🔻سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین و حضرت فاطمه زهرا علیهما السلام، مبارکباد
@nasery_ir
۱۲ مرداد ۱۳۹۸
4_5823442626459730406.mp3
4.81M
* #سخنرانی_صوتی #ذی_الحجه #ذکر
🎧 موضوع: دهه اول ذی الحجه
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۲۰ دقیقه
🔺 @nasery_ir
۱۲ مرداد ۱۳۹۸
* #تشتت #نفی_خواطر #ذکر
🔻برای اشتغال به ذكر و عدم تشتت ، بعضي از بزرگان مانند مرحوم آیت الله سيد احمد كربلائي و آیت الله شيخ محمد بهاري به اين كيفيت دستور ميداده اند كه بعد از نماز صبح بنشیند و ذکر بگوید.
🔹كافي است كه وقتي لا اله الا اللّه مي گويد پهلوي اين ذكر باشد و دل را حاضر کند، همين مقدار كافي است؛
با این کار هر چند اين كه روزي يک ثانيه توجه انسان ارتقا پيدا كند خيلي خوب است.
🔸براي مرحله بعد آن هم دستورات ديگري داشته اند. قدم اول را «عدم فكر» و عدم تحريک قوای خيالی و وهمی می دانسته اند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
۱۲ مرداد ۱۳۹۸
الهادی
* #سخنرانی_صوتی #ذی_الحجه #ذکر 🎧 موضوع: دهه اول ذی الحجه 🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری ⏱ زمان: ۲۰ د
🎧👆 سخنرانی کاربردی
ویژه این ایام (دهه اول ذی الحجه)
۱۲ مرداد ۱۳۹۸
#اهل_بیت
💠 توجه به اهلبیت راه خروج از بنبستها
🔻به ما ياد دادهاند بگوييم: «وَ بِمُوَالاتِكُمْ عَلَّمَنَا اللَّهُ مَعَالِمَ دِينِنَا، وَ اسْتَصْلَحَ مَا كَانَ فَسَدَ مِنْ دُنْيَانَا؛ خدا در پرتو موالات شما [اهل بیت] دستورات دینمان را به ما آموخت، و از دنیایمان آنچه که فاسد شده بود، اصلاح نمود.(زیارت جامعه کبیره)»
🔸 اگر مشکل مادي هم داشته باشيم بايد متوجه اهلبيت علیهم السلام باشيم، منتها موالاتمان را بايد ارتقا ببخشیم و زیاد کنیم؛ نه اينکه زبانمان را زياد حرکت دهيم و زياد صحبت کنيم.
🔹 بايد سطح اين موالاتي را که ما به اهلبيت علیهم السلام داريم بالاتر ببريم؛ درک حقيقت قضيه، درک جايگاه، درک محضر، درک مخاطبي که انسان در مشاهد مشرفه در مقابل آن ایستاده است. اينها حقيقتهايي است که اگر اينها را بالا ببريم مشکلاتمان حل ميشود.
🔸 ولي گاهي اندوخته ی ما از «موالاتکم» براي حل اين مشکل کم است. و ميخواهيم با حرف و تسبيح چرخاندن حل کنيم، که حل نميشود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
#اهل_بیت
💠 موانع موالات قلبی
🔻موالات اهلبیت علیهم السلام آفاتي دارد، ما بايد به اين بلوغ برسيم که بدانيم براي اين موالات چه چيزهايي بد است؟
🔸 خيالات، شهوات و افکار پراکنده براي اين موالات سمّ است. روح اين موالات را خفه ميکند و ميگيرد. بالاخره کار ما گير کرده است. همه ما مشکلاتي داريم که طبق «اسْتَصْلَحَ مَا كَانَ فَسَدَ مِنْ دُنْيَانَا» ميخواهيم کارهايمان اصلاح شود.
🔹 ميخواهيم درک محضر کنيم، نميشود. ميخواهيم موالاتمان را بالا ببريم، نميشود. چرا؟ چون کارمان به يک اموري گير کرده است. کارهايي ميکنيم که موالات ما زياد نميشود. غفلتهايي ما را گرفته، که موالات ما را بالا نميبرد.
🔸 اگر ما به اين بلوغ نرسيم که مشکلاتمان را بشناسيم هميشه در اين گودال خواهيم ماند. اگر گوشه ای از کارهايمان هم اصلاح شود، يک خلأ ديگر يا مشکل ديگر در آن پيدا ميشود و تنها راه نجات، اتصال صحيح به درک حقيقت موالات حضرات محمّد و آل محمّد علیهم السلام است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
* #آیت_الله_کشمیری #سلوک
🔻حضرت آيت الله سید عبد الکریم كشميري حاصل مجموعه ای از سير و سلوک ها و راه هاي متفاوت بودند. ایشان از بین همه این مسیرها اقرب الطرق (نزدیک ترین راه) را به دست آورده بودند. راهي که براي ارائه به حوزه ها و غير حوزه ها مناسب است؛ راهي که ماندگار و متقن است و نتايجش بسيار خواهد بود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
۱۴ مرداد ۱۳۹۸
الهادی
بسمه تعالی
#تذکرات ادمین:
با عرض سلام و ادب؛
🗣 در نظر سنجیهای مختلف، بسیاری از عزیزانِ همراه، سوال میکنند: چرا مطالب را بصورت ناقص و بریده بریده ارائه میکنید؟!
و یا درخواست توضیحات بیشتر در مورد مطالب را دارند...
