار 😍🤗. تخم مرغ ۴ عدد آرد ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان) روغن مایع ۲۵۰ گرم (۱ لیوان) ماست ۲۵۰ گرم(۱ لیوان)( ترش نباشه) بیکینگ پودر ۲ ق چ پودر هل ۱/۴ ق چ برای شربت آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان زعفران به میزان لازم روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن ۳ دقیقه زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری ۳۰ ثانیه با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .پودر هل رو هم اضافه کردم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم و داخل موادم ریختم و ترکیب کردم. ظرف من ۲۲ در ۲۲ سانت هست ،توش کاغذ روغنی انداختم ،موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ حدودا ۳۵ دقیقه قرار دادم . بعد برای اینکه روی کیکم خوشرنگ بشه ،یکی دو دقیقه آخر هم گریل رو روشن کردم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین . برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتید توی شربت می تونید هل هم بریزید. بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم ، کمی از دما افتاد از قالب خارج کاغذ روغنی رو کندم و بعد روی توری قرار دادم تا خنک بشه . و بعد از خنک شدن مجدد داخل ظرفش قرار دادم و با چاقو برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر پسته ریختم . بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه . نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه . پ.ن : بدون فر به راحتی داخل تابه روی گاز و یا فر دست ساز می تونید درست کنید. .
92.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش دوخت دامن کلوش🫂 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
های خلاقانه برای استفاده از بطری های بی استفاده در آشپزخانه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با شیرینی پیچ دوله مخصوص عید مواد لازم خمیر هزار لا برای شربت شکر 2.5 لیوان آب 2لیوان آب لیموترش 1/2 خمیر هزارلا رو طبق ویدیو برش میزنیم و داخل روغن داغ سرخ شان می کنیم و بعد از روغن خارج می کنیم و می تونیم روی دستمال کاغذی تا روغنش گرفته بشه برای شربت شکر آب و آب لیمو ترش رو با هم مخلوط میکنیم و پنج دقیقه می جوشانیم و میذاریم خنک بشه بعد از خنک شدن شیرینی هامون رو داخلش غوطه ور می کنیم و بعد سروش می کنیم نوش جاااان🙋‍♀️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لابد برای شما هم پیش اومده که فکر کردید روسری های حاشیه دار خوشگلتونو چطوری بپوشید که شیک نشون داده بشه😎😍 این ویدیو یه مدل بستن روسری حاشیه دار رو بهت یاد میده🌹🥰 ◍
امروز قصد داریم بهتون یه ادویه میکس فوق العاده عالی و در عین حال ساده رو یاد بدیم که می تونین ازش هم توی خورش هم توی انواع برنج هاتون استفاده کنین و از عطر و بویی که توی آشپزخونتون می پیچه لذت ببرین. بدون شک ادویه ها بخش جدایی ناپذیر پذیر غذاهان و خوردن غذا بدون ادویه مثل خوردن غذای خامه 😁 ، و اگه ترکیب درست ادویه ها رعایت بشه غذا خیلی خوشمزه میشه. پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری ، پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری فلفل سفید و سیاه ۱ قاشق چای خوری ، زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری ، پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری ، هل سبز ۱۰ عدد ، میخک ۱ عدد ، جوز هندی ، زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری و ادویه کاری ۱ قاشق چای خوری. فقط کافیه جوز هندی رو رنده کنین و بعد تمام ادویه ها رو با هم میکس میکنین . به همین سادگی و از اینم ساده تر وقتیه که شما می تونین تمام این ادویه جات و میکسشون رو از خودمون هم تهیه کنین. 😁😉 و تو غذاهاتون استفاده کنین و کلی کیف کنین😊👩🏻‍🍳       
26.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام شیرینی امروزمون هم مقویه هم فر نمیخواد هم فقط سه تا ماده است که هر جایی پیدا میشه .😍 مواد لازم : به میزان مساوی پودر قند و پودر بادام باید باشه من ۱ونیم لیوان پودر بادام: ۱۶۵ گرم و ۱ لیوان پر پودر قند زدم: ۱۶۵ گرم گلاب ۲-۳ ق غ در حدی که خمیری شکل شه. پودر قند رو روی پودر بادام الک کنید و مخلوط کنید. بعد داخل غذاساز یا خردکن ریخته و چند پالس بزنید حواستون باشه زیاد نزنید که به روغن بیفته. حین کار زیر و رو هم بکنید بعد به مواد دو تا سه ق غ و کم کم گلاب بزنید تا حالت خمیری شه حواستون باشه که رنگ خوراکی مایع هم کمی شل میکنه خمیر رو پس گلاب زیاد نزنید. بعد خمیر رو به چند بخش تقسیم کرده و بهش رنگ خوراکی یا زعفران غلیظ بزنید . خیلی کم ورز بدید و رنگ رو پخش کنید ورز دادن زیاد باعث میشه خمیر روغن بیفته. بعد از خلال پسته و بادوم و ترافل برای میوه ها استفاده کنید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ایده های ساده گلدوزی برای خوشگل کردن لباساتون😘 خیییلییی عاااالیه👍 ‌
سبد سیب زمینی پیازم بگم که (دوسال پیش) موقعی که من باید سبد میخریدم همه ازین کشو دارا بود منم ازونا نمیخواستم این سبدم گلدونه که مغازه دار توی دوتا طبقش گل کاشته بود 🙈(یه مغازه توی شوش تهران) قلب های روش پارچه ۴خونه صورتیه ک با قیچی برش دادمو با چسب حرارتی چسبوندم تا از سادگی در بیاد واسه قشنگی همیشه نباید خیلی هزینه کرد کافیه یکم روش فکر کنین 💗🙈 . . حالا با این پارچه ها و قلب ها کار داریم کلی چیزای خوشگل باهاشون یادتون میدمممم میتونین روی هرچیز ساده ای بچسبونین،همه پارچه فروشیا دارنو رنگ های خیلی زیادی داره😍 . 🌟
خلاقیت با قاشق‌های یکبارمصرف ایده جاشمعی زیبا ‌ 🌟
💥آموزش گیره مو دخترونه😍 👆👆👆 🌟
مواد لازم برای شربت⏬ شکر 3 لیوان آب 2/5 لیوان زعفران دمکرده کمی آب لیمو ترش 1 ق غ شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا بجوشد. بعد زعفران را اضافه کرده تا قوام آید. در آخر آب لیمو ترش را اضافه کنید. آرد سمولینا (ایرمیک) 500 گرم آرد سفید قنادی 1/2 لیوان شیر 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان روغن مایع 1/2 لیوان شکر 2 ق غ بکینگ پودر 1 ق غ پر روغن مایع برای سرخ کردن تمام مواد را باهم مخلوط کنید و روی کاسه را بپوشانید. در دمای محیط 30 دقیقه قرار داده تا استراحت کند. بعد مواد را داخل قیف با سر ماسوره مخصوص بامیه، ریخته و داخل روغن داغ شکل دهید. تابه را مدام تکان داده تا خوب سرخ شود. بعد از سرخ شدن، آن را داخل شربت سرد انداخته و اجازه دهید 1 الی 2 دقیقه مانده تا شربت جذب بامیه شود. بعد از شربت خارج کرده و پودر پسته بپاشید. نکات: این این مقدار مواد، حدودا 16 عدد بامیه به ما می دهد. بامیه را وقتی داخل شربت میگذارید؛ باید داغ و شربت سرد باشد. آرد سمولینا جایگزینی ندارد و همه لوازم قنادی ها دارند. 🌟