اندر قوانین مالیات در هلند
بیمه که اجباری است. اگر بعد از سه ماه از ورود به هلند خودتان را بیمه نکنید جریمه می شوید. رقم بیمه برای هر نفر رقم نسبتا بالایی است که باید ماهانه پرداخت شود و غیر از این، پایان هر سال هم یک رقم مجزا مجدد باید تقدیم بیمه شود.
مالیات هم که جای خود دارد. غیر از مالیاتی که بر درآمد هر فرد میخورد. اگر چیز ارزشمندی هم در خانه داشته باشی باید به دولت اعلام کنی وگرنه جرم محسوب میشود. همچنین سالانه باید یک رقم هم بابت آن داشتهی شخصی به دولت مالیات بدهی.
در فهرست اجناس دارای قیمت که مالیات به آن تعلق می گیرد. ساعت رولکس هم هست. اگر چنین ساعتی داشته باشی یعنی خیلی پولداری؛ پس باید سالانه مالیات آن را هم به دولت بدهی...
این ساعتها را که دیدم و عکس گرفتم، برخی از ۶ هزار یورو تا ۱۲ هزار یورو قیمت دارند. یک مهندس خوش سابقه نهایت بتواند ماهی ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو درآمد داشته باشد. که از این مبلغ حداقل ۱۰۰۰ یورو هزینه فقط اجاره یک خانه ۴۰ متری مبله میشود. بدون در نظر گرفتن خرج و خرید ماهانه.
#هلند
@ninfrance
هفته پیش، در یکی از کلاسهای تدریسم با عنوان «تاثیر انرژی فکر و روحیه بر افزایش عملکرد» به بچهها گفتم:
مهمترین دارایی شما مغز و قدرت تعقل شماست. اگر از کار بیفتد یا بیمار شود، عملا کل جسم انسان بیاستفاده میشود.
بعد از استعمار نوین گفتم که یعنی تعطیلی فکر. و بعد:
یک سوالی دارم ازتون بچهها:
تا حالا شده فکر کنید چرا باید یک کشور خارجی از خارج از مرزهای کشور شما اخبار داخل کشور شما را به زبان شما روزانه و هر لحظه به شما ارائه دهد؟
چه فایده ای برای آن کشور دارد که سالانه بودجه سنگینی از درآمد کشور خود را که از مالیاتی که از مردمش می گیرد به این کار اختصاص دهد؟
فرض کنید ما یک شبکه خبری بسازیم و به زبان فرانسوی یا هلندی اخبار داخل کشور هلند یا فرانسه را به زبان خودشان به آنها ارائه دهیم. آن هم فقط اخبار منفی.
چه هدف و انگیزهای باعث میشود که ما از پول کشور خودمان خرج کنیم برای اطلاع رسانی به کشور دیگر؟
بخش غم انگیز داستان پاسخ بچهها بود:
نه خانم، تا حالا فکر نکرده بودیم!
در تصویر بالا با اینکه وضعیت ایران بسیار بهتر از انگلیس است از نحوه انتخاب تصویر میشود تا انتهای رسالت این شبکه را خواند.
@ninfrance
#خلاصه_نویسی_هایم
بخش اول
گرچه پیشگوییهای جرج اُروِل و آلدوس هاکسلی، آیندهای هراسناک و نامطلوب را از جهان به تصویر خیال کشیدهاند ولی غالب انسانهای اندیشمند بر این عقیدهاند که نگرش و تخیلات این دو - در مورد آینده ی جهان و نیز بشریت - با هم تفاوتهای اساسی دارند.
اُروِل به پیدایش قدرت استیلاگر مستبدی - نظام دیکتاتوری - معتقد است و بدان هشدار میدهد، اما هاکسلی بر این باور است که برای از دست دادن و تاراجِ استقلال، خودمختاری، حق حاکمیت بر سرنوشت خویش، حقِّ داشتنِ رأی و عقیدهی آزاد و بلاخره تاریخ و فرهنگ، نیازی به ظهور و حضور «برادر بزرگ»= فرد خودکامه، نیست. او اعتقاد دارد که انسانها - رفته رفته - به آنجا میرسند که از اسارت خویش لذّت میبرند و به پرستش تکنولوژیهایی میپردازند که زمام اندیشه را از آنان میرباید و قدرت تفکرشان را نابود می سازد.
اُروِل نگران زمامدارانی است که به تحریم کتاب - و کتابخوانی- می پردازند؛ اما هاکسلی هراس از روز و روزگاری دارد که دیگر دلیلی برای تحریم کتاب - و سانسور و ممانعت از کتابخوانی- وجود ندارد؛ زیرا دیگر کسی را نمیتوان یافت که خواهان مطالعه و قرائت کتاب باشد...
#نیل_پستمن
#زندگیدرعیش
#مردندرخوشی
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
🌸 کانال «تا انتهای افق» در:
🔸تلگرام:
https://t.me/ninfrance
🔹بله:
https://ble.ir/ninfrance
🔸ایتا:
eitaa.com/ninfrance
🔹سروش:
https://sapp.ir/ninfrance
🔸اینستا:
https://instagram.com/ta.entehaye.ofogh?igshid=44nkh248rgk0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم رو برای دوست چینی ام فرستادم و گفتم بهم بگو چی می گه.
میخواستم ببینم صدای گزارش با متن زیرنویس می خونه یا نه.
خوب گوش داد و با ترجمه ای که کرد دیدم بله زیر نویس درسته.
#ایران
#واکسن_کرونا
@ninfrance
تبریک سال نو به زبان هلندی
از دو هفته مانده به سال نو صداهای مهیب از سطح شهر به گوش می رسید.
اما دیشب این صداها به اوج خودش رسید.
تحویل سال نو میلادی مثل کشور ما نیست که هر سال بر اساس محاسبات دقیق ساعت و دقیقه و ثانیه اش مشخص شود و متفاوت باشد. هرسال ساعت ۱۲ نیمه شب روز اول ژانویه لحظه تحویل سال است.
بخاطر کرونا مرکزی را برای نورافشانی و آتش بازی اعلام نکردند و پیشنهاد داده بودند که به پشت بام ها برویم تا آتش بازی را از دور ببینیم.
ساعت که ۱۲ شد تمام آسمان پر نور شد و در کمترین زمان ممکن تمام فضا را دود فرا گرفت.
باز خب شادی بود و خوشایند بود و ما هم از پشت بام خانه شاهد این خوشحالی بابت ورود به سال جدیدشان بودیم. تقریبا کسی در خیابان دیده نمی شد اما خیلی ها در حیاط خانه خود آتش روشن کرده بودند یا نورافشانی های کوچک مخصوص خودشان را داشتند.
فضا کاملا جمعی از شب چهارشنبه سوری ما و نورافشانی ها به مناسبت های مختلف بود.
این نورافشانی تا شاید یک ساعت ادامه داشت و کم کم فروکش کرد و همه پراکنده شدند.
اما مشکل از این زمان به بعد بود. ساعت از یک گذشته بود اما امکان خوابیدن نبود. انقدر صداهای مهیب می آمد که من فقط به بیماران، کودکان، افراد مسن و خانم های باردار فکر می کردم.
باز تصور کردم بلاخره تمامش می کنند و حدود ساعت یک و نیم بود که خوابیدم اما تا خود روشن شدن هوا این صداهای مهیب موردی ادامه داشت و برای هرموردش از خواب می پریدم و برخیش انقدر بلند بود که شیشه های ساختمان تکان می خورد و محصولش سردرد بسیار سنگین شد...
با خودم می گفتم از این نظر هم باز دم برگزار کنندگان چهارشنبه سوری کشورم ایران گرم که حداقل نهایت سروصدا از ۹ شب تا حدود ۱۲ شب است. و واقعا تا قبل از تجربه #هلند شنیدن صداهای آتش بازی و ... سوء تفاهم بود...
بعد هرچه فکر کردم دیدم چنین تجربه ای را در فرانسه نداشتم و فرانسوی ها فقط دقایقی لحظه تحویل سال نورافشانی دارند و تمام.
از دوست هلندی که جویا شدم گفت خرید و فروش وسایل آتش بازی در فرانسه ممنوع است و فقط توسط شهرداریها به مناسبت انجام میشود اما در هلند آزاد است و محصولش این شده که می بینید. بعد هم می گفت هرساله تعدادی بخاطر ساخت دست ساز این مواد منفجره و آتش زا چشم و دست خود را از دست می دهند...
بعد گفت: شب سال نو که افراد آزادند هرکس هرجا دوست دارد آتش بازی کند تمام صندوق های پستی را مهر و موم می کنند چون بچه ها به این صندوق ها هم رحم نمی کنند و در آن سیگارت و ... می اندازند و میفرستندش رو هوا.
و باز من به زور قانون و جریمه فکر کردم. شهر به این آرامی باور نکردنی بود در شبی که مجاز و آزاد به ایجاد سرو صدا بود و هیچ منع قانونی نبود، چه غوغایی راه انداختند. بدون ذره ای اهمیت دادن به آرامش و سلامت مردم که در چه شرایطی در منازلشان این ساعات را باید سپری کنند. در حالی که فردی که متقی (خودنگهدار) است هرجای دنیا باشد رعایت حال همسایه و مردمی که پیرامونش زندگی می کنند را -طبق آموزه هایش - شرط اول هر نوع شادی کردن یا به شکل کلی هر نوع فعالیت می داند.
و در این میان یاد پدرم افتادم...
وقتی نوجوان بودم و اصرار می کردم که یک دار قالی بخرم اجازه نمی داد و می گفت آن شانه ای که روی فرش می کوبی صدای بلندی دارد و صدایش ممکن است همسایه پایینی را اذیت کند یا از ۹ شب به بعد اجازه نداشتیم جاروبرقی را روشن کنیم چون شاید همسایه قصد داشته باشد زود بخوابد و صدای جاروبرقی آزارش بدهد. یا حق استفاده از تردمیل را شبها نداشتیم و نباید روی دور تند روی آن می دویدیم و یا از بچگی نباید در خانه می دویدیم چون ممکن بود برای همسایه اذیت کننده شود...
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
تنها مکتب تحریف نشدهی جهان
مکتبیها برای هرکاری حتی تفکر کردن به آموزهایشان رجوع میکنند. و برای عمل، به الگوها - تجسمهای عملی آموزهها-.
حالا چه کسانی این آموزه ها و الگوها را به مکتبیها آموزش میدهند و آنها را می پرورانند؟ علمای آن مکتب!
در مکتب ما مسلمانان شیعه، «مداد العلما افضل من دما شهدا»... چرا؟ چون اگر عالم نبود تربیت یافتگانی مثل سرباز #حاج_قاسم_سلیمانی ها در این مکتب پرورش پیدا نمیکردند...
در مکتب ما، علما رهبرند. همه مردم سرباز.
«ما ملت امام حسینیم» را عالم زمان، امام خمینی به نسل قبلِ ما آموخت و سربازانش آن را در زبان و عمل فریاد زدند تا به ما نسل بعد و بعدتر بیاموزند.
چه کسی اخبار و پیام رهبر آزادگان جهان، سید و سالار شهیدانِ در را ه حق را، در پی قرنها از تحریف حفظ کرد و به ما رساند؟ علمای ما.
ما مکتبی هستیم. مکتبی که علما و دانشمندانش همچون نشان خدا #مصباح در خصوص حادثه تاریخی ترور و شهادت سردار سپاه حق، اینطور مقام و اثر شهید را به ما آموختند: «ما هم از منابع دینی و هم از تجارب عینی آموختهایم که این مصیبتها به دنبالش پاداشهای الهی وجود دارد که برکاتش شامل همهی امت میشود و تا به حال ما از این شهادتها ضرری نکردهایم، کما اینکه از شهادت سیدالشهدا که بزرگترین فاجعه انسانی در عالم بود، بیشترین فایده را بردهایم و امروز اسلام و انقلاب و مکتب تشیع و آموزههای اهلبیت به برکت این شهادت باقیمانده و اگر این شهادت اتفاق نیفتاده بود معلوم نبود من و شما هم چه اطلاعی از حقایق اسلام و تشیع و از مکتب اهلبیت داشته باشیم.»
در طول تاریخ علمای ما راه حق و باطل را به ما آموختند. از پیامبران و امامان تا علمای هر عصر و زمان.
مردانِ سرباز ما، در راه حفظ آموزههابرای همه نسلها، جنگیدند تا پای جان، تا ارزشها و انسانیت و دستورات الهی بماند.
و زنان سرباز ما زینب وار رسالت جهانی کردن آموزههای علما با آگاهی بخشی فلسفه خون دادن مردانشان در حفظ این آموزهها را به عهده گرفتهاند. چه در مقام مادر چه معلم و مربی. با سخن، قلم، عمل، آموزش و پرورش.
