#خلاصه_نویسی_هایم
در این انقلاب آنقدر کار هست که میتوان انجام داد بیآنکه هیچ پست، سمت، حکم و ابلاغی در کار باشد...
شهید دکتر بهشتی
@ninfrance
«روز جهانی زن»
قسمت اول
باید بهش فکر کنیم...
دیروز روز جهانی زن بود و از دیروز در حال فکر کردن و نوشتن هستم…
«روز زن»
این روز چه روزیه یعنی؟ و به چه مناسبت بنام «زن» نام گذاری شده؟ آن هم با عنوان «جهانی». کدام زن؟
طبق شرحی که از تاریخچه این نام گذاری با عنوان جهانی آمده گفته شده: در سال ۱۹۰۸میلادی در آمریکا زنان کارخانه ای که کار تولید پوشاک را به عهده داشتند، برای احقاق حقوق خود، اعتصاب می کنند. این مهم است که اینجا توقف و تفکر کنیم. «زنانی» که در «کارخانه» کار می کردند «اعتصاب» می کنند. برای چی؟ برای احقاق حقوقشان که می دانستند باید داشته باشند اما نداشتند.
خب ادامه بدیم...
یکسال بعد حزب سوسیالیست آمریکا برای یادبود این اعتصاب مراسمی برگزار می کند و معروف می شود به نخستین مراسم روز زن در جهان.
سال بعدش با الهام از سوسیالیست های آمریکایی در دانمارک کنفرانس زنان برگزار می گردد و سوسیالیست های آلمانی پیشنهاد می دهند که این روز به عنوان روز جهانی زن معرفی شود. در این کنفرانس ظاهرا ۱۰۰ زن از ۱۷ کشور حضور داشتند و با این ایده اعلام موافقت می کنند و هدف را ترویج حقوق زنان شامل حق رأی به زنان اعلام می کنند...
سال بعدش در اتریش، آلمان، سوییس و دانمارک این روز جای خود را باز کرده بوده و گفته شده فقط در اتریش مجارستان ۳۰۰ تظاهرات! برگزار می شود. این تظاهرات به رهبری و شرکت زنان انجام می شود.
اما خواسته های کلیدی این زنان چه بوده است؟
آنها خواستار حق رای، به دست آوردن مناصب عمومی و اعتراض به تبعیض جنسیتی برای استخدام بودند.
۱۹۱۳ زنان روسی هم به تظاهرات در این روز می پیوندند و سال بعد زنان آلمانی برای به دست آوردن حقوق فوق به کف خیابان ها می آیند. و البته تا سال ۱۹۱۸ نمی توانند حقی مثل حق رای را از آن خود کنند.
سال ۱۹۱۵ زنان از ۱۲ کشور در هلند برای اعتراض به جنگ جهانی اول دور هم جمع شدند و در سال ۱۹۱۷ در ارمنستان هم تظاهراتی به همین اعتراض با شعار نان و صلح انجام می شود.
در همین سال در لندن هم تظاهراتی شکل می گیرد که البته سخنران این تجمع دستگیر میشود.
سال ۱۹۵۸ یعنی ۵۰ سال بعد به یاد آن کارخانه پوشاک در آمریکا، که اولین حرکت اعتراضی زنان در جهان کار محسوب می شده، زنان آن کارخانه تجمع ها و تظاهراتی برگزار می کنند. وقتی این تظاهرات که بخاطر شرایط کاری سخت و غیرانسانی با دستمزد کم کارگران زن بوده شکل می گیرد و در حال تبدیل شدن به یک همبستگی بزرگ بوده است، رئیس و ماموران کارخانه، زنان آن کارخانه را در محل کارشان محبوس می کنند و بعد از مدتی هم به علت نامشخصی کارخانه آتش می گیرد و فقط تعداد کمی از زنان نجات پیدا می کنند و بقیه در این آتش می سوزند.
خلاصه که روز مبارزه زنان این کشورها علیه «بی عدالتی و فشار» در خاطره ها باقی می ماند و تمام این تظاهرات ها که با شعار «حقوق برابر در اجتماع» شکل می گرفته، به اشکال مختلف ادامه پیدا می کند. به طور مثال در آلمان این حقوق شامل: کم شدن ساعات کار در روز به ۸ ساعت و تعطیلات ویژه در ایام زایمان بوده است.
البته در سال ۱۹۴۵ یعنی حدود ۷۰ سال پیش، نخستین توافق نامه «اصل برابری زن و مرد» در سازمان ملل توسط مردان به تصویب می رسد. یعنی فقط ۷۰ سال است که توافق می شود که زن با مرد در انسان بودن برابر است و شامل اشیا و سایر موجودات که مایملک مرد باشد، نمی شود…
عموم این تظاهرات ها از سمت احزاب سوسیالیست در این کشورها برگزار می شد تا اینکه سالها بعد یعنی سال ۱۹۷۷ سازمان ملل رسما این روز را به عنوان «روز جهانی زن» اعلام می کند.
و در برخی کشور ها خروجی اش هم این شده که در این روز مثلا در چین زنان می توانند نصف روز را مرخصی بگیرند یا در ایتالیا به زنان شاخه گل هدیه دهند.
تمام این تظاهرات ها با عباراتی مثل «صف آرایی و اعتراض زنان در جهت دست یابی به حقوقشان» تعریف می شده که تا امروز ادامه دارد و سوال های زیادی در ذهن ایجاد می کند.
به طور مثال:
چند سال هست این تظاهرات های سالیانه در حال برگزاری است؟
چند حزب و مکتب و جنبش در سراسر جهان برای احقاق حقوق انسانی زنان در حال فعالیت هستند؟
این همه سال تلاش زنان آیا منطقی است که ایشان را به این نقطه برساند که در سال ۲۰۱۷ با هشتک منم همینطور (#MeToo) پرده از تجربه های آزار و اذیت جنسی آنان توسط مردان و رواج گسترده آن بردارند و تک به تک مجبور شوند که با تصاویر محزونشان، آن را افشا و محکوم کنند.؟
یعنی این همه سال قانون نویسی و حمایت از حقوق زنان چرا محصول نداده است و چرا زنان این بخش از جهان که نزدیک صد سال است در تلاش هستند، هنوز در رنجاند؟! حتی بیشتر...
ادامه دارد.
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
گفت: من نیازی به دین ندارم... عقل خودم می رسه.
گفتم: عقل لازمه اما کافی نیست. دین، دستورالعمل بهتر زندگی کردنه. تو همهی بخش های زندگی.