💠 در جواب این عزیزان عرض میکنیم:
🔸1_ در اکثر قریب به اتفاق موارد، مطلب به همین اندازه توسط حضرت حجتالاسلام والمسلمین ناصری توضیح داده شده است و اینطور نبوده که توضیحاتی داشته و ما ارائه نکردهایم.
🔹2_ اقتضاء پیامرسانها، ارائه مطالب کوتاه است؛ متأسفانه مخاطبِ فضای مجازی، کمتر از مطالب بلند استقبال میکند.
🔸3_ مطالب ایشان اجزاء یک پازل هستند که اگر چه به ظاهر بصورت نامنظم ارائه میگردد اما در بلند مدت و با مطالعه مکرر مطالب، بتدریج به انسجام میرسد و کمکم در ذهن مخاطب، کنار هم مینشینند و یک نظام و مجموعه کاملی را تشکیل میدهند. از اینرو به دوستان توصیه میکنیم مطالب را بصورت مکرر و دورهای مطالعه نمایند تا کمکم به نظام حاکم بر دستگاه فکری ایشان برسند.
🔹4_ لازم به یادآوری است که اعضای محترم کانال از طیفهای گوناگون جامعه، با سطوح مختلف علمی و معنوی و با نیازهای مختلف هستند؛ از این رو اقتضا میکند تنوع مطالب بصورتی باشد که همه این عزیزان را پوشش بدهد.
🔸5_ بخشی از مطالب ایشان بصورت کاملتر و موضوع بندی شده، در نرمافزار الهادی ارائه گردیده است. لذا اگر مطلبی برای شما ابهام داشت میتوانید به همان موضوع در نرمافزار مراجعه نمایید و یا آن موضوع را در نرم افزار جستجو نمایید تا اطلاعات بیشتری به دست آورید.
👈بیشترین تاثیر در تکمیل پازل و نظام فکری، در مطالعه موضوعی مطالب موجود در نرمافزار الهادی است.
آدرس نرمافزار الهادی در کافه بازار:
http://cafebazaar.ir/app/alhadi.bonyadhad.ir
(لازم به ذکر است آن دسته از عزیزانی که به هر دلیلی امکان نصب این نرمافزار را روی موبایل ندارند، میتوانند از طریق شبیهسازهای اندروید، نرمافزار الهادی را روی کامپیوتر نصب کنند)
🔹6_ به کاربران عزیز توصیه میگردد برای استفاده بیشتر در کنار نرمافزار الهادی، میتوانند از ظرفیت سایت رسمی ایشان نیز بهره ببرند و اطلاعات بیشتر و جامعتر را در آنجا دنبال کنند.
آدرس سایت:
http://bonyadhad.ir/h-naseri
با تشکر از همه عزیزان
التماس دعا
📩 @nasery_admin
۱۴ مرداد ۱۳۹۸
#زیارت
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
۱۴ مرداد ۱۳۹۸
#قرآن #اهل_بیت
💠با وجود قرآن و روایات، بینیاز از دیگرانیم
🔻اگر در بخش اخلاق درست کار شود، در روايات، چه نگرشهايي، چه تجزيه و تحليلهايي از اهلبيت عليهم السلام نسبت به شخصيت انسان ها وجود دارد که هر کدام کليدي براي ورود به شخصيت افراد است!
🔸 اگر ما از آنها دست برداريم، مهمان سفره ديگراني خواهيم بود که نميدانيم چه براي ما سرِ اين سفره ميگذارند؟! از کجا آوردهاند؟ گاهي اين مطالب از بعضي منابع ما گرفته ميشود، تغيير لباس داده ميشود، و دوباره به ما عرضه ميشود. ما که قرآن داريم، ما که روايات داريم، چرا غافل شويم؟
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
۱۴ مرداد ۱۳۹۸
* #مکاشفه #سلوک
🔻بعضي از ابتدای سلوک با مكاشفات مخالفت مي كنند. شايد هم برداشت غلطي از مكاشفات دارند. حتي بعضي از آقايان شديدا نسبت به اين قضيه انكار دارند.
🔸شايد مناسب باشد اين سؤال طرح شود كه: «مكاشفه يعني چه؟» بعضي تصور ميكنند مكاشفه يعني توهم قضايا، مكاشفه يعني خيالاتي شدن، در حالي كه اين كلمه مأخذ و منبعش در روايات هم هست. مثلا اميرالمؤمنين عليه السلام ميفرمايند: «لو كشف الغطاء ما ازددتُ يقينًا»، یعنی اگر پرده ها کنار بروند به یقین من اضافه نمی کنند.
🔹مكاشفه يعني كشف حقايق برزخي. دليلي ندارد كسي با آن مخالف باشد يا براي كسي ضرر داشته باشد. مكاشفه به اين معنا انسان را به علم مي رساند و بعد از طي مسافت زياد انسان به آن مي رسد.
🔸شايد مراد و منظور مخالفین هم يك مراتب بسيار پايين تر است و آن اين است كه گاهي بعضي از افراد، قضايايي را مي بينند و حس مي كنند با چشم دل دیده اند؛ چون گرفتار قوه خيال هستند، آن چه كه مي بينند مخلوط است و صدق و كذب دارد. شاید مخالفین اینگونه افراد را مي گويندبينند، با مكاشفات مخالفت مي کنند، ولي كشف به معناي حقيقي آن كنار رفتن پرده ها است و یکی از مهمترین ابزارهای شناخت و علم است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
۱۴ مرداد ۱۳۹۸