16.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خرما(رژیمی)
مواد لازم:
خرمای هسته گرفته: ۲۰۰ گرم
(حدود ۲۰-۲۵ عدد)
شیر داغ: 🥛۱ پیمانه و نیم!
روغن مایع یا کنجد:🥃 نصف پیمانه
آرد:🥡 یک پیمانه
جوش شیرین:🥄 ۱ قاشقچایخوری
بیکینگ پودر:🥄 ۱ قاشقچایخوری
پودر هل: 🌺۱ قاشقچایخوری
پودر دارچین:🪵 ۱ قاشقچایخوری
ارده: مقداری برای چرب کردن قالب
داخل فر که با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت حدودی ۱۰-۱۵ دقیقه
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_هلو
یه دسر تابستونی خیلی جذاب و خوشمزه که میتونید به راحتی درست کنید همین دسر هلو با یه طعم به یاد موندنیه😋
مواد لازم👇
هلوی تقریبا درشت سه عدد
پودر ژلاتین ۲ق.غ
آب سرد یک سوم لیوان
عسل ۳ قاشق
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
شیر ۱ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق
شکر به مقدار لازم در صورت نیاز
.
پارت1
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_هلو
پودر ژلاتینو با آب سرد مخلوط میکنیم وقتی اسفنجی شد چند ثانیه تو ماکروفر میذاریم یا بن ماری میکنیم بعد هم کنار میذاریم تا خنک بشه.
هلومونو از هسته جدا میکنیم و پوستشو میگیریم داخل مخلوط کن میریزیم و بهش شیر.عسل.خامه و زعفرونو اضافه و مخلوط میکنیم.میچشیم اگر شیرینیش کم بود دوباره عسل یا شکر اضافه میکنیم.مواد که کاملا باهم میکس شدن در آخر ژلاتین خنک شده رو اضافه و مخلوط میکنیم.
داخل قالب میریزیم(اگر نیاز بود قالبتونو کمی چرب کنید)و سه چهار ساعت تو یخچال میذاریم تا ببنده.
به همین راحتی میتونید این دسر تابستونی جذابو خوشمزه رو درست کنیدو از طعم دلچسبش لذت ببرید😍😋
پارت2
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
هدایت شده از 🫀عـــاشــقــانــه🫀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قفـــــل قلـــــــــبم دست خودته
یدونـــه قلـــــــــــبمی❤️❤️❤️
#عاشقانه
#دِلـــــبــــری 🫀
#همینقد_قشنگ🥰
♥️⊹⊱ عــضۉۺۉدلـبرےیادبـگیڔ 😍⊰♥️
••♥️『 @Ashghanh_love 🦋🗝
♡ ㅤ ❍ㅤ ⎙ㅤ ⌲
ˡᶦᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ
21.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بمب اسنیکرز
مواد لازم:
تخم مرغ 🥚: ۶ عدد
آرد🍫: ۲۹۰ گرم
شکر🍚: ۲۶۰ گرم
آب گرم💧: ۱۷۵ گرم
روغن مایع🥃: ۱۸۰ گرم
وانیل🌸: یک چهارم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر🥄 : ۱۶ گرم
پودر کاکائو🍫: ۴۵ گرم
مواد و بریز تو قالب و بذار طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت حدودا ۴۵ الی ۵۰ دقیقه ( دما و زمان متغیره و بستگی به فر شما داره )
حالا واسه ی کاراملش
میتونی از لوازم قنادی کارامل بخری
یا
قوطی شیر عسلی رو ۵ ساعت بجوشونی
یا
خودت کارامل درست کنی
واسه گلیز هم :
۲۰۰ گرم شکلات تخته ای یا سکه ای شیری رو ذوب کن🍫
۱۵۰ گرم خامه صبحانه رو روی شعله داغ کن ( نجوشه ) 🥣
باهم ترکیب کن و یکی دو قاشق روغن مایع بزن و مخلوط کن 🥃
بعدم ۱۰۰ گرم بادام زمینی خرد شده🥜 بزن و بذار از داغی بیفته ( گرم بشه ) و بریز روی کیک.
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_کیک_شیر
اگر میخوای یک دسر راحت و فوری بپزی بهت پیشنهاد میکنم این دسر معروف به کیک شیر رو حتما امتحان کنی😍
این دسر خوشمزه و خوشگل مناسب مهمونیا و دورهمی👌🏻
دسر تخم مرغ شیر
دو عدد زرده تخم مرغ را در یک کاسه بریزید شکر سفید 35 گرم( حدود ۳ قاشق غذاخوری ) اضافه کنید
50 گرم نشاسته ذرت (حدود ۷ قاشق غذاخوری سرخالی ) اضافه کنید هر قاشق نشاسته ۷گرم است
500 میلی لیتر( دو لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه) شیراضافه کنید
هم بزنید تا کامل مخلوط و یکدست شود
داخل قابلمه بریزید حرارت ملایم را روشن کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود داخل یک ظرف مربعی بریزید
ظرف را چند بار به زمین بکوبید
به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید بعد برش و با پودر نارگیل تزئین کنید
نکته👇🏻
برای طعم بهتر از وانیل،زعفران،گلاب،هل،دارچین و رنده پوست مرکبات میتونید استفاده کنید ❤️
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_کوبیده_مرغ
مواد لازم
چرخکرده مرغ ( ترکیب ران و سینه) : ۷۰۰ گرم
پیاز بزرگ : یک عدد رنده بشه
ادویه ها : نمک ۲ ق چ ، فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا و زنجفیل و پودر سیر : از هر کدوم : ۱ ق چ
برای سیخ کشیدن حتما یه ظرف آب زیردستتون باشه و لازمه بعضی وقتا دستتونو مرطوب کنین
بعد از اینکه کبابتونو رو منقل گذاشتین اولش هر ۳۰ ثانیه یه بار برگردونین بعد از اینکه خودشو گرفت دیگه نیازی نیست تندتند برگردونین
اگه ۵۰ گرم هم دنبه میزدم عالی میشد که
نداشتم
🍢🍗🍢🍗🍢🍗🍢،.
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی موزی😍😋
مواد لازم:
۱۰۰ گرم کره یا مارگارین ذوب شده🧈
شکر سفید 🍚۵۰ گرم
شکر قهوه ای🍚 ۵۰ گرم
پوره ی یک عدد موز متوسط🍌 حدود ۱۰۰ گرم پوره ی موز میشه
آرد 🥡۲۵۰ گرم
بکینگ پودر🥄 ۲ قاشق چای خوری
شکلات خورد شده🍫
گلوله های ۳۰ الی ۴۰ گرمی از خمیر بردارین و توی فر از قبل گرم شده حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزین تا مثل ویدیو که نشونتون دادم توی فر بشه .
.
✅ فر گازی ۱۹۰ درجه سانتیگراد
✅فر برقی ۱۷۵ درجه سانتیگراد
✅توستر,سولاردوم,ماکروفر کانوکشن دار ۱۶۵ درجه سانتیگراد
.
وقتی از فر درآوردین اجازه بدین روی همون سینی کامل خنک شه بعد جدا کنین و توی ظرف دربسته نگهداری کنین . موندگاریش هم بالاست حداقل یک هفته توی یخچال .
،.
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71