eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
409.4هزار دنبال‌کننده
228 عکس
6هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پای سیب 🥮🥮🥮 🔸مواد لازم: تخم‌مرغ: ۳ عدد وانیل: نصف ق چ شکر:  ۱ پیمانه کره نرم شده: ۱۲۰ گرم شیر: ۱ پیمانه ارد: ۲ پیمانه بکینگ پودر: یک و نیم ق چ دارچین: یک ق چ  سیب: ۲ عدد متوسط نگینی خرد شده @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پای سیب 🥮🥮 🔸مواد رویه: آرد: نصف پیمانه گردو خرد شده : ۱/۴  پیمانه شکر: ۱/۴ پیمانه دارچین: یک ق چ پر پودر بیسکوییت ساقه طلایی: ۲  عدد کره نرم: ۷۰ گرم @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این عروسک گوگولی‌تر مگه داریم😍 با جوراب‌های نوزادی بچه‌هاتون یه عروسک خوشگل بدوزید و برای همیشه نگهشون دارید. ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جارکیک موکا ترکیب طعم قهوه و کاکائو 🍩🍩 مواد لازم: تخم مرغ: ۴ عدد وانیل: نصف ق چ شکر: ۱۳۰ گرم نسکافه: نصف ق غ شیر داغ: ۳۵ گرم بیکینگ پودر: یک ق چ پودر کاکائو: ۳۰ گرم آرد: ۱۲۰ گرم 🔸خامه فیلینگ نسکافه: ۱ ق غ آب: ۱ ق غ پودر کاکائو: ۳۰ گرم خامه قنادی: ۵۰۰ گرم 🔹نکات مهم: ➖کیک رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میپزیم. ➖سعی کنین کیک رو خوب برش بزنین که چیزی از کیک اضافه نمونه. ➖برای برش لایه پایینی کیک از ته ظرف و برای لایه بالای از لبه بالای ظرف استفاده کنین. ➖هرچی لایه های کیک به لبه ظرف بیشتر بچسبه ظاهر جارکیک تمیزتر میشه. ➖ماندگاری این جارکیک در یخچال حدودا ۵ روز هست. @nasim_crafts