🔴گروههای واتساپ را برای همیشه بیصدا کنید
🔹نسخه بتای جدید واتساپ به کاربران امکان میدهد اعلان گروهها را برای همیشه بیصدا (Mute) کنند. این قابلیت احتملا بهزودی به نسخه پایدار واتساپ میآید.
🔹امکان بیصدا کردن اعلان گروهها در نسخه بتای ۲٫۲۰٫۲۰۱٫۱۰ واتساپ وجود دارد.
🔹تا پیش از اضافه شدن این قابلیت، کاربران میتوانستند اعلان گروههای واتساپ را بهمدت حداکثر یک سال بیصدا کنند. با اینحال در نسخه جدید بتا، گزینه «یک سال» با گزینه «برای همیشه» جایگزین شده است.
🔹انتخاب گزینه «برای همیشه» گروه را بیصدا میکند و تا زمانی که بهصورت دستی آن را از حالت Mute خارج نکنید، در همان حالت باقی میماند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔸خانههای اشرافی چه لزومی دارد؟
▫️در مقولهی عدالت اجتماعی فیلمها و سریالهایی ساخته میشود که غالباً خانههای مورد استفاده شخصیتهای این فیلمها اعیانی و اشرافی است! واقعاً وضع زندگی مردم ما اینطوری است؟ آیا یک زوج جوان یا یک زن و شوهر در چنین خانههایی زندگی میکنند!؟ این کار چه لزومی دارد؟
مقام معظم رهبری(١٣٨٣/٩/١١)
#سبک_زندگی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔵تیکتاک در پاکستان هم فیلتر شد
🔸دولت پاکستان اپلیکیشن تیکتاک را به دلیل محتوای نامناسب ممنوع کرد.
🔸سازمان مخابرات پاکستان (PTA) اعلام کرد به دلیل شکایت بخشهای مختلف جامعه درباره محتوای غیراخلاقی و نامناسب تیکتاک، این اپلیکیشن را ممنوع میکند.
🔸این درحالی است که تیکتاک ماهانه ۲۰ میلیون کاربر فعال در این کشور دارد. در ماه جولای پاکستان به دلیل محتوا آخرین هشدار را برای این اپ اشتراکگذاری ویدئو صادر کرد.
🔸تصمیم به ممنوعیت تیکتاک، پس از آن گرفته شد که عمران خان نخستوزیر پاکستان، نسبت به این قضیه توجه خاصی نشان داد. به گفته یک مقام پاکستانی، نخستوزیر این کشور از مقامات مخابراتی خواسته بود محتوای نامناسب را مسدود کنند.
🔸همزمان با گسترش محبوبیت تیکتاک در سراسر جهان، بررسیهای موشکافانه درباره آن نیز گسترش یافته است.
🔸این در حالی است که تیکتاک در بیانیهای اعلام کرده در کشورهایی که سرویس خود را عرضه میکند، از قوانین آن کشور نیز تبعیت میکند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔵 استوری به گوگل اپ افزوده میشود
🔸گوگل قابلیت استوری را برای اپ خود درiOS و اندروید معرفی کرد و کاربران از این پس به استوریهای ناشران دسترسی پیدا میکنند.
🔸استوریهای اپ گوگل میتوانند ویدیوهای فول اسکرین، عکس و صدا باشند و میتوان به آنها لینک داد.
🔸گوگل در سال ۲۰۱۸ «AMP Stories» را معرفی کرد که مبتنی بر فناوری توسعه یافته برای پروژه «صفحات موبایل پرشتاب» (AMP) است.
🔸این شرکت از استوریهای جدید خود به عنوان «استوریهای وب» و نه استوریهای AMP یاد میکند و ابتدا در اختیار کاربران در امریکا، هند و برزیل قرار میگیرد.
🔸استوریهای وب در بالای تب Discover قرار دارند و کاربران میتوانند با ضربه زدن، به هر کدام از آنها در حالت فول اسکرین دسترسی پیدا کنند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔴 یوتیوب، فروشگاه میشود
🔹بزرگترین سایت ویدیویی جهان اخیرا از سازندگان ویدیو درخواست کرد از نرمافزار یوتیوب برای برچسبگذاری و ردگیری محصولاتی که در کلیپهایشان دیده میشوند، استفاده کنند. این دیتاها به ابزارهای آنالیتیک و خرید گوگل مرتبط خواهند شد.
🔹بر این اساس، هر اسباب بازی، دستگاه و کالایی که کاربران در یوتیوب مشاهده میکنند، به زودی در خود این سایت ویدیویی به فروش خواهد رسید.
🔹هدف گوگل تبدیل مجموعه وسیع از ویدیوهای یوتیوب به یک کاتالوگ بزرگ از کالاهاست که بینندگان میتوانند با یک کلیک، آنها را مستقیما از یوتیوب خریداری کنند. این شرکت برای فروش کالاها از طریق یوتیوب در حال تست یکپارچگی با شاپی فای است.
🔹این اقدام میتواند یوتیوب را از یک غول تبلیغاتی به رقیب جدیدی برای شرکتهایی مانند آمازون و علی بابا تبدیل کند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⚠ بهنظر شما این تصویر چیست؟!
⚡ این گراف از افزونهٔ nodexl گرفته شده و شبکهٔ روابط یک کاربرِ یکی از شبکههای اجتماعی را نشان میدهد...
این افزونه توسط تیمی از چهار دانشگاه معتبر جهان، بهصورت اُپنسورس، طراحی شده و با دادهکاوی بر روی اطلاعات آشکار شما در شبکههای اجتماعی به شما میگوید مثلاً در یکسال گذشته:
1⃣ با چه کسانی ارتباط داشتهاید؟
2⃣ با کدامها روابطتان صمیمیتر بوده؟!
3⃣ کدام کاربران با شما تضاد فکری و دشمنی دارند!؟
4⃣ دوستانِ دشمنانتان چه کسانی هستند؟!
5⃣ و... و... و...
👊 تصور کنید همیناندازه از اطلاعات شما دست کسی باشد که قصد آسیبزدن به شما را دارد...
چه خواهد شد؟
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️اینستاگرام مرورگر صوتی راهاندازی میکند
🔹اینستاگرام قابلیتهای صوتی جدیدی به Reels اضافه کرده است. این ویژگیهای صوتی جدید Reels اینستاگرام را به تیکتاک نزدیکتر میکند.
🔹کاربران اینستاگرام میتوانند فایلهای صوتی را از Reels ذخیره کرده و حتی صفحات صوتی را به اشتراک بگذارند. روند کار مثل ذخیره پستها در اینستاگرام است.
🔹به گزارش هندوستان تایمز، اینستاگرام همچنین در حال راهاندازی یک مرورگر صوتی است که در آن آهنگهای پرطرفدار را برجسته میکند.
🔹ویژگیهای جدید Reels اینستاگرام هنوز در دسترس نیستند اما به زودی برای همه کاربران فعال میشوند.
🔹گفتنی است؛ Reels، که یکی از رقبای اصلی تیک تاک محسوب میشود، به کاربران اجازه میدهد ویدیوهای کوتاه تولید کنند و با اضافه کردن آهنگ آن را با بقیه به اشتراک بگذارند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔸الگوریتم هوش مصنوعی جدید میخواهد چهرهخوانی کند
پایهٔ چهرهخوانی بر این باور استوار شده که با بررسی و نظردادن بر روی ظاهر یک شخص، بهویژه چهره و سیمای او، میتوان به شخصیت و اخلاق وی پی برد.اصلا میشود این تجربه را پیاده کرد و آن را به صورت یک دانش مکتوب در اختیار بقیه قرار داد؟!گام جالب بعدی این است که ما این شاخصههای چهرهشناسی را به خورد الگوریتمهای هوش مصنوعی بدهیم.
اصلا کار دقیقتری میتوانیم بکنیم، میتوانیم یک پایگاه داده یا دیتابیس از چهره آدمهایی که خوب یا بد بودنشان، خیانت و خباثت یا فداکاری و نیکنفسیشان واقعا مسلم است، تشکیل بدهیم و از الگوریتمهای هوش مصنوعی بخواهیم که چهرهها را تحلیل کنند و بر پایه آنها الگوریتمی بسازیم که بتوانیم چهره آدمهای تازه را تحلیل کند!
در حالی که تا همین چند وقت پیش تصور میکردم که این کار، فعلا در حد داستانهای علمی تخیلی است و به این زودیها کسی به صرافت این کار نمیافتد، متوجه شدم که پژوهشگری به نیکولاس بومارد، تقریبا همین کار را کرده است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
نسرا گیلان
🔹بحران نمایی با سواری روی مشکلات اقتصادی مردم
🔻فردی در یکی از شبکه های اجتماعی با انتشار اعلامیه یک کودک دانش آموز #مدعی شده است او به دلیل نداشتن گوشی همراه مناسب برای دریافت آموزش خود را در دیر استان بوشهر به دار آویخته است. بلافاصله نیز متنی به نقل از معلم این دانش آموز منتشر می شود و....
🔻اولین تاثیر پیام برانگیختن احساسات مخاطب است. مخاطب به محض احساساتی شدن، کمتر به سمت راستی آزمایی و سنجشش صحت ادعاهای رسانه ای می رود. آن را باور می کند و نسبت به آن وارد کنشگری می شود و به این ترتیب بدون اراده در خدمت سیستم و #چرخه_توزیع_شایعه قرار می گیرد.
🔻خبر خودکشی دانشآموز اهل دیر به نداشتن تلفن همراه در نهایت #تکذیب شد و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر اعلام کرد: براساس تحقیق و بررسیهای میدانی و مستندات جمع آورشده، این مرحوم از روز بازگشایی مدرسهها در ۱۵ شهریور ماه تا روز حادثه بنا به درخواست ولی دانشآموز بدلیل شرایط کرونایی در مدرسه حضور نداشته و آموزش خود را از طریق شبکه شاد پیگیری میکرده است.
🔻این دانش آموز در این مدت با استفاده از تلفن همراهی که مدیر مدرسه با هزینه شخصی در فروردین ماه ۹۹ به وی اهدا کرده بود تا آخرین ساعت روز حادثه در سامانه شاد به صورت فعال و در کلاسهای درس مجازی آنلاین شرکت داشته است. (این یعنی تلفن همراه این دانش آموز فرسوده یا نامناسب نبوده است) و همه مستندات اعم از فایلهای صوتی، تصویری، تکلیف و تمرینهای درسی دانشآموز در گروه درسی موجود است.
🔻با قبول اینکه هستند دانش آموزانی که از امکانات مناسب برای دریافت آموزش مجازی برخوردار نیستند، اما گویی عزمی برای #بحران_نمایی وجود دارد. در عصر تنوع و تکثر محتواها، شما می توانید چیزی را ببینید و نکته ای را باورکنید که اساسا با آنچه هست تفاوت جدی دارد.
✍️ #معصومه_نصیری مدرس سواد رسانه ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
چین در حال ساخت شهر هوشمند جدید «ضد کووید» با منطقهای خودکفا است که با هدف فراهم کردن زندگی آسانتر برای افراد طراحی شده است.
این منطقه مسکونی، کلانشهری در نزدیکی پکن امکانات پیشرفته مثل تراسهای بزرگتر، چاپگرهای سه بعدی و گلخانههای اشتراکی را برای ساکنان فراهم میکند تا در قرنطینههای احتمالی آینده زندگی راحتتری داشته باشند.
این مجموعه دارای ساختمانهای چوبی، مزرعههای پشت بامی و انرژی تجدیدپذیر و شامل تراسهای مناسب برای پهپادها و فضاهای وسیعی است که وقتی افراد قرار باشد از خانه کار کنند، نیاز آنها به فضای بیشتر را برطرف میکنند.
شی جین پینگ رئیسجمهور چین این پروژه را بهعنوان «استانداردی جدید در دوره پساکرونا» مطرح کرده که میتوان آن را در مکانهای دیگر هم اجرا کرد.
🔘منبع : خبرگزاری مهر
#شهرهوشمند
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
📌كاربران ايرانى در كدام شبكه هاى اجتماعى بيشترين فعاليت را دارند؟
🔺بر اساس آماری که استارتاپ «نوینهاب» (پلتفرم مدیریت شبکههای اجتماعی) منتشر کرده، تلگرام و واتساپ پرجمعیتترین پیامرسانهای داخل ایران هستند و از آن سو پیامرسانی مانند سروش در جایگاهی بالاتر از توییتر و فیسبوک در میان کاربران ایرانی قرار دارد.
🔺در گزارشی که گزارشی که نوینهاب منتشر ساخته واتساپ و تلگرام هر کدام با بیش از ۴۷ میلیون کاربر محبوبترین شبکههای اجتماعی ایرانیان هستند. در این میان واتساپ با داشتن ۴۷ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در صدر پیامرسانهای مورد استفاده ایرانیان است و تلگرام با ۴۷ میلیون و ۲۵۰ هزار کاربر با اختلاف کمی در جایگاه دوم است. این موضوع در حالی رخ میدهد که تلگرام بیش از دو سال است که در کشور فیلتر شده ولی به نظر میرسد فیلترینگ تاثیری در استفاده از این پیامرسان در بین ایرانیان نداشته است.
🔺در ادامه رتبهبندی اپلیکیشنهای ایرانی میتوان دید که اینستاگرام سومین اپلیکیشن محبوب ایرانیان است و ۴۴ میلیون کاربر دارد. لینکدین و فیسبوک هم با ۲ میلیون و ۷۰۰هزار و ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار کاربر با فاصله زیاد جزو شبکههای اجتماعی نسبتا مورد توجه ایرانیان هستند. باید گفت آمار ایرانیان فیسبوک روز به روز کمتر میشود و آمار ایرانیان فعال در لینکدین نیز نشان از بلوغ تجارت آنلاین در کشور دارد.
🔹منبع: سايت ديجياتو
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan