فلسفه قربانی کردن در عید قربان
از جمله آموزه های اسلام برای تکامل و رشد انسان ها، ایثار از جان و مال در راه خداوند یگانه می باشد؛ به این معنا که انسان، همه دارایی ها و امکاناتش را امانتی الهی بداند که باید در طریق بندگی هزینه کند. قربانی کردن نیز نمادی از قطع دلبستگی و وابستگی ها و جلوه ای از ایثار مال و جان در راه محبوب واقعی و رضای خداوند متعال می باشد. البته آنچه که از قربانی کردن و رسیدن به مقام قرب الهی به وسیله ذبح گوسفند، لحاظ شده است قطع علقه های روحی و مالی است که باعث تقوای قلب و طهارت نفس می گردد.
خداوند متعال اصل قربانی کردن را از شعائر الله دانسته و آن را نشانه ی بزرگداشت و سپاس گزاری مؤمنان بر نعمت هدایت معرفی کرده و قربانی کننده را در گروه و خیل محسنین و نیکوکاران داخل کرده است.
پنجشنبه روز عرفه س روز بخشش دیگران و استجابت دعاها
پیامبر اکرم(ص): هر كس از خطاها درگذرد، خدايش از او درگذرد و هر كس گذشت كند خدا نيز از او گذشت كند.
هر کی ازم ناراحته منو ببخشه🙏🏻تو روز عرفه چون رسول خدا(ص ) گفته: روز عرفه همه اعمال ب سمت خدا میبردند جز اعمال اونایی که باهم دشمنی دارند
من از همه معذرت خواهی میکنم☺شاید بر تو عمدی یا غیر عمدی خطا کردم پس خدا من و شما راببخشه پس هم دیگر را حلال کنیم ❤حلالم کن
روز عرفه پیشاپیش مبارک باد🙏🏼🙏🏼🙏🏼
التماس دعا🌺❤️
✅ پیام مهم امام خامنه ای به مناسبت موسم حج
بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدّین.
🔹موسم حج که همواره موسم احساس عزّت و عظمت و شکفتگی جهان اسلام بود، امسال دستخوش اندوه و حسرت مؤمنان و مبتلا به احساس فراق و ناکامی مشتاقان است. دلها از غربت کعبه احساس غربت میکند و لبّیکِ جداماندگان با اشک و آه در هم میآمیزد. این محرومیّت، کوتهمدّت است و بحول و قوّهی الهی دیر نخواهد پایید، لکن درس آن، که قدردانستن نعمت بزرگ حج است، باید ماندگار شود و ما را از غفلت برهاند. رمز عظمت و قدرت امّت اسلام در جمع فراگیر و متنوّع مؤمنان در حریم کعبه و حرم پیامبر (صلّی الله علیه و آله) و ائمّهی بقیع (علیهمالسّلام) را امسال باید بیش از همیشه حس کنیم و در آن بیندیشیم.
🔸حج، فریضهای بیمانند است؛ گل صد برگ در میان فرائض اسلامی است؛ گویی همهی جوانب مهمّ فردی و اجتماعی، و زمینی و آسمانی، و تاریخی و جهانیِ دین، قرار است در آن مرور شود. معنویّت در آن هست، ولی بدون انزوا و گوشهنشینی و خلوتگزینی. اجتماع در آن هست، ولی به دور از درگیری و بدگویی و بدخواهی. از سویی حظّ روحی از مناجات و ابتهال و ذکر الهی، و از سویِ دیگر پیوند اُنس و ارتباط مردمی. حاجی با یک چشم، پیوند دیرین خود با تاریخ ــ با ابراهیم و اسماعیل و هاجر، با رسول خدا در هنگام ورود پیروزمندانه به مسجدالحرام، و با خیل مؤمنان صدر اوّل ــ را مینگرد و با چشمی دیگر، انبوه مؤمنان همروزگار خود را که هر کدام میتوانند دستی برای همیاری و اعتصام جمعی به حبلالله باشند.
