🔰 صندوق ذخیره فرهنگیان در واکنش به گزارش "نگرش مسئولان با واقعیت زندگی معلمان فاصله دارد" گفت:
افزایش میزان واریزی فرهنگیان بین ۳ تا ۵ درصد در دستور کار است و تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر از فرهنگیان میزان واریزی خود را به ۳ تا ۵ درصد #افزایش دادهاند.
🔗 گزارش تکمیلی 👈
🌐 tn.ai/2043326
📢 اخبارِ #فرهنگیان
📩 @akhbar_farhangian
🔰 سرپرست وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر نظارت مستمر بر روند ثبت نام در مدارس به خصوص مدارس و مراکز غیردولتی اعلام کرد که سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی در یک ماه گذشته با ۱۵ مدرسه غیردولتی متخلف برخورد کرده است.
🔗 گزارش تکمیلی 👈
🌐 pana.ir/news/925087
📢 اخبارِ #فرهنگیان
📩 @akhbar_farhangian
💢 مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش وپرورش گفت:
اینکه در قوانین آمده تحصیل رایگان است، سرجای خود است و ما با مدارس متخلف برخورد میکنیم، اما بدین معنا نیست که مردم مشارکت نداشته باشند.
🔗 گزارش تکمیلی 👈
🌐 tn.ai/2043170
📢 اخبارِ #فرهنگیان
📩 @akhbar_farhangian
⭕️ گروکشی وزارت آموزش و پرورش از دانشگاه فنی و حرفهای؛
اختلاف بر سر اموال به معاونت حقوقی ریاست جمهوری کشیده شد.
🔸 صالحی عمران درباره رسیدگی به زمینهای اختلافی میان وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه فنی و حرفهای اظهار کرد:
🔹 از طریق معاونت پارلمانی وزارت علوم وارد عمل شده ایم و شکایت خود را به معاونت حقوقی دفتر ریاست جمهوری برده ایم.
🔸 توانستهایم ۸۰ درصد اموال را تحویل بگیریم و ۲۰ درصد اموال باقی ماندهاند که آنها همان زمینهای کشاورزی و دارای ارزش اقتصادی بالا هستند و امیدوار هستیم که وزارت آموزش و پرورش این اموال را هم به ما بازگرداند.
📢 اخبارِ #فرهنگیان
📩 @akhbar_farhangian
⭕️ رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور #مهمترین_مشکل این سازمان را #خروجی بالای نیروی انسانی از آن دانست و این وضع را به «سونامی» #تشبیه کرد.
🔸 مجید قدمی گفت:
«مهمترین مشکل ما نیروی انسانی است. ما بیش از 800 نفر خروجی نیرو داریم اما ورودی ما از دانشگاه فرهنگیان حدود 250 نفر است و 550 نفر نیز باید از طریق نیروهای بازنشسته یا لیسانسههای آزاد تأمین کنیم.»
🔹 او ادامه داد:
«سال گذشته، امسال و سال بعد هر سال حدود 800 نیرو بازنشسته شدند و خواهند شد. بازنشستگی حدود 2400 نفر در 3 سال سونامی آموزش استثنائی است؛ به همین دلیل به دنبال این هستیم که درخواست سهمیه آزاد را پیگیری کنیم.»
💢 بیش از 4 میلیارد تومان خدمات حمایتی برای #سال_تحصیلی_جدید
🔸 رئیس سازمان استثنایی کشور درباره خدمات حمایتیای که این سازمان به دانشآموزان استثنایی ارائه میدهد، نیز گفت:
«ما خدمات حمایتی سال گذشته را امسال هم برای دانشآموزان در نظر میگیریم به جرات میگویم در سال گذشته در حوزه خدمات حمایتی تمام پروندههای ارسالی از مدارس را تأمین کردیم که در بخشهای مختلف سمعک، واکر، عینک و جراحیها حدود 4 میلیارد تومان شد.»
🔹 او ادامه داد:
«بیش از 4 میلیارد نیز برای امسال پیشبینی کردیم که با تخصیص بهموقع این اعتبار خدمات حمایتی برای این دانشآموزان مدنظر خواهد بود.»
🔸 قدمی همچنین اضافه کرد:
«کتابهای دانشآموزان استثنایی در حال آماده شدن است و به لطف خدا حداکثر تا پایان مرداد کتابها را آماده خواهیم کرد و در اختیار بچهها قرار میگیرد.»
💢 هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان #استثنایی در تهران بر عهده #شهرداریهاست.
🔹 او تأکید کرد درباره سرویس مدارس هم با تخصیص اعتبار مشکلی برای مهر نخواهد بود. او افزود:
«در تهران هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی بر عهده شهرداریهاست و در استانها و مناطق محروم 70 درصد هزینهبر عهده سازمان و 30 درصد هزینهبر عهده خانوادههاست.»
