eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل‌های مناسب تراس 🌺 ‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎ 🌟
مواد لازم آرد ...... ۱ کیلو پودر قند...... ۵۰۰گرم روغن جامد و کره ( نصف نصف از هرکدوم .)۵۰۰ گرم من ۲۵۰ کره شکیلی که چربی اش بالاست وتقریبا ۳ملاقه روغن جامد ) دو ملاقه رو بزنید وسومی رو کم کم با احتیاط)میزنم😉 پودر بادام ۵۰۰ گرم یا گردو۳۰۰ گرم خرد شده زعفران یک بسته کوچک غلیظ دم کرده با نصف فنجان گلاب یک بسته کوچک پودر هل.... ۳ قاشق غ گلاب ....... نصف فنجان زنجبیل ۳ق غ مراحل کار....... ✅مرحله1 ابتدا آرد را در ماهیتابه تفت دادم تا خامی آن از بین برود ولی رنگش تغییر نکند.. ✅ مرحله2 حدودا نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه با،شعله کم طول میکشد. الک کردن یادتون نره ✅مرحله3 سپس روغن را اضافه کردم و دوباره کمی تفت دادم. ✅ مرحله4 سپس از روی حرارت برداشتم و پودر هل و پودر گردو را اضافه کردم و خوب هم زدم ، تا با داغیه آرد و ماهیتابه گردو هم کمی تفت بخورد . ✅ مرحله5 (مخصوصا که ماهیتابه من استیل هست وحسابی داغه ودیر سرد میشه) و بعد هم زدم وکمی صبر کردم ، تا کمی از داغی بیفتد و سرد شود ، البته نباید خیلی سرد شود. ✅ مرحله6 باید دست ما گرمای آن را حس کند ،حالا پودر قند الک شده را در چند مرحله اضافه میکنیم مواد را نصف میکنیم( اگر بخواهیم دورنگ شود وگرنه همه رو سفید درست میکنیم) ✅مرحله ۷ به نصف سفید زنجبیل هم اضافه کرده وبا دست ورز میدهیم ۱۰ دقیقه تا مواد کامل به خرد هم برود این قسمت سفید آماده است ✅مرحله ۸ نصف دوم را زعفران و گلاب اضافه کردم و خوب هم زدم. ✅ مرحله۹ اگر انسجام کافی نداشت ، کمی گلاب و روغن میتوانیم اضافه کنیم,من هم کمی اضافه کردم. ✅ مرحله۱۰ سپس حلوا را در گوشه تابه با کفگیر جمع کردم و صاف کردم وچند بار با دست میکوبیم تا سفت شود با همان کفگیر برداشتم و در ظرف سرو قرار دادم. ✅ مرحله۱۱ روی آن را با پودر پسته که اونم از خلال پسته درست میکنیم که خوش طعم وخوش رنگ باشه تزیین کردم.( اصلا پودر پسته حاضری نگیرین چون توش همه چی به جز پسته داره😜) ✅ مرحله۱۲ نکته رویایی به جای پودر گردو از پودر بادام هم میتوان استفاده کرد. نوش جان ... گلاب حلوا را خشک میکند در صورتیکه حلواتون روغنش زیاد شد قطره قطره گلاب اضافه کنید وورز دهید( البته همین مقدار روغن خوبه دیگه مونده به نوع آرد زیادی هم گلاب نزنید که خشک میشه) به جای ورز دادن میتوان حلوا را از چرخ گوشت رد کرد که من خودم ورز دادن رو ترجیح میدم چون گردو ها خردتر میشن😉 🔴من اکثرا با پودر بادام تهیه میکنم وبرای اینکه گردو هم دیده بشه یه مشت هم گردو اضافه میکنیم اگر دانه ای خواستیم برداریم قالب بزنیم خشک تر باشد بهتر است ولی کفگیری باید نرمتر باشد حتی درصورت نیاز دوسه قاشق روغن مایع هم میتوان افزود 🔴در صورت نیاز به روغن حلوا باید روی حرارت برود ولی کره نه ( چون میسوزد) از یک کیلو ۱۵ کفگیر حلوا به دست می آید بادام خام رو باید خیس کنید یک شب بعد پوسته رو جدا کنید بزارید خشک بشه وبعد با چرخ های دستی چرخ کنید که زمان بر هستش وخیلی ها ترجیح میدن با گردو درستش کنن 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ عالیه😍آموزش درست کردن این حوضچه‌ی گلدانی زیبا با ملات سیمان ایده ی خیلی خوبی باشه👌😍 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یک شربت متفاوت و خونگی بدون رنگ خوراکی و دارم برات❤️😍 تو این روزهای گرم تابستونی خیلی میچسبه موادش در دسترس همه هست و خلاصه بی دردسر ی شربت خوشمزه رو امتحان کن😍🤤 چی لازم داریم؟! ریحون: ۲۰۰گرم شکر:نصف لیوان آبجوش: چهار لیوان هل ریحون و خوب بشورید و چهار لیوان آب جوش و ب همراه شکر و هل اضافه کنید. درشو بذارید و اجازه بدید ۲۰دقیقه بمونه و بعد ۳ق غ آبلیمو اضافه کنید بخاطر اسیدی بودن رنگ قرمز خوش رنگی بهتون میده😍❤️ گلاب فراموش نشه🤩 پ.ن:هرچقدر ریحونتون بنفشش بیشتر باشه رنگش قرمز تر میشه😍 احتیاجی ب رنگ خوراکی نیست ❤️ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌ 🌟
چجوری میتونم آلودگی خونه را از بین ببرم؟🤔 مثل دود سیگار ، گرد و خاک ، بوی بد منزل فقط کافیه از گل سانسوریا استفاده کنید .
30.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئوی طرز تهیه حلوا عربی با تمام فوت و فن حلوای عربی شربت : شکر یک لیوان گلاب ۱/۴لیوان اب یک لیوان عرق هل ۱/۴لیوان زعفران روی اجاق گاز می گذاریم تا شکر حل بشه بعد از روی حرارت بر می داریم ▪️نکته :خیلی روی اجاق گاز نزارید چون حلوا شکننده میشه حلوا : آرد قنادی یک لیوان شیر خشک یک لیوان کره ۵۰گرم روغن مایع نصف لیوان ابتدا آرد روی حرارت قرار دهید شعله خیلی کم حدود سی دقیقه و مدام هم بزنید رنگ آرد نمی خام تغییر کنه از روی حرارت بر دارید تا سرده خنک بشه حالا آرد بو داده شده رو با شیر خشک مخلوط کنید و الک کنید در این مرحله روغن ها رو اضافه کتید و با لیسک به خورد موادمان دهید حالت خرده نان میشه حالا دوباره روی اجاق گاز قرار دهید و سی دقیقه با شعله خیلی کم تف دهید مدام هم بزنید تا رنگ شتری بشه حالا دوباره از روی حرارت بر دارید وشربت را طی چهار مرحله به آرد اضافه کنید وبا لیسک هم بزنید ▪️نکته: شربت هست که چهار مرحله اضافه کنید دوباره روی اجاق گاز قرار دهید تا قوام بیاد مثل حواهای دیگه نیست تا حالت گهواره ای بشه در حد قوام 🙌 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده جالب گونی و کنف 👆👆 ..💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل شکلاتی👌 ‌ مواد لازم:👇 کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی : ۲ پاکت (ابتدا مقدار کمی کیک پودر شده را با بقیه مواد مخلوط کنید و اگر مواد شل بود باز اضافه کنید) پودرخامه شکلاتی یک بسته‌ شیر یک لیوان شکلات نارگیلی بنماری شده: ۲۰۰ گرم گردو و یا پسته خرد شده : نزدیک ۱ لیوان ‌ برای روی ترافل:👇 شکلات ۸۰ گرمی : ۲ پاکت ‌ طرز تهیه:👇 کیک را با دستان خود خرد میکنیم تا پودر شود. روی اجاق،شکلات نارگیلی رو بنماری میکنیم تا ذوب بشه. شیر و پودر خامه رو در ظرف دیگه مخلوط میکنیم و باهمزن میزنیم.وبعد به ظرف کیک پودرشده اضافه میکنیم.شکلات ذوب شده رو هم اضافه میکنیم. سپس گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم. داخل قالب مستطیل و یا داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا سلفون انداختید، بریزید و در حالیکه فشار می دهید صاف کنید. شکلات آب شده را روی ترافل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود. 📍چاقو را روی اجاق گرم می کنیم تا به هنگام برش زدن ترک نخورد. ‌ 🌟
🥯 😋 ▫️ارد دولیوان ▫️پودر قند یک لیوان ▫️روغن قنادی یک لیوان ▫️وانیل کمی نمک 🔸اول از همه روغن و پود قند و اون قدر هم میزنیم ک صاف و سفید و یک دست بشه بعد وانیل اضافه میکنیم بعد از اونم اردو نمک وکه سه بار الک کردیمو اضافه میکنیم برای رنگ کردنش هم از رنگ خوراکی استفاده کنید اون قدر هم میزنیم ک یک دست بشه خمیرش نرم باید باش نباید سفت و شکننده باشه بعد از اونم من توتستر پختمش تو دمای ۱۶۰درجه تا ۱۵دقیقه ولی باید چکش کنین ک یه وقت نسوزه زیرش تو فر هم اگ خواستین بپزین همین دما هستش فرقی نمیکنه میتونید برای تزیین از پودر پسته هم استفاده کنین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا