eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.5هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اومدم یه ژله گوگولی و خوشگل بهت آموزش بدم که از خوشگلیش هر چی بگم کم گفتم😍😍 مواد لازم : پودر ژلاتین برای لایه اول ۴ قاشق غذاخوری شکر ۱ لیوان آب گرم ۳ لیوان نیوه دلخواه ۳ مدل به غیر از کیوی و آناناس و میوه های آنزیم دار خامه ۴۰۰ گرم شیر عسلی ۴۰۰ گرم شیر ولرم ۱ لیوان پودر ژلاتین برای لایه خامه ای ۳ قاشق غذاخوری نکات:حتما حتما خامه هم دما با محیط باشه . شیر ولرم رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و بعد ژلاتین آب گرفته رو اضافه کنین. اگر خامه تو دسترس نبود از بستنی کاملا ذوب شده ‌و به دمای محیط رسیده استفاده استفاده کنین ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقاشی روی سنگ عالیه حتما ببينيد 😃☝️ .💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نارنگی به تعداد لازم پودر ژلاتین یا آگارآگار ۲۰ گرم(۲ونیم الی ۳ قاشق غذاخوری) خامه ترش یا خامه ۳۵۰ گرم(حدود دو بسته) شیرعسلی ۱۰۰ گرم(بجاش شکر میتونید استفاده نمایید) آب یا آب میوه یک لیوان برای حل شدن ژلاتین خامه و شیر عسلی(یا شکر به مقدار شیرین شدن) رو داخل ظرفی ریخته و با هم ترکیب میکنیم.سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. (آب لیمو تازه چند قطره لخواه میتونید اضافه نمایید)اکنون پودر ژلاتین رو داخل آب یا آب میوه ریختیم و روی بخار کتری گذاشتیم تا پودر ژلاتین در آن شود. پس از خنک شدن ژلاتین رو به موادمون اضافه نموده و ترکیب میکنیم.(بهتره ابتدای کار ژلاتین رو در آب حل نماییم تا فرصت خنک شدن داشته باشه)اکنون مطابق ویدئو یک سیخ چوبی رو داخل نارنگی ها گذاشته و اونهارو داخل یک بطری(نوشابه یا آب) قرار داده و ترکیب ژله ای رو اطراف نارنگی داخل بطری میریزیم. بهتره ۵یا ۶ ساعت داخل یخچال بزاریم تا خوب ببنده.اکنون بطری رو قیچی زده و دسر مون رو به آرامی برش میزنیم. 🎭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش و ایده💞
#نان_خرمایی 👆👇
مواد لازم خمیر::: آرد ۲۰۰گرم جوش شیرین ۴گرم آب ۱۵گرم روغن جامد خونگی ۸۰گرم روغن صاف قنادی ۲۵گرم شهد ۸۰گرم زعفران دم کرده غلیظ ۱قاشق چ خرما. ۲۵۰گرم دارچین ۱قاشق چایخوری هل دلخواه مواد لازم شربت بار::: شکر ۵۰گرم آب ۳۰گرم جوهر لیمو ۱/۳ ق چایخوری سرخالی ۱.درست کردن شهد،،، شکر و آب را مخلوط و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. جوهر لیمو اضافه وبگذارید ۲ دقیقه بجوشد. کنار بگذارید کامل خنک شود. ۲.آماده سازی مغزی،،، هسته خرما را گرفته و له کنید یا از چرخ گوشت را کنید. دارچین و هل اضافه کنید از آن به اندازه ۱۰ گرم بردارید با دست شکل دهید کنار بگذارید. ۳. تهیه خمیر ،،،، جوش شیرین را در آب بریزید . به شربت اضافه وهم بزنید. روغن را اضافه کنید خوب هم بزنید. آرد را اضافه و با دست یا همزن مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیف شود. از خمیر به وزن ۱۵ تا ۲۰ گرم برداشته در دست باز کنید. خرما را بین آن گذاشته و جمع کنید. داخل سینی با کمی فاصله قرار دهید و در فری که از قبل با حرارت ۲۵۰درجه داغ کردید در طبقه بالای فر قرار دهید. تایم پخت۸تا۱۰دقیقه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزای دلم ویدیو رو تا آخر ببینید امیدوارم خوشتون بیاد😉 این باکس با کمترین هزینه بساز💥 .💓