eitaa logo
هنرکده نسیم ✨
407.8هزار دنبال‌کننده
233 عکس
6.9هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
14.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان قندی نوستالژی بدون نیاز به فر و همزن 🧇🧇🧇 مقدار همه مواد داخل ویدئو زیرنویس شده. Part1 @nasim_crafts
14.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان قندی نوستالژی بدون نیاز به فر و همزن 🧇🧇🧇 Part2 ✨ @nasim_crafts
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسیس خانگی 🌭🌭🌭 🔸مواد لازم: سینه مرغ کامل: ۱ عدد آرد سوخاری: ۱ ق غ فلفل سیاه: ۱ ق چ فلفل قرمز: ۱ ق چ پودر کاری; ۱ ق چ جوز هندی: ۱/۴ ق چ پودر تخم گشنیز: ۱ ق چ آویشن: ۱ ق چ رنگ غذا: ۱ ق چ نمک: ۲ ق چ پودر سیر: ۲ ق چ پودر پیاز: ۲ ق چ ✨ @nasim_crafts
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان رولی 🍆🍆 🔸مواد لازم: گوشت چرخ شده: ۱۵۰ گرم پیاز: یک عدد بادمجون: ۱ عدد بزرگ فلفل هندی: ۳ عدد نمک. فلفل سیاه 🔸مواد سس: رب: ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعمیر سیم شارژر اندرویدی به همین سادگی کمتر از ۳۰ ثانیه سیم شارژرتو درست کن @nasim_crafts
14.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان پيده تركيه 🥠🥠🥠 🔸مواد لازم: آرد: ۳۰۰ گرم شیر: ۱ لیوان روغن مایع: ۳ ق غ شکر: ۳ ق غ نمک: نصف ق چ خمیر مایه یک ق م تخم مرغ کامل و روغن برای رومال 🔹طرز تهیه: ➖همه مواد رو تركيب مي‌كنيم و شروع می‌کنیم به ورز دادن ➖حدود ۱۵دقیقه با دست یا دستگاه خوب ورز میدیم تا خمیر لطیف شه و به دست نچسبه ➖با اضافه کردن آرد چسبندگی خمیرو نگیرید با ورز صحیح و صبوری میتونید به یه خمیر با کیفیت برسید. ➖وقتی آرد اضافه به خورد خمیر بدین خمیرتون سفت میشه و‌ نون در آخر لطیف و نرم نمیشه. ➖بعد به خمیر حدود یک ساعت استراحت میدیم تا حجمش دو‌ برابر شه ➖بعد از استراحت پف خمیرو میگیریم و‌ روی سینی فر بازش میکنیم دوباره بهش نیم ساعت استراحت میدیم. ➖خمیر رو نازک باز نکنید. ➖بعد از نیم ساعت بهش رومال تخم مرغ و روغن میزنیم(روغن برای براق شدن نون هست، ➖تخم‌مرغ کاملو با چنگال میزنیم تا یک دست شه بعد بهش یک‌ق غ روغن اضافه میکنیم) رومال که زدیم بعد با یه وسیله ای طرح میندازیم روش و کنجد ميريزيم ➖میره داخل فر از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه با حرارت ١٨٠ درجه 🔹نکات مهم: ➖دقت كنيد از يخچال كه خارج كردين نيم ساعت اجازه بدين هم دماي محيط شه بعد روی سينی بازش كنيد. ➖نيازي هم نيست اول عمل بياد بعد بزاريد يخچال خمير كه آماده شد بلافاصله بزاريد يخچال، داخل يخچال عمل مياد. @nasim_crafts