#ادای_دین
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
* #عرفه #تاثیر_زمان
🔻غیر از شب قدر، در طول سال شايد ما لحظات گران بهای دیگر داشته باشيم.
مثلا روز عرفه هست، وقت هاي ديگر هم هست كه ممكن است در آن ها، مسیر كوتاه و میانبری را پيش برويم و ان شاءالله راه زيادی برويم.
🔸منتها بايد براي رسيدن به آن راه كوتاه كه یک لحظه پيش مي آيد آن به آن انتظار بكشيم و منتظر باشيم و سعي و تلاش بكنيم؛ بالأخرة به آن خواهيم رسيد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
* #عرفه #امام_حسین
🔻ظهر عرفه ای در عرفات به كل عرفات نگاه ميكردم كه چه سرزمين مقدسي است. اگر كسي روز عرفه در آن وادي باشد رحمت و مغفرت الهي بر او بسيار ريزش دارد و همه را مي گيرد.
🔸واقعا چيزي كه من آن جا حس كردم ديدم فقط يک زاويه در دل انسان خالي است و آن اين است كه چرا الان كربلا نيستم.
🔹با اين كه آن قدر شرافت دارد روز عرفه انسان در عرفات باشد و از رحمت الهي هيچ كم ندارد؛ اما جاي كربلا باز يک چيز ديگري است. اگر ميشد اين دو را با هم جمع مي كردند ديگر كامل بود.
🔸بسيار به جاست كه زيارت حضرت ابا عبداللّه عليه السلام در سرزمین عرفات خوانده بشود. ايراني ها هم در آن جا زیارت حضرت را مي خوانند.
🔹مخصوصا مرسوم است كه روز دوازدهم در مني به حضرت ابالفضل عليه السلام توسل پيدا ميكنند و در عرفات به حضرت اباعبداللّه عليه السلام متوسل مي شوند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
* #حضرت_مسلم
🔻حضرت مسلم (علیه السلام) خيلي باب الحوائج است. عربها به ایشان خيلي اعتقاد دارند. شایسته است كه انسان گاهي يك توسلي به این بزرگوار داشته باشد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#حضرت_ابراهیم
💠 بزرگی و گذشت حضرت ابراهیم علیه السلام در امتحانات الهی
🔻خداي متعال چه عزتی به آن مرکز توحيد داده است! که به نحوی حضرت ابراهيم (علیه السلام) پايهگذارش بوده است، آن هم در معاملهاي سخت با خدا؛
🔸 حضرت ابراهیم و خانواده اش چقدر بزرگ بودند و چقدر گذشت داشتند! بچهدار شدن خانواده ای که دير ميشود، تمام سلولهاي بدنشان حس مادري و پدری را القا ميکند؛ حضرت ابراهیم با اين حس و حال، آنقدر مهربان بود و حس ابوت و پدری او قوی بود که بدون مهمان، غذا نمی خورد.
🔹 چنین شخصی را پشت در بسته ی بچهدار شدن تا مدت طولاني نگه ميدارند. بعد که بچه مثل قرص قمر به دنيا ميآيد، وحی شد که مادر و بچه را باید به اين بيابان ببرد، آمد گذاشت و حتي حق نداشت از مرکب پياده شود و حق نداشت چيزي بردارد؛
🔸 علت تحيّر هاجر اين بود که ديد فرزندش تشنه است و حتي آب ندارد. وقتي ايشان برميگشت فقط رويش را برميگرداند و مثل باران گريه ميکرد. انساني پر از عاطفه، پر از ابوت، فقط به امر الهي آنها را در سرزميني بيآب و علف بگذارد و برود. خيلي به حق تعالي اعتماد کرد و معامله ی بزرگي کرد.
🔹 گرچه خداوند بلافاصله همه ی ابواب رحمتش را باز کرد؛ آب از زير پاي اسماعيل جوشيد و آب زمزم آمد و پرندههايي پيدا شدند، قافلهاي رسید... ولي حضرت ابراهيم به حسب ظاهر از اينها دور شد و او بايد معاملهاش را با خدا ميکرد و ميرفت ولي خداوند به اينها رسيدگي کرد و آن هاجر بود که بين صفا و مروه پشت سرهم در تحير ميدويد.
🔸 مدتي حضرت ابراهيم سراغ هاجر ميآمد ولي مأمور بود که باز از مرکب پياده نشود. تا وقتي خواب ديد که بايد حضرت اسماعيل را سر ببرد. يک پدر اينگونه مهربان! وچنین امتحاناتی!... ولی خداوند یاد آنها را به خاطر این گذشت و بندگی تا قیامت در مراسم حج زنده نگه می دارد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#امام_زمان
💠 طهارت، شرط درک و حس حضور
🔻وقتي طهارت باشد، حضور حضرت محسوس است. کاري به حس و حال فيزيکي ندارد. يک مرد محترمي در کاروان بود، شب عرفه تا صبح مشغول بود و کاملاً محسوس بود که حالش حال ديگري است و ميگفت: فکر نميکردم در عرفات، مشاغل مختلف اين اجازه را به من بدهد.
🔸 ولي حضرت ميهمان اندوختهّهاي فرد است، از جهت اخلاص و ايمان. آدم عوض ميشود در عرفات، مشعر، منا، سعی، طواف و... ولي در آن فضاها، اندوختهها از اخلاص، از توجه حقيقي به اهلبيت، از توجه به خود حضرت، فعال ميشود. گاهي يک پيرمرد دلشکسته، براي آنّها فرقي نميکند، آنها نگاهشان فقط به اخلاص، اندوختهها و ساختار و شخصيت افراد است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
🔻عید سعید قربان بر همه بندگان صالح حضرت حق مبارک باد...
به امید روزی که همه بتوانیم نفس اماره خود را برای او قربانی کنیم و به رستگاری برسیم.
🔺 @nasery_ir
💠 مخاطب شناسی و قاعدهمندی معارف
🔻پيغمبر اکرم صلی الله علیه وآله فرمودند: «إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکارِمَ الْأَخْلَاقِ» من برای اتمام مکارم اخلاق مبعوث شدم. يعني به داشتهها و دادههاي قبليها احترام ميگذاشت. «لِأُتَمِّمَ مَکارِمَ الْأَخْلَاقِ» يعني آنچه که آوردهاند، قبول؛ اما تمام نيست.
🔸 اگر هزار سال مسلمانها در اين زمينهها کار کرده بودند، تازه الآن وقت بهروزرساني آن بود. اين يک باب ديگري است، که خيلي کار دارد. اين همه بزرگان کار کردند، زحمت کشيدند، چه قدر خون دلها خورده شد، اما پراکنده است، متولّي و مديريت مرکزي نداشته است.
🔹 طلبه جواني که الآن وارد حوزه ميشود، اين حق را بايد به او داد که تشنه اين معارف باشد و حوزه به اين گستردگي، جا دارد که به این معارف و آنچه که نفوس تشنه را آرام ميکند بيشتر بپردازد.
🔸 در سابق يک نفر که وارد حوزه ميشد، پيرمرد زاهدي را در مدرسهاي پيدا ميکرد، اُنس ميگرفت و نوع شخصيت او مثل آن آقا شکل ميگرفت، بالاخره او معنويتي داشت، و این طلبه هم بهره خود را ميبرد. اما الآن فصلي است که ميشود اينها را تبديل کرد، مفصل کرد، مبوّب کرد، قاعدهمند کرد و به نفوس تشنه ارائه کرد. طبيعتاً اين کار سختتر است.
🔹 بعضي مي گفتند: اخلاق و مسائل اخلاقي، يا در بزرگاني بوده، که فوت کردند و نيستند؛ یا در کتاب ها موجود است که مفيد نيست. در حالي که اينطور نيست. هر علمي را بتوان منظم کرد، ميتوان آثار آن را انتظار کشيد، ميتوان آن را قاعدهمند کرد، طبقهبندي و مخاطبشناسي کرد، سپس داروي آن را پيدا و به او القاء کرد، و فرد را تربيت کرد. نميتوان گفت: بزرگان که رفتند و کتابها هم فايده ندارد!
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
💠 لزوم تقویت کار رسانهای
🔻گاهی در برخی کشور ها یا کشور خودمان ده بیست نفر می آیند در خیابان و مطالبه ای دارند، رسانه ها چه سر و صدایی به راه می اندازند که مثلا حرف اینها چیست؟ و در راستای منافع خود استفاده می کنند.
🔸 ولی ما از توان خروشان مردم، استفاده نميکنيم، توي محرم، جمعیّت میلیونی می آید به خیابان ها مگر کم است؟ اين همه برکات، اينها را بايد طوری برنامه ريزي کرد تا از برکاتش، چه در داخل و چه در خارج استفاده کرد. واین پیام به گوش تشنگان عالم برسد. البته در این سال های اخیر تلاش هایی شده ولی خیلی کم است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* #فتوکلیپ #علامه_عسکری #طلبگی
🎞 موضوع: بهترین وقف
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۲ دقیقه
📥 حجم: ۱۳ مگابایت
🔺 @nasery_ir
💠 نقش پذیری در جمع
🔻خداوند وقتي نبوت را به حضرت موسي عليه السلام ارائه ميکند، ايشان درخواست می کند «فَأَرْسِلْ إِلى هارُونَ. شعراء/۱۳» این مأموریت را به هارون بده. دليل هم دارد. «هُوَ أَفْصَحُ مِنِّي لِساناً» حضرت موسي ميخواهد چه کار کند؟ به دلايلي ميخواهد آن ترکيب که فرض کنيم بايد پله اول و دوم باشد، ميخواهد خود را دوم قرار بدهد و هارون را اول.
🔸 خداوند آن ترکيب را قبول نميکند و ميفرمايد: «کلّا». به حضرت موسي ميگويد: بیشترین نقش و درصد بیشتر را خود شما بايد داشته باشي، عالي بايد خود شما باشي. هارون را هم در کنار شما قرار ميدهيم.
🔹 در قرآن، ترکيب دو نفره دارد، سه نفره دارد، چهار نفره دارد، پنج نفره دارد، شش نفره دارد، هفت نفره دارد، بيشتر دارد. ولي ترکيبي قاعدهمند و حسابشده را خداوند ارائه ميکند، هر کسي در جاي خودش. پازل که تکمیل ميشود، اينها جايگاه خود را پيدا ميکنند.
🔸 يکي از مشکلات اين است که ما تکتک پرت افتاده ايم و بايد جايگاه خود را در اين پازل، در اين مدار و در اين چرخه درست پيدا کنيم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#قرآن
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir