27.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان شیر ژاپنی
🍞🍞🍞
🔸مواد لازم:
آرد: ۳۰۰ گرم
شير: ۱۱۰ گرم
خمير مايه: ۵ گرم
شكر: ۱۵ گرم
نمك: ۶ گرم
كره نرم: ۴۰ گرم
تنگ ژنگ
تخم مرغ: ۱ عدد
🔹طرز تهيه تنگ ژنگ:
۱۵ گرم آرد + ۷۵ گرم آب رو خوب مخلوط ميكنيم
ميزاريم روی حرارت ملايم
دمای فر: ۲۰۰ درجه
#نان
✨ @nasim_crafts ✨
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چاشنی غذا
🥘
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند رفع سیاهی و سوختگی کف اتو
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند وکیوم برنج و حبوبات
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محلول جادویی برای تمیزی کاشی و سرامیک
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشمالو
🍡🍡
🔹نکات مهم:
➖یک بسته ژله رو با یک فنجون سرخالی آب جوش حل کنید و بزارید روی حرارت تا کاملا ذراتش حل بشه.
➖با همزن حدود ۷ دقیقه هم بزنید تا حالت فومی به خودش بگیره،
➖کف یه ظرف نشاسته ذرت بریزید و موادتون رو داخل قیف بریزید و دایرهها رو بزنید.
➖هر قسمت رو که زدید ۵ دقیقه بزارید یخچال و دوباره قسمت بعدیو بزنید.
همون لحظه بزنید شکل ها با هم قاطی میشن.
➖در آخر روشون نشاسته ذرت بزنید و الکشون کنید.
➖حتما داخل ظرف درب دار نگهدارید تا خشک و مونده نشن.
➖اگه موادتون حین کار یکم سفت شد، دوباره بزارید رو حرارت تا شل بشه و دوباره حدود ۲ تا ۳ دقیقه با همزن بزنید تا فومی بشه تا بتونید ازش استفاده کنید.
#دسر
✨ @nasim_crafts ✨
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک رژیمی
🔸مواد لازم:
شیره انگور: ۱ پیمانه
تخممرغ: ۴ عدد
آب: یک سوم پیمانه
روغن: یک دوم پیمانه
آرد سفید: ۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ ق چ
وانیل: ۱ ق چ
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند تیز کردن چاقو
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت سارافون دخترانه
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت سیب و گردو
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
آرد قنادی: ۱ پ + ۱/۲ پ
بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
کره نرم: ۱۰۰ گرم
نمک: ۱ گرم ۱/۴ ق چ
پودر قند یا پودر شکر: ۱/۴ پ + ۱ ق غ
تخممرغ: ۱ عدد بزرگ
وانیل: ۱/۴ ق چ
🔹نکات مهم:
➖این خمیر خیلی لطیفه اصلا آرد اضافی به خورد خمیر ندید.
➖حتما خمیر رو داخل یخچال یک ساعت استراحت بدید.
➖۲/۳ خمیر برای کف قالب و ۱/۳ خمیر (داخل یخچال بزارید)روی مواد میانی
🔸مواد میانی:
سیب: ۲ تا ۳ عدد
گردوی خرد شده: ۲ تا ۳ ق غ
کره: نصف ق غ
شکر: ۲۵ ۲ ق غ
نشاسته ذرت: نصف ق غ (قابل حذف)
پودر دارچین: ۲ ق چ
آب: ۱/۴ پ
🔹نکات مهم:
➖مواد میانی حتما سرد باشه بعد روی خمیر بزارید.
➖قبل از اینکه قالب رو داخل فر بزارید حتما ده دقیقه داخل فریزر بزارید و بعد داخل فر دااااغ قرار بدید.
مدت زمان پخت: ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
دمای فر برقی: ۱۷۵ درجه
دمای فر گازی: ۱۸۵ درجه پ
دمای توستر: ۱۶۵ درجه
#تارت
✨ @nasim_crafts ✨
13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی گل آفتابگردان
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