eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.9هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موس شکلاتی ، یه دسر بسیار لذیذ😍😋 ‌ - بیسکویت کاکائویی : 40 گرم ، اگر ترازو ندارید روی جلد بیسکویت بگردید دنبال وزن و بر اساس اون تنظیم کنید . - کره ذوب شده : 15 گرم یا 1 قاشق غذاخوری - شکلات تلخ : 50 گرم - شکر : 1 قاشق غذاخوری - شیر: 50 میلی لیتر یا 50 گرم یا یک پنجم پیمانه یا حدود یکچهارم فنجان - ژلاتین : یک ورق با وزن حدود 3 گرم یا 1 قاشق چای خوری پودر ژلاتین . ( ورق ژلاتین رو از لوازم قنادی ها میشه تهیه کرد ، توی گوگل هم میتونید سرچ کنید و آنلاین تهیه کنید ) - خامه صبحانه : 80 گرم یا یک سوم فنجان یا کمی کمتر از نصف خامه پاکت صورتی که توی بازار هست(اکثرا 200 گرم هستن) ‌ 🔹️مرحله اول : بیسکوییت کاکائویی رو پودر کن و بعد بهش کره اضافه کن و هم بزن و مخلوط کن . حالا بریزش توی ظرف مدنظر و خوب فشردش کن و بذارش فریزر . 🔹️مرحله ی دوم : توی یه ظرف دیگه شکلات تخته ای و شیر رو بریز همین ظرف رو بذار توی آب جوش و شروع کن به هم زدن تا شکلات آب بشه . وقتی آب شد ورقه ی ژلاتینی که از قبل توی آب سرد خیس خورده رو بریز توی ظرف 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کرمدار😍 فوق العاده خوشمزه و راحت مواد لازم : خمیر هزارلا ۱ بسته زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ ق غ کرم شیرینی : شکر ۸۰ گرم وانیل ۱ ق چ شیر ۳۰۰ میلی لیتر زرده تخم مرغ ۲ عدد نشاسته ذرت ۲۰ گرم کره ۳۰ گرم آرد ۲۰ گرم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم کارامل😍 مواد لازم : کمی زست لیمو تخم مرغ ۲ عدد شیره انگور ۲ ق چ شیر ⅘ لیوان وانیل ۱ ق چ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟢 گل مناسب نور هر پنجره: 🌼گیاهان مناسب نور پنجره شمالی ⬅️ حسن یوسف، برگ انجیری، سرخس بوستون 🌸گیاهان مناسب با نور پنجره جنوبی ⬅️ گندمی، فیکوس، خرفه ای 🌻گیاهان مناسب پنجره شرقی ⬅️ سانسوریا، بگونیا، پرنده بهشتی 🌺گیاهان مناسب پنجره غربی ⬅️ نخل شامادورا، بنفشه آفریقایی، برگ بیدی 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•معجون فوری🍦• یه معجون ساده و خوشمزه که مزه بهشت میده:))🤌🏻 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت زعفرانی رو با آب سرد رقیق کرده میریزیم شربت سفید رنگ میریزیم چون غلیظه ته نشین میشه به این شربت میتونید تخم شربتی ویا خاکشیر اضافه کنید تخم شربتی شربت بسیار گوارا وپرطرفدار و ضد عطش برای روزهای گرم و ماه مبارک رمضان تخم شربتی ، کمی آبسرد روش بریزید و سنگ شور کنید .سپس با آب ولرم حدود نیم ساعتی خیس کنید تا آب به خودش جذب کنه وژله ای بشه میخواید تخم شربتی ته لیوان ته نشین نشه ابتدا خیس کنید. شربت خاکشیر خوشمزه وپرفایده وقت زیادی نمیخواد. مهم ترین قسمت پاک کردن خاکشیر است البته الانه اکثر خاکشیر ها پاک شده است اکر خاکشیر شما پاک شده نیست. خاکشیر رو تو کاسه بریزید یکی دولیوان اب روش بریزید تا برگ وخاشاک بالا بیاد و آبشو دور بریزید سپس دوباره آب بریزید.این کار رو چند دفعه تکرار کنید تا خوب تمیز بشه. مقداری از تخم شربتی ویا خاکشیر تو لیوان بریزید وکمی از شربت زعفرانی ،آب خنک و چند ورق لیمو ونعنا نوش جان بفرمایید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت زعفران یکی از نوشیدنی های اصیل ایرانی است. چیزهای زیادی به این شربت اضافه میکنن ولی بوی گلاب وزعفران حاکمیت داره. مواد لازم شربت زعفران آب سه لیوان شکر سه لیوان گلاب ویا عرق بیدمشک نصف استکان من هر دو رو زدم جمعا نصف استکان زعفران به مقدار لازم آب رو بزارید جوش بزنه جوش که زد شکر رو بریزید هم نزنید تا شکر کم کم آب میشه دوباره به جوش بیاد گاه گاهی با برس اطراف قابلمه رو با مخلوط آب واب لیمو تمیز کنید تا شربت شکرک نزنه گلاب ویا عرق بیدمشک وزعفران اضافه کنید وبزارید قوام بیاد مثل شهد مربا وقتی که قوام اومد گاز رو خاموش کرده واز صافی رد کنید جای خنک ویا یخچال بزارید تا سرد بشه . عزیزان میخواید شربت دورنگ باشه وقتی که گلاب رو اضافه کردید نصفی از شربت رو جدا کنید به این نصف تو قابلمه زعفران نزنید بزارید قوام یابه خالی کنید نصفی که کنار گذاشته بودیم دوباره میریزیم تو قابلمه زعفران اضافه میکنیم شربت که آماده شد بزارید یخچال تا سرد وغلیظ بشم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•جنس پارچه حریره •سایز گل هر چی میتونه باشه چون سایز اصلی بعد از سوزوندن دور کار به دست میاد •تعداد گلبرگ های این گل ۱۰ تاست (برای هر گل) •انتهای کار گلبرگهارو از وسط بهم دوختم ، و وسط گل و با مروارید تزیین کردم •چون دور کار با شمع سوخته شده حالت سفت به خودش میگیره و ریزش کمی داره، هر چی گلبرگ ها کوچیکتر باشه سفت تر میشه. .💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا