eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.9هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کرمدار😍 فوق العاده خوشمزه و راحت مواد لازم : خمیر هزارلا ۱ بسته زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ ق غ کرم شیرینی : شکر ۸۰ گرم وانیل ۱ ق چ شیر ۳۰۰ میلی لیتر زرده تخم مرغ ۲ عدد نشاسته ذرت ۲۰ گرم کره ۳۰ گرم آرد ۲۰ گرم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم کارامل😍 مواد لازم : کمی زست لیمو تخم مرغ ۲ عدد شیره انگور ۲ ق چ شیر ⅘ لیوان وانیل ۱ ق چ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟢 گل مناسب نور هر پنجره: 🌼گیاهان مناسب نور پنجره شمالی ⬅️ حسن یوسف، برگ انجیری، سرخس بوستون 🌸گیاهان مناسب با نور پنجره جنوبی ⬅️ گندمی، فیکوس، خرفه ای 🌻گیاهان مناسب پنجره شرقی ⬅️ سانسوریا، بگونیا، پرنده بهشتی 🌺گیاهان مناسب پنجره غربی ⬅️ نخل شامادورا، بنفشه آفریقایی، برگ بیدی 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•معجون فوری🍦• یه معجون ساده و خوشمزه که مزه بهشت میده:))🤌🏻 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت زعفرانی رو با آب سرد رقیق کرده میریزیم شربت سفید رنگ میریزیم چون غلیظه ته نشین میشه به این شربت میتونید تخم شربتی ویا خاکشیر اضافه کنید تخم شربتی شربت بسیار گوارا وپرطرفدار و ضد عطش برای روزهای گرم و ماه مبارک رمضان تخم شربتی ، کمی آبسرد روش بریزید و سنگ شور کنید .سپس با آب ولرم حدود نیم ساعتی خیس کنید تا آب به خودش جذب کنه وژله ای بشه میخواید تخم شربتی ته لیوان ته نشین نشه ابتدا خیس کنید. شربت خاکشیر خوشمزه وپرفایده وقت زیادی نمیخواد. مهم ترین قسمت پاک کردن خاکشیر است البته الانه اکثر خاکشیر ها پاک شده است اکر خاکشیر شما پاک شده نیست. خاکشیر رو تو کاسه بریزید یکی دولیوان اب روش بریزید تا برگ وخاشاک بالا بیاد و آبشو دور بریزید سپس دوباره آب بریزید.این کار رو چند دفعه تکرار کنید تا خوب تمیز بشه. مقداری از تخم شربتی ویا خاکشیر تو لیوان بریزید وکمی از شربت زعفرانی ،آب خنک و چند ورق لیمو ونعنا نوش جان بفرمایید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت زعفران یکی از نوشیدنی های اصیل ایرانی است. چیزهای زیادی به این شربت اضافه میکنن ولی بوی گلاب وزعفران حاکمیت داره. مواد لازم شربت زعفران آب سه لیوان شکر سه لیوان گلاب ویا عرق بیدمشک نصف استکان من هر دو رو زدم جمعا نصف استکان زعفران به مقدار لازم آب رو بزارید جوش بزنه جوش که زد شکر رو بریزید هم نزنید تا شکر کم کم آب میشه دوباره به جوش بیاد گاه گاهی با برس اطراف قابلمه رو با مخلوط آب واب لیمو تمیز کنید تا شربت شکرک نزنه گلاب ویا عرق بیدمشک وزعفران اضافه کنید وبزارید قوام بیاد مثل شهد مربا وقتی که قوام اومد گاز رو خاموش کرده واز صافی رد کنید جای خنک ویا یخچال بزارید تا سرد بشه . عزیزان میخواید شربت دورنگ باشه وقتی که گلاب رو اضافه کردید نصفی از شربت رو جدا کنید به این نصف تو قابلمه زعفران نزنید بزارید قوام یابه خالی کنید نصفی که کنار گذاشته بودیم دوباره میریزیم تو قابلمه زعفران اضافه میکنیم شربت که آماده شد بزارید یخچال تا سرد وغلیظ بشم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•جنس پارچه حریره •سایز گل هر چی میتونه باشه چون سایز اصلی بعد از سوزوندن دور کار به دست میاد •تعداد گلبرگ های این گل ۱۰ تاست (برای هر گل) •انتهای کار گلبرگهارو از وسط بهم دوختم ، و وسط گل و با مروارید تزیین کردم •چون دور کار با شمع سوخته شده حالت سفت به خودش میگیره و ریزش کمی داره، هر چی گلبرگ ها کوچیکتر باشه سفت تر میشه. .💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای که دل بردی زدلدارمن آزارش مکن⚜ روزتون بخیر♥️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🔺🔻🔺🔻🔺 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
افسوس بَرین عُمر گرانمایه که بگذشت ما از سر تقصیر و خطا درنگذشتیم پیری و جوانی پی هم چون شب و روزند ما شب شدو روز آمد و بیدار نگشتیم... سعدی روز و روزگارتون خوش♥️ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوى الماهو العمانيه😋 فقط با سه قلم مواد مواد لازم : شیر عسلی ۱ قوطی خامه صبحانه ۱ پاکت کره حدود ۵۰ گرم 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت مغزی مواد لازم برای لایه ی بیسکوئیتی کره ی سرد :125گرم 1 پ پودر قند الک شده 1/2 پ نشاسته ذرت 2 عدد زرده تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری یا یک چهارم قاشق چایخوری 3 پ آرد قنادی الک شده (تقریبی) تمام مواد بجز آرد رو با نوک انگشتان مخلوط کرده و ورز میدیم. آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه خمیر رو داخل نایلون گذاشته نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم سپس بین دوتا کاغذ روغنی به قطر 3میل باز کرده و کاتر میزنیم بیسکوئیت ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم میزان آرد تقریبی هست و بسته به جنس و کیفیت آرد ممکنه چند قاشق کمتر یا بیشتر نیاز باشه مواد لازم برای لایه ی فندقی یا گردویی 1 عدد سفیده ی تخم مرغ 1/2 پ شکر سفید 2 ق غ پودر نارگیل 1 ونیم پ فندق یا گردو آسیاب شده سفیده و شکر رو با همزن زده تا به غلظت مرنگ برسه فندق و پودر نارگیل رو هم بهش اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم تا یکدست بشه داخل قیف ریخته و روی شیرینیها طبق کلیپ پایپ می کنیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 20 دقیقه گذاشته تا زیر و لبهی شیرینی طلایی بشه نوش جان ♥️