جزء 12.mp3
4.01M
✨جزء دوازدهم قرآن کریم✨
التماس دعا 🙏🌸
#ماه_رمضان
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
جزء 13.mp3
3.9M
✨جزء سیزدهم قرآن کریم✨
التماس دعا 🙏🌸
#ماه_رمضان
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
# حلوای _شیر
.🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
19.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک شعریه
مواد لازم
رشته شعریه ۱ بسته
کره ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند نصف لیوان
وانیل نصف ق چ
پودر ژلاتین ۲ ق غ
شیر نصف لیوان
مغزیجات دلخواه نصف لیوان(گردو،بادام،پسته،فندق یا یکی از اینها)
طرز تهیه:
رشته شعریه را خرد کنید.داخل تابه،کره بریزید و رشته شعریه را با کره تفت بدید.با حرارت کم به مدت ۵ دقیقه تفت بدید.
من از قالب کمربندی به قطر ۱۸ سانت استفاده کردم. مخلوط کره و شعریه را داخل قالب بریزید و با گوشتکوب ،فشرده کنید.به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بزارید تا منسجم بشه.اگر قالب کمربندی نداشتید ،داخل قالب ساده،پلاستیک بزارید که به راحتی بتونید چیز کیک را از قالب بیرون بیارید.
خامه،پنیر خامه ای،پودر قند را بهم بزنید تا یکدست بشه.
میتونید بجای خامه صبحانه، خامه قنادی استفاده کنید. اما کمتر پودر قند بریزید،چون خامه قنادی شیرینه.
پودر ژلاتین را با شیر سرد مخلوط کنید و روی حرارت کتری بزارید تا ژلاتین ذوب بشه.
ژلاتین ذوب شده را به مخلوط پنیری اضافه کنید و بهم بزنید.
سپس مغزیجات دلخواه را بریزید و بهم بزنید تا مایه پنیری یکدست بشه.
مایه پنیری را روی لایه اول بریزید .میتونید به دلخواه روش پودر پسته ،خلال بادام یا هر نوع مغزی بریزید.
به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا کاملا سفت و منسجم بشه.
نوش جان
#چیز_کیک_شعریه
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک وعده سالم پروتئینی☺️
مواد لازم :
موز ۱ عدد
شیر ½ پیمانه
جو دو سر ½ پیمانه
کره بادام زمینی ۱ ق
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر
پودر کاکائو
شکلات تلخ
وانیل
#میان_وعده_پروتئینی
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد 🥗
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر هندي😍😋
اين دسر طعم متفاوتي داره طعمي شبيه بستني سنتي زعفروني 😍
~مواد لازم:
خامه صبحانه ٢٠٠گرم
ماست پر چرب خامه اي ٢٠٠گرم
شير عسلي ١٥٠گرم(ميتوني نصف عسل نصف شير عسلي استفاده كني)
وانيل نصف ق چ
دماي فر ١٨٠درجه به مدت يه ربع تا بيست دقيقه.
بعد كه از حرارت افتاد به مدت ٢ساعت ميزاريم تو يخچال.
حتما ظرف زيري دسر آب داخلش بريزين كه حالت بخارپز بشه و بافتش سفت نشه.
#دسر_هندی
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️یک تزئین کیک خیلی راحت و زیبا
.
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71