eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.6هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خوشمزه تر برشی😍 مواد لازم : نمک ۱ پنس شكر ٢٠٠ گرم تخم مرغ ۶ عدد روغن مايع ۴۰ گرم پودر نسكافه ١٠ گرم بكينگ پودر ۱.۵ ق چ پودر كاكائو ١٠ گرم شير داغ ۴۰ گرم وانيل ١ ق چ آرد ۱۸۵ گرم مواد خامه : پودر نسكافه ١ ق غ خامه قنادی ۵۰۰ گرم خامه صبحانه ٨٠ گرم شكلات تلخ ۱۵۰ گرم آبجوش ١ ق غ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت گلسر بساز ایده بگیرید 🍃🌸
آموزش و ایده💞
خودت گلسر بساز ایده بگیرید 🍃🌸
خودت گلسر بساز ایده بگیرید 👆 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻 ۷ ادویه‌ خوشمزه‌ای که چربی‌های بدن را آب می‌کنند 🔸️زیره: این ادویه متابولیسم را افزایش می‌دهد و علاوه بر کاهش وزن، طیف وسیعی از خواص را از جمله بهبود فرایند هضم، کاهش التهاب و از بین بردن نفخ، جلوگیری از یبوست و از بین بردن بافت‌های چربی دارد. 🔸️ فلفل سیاه: این ادویه در سرعت بخشیدن به فرایندهای گوارشی، کاهش تولید گاز، جلوگیری از کم آبی بدن، تنظیم فشار خون و... شناخته شده است. 🔸️ هل: توانایی این ادویه در کمک به فرآیند گوارش و بهبود عملکرد سوخت و ساز باعث می‌شود برای کاهش وزن ایده‌آل باشد. 🔸️ خردل: دانه‌های خردل با افزایش دمای بدن، منجر به افزایش سوخت کالری می‌شود. 🔸️ زردچوبه: مطالعات نشان داده که این ادویه می‌تواند تشکیل بافت چربی را کاهش دهد، مصرف زردچوبه برای پیشگیری از دیابت و جلوگیری از افزایش مقاومت به انسولین نیز مفید است. 🔸️زنجبیل: نه تنها نقش مهمی در سوزاندن چربی‌های اضافه دارد، بلکه به لطف خواص ضد التهابی، دستگاه گوارش را آرام می‌کند. 🦋🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کامل و نکات مهم رو بخونید 👇 این مقدار برای ۷ سیخ کوبیده می باشد. ۲۵۰ گرم راسته گوساله، ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوسفندی، جمعا نیم کیلو (حتما سه چرخه بشه) پیاز ۳۰۰ گرم یا دو عدد متوسط نمک دو ق چ گوشت باید تازه باشه سعی کنید از گوشت فریز شده استفاده نکنید و حتما سه بار چرخ بشه. پیازهارو رنده و آبشون رو در حد کنار انداختن بگیرید (لازم نیست سعی کنید تمام آب پیاز رو بگیرید) پیاز و نمک رو با گوشت مخلوط کنید و ۵ دقیقه چنگ بزنید و سپس ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدید (هرچقدر گوشت بیشتر ورز بخوره خوشمزه تر میشه و احتمال افتادن از سیخ هم کمتر میشه)؛ ۹۰ گرم از گوشت رو بردارید و سیخ بگیرید حتما باید روی سیخ شیار ایجاد کنید که باعث نی افتادن کبابها روی منقل میشه، اگر تبحر لازم رو ندارید میتونید سیخ گیر کوبیده تهیه کنید و با اون کادتون رو راه بندازید، سیخ هارو به محض گذاشتن روی منقل هر ۱۰ ثانیه یکبار تا انتها بچروخونید که کباب هاتون نریزه، نوش جان. 🌟