eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
412.4هزار دنبال‌کننده
231 عکس
6.2هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
15.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت شال و کلاه 🧵🪡 🔸اندازه برای بزرگسال: ۶۵*۴۵مستطیل بزرگ ۶۵*۲۵مستطیل کوچیک 🔸اندازه برای کودک و نوجوان: ۵۵*۴۰مستطیل بزرگ ۵۵*۲۰مستطیل کوچیک @nasim_crafts
19.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت نان پیتزا 🫓🫓 🔸 مواد لازم: آرد فانتزی: ۴۰۰ گرم شیر: ۱۳۰ گرم آب: ۱۳۰ تا۱۵۰ گرم روغن مایع: ۲۰ گرم شکر: ۷ گرم نمک: ۸ گرم خمیرمایه: ۶ گرم 🔹نکات مهم: ➖استراحت اولیت خمیر بین ۱ تا ۱/۵ ساعت تا زمانیکه حجم خمیر دوبرابر بشه. ➖ استراحت اولیه چونه ها ۱۰ تا۱۵ دقیقه. ➖استراحت دوم چونه ها ۱۵ تا۲۰ دقیقه مدت پخت ۵ دقیقه. ➖ دمای فر ۲۰۰ درجه گازی. ➖ ۱۹۰ درجه برقی. ➖ خمیر به قطر ۲۳ تا ۲۶ سانت باز بشه. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس ماکارونی 🥨🥨 🔸مواد لازم: ماکارونی: ۲۰۰ گرم روغن مایع: ۲ ق غ ادویه‌‌ها: پاپریکا، سیر، نمک 🔹طرز تهیه: ➖ابتدا ماکارونی را طبق دستور بپزید و کاملاً آبکشی کنید. ➖ماکارونی‌های پخته شده را کاملاً خشک کنید تا آب اضافی نداشته باشند. ➖در یک کاسه، ماکارونی خشک‌شده را با روغن مایع و ادویه‌های پاپریکا، سیر و نمک مخلوط کنید. ➖ماکارونی‌های مزه‌دار شده را روی سینی فر بچینید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا طلایی و ترد شوند. ➖بعد از پخت، چیپس ماکارونی را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک فنجونی 🍫🍫 🔸موادلازم: آرد: ۴ ف غ پودر کاکائو: ۲ ق خ تخم‌مرغ: ۱ عدد بکینگ پودر: ۱ ق چ روغن مایع: ۳ ق غ شیر کاکائو: ۵ ق غ شکر: ۳ ق غ وانیل: ۱ ق چ 🔹نکات مهم: ➖واسه شكلات ١٠٠ گرم شكلات بن ماري كنيد رو بخار كتري بازش كنيد بعد بهش ١٠٠ گرم خامه صبحانه يا خامه قنادي كه گرم كردي اضافه كنيد گاناش آماده است. ➖اگه ليوان فرانسوي نداشتی ليوان كاغذی استفاده كن ولی به اين روش قابلمه بزار رو گاز توش يه قالب فلزى يا يه الک فلزى بزار كف قابلمه بعد ليوان بزار روي اون توري ديگه به اب جوش نيازی نيست. ➖اما با ليوان شيشه‌‌ای اندازه نصف ليوان‌ها آب بزار جوش كه اومد ليوان بزار داخل آب جوش بعد دم كني بزار حرارت متوسط ١٥ الي٢٠ دقيقه بعد چک كن با خلال دندون اگه چيزي بهش نچسبه اماده است. ➖لیوان حتما چرب بشه. @nasim_crafts
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگت مرغ 🍗🍗 🔸مواد لازم: سینه مرغ: ۱ عدد ران مرغ بدون استخوان: ۲ عدد سیر: ۴ حبه ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا سویا سس: ۱ ق غ نان تست: ۴ عدد تخم‌مرغ: ۲ عدد شیر: ۱/۴ پیمانه نمک و فلفل سیاه و پودر سیر برای داخل ترکیب تخم‌مرغ آرد سوخاری روغن برای سرخ کردن 🔹نکات مهم: ➖طبق ویدیو برین جلو و گوشت چرخ شده رو روی یه سینی پهن کنید توی اندازه ای که می‌بینید باشه که شکیل و خوش فرم باشه ناگت‌تون اونو برش بزنید مربعی و در آخر با لیسک به راحتی بردارین و توی ترکیب تخم‌مرغ و سپس آرد سوخاری بزنید و سرخ کنید. ➖تقریبا هر طرفش یه ۵ دقیقه ای نیاز به سرخ شدن داره حواستون باشه حرارت شعلهٔ اجاقتون باید ملایم باشه که حین سرخ شدن کامل مغز پخت بشن ناگت هاتون. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسوب زدایی اتو 🛋️🧹 🔹طرز تهیهٔ محلول رسوب زدایی: ➖۵۰ گرم اسید سیتریک به ۲۵۰ میلی لیتر آب در مخزن اتو خود وارد کنید، سپس از عملکرد بخار سینک استفاده کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودینگ شکلاتی 🍫🍫 🔸موادلازم: شیر پاستوریزه: ۴ لیوان آرد: ۱ لیوان شکر: ۱ لیوان نشاسته ذرت: نصف لیوان زردهٔ تخم‌مرغ: ۲ عدد خامه قنادی: ۱ لیوان شکلات: ۲۰۰ گرم خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم چیپس شکلاتی 🔹نکات مهم: ➖آرد و نشاسته و شکر و شیر و‌ زردهٔ تخم‌مرغ رو تو قابلمه بریزید انقدر هم بزنید تا هیچ گلوله نداشته باشه. ➖بذاریدش رو حرارت کم ، مرتب هم بزنید. ➖حرارت زیاد باشه یا هم نزنید ته میگیره گلوله میشه. ➖بعد از شش هفت دقیقه غلیظ میشه. ➖روش نایلون بکشید که نبنده و دو ساعت بذارید یخچال ، بعدش ، خامه قنادی که فرم دادین بهش اضافه کنید و هم بزنید. ➖لیدی فینگرها را چهار تکه کنید، اول بیست تا، اگه پودینگ بازم جا داشت تا چهار پنج تا لیدی میتونید اضافه کنید، به سایز بیسکوییتا بستگی داره. ➖مخلوط کنید بریزید تو ظرف سرو. ➖بزرگ یا تک نفره، روش گاناش و چیپس شکلات بریزید. @nasim_crafts
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان لبویی 🫓🫓 🔸موادلازم: آرد فانتزی: ۲۵۰ گرم اب لبو: ۱۰۰ گرم آب: ۵۰ گرم تفاله لبو: مقداری وانیل مخمر فوری: ۴ گرم شکر: ۲۰ گرم نمک: ۴ گرنم روغن: ۳ ق غ @nasim_crafts