آیندهی این کرهی ارض در رتبه اول به دست ماست. چون ما تنها مکتبی هستیم که به برکت قلم علما و خون شهدا از تحریف فکر و عمل در این جهان شیطانزده در امان ماندهایم. ما تنها امید باقی مانده مردم جهانیم...
رسالت ما به عنوان آخرین گام تحقق برپایی حکومت عدل جهانی بزرگترین و سنگین ترین رسالت تاریخ است.
نهضت جهانی کردن این مکتب آزادی بخش. آزاد شدن هوش و حواس مردم از اسارت زر و زور و تزویر.
جان و خون تمام علما و شهدا بر شانههای ما سنگینی میکند. و ما همه سربازیم... و حاج قاسم در این دوره به ما آموخت نقش حتی یک #سرباز چقدر میتواند مهم و بزرگ و تاثیرگذار باشد.
او در پست سربازی خود شاهکار خلق کرد.
حالا نوبت ماست...
🚩 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
فرض کن این روزها و شبها نیت کردی و قرآن - کتاب آسمانیات - را گشودی:
"و به مسخره از تو عذاب فوری میخواهند!
خدا هرگز خلاف وعدهاش عمل نخواهد کرد؛ ولی عجلهای هم در عذاب ندارد؛ چون یک روز، از نظر خدا، مثل هزار سال با حساب شماست! ۴۷
چه شهرهای زیادی که مردمش بدکار بودند و تا میشد، به آن ها مهلت میدادم. با تمام شدن مهلتشان، گرفتار عذابشان میکردم. بله. به من، ختم میشود، عاقبتِ همه. ۴۸
بگو: «مردم! من برایتان فقط هشداردهندهای با صراحتم. ۴۹
پس کسانی که ایمان آورند و کارهای خوب بکنند، آمرزش و روزیهای بهشتی در انتظارشان است.۵۰
کسانی هم که برای نابودی آیهها و نشانههای ما تلاش میکنند و به خیال خودشان میخواهند حریف ما شوند، جهنمیاند.» ۵۱
قبل از تو، هر رسول و پیامبری فرستادیم، تا که میخواست آرزوهایش را برای نجات مردم عملی کند، شیطان با شبهه انداختن در دل مردم، در برآورده شدن آرزوهایش سنگاندازی میکرد! ولی خدا شبهههای شیطان را بیاثر ساخت و معارف خودش را در دلها جا می انداخت؛ زیرا خدا دانای شکست ناپذیر است. ۵۲
خدا برای این دستِ شیطان را در شبهه انداختن باز میگذارد که امتحانی باشد، هم برای کسانی که در دلهایشان بیماریِ نفاق است و هم برای سنگدلها. چنین بدکارهایی خیلی از واقع دورند! ۵۳
بله، خدا شک و شبهههای شیاطین را بیاثر میکند تا افراد با معرفت بدانند که اهداف و آرزوهای پیامبران مطلب حقی از طرف خداست و برای همین، به آن ایمان بیاورند و در برابرش تسلیم شوند؛ زیرا خدا مؤمنان را به راه درستِ زندگی میبرد. ۵۴
ولی سران بیدین، دائم در حقانیت قرآن در تردیدند؛ تا آنکه در اوج غفلت، لحظهی قیامت یک دفعه سراغشان بیاید یا عذاب روزی بیفردا در همین دنیا دامن گیرشان شود!"۵۵
✨سوره مبارکه حج صفحه ۳۳۸
پ.ن: «روز بی فردا» یعنی روزی که دیگر فردا ندارد تا خطاهای گذشته را بشود جبران کرد.
#0120
#Hero
🚩 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
در اخبار دیدم مسئولین گفتهاند که ایران ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز کشور رو خودش بومی کرده و در داخل تولید میکنه. قیمت را هم پایین نگه داشته که مردم توان تهیه داشته باشن.
از جمله تجارب جالب و تعجب آور و کمی گیج کننده ام در ایران، فرانسه و هلند این بود که در ایران خیلیها وقتی میخواستند دارو بخرن پول بیشتر میدادن تا خارجیش رو بخرن که یعنی اثر بهتری داره. بارها برای خودم هم پیش آمده بود که در داروخانه ایران، فروشندهی دارو ازم بپرسه: ایرانی بدم یا خارجی. منم بگم ایرانی! بعد یکی بگه ایرانی که اثر نداره... منم بگم ان شاء الله رو ما اثر داره☺️
بعد که رفتم فرانسه و بعد هلند... و حتی از دوستان در کشور های دیگه، شنیدم و دیدم که دوستان ایرانی دارو های مورد نیاز خودشون رو از ایران تهیه میکنن و با خودشون در تعداد بالا میارن و وقتی پرسیدهم چرا؟! گفتن داروهای ایرانی با ما سازگارتره و اثر بهتر داره و خیلی خیلی هم ارزونتره.
منظور این نیست که در ایران همه داروها خوبه در خارج بد.
منظور تفاوت رفتار برخی مردم در ایران و خارج از ایران پس از تجربهی یک زندگی فرامرزی است.
#ایران
#فرانسه
#هلند
@ninfrance
وقتی گفته میشود اگر حقیقت را نگویی و برایش هیاهو نکنی دستخوش تحریف می شود یعنی اینکه، وقتی پرسیدند چرا برای ماجرای کربلا ۱۴۰۰ سال است که به سر و سینه می زنید و صدایتان را تا رسیدن به همه ی جهان بلند کردهاید جواب میدهیم: چون برای ماجرای «غدیر»مان این کار را نکردیم و آن شد که نباید می شد. انحراف و تحریف عمیق و تغییر مسیر تاریخی که میتوانست شکل دیگری امروز داشته باشد و اینکه اگر غدیر درست به گوش همه رسیده بود اصلا تحریفی نمی شد که کربلایی به وقوع بپیوندد.
فیلم «امپراطوری خورشید» را دیدیم. ماجرای زدن بمب به هیروشیمای ژاپن، البته از نگاه آمریکاییها.
در این فیلم می بینید که چه هنرمندانه البته هنر آلوده شده، نشان میدهد که بمب اتمی در واقع نجات جهان از دست ژاپنیهایی بود که اگر قدرت را به دست می آوردند به صغیر و کبیر رحم نمی کردند.
شاید باشند کسانی که فیلم را که میبینند دلشان برای انگلیسی ها و آمریکایی ها کباب شود و حس تنفر نسبت به ژاپنیها در وجودشان شکل بگیرد و بعد شاید بگوید حقش بود این ژاپن با این همه جنایت و وحشیگری...
این واقعیت هالیوود است. تحریف تاریخ و تحویل دروغ به ملت خود و مردم جهان.
@ninfrance
دیشب، تلویزیون #هلند هم شوک زده از وقایع آمریکا گزارش زنده پخش میکرد...
در این خصوص خواهم نوشت ان شاء الله...
@ninfrance
#باور_مقدمه_موفقیت
قسمت اول
در خاطرات پیش از انقلاب می خواندم که سطح مملکت و مردم تا حدی بود که حتی اعتماد به نفس نداشتند که یک لامپ که از خارج از کشور وارد ایران شده بود و توسط خود خارجیها در ایران سیم کشی شده بود را ببندند. همه مردم را جمع میکردند یک خارجی میآمد از چهارپایه بالا میرفت و لامپ را در جای خودش میپیچید تا روشن شود. وقتی روشن میشد همه به وجد میآمدند و کف میزدند...
تعریف میکردند که مردم حتی این مرحله آخر را هم اعتماد به نفس نداشتند که خودشان انجام دهند و تصور میکردند باید به دست خارجیها انجام شود تا کار درست شود.
مردم ایران انقلاب کردند و امروز خروجیاش موفقیتهای بیسابقه در عرصههای مختلف علمی است که بدون وابستگی و نیاز به مشاورین خارجی انجام میشود. پیچیدهترین علوم روز مثل سلول های بنیادی یا انرژی هسته ای یا... حالا سر یه #واکسن که ایران سالهاست واکسیناسیون کشور خودش را به دست دارد و بین ده رتبه اول جهان است توسط خارج نشینهایی که برای حرف زدن علیه ایران پول دریافت میکنند مورد تمسخر قرار میگیرد.
این شبکه های فارسی زبانی که مستقیم، از کشورهای مخالف پیشرفت ایران بودجه دریافت میکنند می آیند نقد میکنند که ایران هرگز توان پیشرفت علمی ندارد.
هر قدمی تا تحقق واقعی برداشتیم تا می شد تمسخر کردند که اعتماد به نفس دانشمندان ما را بشکنند. اما به محض اینکه حقیقتا به موفقیت دست یافتیم و شاهدش بودند شروع به تخریب از نوع دیگر کردند که اینها اگر قدرتمند بشوند جهان را از بین می برند...
تمام دنیا در مسیر بهره مندی از انرژی هستهای است چون انرژیهای دیگر در حال اتمام است. اما ایران نباید به این انرژی دست یابد و حالا که خودش دست یافته نباید بتواند استفاده کند چون این هم یکی از مولفههای قدرت میشود که ایران نباید داشته باشد، چون تاریخ میداند ایران چقدر قدرتمند بوده و بعد از ۲۰۰ سال تضعفیف و تخریبش توسط پادشاهان بیکفایت و چپاول مواد اولیه اش توسط قدرتهای آن زمان، امروز توسط #رهبری متفاوت و مردمی متفاوت تر در حال رشد و دست یابی به قدرتهای متعدد است.
ترس از احیای قدرت ایران و تشکیل #تمدن_نوین_ایرانی_اسلامی قدرت های امروز دنیا را دچار ترس سنگین کرده. و شبانه روز در حال تلاش برای کنترل و جلوگیری از رشد بدون توقف ایران هستند. اما خودشان در سال 1979 یعنی ۱۳۵۷ بعد از پیروزی انقلاب ایران مستندی ساختند که به دنیا گفت: اعراب تهدیدی برای آینده جهان نیستند این فارسها هستند که طبق تحلیلها و پیش بینیها و آینده نگریها قدرتهای آیندهی جهان را به چالش خواهند کشید. حتما میگردم و مستند را پیدا می کنم و لینکش را در کانال قرار می دهم ان شاء الله.
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
هدایت شده از حرمان و وصال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱سلام
لطفاً
قبل از هر چیز
این ویدیو و ویدیوی بعدی را رو مشاهده بفرمایید.
.
.
#آمریکایی_شدن
@Herman_vesal
هدایت شده از حرمان و وصال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از حرمان و وصال
#آمریکایی_شدن (۱)
بعد از دیدن اتفاقات آمریکا و سخنرانی رهبر عزیز پس از این حوادث و اشاره ی ایشان به یک کتاب بسیار مهم توجهم بیش از قبل به یکی از درس هایی که خواندم جلب شد.
یکی از سر فصل هایی که در دانشگاه فرانسه میخوانم، آمریکایی شدن ـ américanisation ـ نام دارد. که عموماً در طول ترم به موارد تاثیر گذاری آمریکا بر سبک زندگی مردم دنیا و به صورت ویژه به کشور فرانسه اشاره دارد که حدوداً از اوایل قرن ۱۹ شروع شد و تا امروز ادامه دارد. تا به امروز...
شروع درس ما با شعار انتخاباتی ترامپ بود. (آمریکا را دوباره با عظــمت میکنیم)، که نقش مهمی در پیروز شدنش در انتخابات داشت و البته اشاره به افــول آمریکا.
این مسئله در سال ۱۹۴۱ به عنوان قـرن آمریکایی توسط فردی به نام (هنری لوس) در مجله لایف مطرح شد.
در آستانه ی جنگ جهانی دوم، هدف او از این مقاله ترغیب و تهییج جامعه برای پذیرش ورود به جنگ با آلمان و همپیمان شدن با بریتانا بود و آغاز یک پروژهی بلند مدت در سیاست خارجی.
این کار به خروج آمریکا از انزوا کمک میکرد. لوس معتقد بود که آمریکا توانایی رهبری دنیا را دارد و نتیجه ی این نظریه، ابر قدرت شدن آمریکا در نیمه ی دوم قرن بیست و ایدهی رهبری بر جهان شد.
اما این اتفاق به همین سادگی و فقط با مطرح کردن یک نظریه و پیروزی در جنگ نبود.
_________
@Herman_vesal
هدایت شده از حرمان و وصال
#آمریکایی_شدن (۲)
در دانشگاه فرانسه، در همین جزوه ها و از منابعی که به ما درس میدهند، میگویند که در زمان جنگ سرد مبارزه اصلی بر سر تصرف قلبها و ذهن ها بود. برای این کار آمریکا به وسیله ی سازمان سیا برنامه تبادلات فرهنگی را شروع کرد.