🔹تدبّر و اندیشیدن در پدیدهی حج، حجگزار را به این باور قطعی میرساند که بسیاری از آرمانها و آرزوهای دین برای بشریّت، بدون همافزایی و همدلی و همکاری مجموعهی دینداران، به بار نمینشیند، و با پیدایش این همدلی و همکاری، کید معاندان و دشمنان، مشکل مهمّی بر سر این راه پدید نمیآورد.
🔸حج، رزمایش قدرت در برابر مستکبرانی است که کانون فساد و ظلم و ضعیفکُشی و غارتگریاند و امروز جسم و جان امّت اسلامی از ستمگری و خباثت آنان آزرده و خونآلود است. حج، نمایش تواناییهای سخت و نرم امّت است. این، طبیعت حج و روح حج و بخشی از مهمترین هدفهای حج است؛ این همان است که امام راحل خمینی کبیر، آن را حجّ ابراهیمی نامید؛ و این همان است که اگر متولّیان امر حج که خود را خادم حرمین مینامند، صادقانه به آن گردن نهند و به جای خشنودی دولت آمریکا، رضای الهی را برگزینند، میتواند مشکلات بزرگی از جهان اسلام را حل کند.
🔹امروز مانند همیشه و بیش از همیشه، مصلحتِ الزامی امّت اسلامی، در وحدت است؛ وحدتی که ید واحده در برابر تهدیدها و دشمنیها پدید آوَرَد و بر سر شیطان مجسّم، آمریکای متجاوز و غدّار و سگ زنجیریاش رژیم صهیونیستی، رعدآسا فریاد کشد و در برابر زورگوییها، شجاعانه سینه سپر کند. این معنی فرمان الهی است که فرمود: وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا.[1] قرآن حکیم، امّت اسلامی را در چهارچوب «اَشِدّاّْءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماّْءُ بَینَهُم»[2] معرّفی میکند، و از او وظیفهی «وَلا تَرکَنوِّا اِلَی الَّذینَ ظَلَموا»،[3] «وَلَنـ یَجعَلَ اللهُ لِلکـّْفِرینَ عَلَی المُـؤمِنینَ سَبیلًا»،[4] «فَقاتِلوِّا اَئِمَّةَ الکُفر»[5] و «لا تَتَّـخِذوا عَـدُوّی وَ عَدُوَّکُم اَولِیاّْء»[6] را میطلبد، و برای اینکه دشمن را مشخّص کند، حکمِ «لا یَنهىّْکُمُ اللهُ عَنِ الَّذینَ لَم یُقاتِلوکُم فِی الدّینِ وَلَم یُخرِجوکُم مِن دِیارِکُم »[7] صادر میفرماید. این فرمانهای مهم و سرنوشتساز، هرگز نباید از منظومهی فکری و ارزشی ما مسلمانان جدامانده و بهدست فراموشی سپرده شود.
🔸امروز بیش از همیشه زمینهی این تحوّل اساسی در دسترس امّت و نخبگان دلسوز و صلاحاندیش آن است. امروز بیداری اسلامی به معنی توجّه نخبگان و جوانان مسلمان به داراییهای معرفتی و معنوی خود، یک حقیقت انکار نشدنی است. امروز لیبرالیسم و کمونیسم که در صد سال پیش و پنجاه سال پیش برجستهترین ارمغانهای تمدّن غرب شمرده میشد، بکلّی از جلوه افتاده و عیوب درمانناپذیر آنها آشکار شده است؛ نظام مبتنی بر آن یک، فروپاشید، و نظام مبتنی بر این دیگری هم درگیر بحرانهای عمیق و در شُرُف فروپاشی است.
🔹امروز نه فقط الگوی فرهنگی غرب ــ که از آغاز هم با وقاحت و رسوایی پا به میدان گذاشت ــ بلکه حتّی الگوی سیاسی و اقتصادی آن یعنی دموکراسی پولمحور و سرمایهداری طبقاتی و تبعیضآمیز هم ناکارآمدی و فسادانگیزی خود را نشان داده است.
دست عزیزی هم درد نکنه بابت چراغ اولی که روشن کردند و اجرش با مادر سادات و اباعبدالله الحسین علیه السلام باشه ان شاء الله...
عزیزان دریغ نکنند اجرتون با مولا علی علیه السلام باشه.
فعلا 50 تومن جمع شده..
واحدکند؛ حسینِ غریب.mp3
1.5M
#شب_نهم_محرم #
#واحد
علمدارم
عمری صدات زدم مولا، اما اگه میشه حالا
میخوام بگم داداش حسینم
برو داداش حرم تنهاست، زینب توی دلش غوغاست
به فکر من نباش حسینم
پیش من دستتو به کمر نگیر
کرده غربت تو دلمو اسیر
نبینم شدی از غم و غصه پیر
وای، جراحت اگه، منو نکشه، غمت می کشه
وای، برو به حرم، رقیه دلش، به بابا خوشه
«وای علمدارم»
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دیگه بریدم از دنیا، نذار بازم بشم تنها
تو این دقیقههای آخر
اگه نرم حرم تنهاست، اگه برم سرت دعواست
چی به سرت میاد برادر
تو بگو من با این همه غم چه کنم؟
با تنت، با علم، با حرم چه کنم؟
چه کنم؟ چه کنم؟ چه کنم؟ چه کنم؟
وای، نمونده دیگه برای تو دست، سرت چی میاد؟
وای، رقیه دیگه، به جز دیدنت، چیزی نمیخواد
«وای علمدارم»
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به سوی خیمهها میرم، ولی میبینم از اینجا
حلقه زده دور تو دشمن
یهو صدای شادیشون، اومد و شد دل من خون
کشته شدی برادر من
صدای هلهله تا که شد بلند
سرتو میبَرَن با بگو بخند
دیگه سر روی نیزه نمیشه بند
وای، کجایی داداش، ببینی کسی، نمونده برام
وای، نه زندگیو، نه این نفسو، دیگه نمیخوام
«وای علمدارم»
🏴 https://eitaa.com/emame3vom/27256
واحدکند؛ حسینِ غریب.mp3
1.5M
#شب_دهم_محرم #وداع
#واحد
🔹شبِ آخری
علیِ اصغرم خوابه، قاسم ببین چه بیتابه
نماز و نافله میخونه
بگو برادر زینب، ورد لبت چرا امشب
انا الیه راجعونه
آسمونو نگاه میکنی چرا
شدی مثل شب آخر بابا
بگو که نمیشی از ماها جدا
وای، سر تو همیشه سایه داره، روی سر من
وای، خدا چی میخواد، بیاد به سرِ برادر من
«وای حسین غریب»
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قدم بزن جلو چشمم، میخوام نگاه من امشب
فقط به قامت تو باشه
هرکی نمیدونه دردو، بهش بگید دیگه زینب
قراره از حسین جدا شه
تو غمت نباشه بچهها با من
رنج کوفه و شام بلا با من
مرهم غصۀ اُسرا با من
وای، خودم یه تنه، حریف همه، میشم داداشم
وای، به شرطی که هر کجا که میری، پیش تو باشم
«وای حسین غریب»
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یادت میاد بابام حیدر، تو اون نفسهای آخر
منو سپرد به تو برادر
یادت میاد چقد مادر، سفارش تو رو میکرد
به من که باشم با تو یکسر
حالا فصل جدایی ما رسید
بهتر از تو کسی برادر ندید
من اسیر میشم و تو میشی شهید
وای، چی میشه خدا، حالا حالاها، سحر نرسه
وای، چی میشه که این شبِ آخری، به سر نرسه
«وای حسین غریب»
🏴 https://eitaa.com/emame3vom/27255