قبول نکرد و رفت...
سال ها بعد دیدمش. آسیب دیده از روابط آزاد. شکست خورده خانوادگی. از دست دادن همون نیمه اعتقاد و افسرده و همیشه عصبانی.
خب دین اسلام من، برای همهی اینها آموزش داشت. آموزشهایی که با سلامت جسم و روح، با تجربهی زندگی برتر، با آرامش و نشاط، این دنیا رو سپری کنه...
چی باعث میشه آدم تصور کنه عقل خودش می رسه؟
دلایلش را دارم در کتاب #تکنوپولی میخوانم...
یک روز این کتاب را تدریس خواهم کرد...
همه باید این کتاب را بخوانند. تا بتوانند سریعتر نوجوانها را نجات دهند که مسیر اشتباه خیلیها را نروند....
📚معرفی:
کتاب «تکنوپولی»
نویسنده: #نیل_پستمن
مترجم: صادق طباطبایی
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
این خبر را چند روز پیش در لینکدین دیدم. مهندسین زیادی در شوک، این خبر را دست به دست میکردند... اما وقتی به صفحه های خبری رسمی #فرانسه در اینستا سر زدم هیچ خبری نیافتم. یاد #پلاسکو...
متن زیر را از کانال یک مهندس ایرانی در فرانسه بازنشر میکنم:
«چند روز پیش یکی از دیتاسنترهای اصلی شرکتی که من قبلا در آن کار می کردم یعنی شرکت OVHcloud در فرانسه آتش گرفت. این شرکت بزرگترین ارائه دهنده اروپایی خدمات میزبانی وب و خدمات ابری ست و با این آتش سوزی، هزاران سایت از دسترس خارج شد و اطلاعات بسیاری از شرکت ها برای همیشه از بین رفت.
دیتاسنتر، یک ساختمان معمولی نیست. یک دیتاسنتر به دلیل نگهداری تعداد زیادی کامپیوتر و سرور و منابع ذخیره سازی که حاوی اطلاعات با ارزش کاربران و مشتریان و شرکت های مختلف است، دارای بالاترین استانداردهای امنیتی و ایمنی است و انواع سیستم های انتقال حرارت و هشدار و کنترل آتش در آن تعبیه می شود. ولی با وجود همه این تدابیر امنیتی و ایمنی، باز هم گاهی آتش میگیرد. جای برخی از سایت های خبری خارجی که اخبار آتش سوزی ساختمان ها در ایران را خوب پوشش می دهند خیلی خالی است.»
@MojtabaInFrance
@ninfrance
ای گروهی که سخن می گویید در مسئله ای که سودی نمی رساند،
آیا ندانستید که خدای تعالی را بندگانی است، که آنان را از هراس ساکت نموده بی آنکه لال باشند، یا از سخن گفتن عاجز باشند، اینان هرگاه عظمت خدا را به خاطر می آورند، زبانهایشان شکسته و دلهایشان از جا کنده می شود، و عقولشان از سر می رود، و دچار بهت و حیرت می گردند، این همه بخاطر بلندای عزت و شوکت و بزرگداشت خداست!
هرگاه از این حالت به خود آیند، باکردارهای پاکیزه به سوی خدا رو می کنند و وجود خود را در شمار ستمکاران و خطاکاران به حساب می آورند، درحالی که از تقصیر و کوتاهی پاکند، اینان برای خدا به کردار اندک راضی نمی شوند، و عمل زیاد را برای او بسیار نمی شمارند، پیوسته به کار شایسته و عمل نیک مشغولند، اینان چنانند که هرگاه به ایشان بنگری، ترسان و هراسان در بیم و اضطراب به عبادت ایستاده اند،
ای گروه تازه کاران شما کجا و ایشان کجا...
برای ادامه ی متن به مفاتیح الجنان شیخ عباس قمی، در باب فضیلت روز اول شعبان رجوع کنید، ادامه این متن خواندنی است و فقط امروز فرصت است...
@ninfrance
این سایتی است که آمار مشهورترین اسامی انتخابی افراد برای فرزندانشان در جهان را نشان می دهد.
ماریا که نام مذهبی حضرت مریم سلام الله است رتبه اول است با ۶۱ میلیون .
اما جالب است نام «محمد» پیامبر اعظم اسلام، که با املاء متفاوت رتبه ۳ ، ۵، ۶ ، ۸ و ۹ را به خود اختصاص داده، اگر جمع بسته شود از تعداد نام ثبتی «ماریا» هم بیشتر میشود. رقمی حدود ۱۲۸ میلیون...
نام «علی» هم در رتبه ۱۱...
یادم هست دوستی فرانسوی میگفت: ما در کل سال تحصیلی مدارسمان حتی اسمی از اسلام و نامی از پیامبرش نمیشنویم.
یاد آیه ۳۲ سوره توبه افتادم و لبخندی که بر لبم و قلبم مینشیند:
✨«کافران میخواهند که نور خدا را با دهانشان ( به نَفَس تیره و گفتار جاهلانه خود) خاموش کنند و خدا نگذارد تا آنکه نور خود را در منتهای ظهور و حد اعلای کمال برساند، هرچند کافران ناراضی و مخالف باشند.»✨
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
https://forebears.io/earth/forenames
از دیروز همه کارها را تعطیل کردهام... فکر می کنم و می نویسم. کتاب میخوانم و میاندیشم و #خلاصه_نویسی میکنم...
بخشی از محصول این تلاش که عادت هرسالهام هست، تقدیم شما:
1⃣ در واپسین ساعت پایان سال مرور میکنیم...
اکنون در جایگاه و موقعیتی هستید که افکار و اعمالتان در ده سال اخیر شما را به اینجا آورده.
آنچه در ده بیست سال آینده تجربه خواهید کرد، متأثر از تصمیمات و کارهایی است که همین امروز انجام میدهید...
2⃣ آیا امروز در همان جائی هستید که ده سال پیش میخواستید؟
ببینید که یک دهه چه زود میگذرد...
3⃣ مهم این است که اکنون از خود بپرسیم:
«ده سال آینده زندگی خود را چگونه خواهم گذراند؟ امروز چگونه زندگی کنم که آن فردای مطلوب را به وجود آورم؟
از امروز به بعد برای چه هدفی باید مبارزه کنم؟
چه چیزهایی در حال حاضر برایم مهم است؟ و در درازمدت چه چیزهایی برایم اهمیت خواهد داشت؟
امروز چه قدمهایی بردارم که تقدیر نهایی من شکل پذیرد؟»
4⃣ پس از ده سال شما به هر حال به جایی خواهید رسید. اما به کجا؟
چه کسی خواهید شد؟ چگونه زندگی خواهید کرد؟ چه کاری از شما ساخته خواهد بود؟
✅اکنون زمانی است که برنامهی ده سالهی زندگی آتی خود را طراحی کنید، نه ده سال دیگر...
