6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویفر_خونگی
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فلافل_خونگی👩🍳
مواد لازم👇🏻
نخود یک پیمانه(قبل از خیس دادن پیمانه کنید)
پیاز ۱عدد
سیب زمینی متوسط ۱عدد
سیر ۵حبه
پودر نصف یک نون باگت خشک(در دمای محیط بعد از چند ساعت خشک میشه)
بیکینگ پودر ۱ق م
آب ۴ق غ
نمک ۱ق م
ادویه شامل پودر تخم گشنیز۱ق م،پودر انبه۱ق م،فلفل سیاه۱ق چ،گلپر ۱ق چ
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پف_پفي🎂🍰🍪
مواد لازم :
٢ بسته ژله به رنگ دلخواه(من ژله انار و آلوئه ورا انتخاب كردم)🍮🍡
يك ق غ ژلاتين🍧
٤ ق غ شكر🍚
پودر نارگيل🍙
آب يك چهارم ليوان🍶
طرزتهیه ش توفیلم مشخصه🍬🍭
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی 🥘🥗🍱🍣
#ماه_رمضان🌙🌕✨
🔹سوپ گشنیز🍲🍜 یکی از انواع غذاهای خوشمزه🌼 و پرطرفدار ایرانیه 🇮🇷که در شهر تبریز از سوپهای مجلس🍜ی محسوب میشه.
🔹در این ویدیو میتونین آموزش پخت این سوپ 🍛رو ببینین و برای افطار ازش استفاده کنید
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مینی_برگر🍔🌭🍕
#سوخاری🥒🍓
#فینگرفود🍕🧀🌸
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده🍖
پیاز رنده شده 🌰
سیر رنده شد🥗ه
پنیر پیتزا ورقه ای 🧀🍕
نون تست 🍞
تخم مرغ زده شده 🍳
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قیمه_نثار🥘🥗🌯
#خوشمزه✨💯💝
به نظرم از خوشمزه ترین😍❤️😳 غذاهاست که میشه باهاش بال درآورد.🦋
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
هدایت شده از 🌸 هنرکده نفس بانو 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_ته_چین_مرغ_قالبی
کامل با تمام نکات👌
.
هدایت شده از 🌸 هنرکده نفس بانو 🌸
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #نان_رمضان 😍😋
آماده اید بریم یه نون پنبه ای و فوق العاده خوشمزه را یاد بگیریم.
مواد لازم👇👇👇
آرد ۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
مایه خمیر یک ق غذاخوری پر
نمک نوک ق چایخوری
شیر ولرم نصف لیوان
ماست ۳ق غذاخوری
مواد رومال👇👇👇
زرده تخم مرغ یک عدد
عسل رقیق شده یک ق مرباخوری
زعفران دمکرده غلیظ
طرز تهیه👇👇👇
ابتدا یک ق غذاخوری از شکر را با مایه خمیر و شیر مخلوط میکنیم تا عمل بیاد.
تخم مرغها را داخل ظرف ریخته، یه دونه از زرده ها را برای رومال برمیداریم.
روغن مایع ماست شکر و خمیر مایع به عمل اومده را اضافه میکنیم، آرد را کم کم اضافه کرده، ابتدا با قاشق و بعد هم با دست ورز میدیم.
ده دقیقه خمیر را ورز میدیم
روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت میدیم
دو سوم از خمیر آماده شده را داخل تابه چرب شده پهن میکنیم.
مابقی خمیر را به هر شکلی که دوست داشته باشیم روی خمیر طرح میندازیم.
رومال زرده تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای فرهای برقی و ۲۰۰ درجه فر گازی به مدت ۴۰ دقیقه
بعد از پخت کامل از فر بیرون میاریم، تا داغه روی اون با فرچه، عسل رقیق شده یا شربت بار که چند پست پایین تر آموزشش را گذاشتم میمالیم و با پودر پسته یا نارگیل تزئین می کنیم.
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
هدایت شده از 🌸 هنرکده نفس بانو 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سمبوسه_مرغ_رژیمی
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71