بیا تا چند تا نکته بهت بگم تا خوراک لوبیات خوشمزه تر بشه😉
✅لوبیا چیتی و لوبیا کپسولی لعاب بیشتری داره و خوشمزه تره
✅سیب زمینی اضافه کنین برای لعابش
✅قارچ و فلفل دلمه و پیاز داغ خیلی خوشمزه ترش میکنه
✅وقتی کامل پخت و خواستین خاموش کنین یه قاشق آبلیمو بزنین خیلی خوشمزه تر میشه
✅اگه از ظرف سفالی استفاده کردین حتما از شعله پخش کن یا شعله ملایم استفاده کنین حدود سه ساعت با شعله کم طول میکشه تا جا بیفته
✅آب بندی سفالی تو پست های پایین تر هست
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصول برش زدن پیاز🧅
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
۴ روش برش پیاز رو براتون گذاشتم:
۱) برش نگینی
۲) برش روی بافت ها
۳)برش در جهت بافت ها
۴) برش حلقه ای
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر اقیانوسی محبوب دلها😍🌊🍸
دسر اقیانوسی
مواد لازم:
پودر ژله بلوبری یک بسته
پودر ژلاتین یک ساشه
پودینگ وانیلی نصف بسته
بیسکوئیت هارو خورد کنید و داخل لیوان مورد نظرتون بریزید(سعی کنید خیلی مرتب نباشه)
نصف بسته پودینگ وانیلی و یک لیوان شیر رو باهم مخلوط کنید،پودر ژلاتین رو با نصف لیوان اب جوش مخلوط کنید و به شیر اضافه کنید و بذارید رو حرارت ملایم تا غلیظ بشه(دائم هم بزنید)
بعد پودینگ رو روی بیسکوئیت ها بریزید و بذارید بمدت یکساعت داخل یخچال بمونه تا وقتی که پودینگ خودشو بگیره.
پودر ژله رو تو یه لیوان ای جوش حل کنید و به لیوان اضافه کنید و بذارید بمدت دو ساعت داخل یخچال بمونه.
برای مهمونیاتون درست کنید و لذت ببرید❤️
#دسر
#دسر_اقیانوسی
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین سالاد و غذا
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجاق گاز رو برق بنداز
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین شیک آناناس
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
🌀بلانچ وفریز کردن قارچ 👇😍
بهتره قارچ به شکل تازه مصرف بشه اما اگر خواستین فریز کنید
ابتدا قارچ را شسته و خرد کرده ،آب رو میذاریم جوش بیاد سپس قارچ را درآب جوش ریخته و بعد از ده دقیقه آبکش کرده و سریع به ظرف آبی که با قالب یخ سرد شده منتقل میکنیم و بعد از پنج دقیقه در آبکش ریخته و بسته بندی و فریز میکنیم .دراین روش قارچ سفید میمونه و به راحتی قابل استفاده خواهد بود .
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسته بندی مواد غذایی
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخ تزئینی
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت ژلهای
✅پودر ژله در طعم دلخواه نصف پاکت
آبگرم نصف لیوان
آب سرد یک لیوان
تخم شربتی به مقدار دلخواه
گلاب یک قاشق غذاخوری
شکر یک الی دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
✅در مرحله اول ژله هارو با نصف لیوان آبگرم مخلوط میکنیم میگذاریم یخچال تا نیم بند بشن.
✅در مرحله دوم تخم شربتی هارا خیس میکنیم تا ژله ای بشن
✅در مرحله سوم داخل یک لیوان آبسرد یک الی دو قاشق شکر و گلاب میریزیم
در مرحله چهار تخم شربتی را به آبسرد اضافه میکنیم
✅در مرحله پنجم ژله نیم بند شده را داخل مخلوط آبسرد و تخم شربتی میریزم خوب هم میزنیم و انتقال میدیم به ظرفی که میخوایم داخلش سرو کنیم .
#شربت
#شربت_ژله ایی
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نسکافه ای😍😋
مواد لازم: ارد:١ ليوان و نيم *ليوان فرانسوي *يا ٢٥٠ گرم
پودر قند ۸۰ گرم نصف بیشتر ليوان
كره مارگارين يا معمولي:١٧٠ گرم
نسکافه ۱ق غ در دوقاشق غذاخوری اب حل شود.
بکينگ پودر :۱ قاشق چ خ
تخم مرغ:۱عدد
ارد بيشتر اضافه نكنيد كه شيريني ها خشك ميشه و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ گازی و ۱۸۰ برقی بزاريد تا كناره ها قهوه اي بشه حدود ١ ربع در فر دست ساز و ماهيتابه هم ميتونبن درستش کنين
#شیرینی
.#شیرینی_نسکافه_ایی
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71