AUD-20200917-WA0069.
7.24M
🚩یا قاسم ابن الحسن(ع)
نوحه بی نظیر کاری از حاج محمود کریمی👌
🍂
🔻#مهندسی_رزمی
در دفاع مقدس 1⃣4⃣
🔅 مصاحبه با مهندس محمدرضا خامنهای
(پژوهشگر مهندسی جنگ)
از جمله ابتکارات که با رصد رفتار آب رودخانه به دست آمد و در برنامه ریزی ساعت عملیات کسب شد، این بود که در در این ساعت بسیاری از موانع در زمان مد کامل زیر آب قرار می گرفت و موانع آنها شامل نخلها و سیم خاردار و میادین مین و فوگازها بود عبور می کردیم.( موانع ضد هاورگراف و شناور در اندازه های مختلف برای مقابله با شناور های رزمندگان اسلام و نیز دژ ها و میادین مین انجام می گرفت ) برای عبور از شبکه های سیم خاردار از فرشهای برزنتی بمنظور عبور استفاده می کردیم. -برای مثال دشمن از شیوه جنگ آب رزمندگان اسلام استفاده کرد و بعنوان یک روش بر علیه ما بکار گرفت و ما برای مقابله بوسیله پمپاژ، آبها را تخلیه و بسمت دژ دشمن هدایت می کردیم و ایجاد سیل بند های دشمن را بوسیله موشکهای صاعقه و رعد و شناور جهت نفوذ به دژهای آنان با خرج تاخیری، در دژها شکاف ایجاد، و آب را به سمت دژ آنها نفوذ میدادیم که این یکنوع خلاقیت رزمندگان بحساب می آمد. در منطقه هور این کار را وسعت دادیم و ایستگاههای پمپاژ آب قوی ایجاد و آب را از سمت دشمن روانه می کردیم و دشمن را مجبور به عقب نشینی و یا حداقل هزینه های آنرا بیشتر می کردیم.
یکی دیگر از روشهای ابتکاری ما برای سنگرهای مثلثی، خاکریز زدن دور تا دور فرماندهی قرارگاه سپاه-11 آنها توسط شهید کاظمی و نیروهایش انجام گرفت.
تاریخ آن چیزی است که در گذشته اتفاق افتاده و در حال جریان دارد و آینده ما را می سازد و
•┈┈• ❀ ● ❀ •┈┈•
ابتکارات دوران جنگ ما،
یکنوع دستاورد بشری بود
و بعنوان دکترین و مبانی
فکری ما بیان می شد.
•┈┈• ❀ ● ❀ •┈┈•
( همانطوری که می دانید دژهای مثلثی، یک طرح اسرائیلی و بر گرفته از مواضع
نیروهای اسرائیلی در خط بارلو در جنگ اعراب و اسرائیل ( 1973م) بود. هر کدام از این دژ ها بعنوان یک نقطه اتکا محسوب شده و نیروهای داخل آن می توانستند، بدون اتکا به جناحین، مقاومت نمایند. در داخل مثلث بزرگ، 3 مثلث کوچکتر تعبیه گردیده بود که مرکز مثلث را به منطقه کشتار تبدیل می کرد. دژهای مثلثی، یکی از مهمترین طرحهای مهندسی بود که ارتش عراق به کمک مستشاران اسرائیلی احداث کرد. این مواضع در عمق 4 الى 5 کیلومتری نوار مرزی در دو ردیف، از محل تلاقی کانال سوئیت در جهت شرق شروع و تا پیچ کوشک و از پیچ کوشک تا پاسگاه کوت سواری امتداد پیدا می کرد و در جلوی هر ردیف از مثلثی ها یک کانال احداث گردیده بود. طول هر ضلع مثلث 2 کیلومتر و فاصله مثلثی ها از یکدیگر نیز حدود 2 کیلومتر بود. )
━•··•✦❁🧿❁✦•··•━
همراه باشید
#تاریخ_شفاهی
مطالب بیشتر در
کانال حماسه جنوب- ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2045509634Cf4f57c2edf
🍂
🍂 یادش بخیر
توی خط مقدم که بودیم گوشه ای از حواسمون به سوغاتی های جنگی 🎁برای پشت جبهه بود.
از ترکش توپ و خمپاره 💥 گرفته تا فشنگ و پوکه🛡 و خرج آرپی جی و.... در بین همه اینها حکایت چتر منور ⛱چیز دیگه ای بود. اگه از هر چی می گذشتیم ولی از این یکی نمی تونستیم بگذریم.
چی دارم می گم! اصلا رو هوا می زدیمش و اجازه نمی دادیم حتی به زمین برسه، حالا هر چی بزرگتر، تلاش برای تصاحبش هم بیشتر!!
جالبه بدونید عراقی ها هم اینو فهمیده بودن 😂 و طوری منور می نداختن که بیفته جلو خاکریز تا تک تیراندازهاش هم بی نصیب نمونن.
بعضی وقتها که به خونه همرزمان سری میزدیم، توی دکور خونه شون مجموعهای از افتخارات جنگیش رو موزه کرده بود و با افتخار، یادگار هر جبهه رو نشون می داد و از خاطرات تصاحب اونها یه ریز حرف می زد
یادش بخیر، روزای عاشقی
http://eitaa.com/joinchat/2045509634Cf4f57c2edf
🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 دیر رسیدم من
با نوای حاج محمود کریمی
#توسل
http://eitaa.com/joinchat/2045509634Cf4f57c2edf
99.02.28_2.mp3
7.13M
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹 فایل صوتی دعای (#مناجات)
🎙استاد میرزامحمدی
🔈#مناجات
📥#پیشنهاد_دانلود
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💠 https://eitaa.com/joinchat/1201274925C8a6c86dbd7
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💗شفاعت حضرت فاطمه(س) در روز قیامت:
💢1. امام باقر(ع): به خدا قسم ای جابر درروز قیامت فاطمه (س) جدا می کند و نجات می دهد شیعیان ومحبین و دوست دارانش را همچنان که مرغ دانه ی خوب از دانه ی بد را جدا می کند. زمانی که شیعیان او با آن حضرت نزدیک در بهشت می رسند، خداوند در دل های آن ها می اندازد که برگردید و نگاه کنید، بر می گردند و نگاه می کنند. خداوند می فرماید:👈 چرا برگشتید؟ در حالی که فاطمه(س) دختر حبیبم در بین شماست! و هر آینه شفاعت، او را درباره ی شما خواهم پذیرفت...می گویند: خدایا دوست داریم قدر و منزلت ما شیعیان فاطمه (س) در این روز شناخته شود... پس از جانب خداوند خطاب می شود، ای دوستان من برگردید و نگاه کنید و ببینید هر کسی شما را به خاطر دوستی فاطمه (س) دوست داشته است، هر کسی شما را اطعام کرده است؟ هرکس را که به خاطر زهرا(س) شما دوستداران فاطمه را اطعام کرده، نیکی نموده وباجرعه ی آبی سیراب تان کرده است و یا غیبت افرد را از شما به خاطر دوستی فاطمه(س) برگردانده، دست او را بگیرید و به بهشت واردش کنید. سپس امام باقر(ع) فرمود: به خدا قسم باقی نمی ماند در بین مردم جزشک کننده، یا منافق ویا کافر. بحارالانوار، ج 43، ص65
💢2. روزی رسول خدا(ص) با حضرت علی(ع) و امام حسن و امام حسین و حضرت فاطمه: نشسته بودند، در این حال حضرت رسول اکرم(ص) فرمودند: پروردگارا تو می دانی که این جماعت اهل بیت: من هستند و گرامی ترین مردم در نزد من می باشند، پس دوست بدار کسی که آن ها را دوست می دارد و دشمن بدار کسی را که آن ها را دشمن بدارد و ... و آن ها را از هر پلیدی پاکیزه دار و از هر گناهی حفظ فرما و از جانب خودت به روح القدس تأیید گردان. سپس فرمودند: ای علی پس از من تو جانشین من بر آن ها هستی و ... و گویا می بینم دخترم فاطمه که در روز رستاخیز مرکبی از نور سوار است و به پیش می آید و از طرف راست او هفتاد هزار فرشته و از چپ او هفتاد هزار فرشته،در مقابل هفتاد هزار فرشته و در پشت سرش هفتاد هزار فرشته حرکت می کند. سپس فرمودند: هر زنی که در شبانه روز پنج نماز واجب را به جا آورد، در ماه رمضان روزه بدارد و حج خانه ی خدا را انجام دهد، و زکوة مال خویش را بپردازد و از شوهر خود اطاعت نماید و ولایت علی(ع) را بعد از من بپذیرد؛ چنین زنی به شفاعت دخترم فاطمه(س) داخل بهشت می شود...شیخ صدوق، امالی، ص 291، به نقل از کتاب شفاعة، ص 66
💢3. در روایت دیگری وارد شده که حضرت فاطمه(س) مهریه ی خود را شفاعت گنهکاران امت پیامبر اکرم(ص) قرار داد، چنان که در هنگام عقد ازدواج فرمود: پدرجان چه فرقی بین من و زنان دیگر است؟...من می خواهم مهریه ام با آنان فرق داشته باشد و آن را شفاعت گنه کاران امت شما قرار دهم. این درخواست مورد قبول خداوند سبحان واقع شد و جبرئیل فرود آمد و ورقه ای از حریر آورد که این مهریه در آن نوشته شده بود، چون هنگام مرگش فرا رسید وصیت کرد آن ورقه را در کفنش و بر روی سینه اش بگذارند و فرمود: در هنگام حشر این ورقه را به دست گیرم و از گنه کاران امت پدرم شفاعت کنم...احمدبن یوسف، اخبارالاول والاثار،ص 88،به نقل از چشمه در بستر ص 278 سید مسعود پور سید آقایی وشفاعت
💢4. جابربن عبدالله از رسول خدا(ص) روایت می کند که حضرت فرمودند: هنگامی که روز قیامت فرا می رسد، دخترم فاطمه سوار برناقه ای از ناقه های بهشتی وارد عرصه محشر می شود که مهار آن ناقه از مروارید درخشان و ... چشمانش از یاقوت سرخ است و برفراز آن قبّه ای (خیمه ای) از نور که بیرون آن از درونش و درون آن از بیرونش نمایان است، فضای داخل آن قبه انوار عفو الهی و خارج آن حتمیه پرتو رحمت خدایی است و ... از جانب راست آن مرکب هفتاد هزار ملک، و از طرف چپ آن هفتاد هزار ملک و فرشته است و جبرئیل در حالی که مهار ناقه را گرفته است با همان صدای بلند ندا می کند: "نظرها به پایین افکنید این فاطمه(س) دختر محمد(ص) است که عبور می کند." در آن هنگام حتی انبیا و صدیقین و شهدا، همگی از ادب دیده فرو می گیرند تا این که فاطمه عبور می کند و در مقابل عرش پروردگارش قرار می گیرد، آن گاه از جانب خداوند عزوجل ندا می شود ای محبوبه من،ای دختر حبیب من، بخواه از من، آن چه می خواهی تا عطایت کنم، شفاعت کن هر که را مایلی تا قبول کنم.در جواب حضرت می فرماید: ای خدای من، ای مولای من، دریاب ذریه ی مرا، شیعیان مرا، پیروان مرا، دوستان مرا، دوستان ذریه ی مرا،بار دیگر از جانب حق خطاب می رسد، کجا هستند ذریه فاطمه و پیروان او، کجایند دوست دارانش و دوستداران ذریه ی او؟ در آن هنگام جماعتی به پیش می آیند (جلو می آیند) فرشتگان رحمت آنان را از هرسوی در میان می گیرند و فاطمه (س) در حالی که پیش گام آن هاست؛ همگی را همراه خود به بهشت وارد می کند... بحارالانوار، ج 43، ص 219 و 220 و شیخ صدوق، امالی، ص 25.
#کتاب_راهنمای_سفر_اخرت, #ناصر_کاوه