🔸 قدمی همچنین با ابراز خرسندی از انجام فعالیتهای سازمان استثنایی کشور افزود:
«بیش از 20 هزار نیروی متخصص در 2 هزار و 200 پایگاه یکمیلیون و 410 هزار نوآموز را سنجش میکنند. هزینههای دانشآموزان نسبت به سال گذشته دو برابر شده اما هزینه سنجش را 30 هزار تومان از خانوادهها تعیین کردیم.»
💢 هنرستانهای #موسیقی را برای نابینایان #راهاندازی میکنیم.
🔹 رئیس سازمان استثنایی کشور درباره راهاندازی رشتههای مختلف در این سازمان گفت:
«رشتهها را به سمت حرفهای پیش بردیم، هنرستانهای موسیقی را برای نابینایان راهاندازی میکنیم و این رشته در تهران راهاندازی شده است برای استانها نیز درخواست کردیم که در کنار هنرستانهای عادی بچههای نابینا بهصورت تلفیقی رشته موسیقی را یاد بگیرند.»
🔸 او به بیش از 300 دانشآموز استثنایی که در سال گذشته در دانشگاه قبول شدند، اشاره کرد و درباره معلمان رابط گفت:
«ابتدا نیروهای متخصص را در مدارس استثنایی ساماندهی میکنیم و سپس به سمت ساماندهی معلم رابط به مدارس عادی میرویم. فیلمهایی را برای معلمان مدارس عادی تولید کردیم که نحوه برخورد با دانشآموزان نابینا، ناشنوا و جسمی حرکتی در آن توضیح دادهشده است.»
🔹 قدمی در پایان تعداد دانشآموزان استثنایی کشور را حدود 150 هزار اعلام کرد که این تعداد با پیشبینی امسال به 160 هزار نفر خواهد رسید. رئیس سازمان استثنایی کشور ادامه داد:
«از این تعداد دانشآموز 78 هزار دانشآموز در مدارس خاص و حدود 68 هزار دانشآموز در مدارس تلفیقی مشغول به تحصیل هستند.»
📢 اخبارِ #فرهنگیان
📩 @akhbar_farhangian
🌀 معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان از #اعلام_نتایج مرحله دوم المپیادهای علمی سال تحصیلی ۹۸ـ۹۷ در روز دوشنبه ۱۰ تیر امسال #خبر داد.
🔹 عنایت سالاریان معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان گفت:
نتایج مرحله دوم المپیادهای علمی سال تحصیلی ۹۸ـ۹۷ روز دوشنبه ۱۰ تیر امسال اعلام میشود.
🔸 او ادامه داد:
در مرحله دوم المپیادهای علمی۴۷۶ نفر پذیرفته شدند که البته ۲۵ نفر به طور همزمان در ۲ رشته شرکت کردند یعنی تعداد کل پذیرفتهشدگان ۴۵۱ نفر است.
🔹 سالاریان افزود:
در مرحله اول المپیادهای علمی 83 هزار و 464 نفر شرکت کردند که 7795 نفر پذیرفته شدند.
📢 اخبارِ #فرهنگیان
📩 @akhbar_farhangian
🔰 کیومرث جهانگرد، رئیس اداره آموزش خانواده وزارت آموزش و پرورش هدف ار برگزاری آزمون جذب مدرسین آموزش خانواده را تلاش برای #بالا_بردن_آگاهی_خانواده دانش آموزان عنوان کرد.
🔹 کیومرث جهانگرد از برگزاری مستمر و سالانه آزمون انتخاب مدرسان آموزش خانواده #خبر داد و در رابطه با جزئیات برگزاری این آزمون گفت:
فرهنگیان رسمی یا پیمانی یا اعضای هیئت علمی دانشگاه که علاقه مند به مسائل خانواده و تربیت فرزند هستند می توانند در این آزمون شرکت کنند. امسال 4200 نفر داوطلب داشتیم که به احتمال زیاد 1000 نفر انتخاب خواهند شد. این یک آزمون سراسری است که در کل کشور برگزار می شود و در ادارات کل استان ها یک حوزه امتحانی داریم.
🔸 وی افزود:
پس از مرحله آزمون، نوبت به مرحله مصاحبه می رسد که در این مرحله معیارهای مختلفی برای جذب مدرس وجود دارد؛ سپس یک دوره آموزشی برای پذیرفتهشدگان برگزار خواهیم کرد و پس از آن می توانند به عنوان مدرس آموزش خانواده فعالیت کنند.
🔹 جهانگرد هدف اساسی مدرسان را کمک به خانواده در تربیت فرزند عنوان کرد و افزود:
پدر و مادر جوانی که برای اولین بار فرزندشان را به مدرسه می فرستند، نمیدانند که چطور با مدرسه تعامل داشته باشند، چطور مسائل درسی فرزند را پیگیری کنند و از همه مهمتر آسیبهای اجتماعی را نمیشناسند و از آنها مطلع نیستند. همین بیاطلاعی از آسیبهای اجتماعی میتواند زمینه گرفتار شدن فرزندشان در دام برخی مشکلات را فراهم کند.
🔸 رئیس اداره آموزش خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت:
به نظر میرسد که آموزشهای نظاممند مانند آموزش خانواده، از سوی افرادی که در بدنه آموزش و پرورش هستند و درباره مسائل روز، توان علمی و آگاهی دارند، میتواند تا حد قابل توجهی به خانواده ها در امر تربیت فرزند کمک کنند.
📢 اخبارِ #فرهنگیان
📩 @akhbar_farhangian
🔰 رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش عجول بودن و نبود پشتکار برای خواندن کامل متن، عادت نداشتن به سوالات تشریحی و عادت به سوالات تستی را از جمله عواملی دانست که در درست خواندن دانشآموزان تأثیر میگذارد.
🔗 گزارش تکمیلی 👇
🌐 pana.ir/news/925228
📢 اخبارِ #فرهنگیان
📩 @akhbar_farhangian
🔸 تکلیف کاغذ کتب درسی سال تحصیلی آینده
🔹 در جلسه ستاد تنظیم بازار مقرر شد گزارشی در خصوص وضعیت تأمین کاغذ مورد نیاز آموزش و پرورش برای تولید کتب درسی سال ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ و همچنین دفترچه های دانش آموزی به معاون اول رییس جمهوری ارائه شود تا مبنای تصمیمات آتی ستاد در این خصوص باشد.
🔗 گزارش تکمیلی 👈
🌐 tn.ai/2043671
📢 اخبارِ #فرهنگیان
📩 @akhbar_farhangian
🔰 رئیس کانون بازنشستگان آموزش و پرورش مهمترین مشکلات و انتظارت #بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش را #تشریح کرد.
🔸 احمد صافی درباره وضع فعلی کانون بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش گفت:
«بازنشستگان یکی از مهمترین سرمایهها و گروههای اثربخش در توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی کشور هستند. بازنشستگان از نظر علمی یک سرمایه اجتماعی هستند و باید از این سرمایه اجتماعی استفاده کرد. یکی از منابع انسانی سرشار و صاحب اندیشه بازنشستگان آموزش و پرورش هستند.»
🔹 او ادامه داد:
«اکنون در کشور ۸۵۰۰۰۰ بازنشسته آموزش و پرورش داریم که بیشترین آن مربوط به استان تهران با ۱۲۰ هزار بازنشسته است. در آینده به دلیل اینکه هر سال بین ۵۰ تا ۶۰ هزار شاغل آموزش و پرورش بازنشسته میشوند احتمالأ به این گونه خواهد شد که تعداد بازنشستگان بیشتر از شاغلان خواهد شد چیزی که اکنون در استان خراسان رضوی شاهد هستیم.»
🔸 رئیس کانون بازنشستگان آموزش و پرورش افزود:
«یکی از چالشهای آینده آموزش و پرورش کشورمان خروج نیروی متخصص، آماده و متعهد است و ما باید به طرق مختلف از این افراد بازنشسته و توانمندیهای آنها استفاده کنیم. به همین خاطر ما کانون بازنشستگان آموزش و پرورش را در وزارت آموزش و پرورش دایر کردیم و الان در کل کشور ۳۰۵ کانون داریم. پیشبینی ما این است که در آینده به تدریج این کانونها را بیشتر کنیم به نحوی که شاید هر کدام از شهرهای ایران بتوانند یک کانون داشته باشند. طبق اساسنامه مصوب وزارت کشور هر کجا 30 معلم بازنشسته باشند میتوانند یک کانون تشکیل دهند.
