فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز آدینه تون گلبارون 🌸 🍃
برای امروزتون ازخدا❤
یه دل شاد❤
یه لب خندون 😊
یه روز آروم 😇
یه دعای مستجاب 🙏
یه عبادت نورانی و✨
یه زندگی پراز عشق خواستارم❤🙏
آدینه تون زیبا و در پناه خدا🙏
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از رنده درست استفاده میکنی؟!
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند تمیز کردن چربی گاز
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلانچ کردن قارچ
🍄
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش درست کردن جا گلدونی با سطل رنگ و دسته چوبی جارو برای گلدونهایی که خوشکل نیستن و گلدون مناسبی نداره اینکار عالی و شیک رو درست کنید و گلدوناتونو داخلش بزارید 😍
🪴
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_آلبالو
♥️ ترشی آلبالو ترشی خوشمزه وراحت و کم دردسر😊
دم آلبالوها رو بکنید وبشورید وبریزید تو ابکش من روی پارچه تمیز پهن کردم تا خشک بشن وقتی خشک شدن بریزید تو شیشه به ازای یک کیلو آلبالو یک قاشق سرپر شکر یک قاشق سرخالی نمک نصف قاشق تخم گشنیژ که من یادم رفت موقع اضافه کردن تخم گشنیژ فیلم بگیرم در شیشه در محکم ببنید و جای خنک وباریک بزارید تا به اصطلاح جا بیفته بعد از یک هفته ازش بچشید کم نمک بود کمی دیگه بزنید وبزارید یخچال بعد از یکهفته قابل خوردنه
داخل یخچال دوسال دوام داره
عزیزان سعی کنید از سرکه سفید استفاده کنید سرکه قرمز هم میشه ولی ترشیخیلی تند میشه
تخم گشنیز اختیاری ندارید نریزید
ترشی من هنوز جا نیفتاده بخاطر فیلم مجبور شدم زودتر درشو بردارم
عزیزان من از البالوی پیوندی استفاده کردم هردوشون خوشمزس
🌟
#دکور
.
گلدونهای رنگی ... اینطوری هم کلی رنگ داریم و هم طبیعت رو به خونه آوردیم🧞♀
-------------------
••••●❥JOiN👇
#شيريني انگشتي
واسه درست كردنه اين شيريني يه بسته ورميشل پاكستاني يا همون كادايف رو تو ظرف خرد كردم كاملا ،بيست و پنج گرم كره رو بهش اضافه و با حرارت ملايم تفت دادم تا خاميش گرفته شه يه قوطي شير عسلي رو كه داشتم نصفش رو به رشته ها اضافه و خوب تفت دادم تا يكم رنگش تغيير كنه و كاراملي بشه بعد داخل قالب سيليكوني مستطيلي ريختم با پشت قاشق خوب فشار دادم تا منسجم بشه گذاشتم تو يخچال تا يكم خودش و بگيره،تو اين فاصله صد گرم شكلات تلخ رو تا ماكرو آب كردم خوب مخلوط كردم تا يكدست بشه و يه ظرف پودر پسته هم گذاشتم كنار دستم شيريني رو از قالب بيرون آوردم برش هاي يك اندازه دادم اول تو شكلات فرو بردم و بعدش تو پودر پسته
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی های خلاقانه
💡ایده های خلاقانه
♥️
#خانه_داری🍃
چطوری سرویس بهداشتیو برق بندازیم⁉️
ترکیب سرکه و جوش شیرین برای از بین بردن جرم و رسوب حمام و سرویس بهداشتی بی نظیره.
کافیه 20 دقیقه روی بدترین رسوب بمونن.
𖧷- - - - - - - - - - - - - - - - -𖧷
•⟆ 🏡💛𖧷'
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️اگه عاشق آرایش وتیپ امروزی هستی
ولی هیچی بلد نیستی این کانال حرف نداره😍
اموزش رنگ کردن مو با مواد #طبیعی و #خونگی (دارچین ، زردچوبه و ....)
آموزش #خودآرایی و #طراحی_ناخن💄
آموزش برداشتن ابرو
آموزش #شینیون و انواع #بافت_مو 👱🏻♀
تمام اموزشها #رایگان
https://eitaa.com/joinchat/3903062178Cd5eb2df123
#آموزش_100مدل مختلف بستن #شال و #روسری عاااااالیه😘
هدایت شده از
😝🤣غش کردن مادرشوهر با دیدن عروسش😂😂
کاری که آرایشگرش کرد باعث تعجب همه شد😱
داماد رو نگو که ..... بیا بیین🤪👇
https://eitaa.com/joinchat/3903062178Cd5eb2df123
شیطنت ها و شگردهای آرایشگری و #زیبایی ☝️😍
🚨یکم زیادی #خوشگله #بهشت_دختراس😋👆
از دست ندی😘☝️👒👠🕶🕶
#موهیتو
مواد لازم :
۳ عدد لیمو ترش متوسط
۲ لیوان آب معمولی یا گازدار
برگ نعناع تازه ۲ مشت
۶ ق غ شکر
یخ به مقدار زیاد
طرز تهیه :
لیموهارو هسته گیری میکنیم،با پوست خورد میکنیم،میریزیم داخل مخلوط کن بعد شکر رو اضافه میکنیم و بعد نعناع هارو ، میکس میکنیم،میکس که شد در آخر یخ هارو اضافه و دوباره میکس میکنیم،یخ ها که قشنگ خورد و میکس شدن ، موهیتو آمادس😊
.
موهیتو چیست ؟ موهیتو یا موخیتو Mojito نوعی نوشیدنی خنک و تابستانی است که از ترکیب آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبلیمو تهیه میشود. اصل موهیتو (موخیتو) کوبایی است، اما در مورد زمان و چگونگی به وجود آمدن این نوشیدنی، اطلاعات دقیقی در دست نیست اما هرچه باشد، وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعناع در کوبا، عامل اصلی به وجود آمدن این کوکتل مشهور و پرطرفدار بوده است.
.
آب ۳ پیمانه شکر سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه برگ نعناع تازه ۲ پیمانه شربت لیمو ۲ پیمانه آبلیمو ۱ پیمانه سودا یا آب گازدار ۸ پیمانه لیمو ترش چند برش برای تزیین
برای تهیه موهیتو نعناع ابتدا ۲ پیمانه از ۳ پیمانه آب را با شکر ترکیب کرده و داخل ظرف مناسبی ریخته، آن را به مدت ۵ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید. نعناع را به آب اضافه کرده و خوب هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند. بعد از ۵ دقیقه، برگهای نعناع را از داخل ظرف بیرون آورده و خوب فشار دهید و کنار بگذارید. شربت لیمو، آب لیمو و ۱ فنجان از آب باقی مانده را داخل پارچ بزرگی بریزید و خوب ترکیب کنید. حالا شربت نعناعی که در ابتدا تهیه کردید را به ترکیب بالا اضافه کنید. در نهایت آب گازدار را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. موهیتو نعناع را با یخ فراوان و برشهای نازک لیمو سرو کنید.
❌روش سوم❌
نعناع ۷-۸ برگ بزرگ لیمو ترش ۲ عدد عسل ۱ ق غذاخوری آب گاز دار یا دلستر لیمویی ۱ قوطی یخ به مقدار زیاد
در روش سوم تهیه موهیتو به میکسر یا مخلوطکن نیاز دارید پس ابتدا؛ لیموترشها را با پوست خرد کرده و داخل مخلوطکن بریزید. عسل و یخ را نیز به آنها اضافه کرده و مخلوطکن را روشن کنید و آنقدر مواد را ترکیب کنید تا به شکل پودری دربیایند. نعناعهای شستهشده و تمیز را نیز داخل مخلوط کنبریزید و یا آنها را ساطوری و ریز کرده و به یخمال لیمو و عسل اضافه کنید. در نهایت اسپرایت، آب گاز دار یا دلستر لیمویی را به مواد اضافه کرده موهیتو را در لیوان بلندی ریخته و سرو کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی محوطه
💡ایده های خلاقانه
.