💠 حوزه باید بیدار شود
#برشی_از_نشریه
#شماره_99
🔻حوزه باید بیدار شود، حوزه باید نطقش باز شود، حوزه بسیار جلوتر و ارتقا یافته تر از پیش از انقلاب است لکن بسیار عقب تر و جاماندهتر از نیازهای امروز کشور. در ماجرای اغتشاشات سال ۱۴۰۱ و حمله همه جانبه رسانهای و فرهنگی دشمن، سكوت علما و حوزویان و یا بیان سخنان دو پهلو و پر لکنت، آزاردهنده بود. مسئلههای ذهن جوانان زیاد شده و تلاش ما عمامه به سرها چند برابر نشده و باید نگران بود.
❓ راه چاره چیست؟
▪️اولاً باید باورهای خود را مرور کنیم هویت طلبگی به پیش قراولی امت و امامت او است همه امور دیگر شئون و لوازم همین هویت است. پس هر زمان نقشی اجتماعی پر رنگ تر می شود.
▫️ثانياً باید عموم طلاب و حوزویان سبک زندگی خود را بر این اساس ویرایش کنند. اگر در طول سال چند دهه خاص به تبلیغ اختصاص می دادند، اکنون باید برنامه ثابت روزانه برای تبلیغ در زندگی خود قرار دهند همه طلاب کوچک و بزرگ.
▪️ثالثاً باید ارتباطات اجتماعی و فامیلی و خانوادگی خود را بر این اساس تشدید کنند و ارتباطات جدید اجتماعی ایجاد کنند.
▫️رابعاً باید حوزه های علمیه کاری کنند که همه مردم مبلغ شوند. جهاد تبیین یک جهاد همگانی است. حوزه باید این جهاد همگانی را حقیقتاً فراگیر کند. هر کسی در این روزگار باید آنچه میداند و میفهمد در این جنگ شناختی مقابل دشمن بیان کند. روشنگری میتواند خطورات و وسواس را نابود کند.
✍️ حجت الاسلام علی مهدیان
📱خواندن کامل مصاحبه👇
👈 شماره99 نشریه عهد 👉
🔰 کانال نشریه عهد 🔰
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
💠 یحیی زنده میماند
🔹 برشی از وصیت نامه شهید یحیی سنوار
#برشی_از_نشریه
🔸 من یحیی هستم فرزند پناهندهای که غربت را به وطن موقتی تبدیل کرد و رؤیا را به مبارزهای ابدی. الآن که این کلمات را مینویسم تمام لحظات زندگیام را به یاد میآورم. از کودکیام در میان کوچهها تا سالهای طولانی زندان؛ و هر قطره خونی که روی خاک این سرزمین ریخته شد.
🔹 من در سال ۱۹۶۲ در اردوگاه خان یونس به دنیا آمدم؛ زمانی که فلسطین خاطرهای تکه پاره و نقشهای فراموش شده بر روی میز سیاستمداران بود.
من مردی هستم که زندگیام در میان آتش و خاکستر شکل گرفت و زود فهمیدم که زندگی زیر سایه اشغال چیزی جز زندان دائم نیست...
🔸 وصیت من این است که به سلاح، به کرامتی که قابل مصالحه نیست و به رؤیایی که هرگز نمیمیرد پایبند بمانید، دشمن میخواهد ما از مقاومت دست برداریم و مسئله ما را به مذاکراتی بی پایان تبدیل کند. اما من به شما میگویم در مورد چیزی که حق شماست مذاکره نکنید. آنها بیشتر از سلاح شما، از ایستادگی شما میترسند. مقاومت فقط سلاحی که در دست داریم نیست، بلکه عشقی است که به فلسطین در هر نفسی که میکشیم داریم. ارادهای است که میخواهیم بمانیم با وجود محاصره و تجاوز...
🔹 شما را به فلسطین وصیت میکنم به زمینی که تا مرگ عاشقش بودم و به رؤیایی که آن را روی شانههایم مثل کوهی که هرگز خم نمیشود، حمل کردم. اگر من سقوط کردم شما با من سقوط نکنید بلکه پرچمی را که هرگز سقوط نکرده است، به دوش بگیرید.
📱 خواندن کامل وصیتنامه👇
👈 شماره98 نشریه عهد 👉
🔰 کانال نشریه عهد 🔰
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
❇️ مادر جامعه
💢 الگوی سوم زن
🔸 پیرامون ترسیم جایگاه زنان، رهبر معظم انقلاب بیانات ارزشمندی را بیان نمودند که از چند جهت قابل تأمل است. نخست به جهت تأکید خود ایشان در مقوله گفتمانسازی و نظریهپردازی در موضوع «زن» و دیگری مطالبات و بیانات ایشان که در واقع خط مشی پیشبرد جامعه به سوی پیشرفت و اصلاح است. آنچه در اینجا اهمیت دارد، درک گفتمانها از مفهوم پیشرفت است.
🔹 گفتمان غربی پیشرفت زن را در مردگونه کردن او دنبال میکند. نتیجه آن بود که غرب از خانواده غافل ماند و نهاد خانواده را به وضع ضعیف شدهتر از هر زمان دیگری رساند. در مقابل، گفتمانی که جمهوری اسلامی از پیشرفت زن ارائه داد، «الگوی سوم زن» بود که رهبر انقلاب در سال ۱۳۹۱ آن را مطرح ساختند.
🔸 محور این الگو زنی است که مهمترین مأموریت او تربیت جامعه از طریق خوب مادری کردن است. با این حال در کنار این رسالت از حضور و مشارکتهای اجتماعی و سیاسی باز نمیماند.
🔻 رهبر انقلاب چنین بیان میکنند: «امروز نیاز جامعه ما به این است که بداند مادری یعنی چه؟ زن خانه بودن یعنی چه؟ کدبانو بودن یعنی چه؟ فاطمه زهرا علیها السلام با آن شأن و با آن رتبه و با آن مقام و با آن عظمت، یک خانم خانه دار است. این تحقیر او نیست؛ او که با آن عظمت قابل تحقیر نیست. مگر این عظمت را میشود کوچک شمرد؟ این عظمت به جای خود محفوظ است؛ اما یکی از شئون و یکی از مشاغل همین عظمت عبارت است از همسر بودن یا مادر بودن و خانه داری کردن؛ با این چشم به این مفاهیم نگاه کنیم.
🔻 خدای متعال مرد را و زن را از جهاتی مثل هم قرار داده است؛ از عروج به مقامات معنوی با هم تفاوتی ندارند. نمونهاش فاطمه زهرا ؛ از لحاظ قدرت رهبری با هم تفاوتی ندارند نمونه اش فاطمه زهرا؛ از لحاظ توانایی هدایت بشر تفاوتی ندارند، نمونهاش فاطمه زهرا؛ اما از لحاظ وظایف اداره زندگی تفاوت دارند، باز نمونهاش حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها.»
✍️ دکتر بهار اخوان
📱 خواندن کامل این یادداشت👇
👈 شماره۸۹ نشریه عهد 👉
🔰 کانال نشریه عهد 🔰
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64