🔹 مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور بازنشستگان از انجام دو تحقیق در کانون مرکزی با عنوان «بررسی مشکلات کانونهای بازنشستگی» و «بررسی مشکلات بازنشستگان آموزش و پرورش در ایران» #خبر داد و گفت:
«حاصل این دو تحقیق نشان میدهد که بازنشستگان با چند مشکل عمده مواجه هستند. مشکل اول آنها این است که احساس تبعیض در حقوق میکنند، مثلاً کسانی که ۲۰ سال پیش بازنشسته شدهاند میزان حقوقی که دریافت میکنند نسبت به همکاران خود بسیار کم است، بنابراین در برنامه ششم توسعه تأکید شده که باید به گونهای مقدار حقوق بازنشستگان اضافه شود که ۱۵ درصد تفاوت بین حقوق شاغل و بازنشسته در پایان برنامه ششم توسعه باشد. انتظار بازنشستگان از دولت و نمایندگان مجلس این است که طبق همین برنامه طرح همسانسازی حقوق را در کشور اجرا کنند. سال گذشته مقداری انجام شد و اکنون ما منتظر هستیم در بودجه سال آینده این مهم پیشبینی شود تا تبعیض از بین برود.»
🔸 صافی ادامه داد:
«دومین مشکل این است که با توجه به شرایط اقتصادی کنونی و افزایش هزینه زندگی، حقوق بازنشستگان کم است. حقوق بازنشسته آموزش و پرورش کم است و با این حقوق نمیتواند یک زندگی درست و سالم در زمان سالمندی داشته باشد. به همین دلیل بازنشستگان انتظار دارند که حقوق آنها افزایش یابد. قانون مدیریت خدمات کشوری هم تاکید کرده است که به تناسب تورم باید حقوق کارکنان افزایش پیدا کند. سومین مشکل سلامت بازنشستگان است، اکنون سلامت جسمانی، روانی، اجتماعی و سلامت معنوی و بیمه و درمان آنها مهمترین مسئله است. بازنشستگان انتظار دارند که وزارت آموزش و پرورش کاری کند که این افراد بتوانند از بیمه بهتری استفاده کنند که در گذشته اسم آن بیمه طلایی بود.»
🔹 او گفت:
«چهارمین مشکل بازنشستگان این است و انتظار دارند وقتی بازنشسته میشوند تکریم شوند، خوشبختانه در استانهای کشور در هفته معلم یک روز به نام تکریم بازنشستگان نامگذاری شده و استانها در این زمینه به خوبی عمل کردند. مشکل دیگری که بازنشستگان دارند بچههای آنها است، آنها میگویند ما سرمایهگذاری کردهایم و بچهها را بزرگ کردهایم بنابراین سیاست دولت، سازمان امور اداری و استخدامی و سیاست آموزش و پرورش باید کمک به بسترسازی برای بهکارگیری فرزندان بازنشستگان باشد. همچنین بازنشستگان نیاز دارند که آثارشان منتشر و از تجربه آنها استفاده شود. خوشبختانه اکنون وزارت آموزش و پرورش مجوز گرفته که ۱۴ ساعت دبیرانی که توانمند هستند به آموزش و پرورش کمک کنند. من معتقدم که طبق سند تحول آموزش و پرورش، آموزش و پرورش باید از توان، تجربه و دانش این افراد به خوبی استفاده کند.»
🔸 رئیس کانون بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش #پیشنهاد داد صندوق بازنشستگی کشور به سازمان تبدیل شود چون در این صورت با اختیارات بیشتری میتواند جوابگوی نیاز بازنشستگان باشد.
📢 اخبارِ #فرهنگیان
📩 @akhbar_farhangian
⭕️ سیدجواد حسینی صبح امروز در آیین کلنگ زنی پروژه های آموزشی در آق قلا اظهار کرد:
امسال دو سیل در جامعه ایران اتفاق افتاد یکی سیلی بود که سه استان کشور را در برگرفت.
🔹 وی افزود:
در کنار این سیل، سیل مهربانی هم شکل گرفت و مهربانی همه مردم، نیروهای مسلح، دولت و قوای سه گانه به مناطق سیل زده ارسال شد.
🔸 حسینی گفت:
هزار و ۴۰۰ آموزشگاه کشور در سیل آسیب دید و با مساعدت خیران نوسازی و آموزش و پرورش بخشی از مشکلات مرتفع شد.
🔹 وی به کمک خیران اشاره کرد و گفت:
تاکنون در کشور بیش از ۱۳۰ هزار کلاس ساخته شده و بیش از ۳۰ هزار خیران فعال هستند.
🔸 وی با اشاره به اینکه ۲۴ مدرسه گلستان در سیل تخریب شده، ادامه داد:
۱۰ مدرسه تا مهرماه آماده بهره برداری می شود و بقیه تا سال آینده آماده می شود.
🔹 حسینی در خصوص مدارسی که نیاز به بهسازی دارند گفت:
۸۵ میلیارد تومان اعتبار برای تعمیر این مدارس نیاز است که توسط نوسازی (۲۰ میلیارد تومان) و خیران (۴۰ میلیارد تومان) و غیره تعهد شده است.
📢 اخبارِ #فرهنگیان
📩 @akhbar_farhangian