برای رسانه بودجه های سنگینی را اختصاص داد تا برنامه های متنوع و جذابی تولید کنند، بروشور های رنگی با تیراژ بالا با موضوعات پر زرق و برق چاپ کنند. در واقع این اتفاق توضیح میدهد که در جنگ سرد، سازمان سیا بخش فرهنگی را تاسیس کرده و بودجهٔ کلانی را اختصاص داده تا در ظاهر نشان بدهد که آمریکا و مردمش در رفاه کامل به سر میبرند و زندگی پر زرق و برقی دارند. چیزی که در فیلم ها و مجلات به ما نشان دادند، اما در حقیقت و از نزدیک چیز دیگری بود.
و آمریکا توانست بیشتر از اینکه در واقعیت به ابر قدرت و رهبر دنیا تبدیل شود، در ذهن افراد تبدیل بشه.
به ویژه از طریق سینما.
این در حالی بود که به گفته ی نویسنده، زمانی که بودجه های کلان برای زیبا و قوی بودن آمریکا اختصاص پیدا میکرد، سطح فقر و ناتوانی مردم آمریکا برای زندگیشان بیش از تصور و چیزی بود که رسانه ها نشان میدادند.
بیکاری، تورم و فشار زندگی بر مردم حاکم بود اما اجازه ی نمایش برای دنیا داده نمیشد.
عبارت جمله این است: «این کشور فراتر از توان خود زندگی میکند. به هر قیمتی وام میگیرد. طبقه ی متوسط جامعه احساس میکنند که از سمت دولت فراموش شده اند. همچنین ترس از گرفتاری، از نظر اقتصادی توسط ژاپن، و از نظر استراتژیک توسط اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی وجود دارد...»
و مسايل دیگر که بسیار وسیع و تخصصی میشود.
هدایت شده از حرمان و وصال
#آمریکایی_شدن (۳)
و در انتهای متن هم هرچند نویسنده به صورت مستقیم به پایان قرن آمریکایی در قرن بیست اشاره نمیکند اما به صراحت این را میگوید که:
«قرن ۲۱ دیگر قرن آمریکایی نیست بلکه یک قرن جهانی است و شاید فقط برخی قوانین از طرف کاخ سفید دیکته خواهد شد.»
با تمام این مسائل به نظرم رسید که مطرح کردن افول آمریکا تنها یک موضوع ساده از سر احساس نبود...
سالهاست که این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است.
اما فقط یک «عالِم» توانست آن را با صدای بلند به گوش جهان برساند.
https://farsi.khamenei.ir/usa-decline/
#تایتانیک
_
@Herman_vesal
خیلی این مطلب برام جالب بود که در دانشگاه #فرانسه، مبحثی بنام «آمریکایی شدن جهان» یک واحد درسی است. و در تدریس گفته شده که سالهاست افول آمریکا شروع شده است.
لطفا مطالب بالا راکه از کانال دوستی عزیز که از دانشجویان دانشگاه فرانسه است، به ترتیب دنبال کنید.
@ninfrance
نظم. نظم. نظم
گمان نکنم حتی یک نفر پیدا شود که بگوید نظم در سرعت گرفتن پیشرفت انسان و جامعه نقش ندارد.
نظم، همان داشتن برنامه و مدیریت زمان برای انجام کارهاست.
هرچقدر کارها با نظم بیشتری انجام شود، طبیعتا عملکرد افزایش پیدا می کند و کارهای بیشتری به شکل سریعتر انجام میشود و اینگونه میشود که پیشرفت شکل میگیرد.
آنچه هم در #فرانسه هم در #هلند به شکل جدی تجربه کردم نظم در انجام امور بود.
تمام کارهای اداری با وقت قبلی انجام میشود. و شما رأس ساعت تعیین شده باید به مرکزی که برای شما وقت تعیین کردهاند برسید تا کارتان انجام شود. ازدحام و صف رخ نمیدهد و عموما اتلاف وقتی پیش نمیآید و در یک زمان مشخص کار انجام میشود.
بارها از این نظم لذت بردم، درس گرفتم و آثارش را دیدهام. در زندگی بکاربستهام و از آن بهره بردهام.
در #کشورم_ایران این نکته بیاندازه ضروری است. کشوری که افق #تمدن_نوین_اسلامی دارد باید در گام اول اولین وصیت امام خود - اوصیکم به تقوالله و نظم امرکم - را در جای جای کشور خود اجرایی کند.
تک تک افراد، چه در برنامه زمانی فردی خود، چه اجتماعی باید با دقت و وسواس، متعهد به حفظ نظم تا تحقق این آرمان بلند بشوند.
اینکه تعیین وقت قبلی در عموم کارهای اداری معنی نداشته باشد. تراکم جمعیت و اتلاف وقت زیاد شود. مجموعه ای سر ساعت باز نشود. مجموعه دیگری که باز شده، مسئول اصلی مهر و امضاء اش نیامده باشد و وقتی بپرسیم بگویند نمیدانیم کی میآید... اینها همه سرعت پیشرفت کشورم را کند میکند.
برای حل این مسأله، هم به تعهد شخصی نیاز است هم به آموزش، هم امر به این معروف مهم و هم نهی همگانی از عدم رعایت این ضرورت پر اهمیت.
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
کل کابینه دولت #هلند بخاطر یک رسوایی مالی خانمان سوز استعفا داد...
در تیترهای خبریشان نوشته «بی عدالتی بی سابقه».
و داستان از این قرار است که مشخص شده، سالهاست کابیته دولت هلند در زمینه کمک هزینه کودکان سوء استفاده مالی می کرده. به این معنی که به دروغ والدین را به شکلی متهم می کرده و هزینه های سنگینی از آن ها دریافت می کرده که این کار باعث شده سالها هزاران خانواده دچار بحران سنگین مالی و به دنبال آن مبتلا به بحران های جبران ناپذیر خانوادگی شوند.
مارک روته که نخست وزیر هلند است این سوء مدیریت رو پذیرفته و استعفای خودش رو به پادشاه هلند تسلیم کرده. هلند حکومتش همچنان پادشاهی است و کشور به دست نخست وزیر و کابینه اداره می شود.
این جرم مالی با تحقیقات پارلمانی شناسایی شده که ثابت کرده نهادهای دولتی من جمله اداره مالیات هزاران خانواده را به کلاهبرداری مالی متهم می کردند و در نتیجه آن خانواده های زیادی مجبور شده اند ده ها هزار یورو مبلغ کمک هزینه کودکان را به دولت پس بدهند! و به دنبال آن به دلیل فشار مالی شدید به وجود آمده برای خانواده که از قشر کم درآمد محسوب می شده اند، زندگی شان از بین برود. به طور مثال دچار بی کاری یا طلاق و جدایی والدین کودک یا بحران های مالی شده اند که آسیب های جبران ناپذیر به آنان زده است.
این تحقیقات در پی شکایت ۶۰۰ خانواده انجام شده و نشان داده که عموم این خانواده ها مهاجر یا دو تابعیتی بودند و ظاهرا چون هلندی نبوده اند به راحتی این فشارهای ظالمانه به آنان تحمیل شده است.
از طرفی وضعیت کرونا در هلند خوب مدیریت نشده و خروجی اش انتقادهای مردمی به دولت و نحوه اقدامات برای کنترل وضعیت بوده.
این فاجعه در هلند کشوری پیشرفته از نظر بهره مندی از تکنولوژی و در ظاهر دارای رفاه زندگی برای مردم رخ داده.
هر جای دنیا اگر «خودنگهداری» و به اصطلاح دینی ما «تقوا» نباشد، هیچ قانونی توان سالم نگه داشتن انسان از درون را ندارد. و این تصور که جایی هست که دین ـ بزرگترین نیروی بازدارنده درونی ـ ندارند اما توانسته اند سالم زندگی خود و جامعه را پیش ببرند، باطل و اشتباه و قابل اثبات است.
https://joop.bnnvara.nl/nieuws/kabinet-rutte-iii-treedt-af
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
ابتکار عمل یک خانم
این متن را خانم ها بخوانند...
هر خانمی در یک انتظار بیهوده به سر ببرد که دنیا رو به بهبود برود و کاری به نوبه خود نکند در هر مصیبتی که در عالم رخ می دهد مقصر است و خواهد بود. در هر خونی که به دلیل عدم تربیت درست ریخته شود مقصر است. در هر فروپاشی خانواده ای مقصر است. در گمراهی تک تک دخترها و پسرهای دنیا مقصر است.
ما آموخته ایم که کلان بیندیشیم، بعد به اندازه توان خود کاری در این جهان بکنیم و اگر هرکس به اندازه توان خود قدمی بردارد و ویرانه های اطراف خود را بازسازی کند جهان آباد خواهد شد.
زهرای مرضیه سلام الله علیها از آن رو برای ما خانم ها الگوست که غیر از وظایف دختری، همسری و مادری که به نحو احسن انجام داده و برای هر کدام در تاریخ مصادیق فراوانی ثبت است، حس مسئولیت اجتماعی و سیاسی را هم بر خود واجب می دانسته و تا پای دادن جان خود و فرزندش در صحنه ی اجتماع، فراتر از خانه، حاضر شده است.
نه تنها حاضر شده، بلکه «ابتکار عمل» را هم در دست داشته. صرفا در یک گردهمایی یا یک راهپیمایی شرکت نکرده. خودش یک تنه حرکت کرده، در خصوص یک حق تضییع شده در محل اجتماع مردم شهر خود ـ مسجد ـ سخنرانی کرده، در حق ضایع شده همسرش، نه یک حق شخصی که یک حق حکومتی، این ابتکار عمل را خرج کرده که با فرزندانش درب تک تک خانه های مردم شهر زمان خودش را زده و توضیح داده که حق چیه باطل چیه و خواسته که آنها به حق بپیوندند! فقط باید کمی فکر کنیم که این چه حرکتِ با تمام وجود اجتماعی سیاسی بوده. روحیه خستگی ناپذیری، بدون ناامید شدن و چه میزان حس مسئول بودن در برابر جامعه میخواهد...
روی صحبتم با تمام زنان کشورم ایران و در در مرتبه بعدی تمام زنان جهان است.
اگر در مقام دختر بودن یا همسر بودن یا مادر بودن کم می گذاریم و بهانه ها داریم بدانیم کسی بوده که همه اینها را به زیبا ترین صورت تجسم عملی بخشیده و اگر دختر و همسر و مادر خوبی هستیم، اما نسبت به مسائل اجتماعی و سیاسی کشورمان بی توجهیم یا به حداقل ها کفایت کردیم، بدانیم، بانویی در عالمِ واقع بوده که در این مقام هم همزمان بهترین نقش ها را ایفا کرده است.
و اگر امر شده که افق ما در تربیت و رشد و تعالی مان ایشان باشد و به عنوان الگو به آن بزرگ و بزرگوار نگاه کنیم، یعنی نقطه مطلوب ما مشخص است. هدف مشخص است. مسیر مشخص است و به هربهانه جویی و کوتاهی در روز حساب باید پاسخ بدهیم...
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
در این فاصله افتادن پیامی هست...
بین آدمها...
و حتی بین ما و مکانهای مقدس ما.
در هر حادثهای پیامی هست...
قلبها فشردهتر شده، دلها تنگتر شده، هرکس هرجا هست بیقرار است...
نه کنارت نشانیام
نه ز پیشت برانی ام
به کجا میکشانیام
صنم من، قرار من...
@ninfrance
تکنوپولی: تسلیم فرهنگ به تکنولوژی
خیلی در جستجوی نسخه چاپی این کتاب بودم؛ بلاخره به دستم رسید به لطف خدا و دوستان.
این از جمله کتبی است که هرکس در عرصه فرهنگ دغدغه دارد با افق جهانی باید مطالعه کند. ـ از نظر من ـ.
متن زیر بخشی از مقدمه کتاب است:
(نویسنده این کتاب، همان نویسنده کتاب «زندگی در عیش، مردن در خوشی»، است)
« تاقبل از ظهور تکنوکراسی یا فن سالاری، اندیشه های فرهنگی و آرمان های مقدس و مذهبی، حاکمیت بلامنازع بر نقش ابزار و آلات و کاربرد فن در حل نیازهای جامعه داشتند. بناهای تاریخی و باشکوه، معابد و مساجد و کلیساها و مجسمه ها همه نشان از آن دارد که فن و دانش و ابزارهای صنعتی در خدمت آرمان ها و عقاید و فرهنگ ها قرار داشت؛ انسان حاکم بود بر صنعت.
باظهور تکنوکراسی شاهد ادعایِ نوعی برابری فن و صنعت با انسان هستیم؛ انسان مساوی است با تکنیک. در این جامعه رقابت میان تکنولوژی و فرهنگ بر سر حاکمیت بروز می کند. تا اینکه بلاخره در مسیر این حرکت به مرحله تکنوپولی می رسیم؛ مرحله ای که تکنیک مسلح به ایدئولوژی گشته، به تکنولوژی تحول یافته و حاکم بلامنازع می گردد.
در این دوران است که ابزار و تکنیک در اجتماع و فرهنگ هضم نمی شود، بلکه به آن هجوم می برد و خود بر آن می شود که به فرهنگ تبدیل گردد. در اینجاست که باید سنن و آداب، افسانه ها و عقاید، سیاست و مقررات و حتی مذهب برای بقای خود وارد نزاع شده، به مقاومت دست یازند.
آوازه ی « جدایی ارزشهای اخلاقی و معنوی از مبانی عقلی و علمی» اولین بار از زبان پیشگامان فرهنگ و تکنولوژی و دانش جدید، کپر، نیوتن،گالیله، فرانسیس بیکن و... شنیده شد. این ندا صراحت لازم را دارا بود. گرچه افراد یاد شده هرگز زدودن نقش خالق عالم و نفی حاکمیت و مشیت او را بر جهان، در ذهن خود نمی پروراندند، اما ثمره جدایی علم و فن از ارزشهای معنوی و دینی، فاجعه ای را به بار آورد که امروز شاهد آن هستیم؛ حاکمیت تکنیک بر اراده و آرمان های انسانی؛ تسلیم فرهنگ به تکنولوژی و در یک کلام: تکنوپولی
#تکنوپولی
#نیلـپستمن
@ninfrance
تصورات اشتباه
قبل از سفر به #فرانسه واقعا فکر نمی کردم این حجم از نارضایتی مردمی نسبت به دولت و سیستم اجرایی و ... وجود داشته باشه. اگر هم باشه فکر نمی کردم اهل آشوب و تخریب و خرابکاری باشند. اما خودم به شخصه، شاهد آشوب و خرابکاری مردم در جریان اعتراضات و اعتصابات بوده ام.
خب همیشه شنیده می شد که اروپا مهد قوانین مدنی است. کشورها در اجرای قوانین موفق هستند. مردم در اجرای قوانین جدی هستند. زندگی مدنی به بهترین شکل برقرار است و...
اما خب مدام در جریان اخباری قرار می گرفتم که از نارضایتی مردم از حکومت و اقدامات دولت و... می گفت. از اعتصاب و تظاهرات عادی گرفته تا سوزاندن اموال دولتی و مردمی...
از فرانسه که گذشت، قبل از سفر به هلند، فکر نمی کردم اینجا هم مردم اهل آشوب و خرابکاری و درگیری داخلی باشند. به تعریف و تمجید خیلی ها تصور می شد که حتما مردم از حکومت راضی. حکومت از مردم راضی و همه چیز خیلی نایس و رویایی در جریان است.
اما دنیای واقعی بدون سانسور، بدون روتوش و بدون رسانه های واسطه شکل دیگری دارد.
چند روز است که در شهرهای #هلند اعتراضات مردمی شکل گرفته، برای چی؟ مخالفات با قانون منع رفت و آمد شبانه از ساعت ۹ شب...
اصل اینکه مردم بخاطر این مسئله در خیابان ها بریزند و نه فقط اعتراض کنند، بلکه به آشوب و خرابکاری دست بزنند یک بحث است که چرا؟! اما در کنارش واقعیت وجود تظاهرات، درگیری با پلیس، تخریب اماکن دولتی یا مردمی یک واقعیت است که در حال وقوع است و این درحالی ست که صفحه اینستا این شهرها باز هم تصاویری هنری و زیبا از شهری رنگی و آرام می گذارند و شاید خیلی از مردم دنیا دستشان فقط به این حد از اخبار تزئینی این کشورها برسد.
تجربه زندگی در خارج از #کشورم_ایران تجربه ارزشمندی شد برای اینکه بدون سانسور شاهد وقایع این دست کشورها باشم. وقایعی که بسیاری از رسانه های فارسی زبان با فاصله زیاد از واقعیت حوادث رخ داده، به روایت خود، اخبارسازی می کنند.
✨مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
#آب_و_برق_مجانی
قسمت اول
کودک بودم و خیلی از جزئیات خبر نداشتم اما به دلیل جشن و سرور، خیلی از دهه فجر خوشم میآمد. هنوز مدرسه هم نمیرفتم...
پدرم میآمد یک نفری در خانه پرچم های کاغذی دهه فجر را که طرح پرچم ایران و تصویر امام خمینی بود روی فرش پخش می کرد و ما باید با کمک مادر این پرچمهای کوچک کاغذی را با سیریش به طناب میچسباندیم تا پدر تمام کوچه را با آنها تزئین کند. گاهی میشد که چون زمستان بود و باران یا برف میآمد برای اینکه تجربه خراب شدن پرچمها را داشتیم، بنشینیم تکتک آن پرچمهای مثلثی کوچک را مثل کتاب مدرسه، با پلاستیک جلد کنیم تا باد و باران پاره و خرابش نکند. و این کار گاهی چند روز طول میکشید...
در هر دو محلهای که جابجا شدیم در خاطرم مانده که پدر در کوچه روی نردبان بود و من در حالی که حجمی از پرچمها را دور گردن انداخته بودم، محکم نردبان را می گرفتم که نیفتد☺️
عشق میکردم از این کارها...
یه حسی پدر داشت که بدون اینکه چیزی بگوید به ما منتقل میشد. شاید هم گفته، اما من جز تصویر نشاطش و همت و دغدغه اش برای برپایی جشن این دهه و الله اکبر گفتن شب ۲۲ بهمن اش چیزی در خاطرم نمانده.
شاید بخاطر همین است که میگویند کودک در دوران کودکی فقط با چشم می بیند و اسکن می کند و همان را منعکس میکند. حسن و قبح عقلیاش خیلی فعال نشده که بخواهی توضیح دهی و استدلال کنی و او هم از این طریق درک کند و عمل کند. پس بهتر است مقابل چشمش فقط کار درست را انجام دهی و همین پایهی تربیتش را محکم شکل میدهد.
خاطرات بعدی که در حافظه ام مانده دوران تحصیل در مدرسه است. از همان دورهی ابتدایی انگار بخش مدرسه را پدر به عهده من گذاشته باشد. بدون انتخاب مدرسه یا توصیه والدین، همیشه داوطلب تزئین کلاس در این ایام بودم. با همان ژست پدر که خیلی این کار واجب و مهم است و باید برایش جشن گرفت و علائم و نشانه ها و یادش را زنده نگه داشت...
اما کم کم که بزرگ شدم، حس کردم همه مثل خودم نیستند. هستند برخی که خیلی انگیزه همراهی ندارند و یا حتی برایشان سوال است که چرا من این همه هیجان و دغدغه و جدیت دارم...
ادامه دارد...
✨مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگن تو ده سال اخیر سابقه نداشته این #برف و کولاک در #هلند...😅
بیش از یکساعت هست هواپیما نشسته...
پس و پیش ما هم هواپیماهای دیگه هست.
نمیدونم چرا متوقف شدن...
برف زیادی زمین ننشسته ولی یه جورایی کولاک طور هست...
نمیدونم ضعف مدیریتی محسوب میشه یا نه.
اما خلبان مدام میگه درک کنید، شرایط پیچیدهاست☺️
@ninfrance
متن دعای «جوشن صغیر» رو همین الان بخونید...
خداروشکررررر کنید اگر الان تو خونه گرم خودتون هستید که همین الان کسانی هستند که از دیشب در برف و سرما هستند...
هواپیمایشان بعد از نه ساعت پرواز دو ساعت توقف در باند فرودگاه داشته،
بعد که پیاده شدن بیش از یک ساعت منتظر تحویل چمدانها شدند و آخر هم چمدانها را ندادند و گفتند دستگاهها یخ زده... برید فعلا در سایت اعلام کنید تا بعدا به دستتون برسونیم، الان خودمون هم خستهایم و میخواهیم بریم خونه...
بعد می بینن تمام قطارها و اتوبوسها برای رسیدن به خونه لغو شده...
صبح شده و باز قطارها لغو شده، همه پیگیر هستند همچنان. هزینه تاکسی و ... بسیار بالاست...
و خلاصه که هرکس به فکر این است که چگونه راه حل و نجاتی برای رسیدن به گرمای خانه بیابد...
پس اگر در خانه گرمتان هستید، به نداشتههاتون فکر نکنید... به داشتن هاتون فکر کنید و خداروشکررررر کنید😊
#هلند
#آمستردام
@ninfrance
#آب_و_برق_مجانی
قسمت دوم
اختلاف نظرها را که دیدم، بنا را گذاشتم به مطالعه. خیلی کتاب خواندم، خیلی. می رفتم نمایشگاه کتاب از انتشارات معتبر کتاب می خریدم و میخواندم. از کتب انتشارات اسناد انقلاب اسلامی و نشر آثار امام تا انتشارات روایت فتح و سوره مهر و ...
از کتب مستند تا کتبی که به قلم خود مردم و خاطراتشان نوشته شده بود. از تجارب قبل انقلاب و بعد انقلاب. از اهداف و انگیزه ها.
هرچه می خواندم ارزش و اهمیت داستان انقلاب اسلامی مردم ایران به یک رهبری خاص را بیشتر می فهمیدم. هرچه می خواندم از تاریخ حداقل دویست سال اخیر، که سراسر افول و وابستگی بوده، اهمیت این قیام متفاوت در کل جهان را بیشتر درک می کردم.
کم کم متوجه شدم خیلی ها از سر بی اطلاعی و بی خبری و بی مطالعه بودن و یا بخاطر هجمه عجیب تبلیغات با دیدن نقطه ضعف ها در مسیر مغزشویی و یا بر اساس واقعا بی میل بودن به انسانی و ارزشی زندگی کردن با این انقلاب و این ارزش ها مخالف هستند.
همه این ها یک طرف، تجربه زندگی در غرب یک طرف. وقتی حقیقت ماهیت دولت ها و حکومت های غربی را تجربه کردم که همه چیز نمادین و تظاهری و نفاق گونه است. هر روز و هر لحظه به ارزش انقلاب مردم و رهبر ایران و دغدغه حفظ و نگهداریش تا اتصال به انقلاب جهانی مهدی موعود بیشتر پی می بردم.
واقعیت انکار ناپذیر دفاع نظام ایران از حق و مظلوم در سراسر جهان و پشتیبانی دول غربی از باطل و ظالم بخاطر حفظ قدرت و ثروت دیگر چیزی نیست که بر کسی پوشیده مانده باشد. اما خب انسان ها در طول تاریخ قدرت انتخاب داشته اند. که بر اساس هوا و امیال نفس یا بی خبری از سر پذیرفتن جهل، از باطل طرفداری کنند یا بر اساس عقل و قلب سلیم از حق.
کتابها سطح مردم ما را بالا می برد، ماهواره ها سطح را پایین می کشید...
کتابها با مبنای دین اسلام و آیات کتاب آسمانی اش نوشته می شد که : « قومت را از تاریکی های اعتقادی و اخلاقی به طرف نور معرفت و پاکی بیرون بکش و روزهای سرنوشت ساز (ایام الله) را ـ یعنی هر روزی که حق و عدالتی برپا یا ظلم و بدعتی سرکوب می شود. روز ویژه خداست.ـ به آن ها گوشزد کن». و ماهواره ها بر مبنای اندیشه های غربی مادیت به سمت تاریکی فاصله گرفتن از انسانیت.
بحث ما هدف اصلی انقلاب با عنوان تربیت و تعالی انسان و برداشتن هر نوع مانع برای تحقق آن بود، بحث رسانه های فارسی زبان چک و چانه زدن بر سر اینکه این انقلاب قرار بوده آب و برق را مجانی کند...
ادامه دارد...
✨مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
#اگر_اونجا_بده_چرا_رفتید؟
مقدمه
این جمله رایج ترین جمله ای است که از هموطنان ایرانی ساکن ایران می شنوم، وقتی از برخی ضعف های زندگی در فرانسه یا هلند می گویم و یا در مقایسه از قوت های ایران تعریف می کنم.
جمله بدترش این است که اگر آنجا جهنمه، ایران بهشت، چرا بر نمی گردید در همین بهشت خودتان زندگی کنید؟
برخی هم البته کاملا با دغدغه رسیدن به جواب خالصانه می پرسند که واقعا چرا رفتید؟ کشور خودتان چی کم داشت؟ یا آنجا چی داره مگه؟
برخی هم به این شکل سوال دارند که: آیا اشکال ندارد زندگی در کشورهایی که مالیات می گیرند و صرف شاید ضد اسلام و مسلمین هم بشود؟ و اینکه حضور شما تقویت اون کشور نیست؟؟
تمام این سوالات، سوال خودم هم بود قبل از سفر و تجربه این سفر و این چند صباح زندگی در خارج از ایران - تا ان شا الله روزی که به کشور عزیزم برگردم - درس های زیادی برایم داشت که بخاطر تکرار سوال دوستان به نظرم رسید در قالب چند پست تا حد دریافت تا امروزم آن ها را در کانال به اشتراک بگذارم:
ادامه در پس بعدی:
👇👇👇👇👇👇
💡مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance