#فوت_و_فن 🍥
بعد از به سیخ کشیدن کباب ها سیخ ها رو مدتی در یخچال قرار دهید و بعدا آنها رو برای طبخ روی آتش بگذارید تا از ریختن گوشت روی آتش جلوگیری شود 🍢🍢
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk ✨
ژله توپی انار ❤
این ژِله ی توپی از دونه های انار و ژله آلوورا درست شده ابتدا قالب (قالب های کروی یخ) رو کمی چرب کنید وژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید وقتی کمی خنک شد داخل قالب بریزید و دونه های انار رو هم اضافه کنید و داخل یخچال بزارید 😋
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■ تزیین پرتقال😍😍
خودت بساز✂️
لذت ببر😃
درامدزایی کن💰
از هزینه ها کم کن👌
✨ @n_arosakk ✨
جوجه با سس پرتقال 👌🍊
تکه های فیله مرغ رو به سیخ چوبی بزنید و برای مدت سه چهار ساعت داخل آب پرتقال نمک زعفران پیاز خلالی بخوابونید بعد سیخ هارو به همراه تمام مواد بذارید داخل تابه و بذارید آبش تبخیر بشه و در آخر کمی روغن بریزید و بذارید روی جوجه ها طلایی بشه، نوش جان 🍡😋
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk ✨
#ترفند 🥝
❤️🧡💛💚💙💜
برای اینکه میوه هایی مثل کیوی و پرتقال توی ژله ببندند باید میوه تون رو حدود دو سه دقیقه توی یه مقدار آب و شکر بذارید بجوشه 🍥
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿هیچ آغازی ☀️
🌿زیباتر از سلام نیست ☀️
🌿روزتون پر از مهر و محبت و برکت ☀️
☀️ســـــــ🌸ــــــلام☀️
🌸صبح تون بخیر🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣#ایده
اموزش دیزاین جعبه کادو
بعنوان دکور هم میتونید استفاده کنید
✨ @n_arosakk ✨
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش جوجه چینی
یه آموزش عالی براتون بزارم که واقعا طعمش فوق العادس یک بار امتحان کنید دیگه همیشه درست میکنید
واسه مهمونیا هم عالی هم ظاهرش هم طعمش👌😋
مواد لازم جوجه چینی
۲پیمانه آرد گندم
۱پیمانه آرد ذرت
۱پیمانه آرد برنج
۱قاشق غذا خوری پکینگ پودر
ماشعیر تلخ یا هموندلستر خودمون به اندازه ای میریزم که موادمون نه شل باشه نه خیلی سفت حتما به مواد ۱ساعت استراحت بدید
برای رنگ وطعم بهتر زعفرون
به تیکه های سینه مرغ نمک وفلفل سیاه
میزنیم
ودر کنارش میتونیم از قارچ و حلقه های پیاز استفاده کنید
✨ @n_arosakk ✨