✨و شروع سال جدید شاید یکی از بهترین بهانهها برای این طراحی باشد آن هم از نوع ۱۴۰۰ اش☺️🎉🎊
🌸سال نو در پناه آل الله، بر شما پر نور و پر برکت و پر عافیت🌺📿🤲✨
با بهرهگیری از کتاب:
فقط غیرممکن، غیرممکن است!...
@manebabarname
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
این خانه از پای بست ویران است...
چند روز پیش یک برنامه تلویزیونی از شبکه #کودک! #هلند پخش شد که زن و مرد را برهنه کامل... مقابل کودکان می آوردند تا برای آنان کامل اعضای بدن آن ها و تفاوت هایشان را تشریح کنند... و به سوالات کودکان پاسخ دهند...
این موضوع سر و صدای زیادی در هلند ایجاد کرد.
برخی موافق و بسیاری با این حرکت مخالف بودند. تا آنجا که این بحث و انتقاد به پارلمان هلند هم کشید...
در توییت هایشان دیدم که یک مادر نوشته این دیگه چه کوفتییه… و این کشور مریضه… و دیگری نوشته اگر یک نفر بدنش را در یک پارک به کودک ما نشان دهد جرم محسوب می شود اما اگر همین کار در تلویزیون انجام شود جنبه آموزشی پیدا می کند.........
غرب ساعت ها و روزها و ماهها و سالهاست که در خصوص حقوق انسان و آموزش او، میزگرد و سخنرانی و مناظره برگزار می کند و صدها جلد کتاب نوشته است... اما واقعیت این است که به توفیقی - برای رهبری جهان که هیچ، برای مردم خودش هم در این خصوص - هرگز دست نخواهد یافت، چون این خانه از پای بست ویران است.
چه آن زمان که به دلیل تحریف دین آسمانی حضرت عیسی علیه السلام رسیدند به سیستم کلیسا و راهب و راهبه که اگر می بینید حضرت عیسی ازدواج نکردند بخاطر پلیدی رابطه جسمانی زن و مرد بوده است و کسی که می خواهد روح متعالی داشته باشد باید از هر گونه ارتباط جسمانی حتی با ازدواج فاصله بگیرد... و محصولش شد زنان و مردان پاکی که دغدغه تعالی داشتند و با این نشانی دادن اشتباه خود را از نیازهای طبیعی وجودشان و نعمت داشتن همسر و فرزند محروم کردند و دچار انواع عقده های درونی شدند و حتی به جایی کشید که هر روز خبر از روابط پنهانی راهب و راهبه ها به بیرون کلیسا درز کند و همین سبب بی دین تر شدن مردمشان شود…
چه امروز که بر اساس آن افراط آزاردهنده با عنوان اخلاق جنسی نوین، اندیشمندانشان همچون راسل و فروید، دور ۱۸۰ درجه ای بزنند و اصولی را پایه گذاری کنند که باز بدون پشتوانه دین دور از تحریف الهی،آن ها را به تفریط هایی بکشاند که پر واضح پایانش تباهی بشر است...
غرب سرمایه فکری متصل به وحی حقیقی ندارد و تا خدا خدایی می کند و این زمین به دور خورشید می گردد و برقرار است، موفق به برنامه نویسی دقیق، سالم و منطبق با نیازهای حقیقی جسم و روح انسان با حفظ طهارت آن ها برای دست یابی سعادت و آرامش و لذت حقیقی نخواهد شد.
چون انسان برای انسان نمی تواند برنامه نویسی کاملی داشته باشد بدون اتصال به برنامه نویس اصلی وجود انسان که آن خالق انسان باشد.
#2030
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
بهار شده باشه.
ماه شعبان و میلادهایش رسیده باشه.
شب تولد حضرت علی اکبرمان، جوان رعنای کشتی نجاتمان باشه...
منتظر تولد منجی عالم بشریت هم باشیم...
قلب انسان چیزی شبیه این درخت میشود،
شاداب و شکوفه باران شده...
✨🌸🎉🎊
#هلند
@ninfrance
فرانسویها به نظرم از هلندیها صبورترند...
در #فرانسه بارها از صبر فرانسویها متعجب میشدم.
مثلا در رانندگی. گاهی که ترافیک میشد بدون اینکه حتی پیاده شوند ببینند چه مشکلی پیش آمده، زمان زیادی متوقف میماندند و حتی یک بوق هم نمیزدند.
بارها به شوخی میگفتیم: بوق ماشینهای فرانسوی بیاستفاده است. نگذارند هم نمیفهمند.
خیلی با صبر و حوصله کار را انجام میدادند. وقتی سوال میپرسیدی، عموما پرحوصله وقت میگذاشتند و توضیح میدادند، توضیح میدادند... انقدر که دوست داشته باشی آخرش بگی بابا فهمیدممممم! ممنون. خداحافظ شما😅
سر کلاس آموزش زبان که از صبر معلمها متحیر میشدم. هرچقدر میخواستی توضیح میدادند. هرچقدر مکث میکردی که پاسخ یادت بیاید صبر میکردند. همه تلاششان این بود که خود را آرام نشان دهند که تو هول نکنی. - البته این تجارب من به شکل عمومی است وگرنه مثال نقض هم در ذهن دارم و ممکن است دیگران تجارب دیگر هم داشته باشند -.
اما در #هلند در حالت قیاس و مقایسهی ناخواسته که برایم نمودار شد، احساس میکنم هلندیها اعصاب ندارند!
به محض کمترین توقف ماشین بوق میزنند.
کافیست در نظم مطلقشان خللی وارد شود... اصلا رحم و بخشش و اغماض ندارند، سریع داد و بیداد میکنند و تذکر میدهند و حداقل حتما یک نگاه تند تحویلت میدهند.
در فرانسه گاهی میگفتند: مردم تظاهر میکنند و فکر نکن خیلی از طرف مقابلشان خوششان میآید. برخورد با لبخند و حوصله را جزء آداب و معاشرتی میدانند که باید به آن پایبند باشند. اما همین هم برایم خیلی ارزشمند شد چون در هلند تقریبا همین قدر تلاش را هم عموما ندیدم. (بخشی از یک فیلم فرانسوی که این آداب اجتماعی را کاملا به تصویر میکشد، در ادامه ارسال خواهم کرد ).
شاید در اثر همین روحیه صبورانه باشد که فرانسویها، حق تقدم را به عابر پیاده دادهاند و در هر شرایطی حتی اگر خط عابر نباشد، تصویب کردهاند که حق تقدم با عابر است. میبینی ماشین با سرعت در حال عبور است، تا عابر را میبیند سرعت را کم میکند و میایستد و عابر هم با یک حوصلهای که انگار در پارک قدم میزند، با افتخاااار از جلوی ماشین یا اتوبوس عبور میکند.
اما در هلند حق تقدم همیشه با ماشین است و این عابران پیاده هستند که باید صبر کنند تا سوارهها از مقابلشان عبور کنند...
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
باید کتاب «بر جادههایِ آبیِ سرخ» نادرابراهیمی، را خوانده باشی که با دیدن قسمت پنجم سریال #گاندو۲ اشک شوق در چشمانت حلقه زند و حس غرور و حماسه، همهی وجودت را بگیرد که:
چی بودیم... چی شدیم...
آیا میدانید در تاریخ کشور ما #هلند هم دستش به آب و خاک جنوب #ایران ما، رسیده بوده؟...
این کتاب از جمله محبوبترین کتبم بود که با خودم آوردهام... زندگی میرمهنای دغابی، سردار بیپروای دریای جنوب. زبرمردی که ایران، فراوان بدهکار اوست...
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در خصوص نحوه برخورد فرانسوی ها در پست قبل نوشته بودم.
این صحنه را فقط کسانی که در #فرانسه زندگی کرده باشند عمیقا درک می کنند😄😄
غالبا، در هر حالی باشند در مواجهه با مشتری یا کسی که به ایشان رجوع کرده با روی گشاده و لبخند برخورد می کنند. و این را ادب اجتماعی می دانند. حتی اگر از آن فرد خوششان نیاید...
@ninfrance
🌏نظم نوین جهانی
💫 و راه فطرت
در حال خواندن مقالهای با عنوان فوق، از شهید سید مرتضی آوینی هستم که با خواندن یک مقاله از یک فرد فرانسوی آن را به نگارش در آورده. عالیییی بود...
بخش پایانی مقاله را به مناسبت شب میلاد ✨منجی عالم بشریت - مهدی موعود - تقدیم میکنم، اما توصیه میکنم همهی مقاله را مطالعه فرمایید:
آلن دو بنوآی فرانسوی مینویسد:
"کاملاً منطقی است که آمریکا که در گذشته سیاهان را به بردگی کشید، به نژادکشی سرخپوستان پرداخت، ژاپنیها را به بمب اتم و ویتنامیها را به بمب ناپالم بست، روزی به سراغ اعراب برود.
جورج بوش انسان بیفضیلت، که بهترین حامی گورباچف شده است، نیاز به یک امپراتوری شرّ جدید داشت تا بتواند در سطح جهانی به «باجگیری» ادامه دهد، که سیاست خارجی آمریکا دیری است در همین کلمه خلاصه میشود.
غرب، این کهنه کار روسپیِ فرسوده که فقط از قانون پول فرمانبری میکند و سدههاست اقوام دیگر را از اختیار خودشان خارج کرده، به خوبی در یافته است که بیداری هویت طلبانه جهان عرب مسلمان، امروزه بزرگترین و مهمترین قدرتی است که سرکردگی انحصارگرانه اش را دچار تهدید کرده است.
از همین رو، برای ناتوان ساختن و اهریمنی جلوه دادن آن دست به هر کاری میزند. و یکبار دیگر نشان میدهد که قادر نیست با دیگران بیچون و چرا به مدارا و تساهل رفتار کند.
حقوق بشر امروزه بر همان منطقی استوار است که به غرب اجازه داد تا متوالیاً زیر سرپوش دین راستین، برتری نژاد سفید، «پیشرفت» و «توسعه» بر بومیان چیرگی یابد. باری هدف این است که از طریق ایدئولوژی حاکم به مداخله در امور دیگران، حقانیت داده شود. و روش به کار گرفته شده همواره یکسان است: قوم مداری (ethnocentrisme) غربی ویژگیهای خود را به عنوان ارزش های جهانی عرضه داشته و از آنجا، حق تحمیل مدل غربی بر دیگر ملت را به خود میدهد.
این روش تاکنون خوب عمل کرده و استعمار همچنان به تهیه البسه نو برای خویشتن ادامه میدهد. اما تاریخ، که چند ماه پیش مراسم تدفین آن برگزار شد، از هم اکنون بازگشت خود را آغاز کرده است. غرب در همه جنگها پیروز خواهد شد مگر در آخرین آنها ..."
توضیح شهید آوینی:
"همین که این سخنان بر قلم یک فرانسوی جاری شده است خود به خود حکایت از آن دارد که امپرالیسم رسانهای محکوم به شکست است و «حق» میتواند به طور مشروط، نه به طور مطلق - بر زبان غربیها نیز جاری شود، غربیانی که دیری است به طور کامل در محاصرهی امپرالیسم خبری و در سیطرهی حاکمیت فرهنگ رسانهای میزیند.
چراغ فطرت از عمق هزاران سال تاریخ بشر و در همه عالم، هر جا که انسانی زندگی میکند، روشن است و لهذا، هرگز امکان تحول از بشریت دریغ نمیگردد؛ و از همین جاست که حقیقت، بطی و صبورانه، در بنیان باطل - که به ظاهر و به حکم عقلِ متعارف، شکست ناپذیر مینماید - رخنه خواهد کرد و آن را در خود فرو خواهد پاشید. الیس الصبح بقریب؟".
و حدود ۳۰ سال از نگارش این مقاله میگذرد...
🎉 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
#ThePromisedSaviour
@ninfrance
#خلاصه_نویسی_هایم
✨آخرین سخنم در اینجا با شما اینکه به جمهوری اسلامی، که ثمره خون پدرانتان است، تا پای جان وفادار بمانید؛
🌪و با آمادگی خود و صدور انقلاب و ابلاغ پیام خون شهیدان، زمینه را برای قیام منجی عالم و خاتم الاوصیا و الاولیا، حضرت بقیة الله - روحی فداه - فراهم سازید.
(صحیفه امام،ج۲۰ ص۳۸)
🌾مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
واکسیناسیون در #فرانسه
در جستجوی خبری در سایت رادیو فرانسه، با خبر اعلام محدودیت های جدید توسط رئیس دولت فرانسه، برای کنترل ویروس کرونا، به مدت یک ماه، مواجه شدم.
چند نکته توجهم را جلب کرد و مرا به سمت پیگیری چند خبر دیگر کشاند.
اول اینکه دیدم مکرون اطلاع رسانی کرد که تازه از دو هفته دیگر یعنی ۱۶ آوریل واکسیناسیون فراگیر افراد بالای ۶۰ سال شروع می شود. و یک ماه بعد افراد بالای ۵۰ سال.
اینجا بود که توجهم جلب شد. چون هیاهوی بسیاری را در شبکه های اجتماعی از برخی بازیگران ایرانی به دنبال خبرسازی های شبکه های ماهواره ای فارسی زبان شاهد بودم که همه ی دنیا واکسن زدند جز ما...
بعد اخبار مرتبط دیگر را دیدم که فلان نماینده مجلس فرانسوی در توییت خود اعلام کرده که «ما چهارمین کشور جهان در صدر جمعیتی هستیم که دز اول واکسن را دریافت کرده ایم.» و با نمودار رسمی سایت دانشگاه آکسفورد آن را مستند ارائه داده. اما کمی بعد رئیس بخش بیماری های عفونی فرانسه در برنامه ای تلویزیونی اظهار تاسف می کند و این آمار را زیر سوال می برد و توضیح می دهد که این آمار مربوط به کار دیگری است که در آن بسیاری از کشورها لحاظ نشده اند و با آمارهای دیگری اعلام می کند که فرانسه در رتبه ای بین ۲۲ تا ۲۹ در جهان قرار دارد . و واکنش های متعدد مردم فرانسوی ۳۰ دقیقه بعد از این برنامه که این اطلاع رسانی را غیرصادقانه، شرم آور و ناراحت کننده اعلام می کنند.
و یا سایت دیگر که به شکل آمار دقیق تر اعلام می کند که فعلا کمتر از ۳ درصد از مردم فرانسه واکسیناسیون شده اند و فرانسه در رتبه بندی جهانی تا امروز، در رتبه سی ام جهان قرار دارد.
شبیه همین اخبار در خصوص جو دادن و اعلام خبری و نمادین نخست وزیر انگلیس در خصوص یک اعلام غیرواقع از رتبه انگلستان هم وجود داشت.
و من در فکر فرو می روم که بارها شده با ارائه آمارهایی از سایت های خارجی در ایران، به تضعیف و تخریب روحیه ی مردم کشورم پرداخته شده. و شاید بی خبری و اهل تحقیق نبودن هم مزید بر علت شده باشد که پذیرش افراد بدون کوچکترین تفکر حتی تا سطح افراد تحصیل کرده به چشم بخورد که به استناد یک آمار از یک سایت، بدون تحقیق دقیق، چشم بسته آن را بپذیرند و به نشر و تفسیر آن هم بپردازند.
مثل همان آمار پربحث شادترین کشورهای جهان...
با پیوندهای زیر به اصل اخباری که در بالا شرح داده ام دسترسی خواهید داشت.
https://is.gd/d1JrnI
https://is.gd/uDcGyq
https://is.gd/X6wHwB
💡مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
بر خلاف #فرانسه، که حکومتش با شعار جدایی دین از سیاست، هر روز تلاش بیشتر بر منزوی کردن مذهبیها بخصوص مسلمانان دارد.
ظاهراً سیستم سیاسی #هلند، چنین نگاهی - حداقل در ظاهر - ندارد و من این مدت شاهد حضور بیشمار محجبهها در سطح شهر و برنامههای اجتماعی، سیاسی و حتی برنامه های تلویزیونی بودهام. این محجبه ها غالبا ترک و یا خودِ هلندیهای مسلمان شده هستند.
@ninfrance
به بهانهی تولدت...
۱۵ فروردین ۱۳۳۲
در پیچ و خم عشق همیشه سفری هست
خون دل و رد قدم رهگذری هست...
گفتی جگر شیر ندارید نیایید
گفتی که در این راه همیشه خطری هست...
از من اثری نیست که جاماندهام، اما
هرجا که نظر میکنم از تو اثری هست...
تو رفتی و گفتی که شرف مرز ندارد
این سو در اگر بسته شد آن سو که دری هست...
ماجرا بر میگردد به سالهای سال پیش...
نرسیده به اول دبیرستان.
وقتی با «شما» آشنا شدم...
وقتی تمام هنرمندان مقابل چشمانم و در دلم رنگ باختند و شما شدی الگوی زندگی من.
کتابی نمانده بود که در آن زمان گفته باشند از شما و شرح زندگی شما وجود دارد و من نیافته و نخوانده باشم. انقدر آشکارا در جستجویت بودم که حتی دوستانم برای خوشحال کردنم هرجا کتابی از شما می دیدند هدیه برایم می آوردند.
بخصوص کتاب «مَرد» که نمیدانم چرا هرگز دیگر تجدید چاپ نشد اما به طرز معجزه آسا از یک کتابخانه خیلی قدیمی توسط دوستی به دستم رسید.
بحث سر سطح علاقهها و گرایشها بود. وقتی شما پیدا شدی نتوانستم دیگر شخصیت محبوبم فلان بازیگر سینما یا فلان ورزشکار باشد.
وقتی شما پیدا شدی استانداردهای زندگیام خیلی تغییر کرد. سطحش خیلی بالا رفت.
همه چیز تغییر کرد. شما مرا با همه ارزشهای خودت عمیقا آشنا کردی، بخصوص وقتی با سرانگشت نورانیات «انتهای افق» را نشان دادی و گفتی تا نرساندن حرف حق به آنجا استراحت معنی ندارد...
شرم است در آسایش و از پای نشستن
جرم است زمینگیری اگر بال و پری هست...
و من بعد از این همه سال، وقتی تصمیم گرفتم ـ من هم ـ در این دنیای امروزی «کانال» بزنم... یک روزِ تمام، فکر کردم که اسم این کانالم چه باشد؟ ناگهان «شما» باز پیدایتان شد، انگشتتان را به دور نشانه رفتید و گفتید: انتهای افق... نام کانالم را بیست سال پیش اشاره کرده بودید... برای نسل ما، خط داده بودید. کد داده بودید. یقین دارم.
و من نیت کردم و نوشتم و قلم برداشتم و گفتم: تا انتهای افق با «شما» در ادامهی راه شما...
هربار کم آوردهام یادتان کردهام. و فقط یادتان کافی بوده است که جان بگیرم و ادامه دهم. بخاطر سبک زندگیتان . بخاطر تمام مراحلی که جز صبر و سکوت و تلاش و جدیت و از پا ننشستن در آن نیافتم. بخاطر عقیدهتان و جهادی که در مسیر آرمان بر حقتان داشتید. و بخاطر آن زمان! جهانی اندیشیدنتان...
یادتان کافی است اما این روزها این نماهنگ خاص هم یاد شما را برایم زنده تر میکند. انقدر که هربار میبینم اشکهای حماسیام جاری میشود و مصممتر میشوم که حرفتان زمین نماند...
https://www.aparat.com/v/ymDoa
چه خوب شد که به دنیا آمدید که چراغ راه ما شوید... زادروزتان بر ما مبارک...
🌾مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
نمیدونم این جارو واقعا ایرانی ست یا نه؛ اما هم در #فرانسه بود، هم در #هلند هست☺️
ظاهراً اونایی که طرفدار محیط زیست هستند بجای جاروهای پلاستیکی، طرفدار جاروهای چوبی هستند.
@ninfrance
با اینکه بهار شده، یک هفتهس نمیتونیم از خونه بیرون بریم. یا برف میاد به شکل بوران، یا اگر آفتابی میشه انقدر باد و سوز داره که باز نمیشه بیرون رفت. هواشناسی میگه دو هفته دیگه هم وضع به همین منوالست...
برخی می گن اروپا قارهی سبز... و این را با یک حسرتی میگن. اما این واقعیت که غالب ایام بارانی و ابری و دلگیر هست بخصوص وقتی روزها متوالی میشه، خیلی کلافه کننده میشه و دلزدگی ایجاد میکنه.
اولها درک نمیکردم وقتی دوستان فرانسوی میگفتند از روزهای بارانی بدشان میآید. یعنی کلی تعجب میکردم که باران که خیلی خوبه!!
چون من از جایی غالبا آفتابی آمده بودم و باران برایم نشاط آور بود اما به مرور زمان درک کردم که همه چیز در تعادل خوب است و اینجا برعکس همه در حسرت و اشتیاق زیارت آفتاب هستند...
همیشه انسان حسرت چیزی را میخورد که دیگری دارد و او ندارد.
و چه قابل تأمل میشود وقتی در جای آن دیگری قرار میگیرد و آن داشته را از نگاه او میبیند که او هم دلزده از داشتهی خود در حسرت داشتهی او عمر سپری میکند...
@ninfrance
بلند پروازِ نظر بلند
ایران که بودم می دیدم که برخی مثلا به کلمه «رایانه» ایراد میگرفتند و مسخره میکردند و میگفتند: مگر ما کامپیوتر را اختراع کردیم و ساختیم که برایش به زبان فارسی کلمه بسازیم! و خیلی ها هم تسلیم میشدند... اما وقتی به فرانسه سفر کردم دیدم تمام کلمات انگلیسی را فرانسویزه میکنند. شده با گذاشتن یک اَکسان روی یک حرف یا تغییر لهجه و تلفظ آن. و مثلا چیزی بنام کامپیوتر اصلا ندارند و کلمهای با تلفظ «اُغدینَتُغ» را ابداع کردهاند.
حالا در این خصوص به جرأت میتوانیم بگوییم که هیچکس به اندازهی رهبر فرزانه #کشورم_ایران دغدغه حفظ و صیانت از زبان مردم کشورم - فارسی - را نداشته و با این که در لباس دین اسلام است و به زبان آن که عربی باشد مسلط میباشد با جدیت هرچند وقت یکبار تاکید بر حفظ زبان و ادبیات فارسی بین مردم دارد و به مبارزه با ورود لغات خارجی بدون فارسی شدنش اصرار میورزد. (حتی بین ملیگراها و ایران دوستها و اپوزوسیون نظام جمهوری اسلامی که ایران را منهای اسلام میخواهد هم چنین غیرت و دغدغهای نمیتوانید پیدا کنید)، چرا که ایشان با آن همه تلسط بر تاریخ و تمدن ملل جهان میدانند که حفظ زبان هر ملتی چه اهمیتی در رشد و پیشرفت توام با حفظ استقلال و آزادیاش دارد.
کار از این هم فراتر میرود و ایشان با نظربلندی و دیدن انتهای افق میفرمایند: «ما باید پیشرفتمان جوری باشد که ۵۰ سال بعد اگر کسی خواست به تازههای دنیا دست پیدا کند مجبور باشد زبان فارسی یاد بگیرد»! و این برای من که در محیط های دانشگاهی کشورم میدیدم که عموما نهایت افقشان این است که انگلیسی یاد بگیرند که مقالاتی به انگلیسی داشته باشند که در مراکز استاندارد آنها جایگاه پیدا کنند بی اندازه شگفت آور بود. که ایشان اصلا به کم قانع نیستند و در مسیر تحقق #تمدن_نوین_اسلامی میدانند که غیر از حفظ این زبان برای خودمان، جهانی کردن زبان فارسی از هر نظر دارای اهمیت است و به شکل هدفمند، دارای افقی مشخص میباشد...
اخیرا دیدم جمعهایی تشکیل شدهاند که زبان فارسی را به کودکان و نوجوانانی که خانواده هایشان به هر دلیل در خارج از کشور هستند آموزش میدهند. مشکلی که عموم خانوادههای ایرانی ساکن خارج با آن درگیر میشوند. چون فرزندانشان مدارس آن کشور را میروند زبان فارسی را به خوبی یاد نمیگیرند.
و حتی این آموزش برای هرکسی که در خارج از ایران علاقه مند به یادگیری زبان فارسی باشد ظاهراً مهیاست.
شنیدهام که این عزیزان در خارج از ایران مدرسه فارسی زبان راه اندازی میکنند و از داخل و خارج ایران این امر مهم را پیش می برند. و من شخصا خیلی از این کار لذت بردم و گفتم مبلغ ایشان باشم.
💡مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
👇👇👇
@Farsi_Aftabgardoon
@Farsi_Aftabgardoon_Admin
در تلگرام
غالب گوشت فروشیها در #هلند گوشت مرغ را حلال میفروشند ظاهراً!
به دلیل مشتری زیاد!
چون مسلمان به وفور هست و تقاضا بالا، بازار عرضه را تحت تأثیر قرار داده است...
برای ما خیلی تعجبآور و جالب است. و البته باورنکردنی! به همین خاطر هربار هرجا برویم باز میپرسیم.
امروز که پرسیدیم فروشنده با جدیت گفت: بله همه گوشتهای مرغ حلال است و رفت و گواهی تاییدش را آورد.
سبک گواهی هم خیلی برایمان جالب بود و ازش پرسیدیم میشه عکس بندازیم؟ که گفت: حتما!☺️
@ninfrance
خرید با وقت قبلی
وقتی به #هلند آمدیم فروشگاهها باز بود و فقط باید هنگام ورود ماسک میزدیم.
رستورانها و کافیشاپ ها هم فقط میشد بروی غذا سفارش بدی و بگیری. نشستن ممنوع بود.
بیش از ۵ ماه میگذرد...
یک دوره #کرونا کمتر شد اما دوباره زیاد شد... تا جایی که همه فروشگاهها هم تعطیل شد جز بخش مواد غذایی.
اول گفتند: همه میتوانند به سایت فروشگاهها مراجعه کنند و خرید آنلاین داشته باشند. یا برایشان ارسال خواهد شد یا باید بیایند در ساعت مشخص شده مقابل مغازه تحویل بگیرند.
اما به تازگی ایده جدیدی را به کار بستهاند. سایتهای فروشگاهها زمان ارائه میدهند و شما میتوانید حداقل چهار ساعت قبل یک ساعت مشخص رزرو کنید و با نشان دادن کد ارسالی، حضوری خرید کنید.
مثلا فروشگاه اکشن زمان بندی بیست دقیقهای دارد! یعنی هر ساعتی انتخاب کنی، فقط بیست دقیقه فرصت داری که خرید کنی و سریع فروشگاه را ترک کنی...
به نظرم هرچند کمی عجلهای و کلافه کنندس اما فکر خیلی خوبی است که مانع ازدحام و تجمع افراد میشود، جلو هدر دادن وقت را میگیرد و انسان را با برنامهتر هم میکند. ☺️
@ninfrance
با من سخن بگو، «آقا مرتضی»...
هشت شب متوالی با مستند «آقا مرتضی» زندگی کردیم و با حیات خاص و ملکوتیاش زیر و رو شدیم...
هرچند نقدهایی به بخشهایی از این مستند بود، اما همین که در دنیایی که فلسفه ظهور و بروز رسانه در آن، سرگرم کردن هرچه بیشتر مردم به امور دنیاست، در #کشورم_ایران چنین برنامههایی آسمانی از تلویزیونش پخش میشود، باید درک کرد که چرا #سید_مرتضی_آوینی مینویسد: «جهان هرگز باور نداشت كه اینچنین روزهایی را ببیند.
سالها بود كه راه و یاد انبیا فراموش شده بود و ذخایر خدا نیز همچون ستارگانی كه در ظلمت شب ميدرخشند جز به چشم بیداران نميآمدند، تا ناگاه خورشیدی دیگر متولد شد و انفجار عظیمی از نور، شب را شكست و ارادهی حق از وجود مؤمنینی كه لایق آیینگی بودند تجلی یافت و آخرین عصر جاهلیت نیز با #انقلاب_اسلامی_ایران سپری شد...»
پیشواز #ماه_مبارک_رمضان امسالمان در رثای ابرمردی آمیخته با قطرات اشکهایی شد که با وجود و کلام نورانی و متعالیاش ما را ساعاتی از جمله زمینیان کند و به زمرهی آسمانیان پیوند زد. مثل متنی که در ادامه میآید و ایشان سالهای سال پیش یک همچین ایامی که بهار ماه مبارک رمضان با بهار زمینی پیوند خورده بود نوشتهاند:
«بهاران، از کجاست که روح روییدن و سبز شدن ناگاه در تن خاک مرده پدید میآید؟ و از کجاست که روحِ شکفتن، ناگاه از تنِ چوب خشک، چندین برگهای سبز و شکوفههای سفید و آبی و زرد و سرخ بر میآورد؟
بهاران رازدار رستاخیز پس از مرگ است و قبرستانها، مزارعی هستند که در آنها بذر مردگان افشاندهاند و جسم تا نمیرد، کجا رستاخیز پذیرد؟
این بار «انقلاب ربیع» و «انقلاب صیام» به هم برافتادهاند تا آن یکی هستهی جسم را بشکافد و این یکی هستهی جان را، و زندگان از بطن مردگان سر برآورند.
با بهاران روزی نو میرسد و ما همچنان چشم به راه روزگاری نو. اکنون که جهان و جهانیان مردهاند، آیا وقت آن نرسیده است که مسیحای موعود سر رسد؟ و یُحیِ الارضَ بَعدَ مَوتِها...»
🌾مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
دست از سر حجاب من بردارید!
کف دستش نوشته...
مستندی در خصوص قوانین جدید منع #حجاب در فرانسه و مصاحبه با دختر محجبه که یورونیوز در حال پخش بود.
فکر کن! فکر کن چرا در #فرانسه همجنس گرایی آزاد و حتی حمایت و پشتیبانی از آن قانون میشه، اما برای حجاب قانون محدود کردن محجبه ها و مبارزه با آن قانون میشه.
به این میگن جابجایی ارزشها.
ارزشهای طبیعی انسانی میشه ضد ارزش، ضدارزشهای مخالف طبیعت انسان و ایمان او میشه ارزش.
فکر کن. نگذار قدرت تفکر را از تو بگیرند.
تعریف آزادی چیه؟ اسلام به ما گفت یعنی: نبود مانع برای رشد...
و فکر نکنی عموم مردم غرب چنین هستند... نه... حکومت دست بَدان جوامع غربی است که از شیطان فرمان میبرند.
رسالت: به تباهی کشیدن جسم و جان انسانها. همان طور که شیطان برایش قسم خورده!
@ninfrance
آنچه ممکن است در مدرسه نیاموزیم...
موارد متعددی در ارائههای برنامه TED از کشورهای مختلف، مشاهده کردهام، که نکاتی را توضیح میدهند که لازم است انسان خیلی زودتر از سن بزرگسالی، برای ساختن زندگی بهتر، بیاموزد. اما غالبا در مدارس به آن پرداخته نمیشود.
نمیدانم مشکل کجاست! یعنی میدانم. اینجا فرصت پرداختش نیست.
و البته دلایل مختلفی هم توسط ارائه دهندگان مطرح میشود که برخی از آنها بین کشورها مشترک است.
امروز در کانال « من با برنامه »، ام
@manebabarname
محتوایی به لطف خدا ارائه میدهم، که غالبا در مدارس ارائه نمیشود. و روزی نیست که پیامی دریافت نکنم. پیامهایی محبت آمیز از سنین مختلف از تأثیر خوب محتوای این کانال در باز شدن گرههای کهنهی افراد... همهی پیامها برایم شیرین است و شکر خدا را بجا میآورم. اما پیام دانشآموزان شیرینتر. از صمیم قلب خوشحال میشوم در مهمترین دوره سنی که میتوانند آینده خود را شکل دهند، به عنایت خداوند و لطفش، من هم نقشی ایفا کنم.
و با خود میاندیشم...
فلسفه مدرسه چیست؟
رسالت معلم کدام است؟
و میاندیشم و از خود میپرسم که در مدرسهای که قرار است ان شاء الله راهاندازی کنم،
چه چیزهایی باید آموزش داده شود؟؟
💡مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
اقتصاد چرخشی ( دایره ای)
یک مقاله فرانسوی خواندم که محتوایش برایم جالب بود. در این مقاله توضیح می دهد که حدود سال ۲۰۰۰ شعار «می خرم، مصرف می کنم، دور می ریزم» بین فرانسوی ها رایج شده بود..
اما امروز فضای فکری تغییر کرده و شعار «تعمیر می کنم، مبادله می کنم یا دوباره می فروشم» بر سر زبان ها افتاده.
تجربه میدانی ام در این خصوص بازارهای دست دوم فروشی بود که تقریبا هر ماه جایی از شهر برپا می شد تا مردم بجای دور ریختن اجناس استفاده شده خود آن ها را برای فروش مجدد به دیگران عرضه کنند.
خب این کار فواید زیادی دارد. مثل برگشت بخشی از پول برای تهیه وسایل مورد نیاز دیگر، کمک به کسانی که توان خرید کمتری دارند، فرهنگ فاصله گرفتن از مصرف گرایی حاد، زباله نشدن وسایلی که هنوز قابلیت استفاده دارد و ...
تجربه شخصی ام هم زمانی بود که میخواستیم #فرانسه را ترک کنیم و ناگزیر بودم با بسیاری از وسایلم خداحافظی کنم. دوستان توصیه کردند که صفحه ای در سایت فروش برای خودم باز کنم و با گذاشتن عکس از اجناس و توضیح کوتاه با قیمت مناسب آن را به فروش بگذارم. اما من باور نمی کردم کسی این وسایل استفاده شده را خریدار باشد.
تقریبا تا روزهای آخر مانده بودم که این حجم وسایل را چه کنم تا اینکه دل به دریا زدم و برخی از وسایل را در سایت قرار دادم. باور کردنی نبود! هر روز پیام دریافت می کردم و مشتری پیدا می شد و می آمدند و وسایل انتخابی خود را می بردند. انقدر برایم جالب آمد که تا جای ممکن اجناسم را برای فروش در این سایت گذاشتم. ☺️- نام این سایت در فرانسه leboncoin است -. مثل سایت دیوار در ایران...
از کمد و میز و صندلی گرفته تا وسایل ورزشی مثل راکت و توپ و ...
از وسایل گل کاری گرفته تا سطل زباله و...
همه با سرعت بالایی به فروش رفت که برایم بسیار جالب توجه بود.
دو روز آخر هم برخی وسایل باقی مانده که واقعا قابل فروش به نظر نمی رسید را در همکف ساختمان گذاشتیم و روی آن نوشتیم رایگان.
تا شب خبری و اثری از وسایل نبود...
این بخش هم خیلی برایم جالب توجه بود.
💡مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
https://www.rse-magazine.com/Economie-circulaire-encore-une-nette-marge-de-progression-en-France_a3441.html
قانون سوم نیوتون
قسمت اول
از زمانی که معلم و مربی بودم در مدارس تا امروز، بارها برایم پیش آمده که یک دانش آموز یا دانشجوی دختر پیام بده و درخواست کمک کنه بخاطر ابتلائاتی که به دلیل عاقبت اندیش نبودن، بخاطر روابط آزاد با جنس مخالف برایش ایجاد شده.
با یک حال زار و جسم آسیب دیده و با بند بند وجود حس پشیمانی.
یعنی لحظات لذت موقت رفته و زمان ندامت و پشیمانی ماندگار رسیده...
همیشه تمام سعی ام را کرده ام که با یاری خدا کمک کننده باشم برای بازیابی شخصیت این بچه ها و الحمدلله موارد زیادی مسیر زندگی را تغییر داده اند و امروز به آرامش رسیده اند. اما خب واقعیت این است که کار بسیار سختی است بخصوص که برخی خسارت ها جبران ندارد.
این خروجی دیدن فیلم های فانتزی خارجی، خواندن رمان های عشقی، دروغ های رسانه های فارسی زبان خارجی و نبود آموزش به وقت در سیستم آموزش و پرورش کشوری است که دست معلمانش می تواند از معارف دقیق دینی برای تربیت هوشمندانه افراد در مدیریت و کنترل نفس خود و عاقبت اندیش بودن پر باشد.
این داستان اما در غرب به شکل دیگری است. غربی که سند ۲۰۳۰# را برای کل مردم جهان نوشته، تصور می شود که خودش در امر تربیت افراد جامعه خود برای مراقبت از نفس خود، موفق بوده است. این در حالی است که با هر روز یک مورد به موارد دیگر قانون اضافه کردن و در نظر گرفتن جریمه های مالی سنگین سعی بر کنترل شرایط دارد.
سالیان بلند در ایران این جمله را می شنیدم که در غرب همه چی آزاد است و از این رو همه چشم و دل سیر هستند و کسی به کسی کاری ندارد...
ولی امروز با لطف خدا با یاد گرفتن زبان خارجی و مستقیم و بی واسطه با رصد رسانه هایشان و دنبال کردن اخباری که روزانه در جریان است متوجه شدم که فاصله ی از زمین تا آسمانی وجود دارد بین حقیقت زندگی مردم جهان و آنچه ما در تصوراتمان ساخته شده است.
کافی است فقط کمی هشتک #MeToo را دنبال کنیم... حوادثی که در غرب در خصوص دختران و زنان روزانه در حال وقوع هست، خیلی غم انگیز و اعصاب خورد کن است. اما برای فارسی زبانان این بخش ها که در خود رسانه های غربی منتشر می شود، به زبان قابل فهم نوجوانان ما بازنشر داده نمی شود...
ادامه دارد...
نمونه:
https://www.youtube.com/watch?v=h-_jtSbL_jE
💡مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance