4_5888615413691975705.ogg
225.2K
⁉️در مورد میزان استفاده از روغن ها و کدام روغن ها مناسب برای استفاده هستند؟؟
✅در مورد بحث استفاده از روغنها،در درجه اول روغن ها جزء مواد غذایی مفید هستند به شرط اینکه از روغنهای سالم استفاده بشود.
👈بنابر اطلاعات واصله از طب ایرانی اسلامی و تحقیقات روز دنیا روغن مورد نیاز بدن است. اما چند نکته بسیار اساسی است،در درجه اول نوع روغن انتخابی مهم است باید غذاهای سالم را انتخاب کنیم که روغنهای سالم شامل روغن های گیاهی می شود.
⭐️در درجه اول بهترین، روغن زیتون است و روغن های خانواده کنجد (تمام روغنهای خانواده کنجد از ارده کنجد، روغن کنجد کلد پرس) مفید هستند بعد از اینها روغن آفتابگردان خوب است که ترجیحا روغن آفتابگردان ایرانی باید باشد اینها روغنهای گیاهی می شوند.
⭐️از بین روغن های حیوانی ، روغن زرد محلی یا همان زرد گاوی ( گوسفندی هم هست ولی قیمتش بالاست خیلی توصیه نمی کنیم) روغن شحم گاو که از آب کردن پی اطراف قلوه گاه به دست می اید و روغن دنبه که جزو روغن های مفید حیوانی هستند
❌⚠️ البته روغن های حیوانی را برای سنین بالای ۵۰ سال باید با احتیاط بیشتری مصرف شود و میزان مصرف را به حداقل برسانند بیشتر از روغن های زیتون و کنجد استفاده کند.
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
4_5888615413691975706.ogg
174.6K
🍎 #سوال 10
⁉️چطور در غذاها روغن زیتون رو مصرف کنیم ..در خورشتها ..در برنج .....
⁉️روغن کنجد خوبه یا ارده کنجد خوبه مصرف کنیم؟؟
✅👈سوال بسیار مهمی هست و درباره آن خیلی سوال می شود.
در خورشت ها با توجه به اینکه حرارت مستقیم داده نمی شود و همچنین در مورد برنج با توجه به اینکه حرارت ملایم داده میشود و روی برنج روغن ریخته میشود، هیچ گونه محدودیتی به لحاظ استفاده از روغن زیتون نداریم و بسیار مفید هست.
🎤 #مهندس_مهدویان
🗓 #چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۸
🌐 #کمپین_ملی_نه_به_تراریخته
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
4_5888615413691975707.ogg
55.2K
🍎سوال11
⁉️آیا هر روز باید روغن مصرف شود؟
✅⭐️مسئله بسیار مهم دیگری که باید عرض کنم اینست که حتما و الزاماً نباید از روغنها هر روز استفاده شود حالا چه به صورت آب پز و چه به صورت سرخ شده. یکسری از غذاها را باید بدون روغن استفاده کنیم مثلاً غذاهای کبابی یا غذای بخارپز بدون روغن.
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
4_5888615413691975708.ogg
94.5K
🍎 #سوال۱۲
میشه لطفا دقیق توضیح بدید روغن زیتون و روغن کنجد برای سرخ کردن غذاهایی مثل کوکو و یا تفت دادن پیاز ممکن هست یا خیر؟؟؟
سوال۱۲
⭐️👈در مورد تفت دادن پیاز چون حرارت کمی و در زمان کوتاه داده می شود هیچ منعی ندارد هم روغن زیتون می شود استفاده کرد هم روغن کنجد .
✅👈در مورد کوکو اگر عجله دارید و در زمان کمی می خواهید غذا را تهیه کنید که ناچارید حرارت را بیشتر بکنید ترجیحاً از روغن کنجد استفاده کنید. اما اگر عجله ندارید و به صورت خیلی آرام و با شعله ملایم که هم خواص غذا و هم خواص روغن را حفظ می کند و هم طعم غذا بهتر می شود ترجیحا از روغن زیتون می توانید استفاده کنید که بسیار عالی خواهد بود.
🎤 #مهندس_مهدویان
🗓 #چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۸
🌐 #کمپین_ملی_نه_به_تراریخته
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
4_5888615413691975709.ogg
115.4K
🍎 #سوال۱۳
روغن زیتون دستی رو چه مدت زمان میشه نگه داشت، آیا تاریخ مصرف خاصی داره؟
✅👈در مورد روغن زیتون و مدت نگهداری آن ، یکسری استانداردهای خاص برای نگهداری آن است، اگر اینها رعایت بشود حتی تا حدود ۴ -۵ سال هم مشکلی ندارد.
1⃣در ظرفی نگهداری بشود که کاملاً درب آن پلمپ شود و هوا و رطوبت وارد آن نشود.
2⃣ظرف نگهداری روغن ، تیره رنگ باشد تا نور روی آن تاثیر نگدارد. و ترجیحا اگر قرار است بالای ۶ ماه نگهداری بشود در ظرف شیشه ای نگهداری شود تا واکنشی بین روغن و بدنه ظرف به وجود نیاید .
👈👈در عین حال بهترین زمان مصرف روغن زیتون نهایتا 2 سال بعد از تولید است.
🎤 #مهندس_مهدویان
🗓 #چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۸
🌐 #کمپین_ملی_نه_به_تراریخته
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
4_5888615413691975714.ogg
145.7K
⁉️چه روغن هایی در ایران تراریخته است؟
✅👈بله. در مورد بحث روغن های تراریخته چیزی که در ایران به طور قطعی می توان گفت، روغن های وارداتی تراریخته هستند. روغن سویا تراریخته است. مقدار قابل توجهی از روغن های کلزا یا کانولا تراریخته هستند.
⭐️👈 اما در مورد روغن آفتابگردان به تعداد قابل توجهی از ارقام آفتابگردانی که در ایران وجود دارد چه نمونه هایی که از خارج می آید ،چه نمونه هایی که در ایران کشت می شود، خوشبختانه تراریخته نیستند اما نه به این معنا که صددرصد آنها تراریخته نباشند.
👈👈و این شرکت اگر مدارک ارائه کند یعنی اجازه بدهند که، چندین بار حداقل ۱۰ بار ۱۰ نمونه به صورت راندم از داخل فروشگاه ها نمونه برداشته شود و در آزمایشگاه معتبر تشخیص تراریخته بررسی شود و تایید شود که تراریخته نیست مورد تایید خواهد بود.
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
4_5888615413691975710.ogg
124.8K
🍎 #سوال۱۴
در مورد دنبه ی گوسفند . اگر از آب کرده ی دنبه تو غذا استفاده بشه خوبه یا نه ؟
و اینکه برای کسایی که چربی خون دارند مضر نیست ؟
سوال۱۴
✅👈قطعاً روغن دنبه گوسفند از سالم ترین و بهترین روغن ها است، به شرط اینکه از سلامت تولید آن اطمینان داشته باشید و خالص باشد.
⚠️ امابرای افراد با سن بالا چون متابولیسم بدن کاهش پیدا میکند ، سوخت و ساز کاهش پیدا می کند، روغن دنبه باید خیلی محدود مصرف بشود. ولی نه خیر برای افرادی که چربی خون دارند به شرط اینکه در سن نوجوانی و جوانی باشند که البته معمولا در سنین نوجوانی این بیماری کمتر اتفاق می افتد، مشکلی ندارد به شرط اینکه فعالیت بدنی در حد قابل قبول داشته باشند.
🎤 #مهندس_مهدویان
🗓 #چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۸
🌐 #کمپین_ملی_نه_به_تراریخته
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
4_5888615413691975715.ogg
142.1K
🍎 #سوال ۱۵
ارد غنی شده با ویتامین D باعث آلزایمر میشه؟؟؟؟؟
چون شنیدم چندین سال پیش یه نفر تو امریکا اینو کشف کرده وبهش جایزه دادن.
ولی ایران دارن اینکارو میکنن
سوال۱۵
✅اساسا چیزی که گفته میشود غنی شده با فلان ویتامین و یا فلان عنصر مورد تایید نیست.
به علت اینکه این ها تماما سنتزهای شیمیایی هستند و حالت معدنی دارند این ویتامین ها اصولا به صورت آلی و در صورتی که به طور طبیعی در خود گیاه موجود باشد، ارزش دارد.
آن چیزی هم که فرمودید در آمریکا کشف کردند بحث ویتامین D نبوده بحث فولیک اسید و آهن شیمیایی بوده که در آرد مصرفی نانوایی ها تزریق میشد که باعث ایجاد مشکلاتی میشد و دانشمندی در آمریکا این را کشف کرد و به او جایزه هم دادند.
⭐️👈ولی کلا هیچ ماده غذایی که با یک عنصر خاص یا ویتامین خاص غنی بشود ،مورد تایید نیست ، بلکه این مواد به صورت طبیعی در همان ماده خام اولیه ،در خود گیاه مورد نظر باید وجود داشته باشد.
🎤 #مهندس_مهدویان
🗓 #چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۸
🌐 #کمپین_ملی_نه_به_تراریخته
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
4_5888615413691975716.ogg
42.5K
🍎 #سوال 16
این صحت داره که استفاده از روغن کنجد باعث افزایش کلسترول میشود؟
✅خیر، در این مورد که روغن کنجد باعث افزایش کلسترول می شود، هیچ منبع موثق و تایید شده ای وجود ندارد. روغنهای خانواده کنجد شامل کنجد کلد پرس و روغن ارده جزو روغن های سالم هستند.
🎤 #مهندس_مهدویان
🗓 #چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۸
🌐 #کمپین_ملی_نه_به_تراریخته
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
4_5888615413691975717.ogg
415.6K
🍎 #سوال17
منظور از روغن بکر و فرابکر چیست؟
🎤 #مهندس_مهدویان
🗓 #چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۸
🌐 #کمپین_ملی_نه_به_تراریخته
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
سوال۱۷
سوال آخر که در مورد روغن بکر و فرابکر که در واقع عنوان شده جزء سوالهایی بود که من خیلی زودتر از این منتظرش بودم و بحث خیلی طولانی را داره و به عنوان آخرین سوال عرض می کنم
💠برای اینکه روغن بکر و فرابکر بگیرید
✳️وقتی که میوه ی زیتون برداشت میشه از درخت زیتون و میاد برای فرآوری اگر بلافاصله بعد از برداشت و فرآوری و روغن گیری صورت بگیره یکی از عواملی که کمک میکنه روغن فرابکر بشه در عین حال وقتی که میوه در واقع به لحاظ رسیدگی در یک حد متوسطی هست باز شانس تولید روغن فرابکر بیشتر هست
✳️ یکی دیگر از عواملی که در تعیین روغن بکر و فرابکر بسیار مهم هست در واقع حرارت دستگاه روغن گیری هست موقعی که ما داریم و در واقع میوه ها در دستگاه دارند خورد میشوند و آب بهش اضافه میشه با خمیر روغن خوب اگر حرارت یک مقدار از ۴۰ درجه بالاتر باشد این باعث میشه که میزان روغن استحصالی بیشتر بشه اما چون که آنتی اکسیدان های موجود در روغن زیتون و روغن های خاص موجود در زیتون در واقع اسید های روغنی خاص موجود در روغن زیتون به حرارت حساس هستند اگر حرارت از یه حدی که اگر از ۴۰ درجه بیشتر بشه این باعث میشه که به مقدار زیادی از این خواص روغن کم بشه
اسیدیته و پروکساید با عنوان دوتا فاکتور تعیین کننده ی روغن زیتون بکر و فرابکر افزایش پیدا میکنه و روغن مایع سمت فرابکر به سمت بکر پیش میره
💠در عین حال در آزمایشگاه و بهصورت آنالیز تشخیص روغن بکر از فرابکر به این شکل هست که یکسری از آیتم ها را میان اندازهگیری میکنند
💎دوتا آیتم اسیدیته بر پایه اسید اولئیک و یکی پروکسید روغن هست
⭐️اگر اسیدیته از هشت دهم واحد کمتر بود و پروکسید از عدد هشت کمتر بود روغن فرابکر میشود
⭐️اگر اسیدیته بین ۸ دهم تا ۲ باشد میشود روغن بکر درجه یک.
⭐️ پروکساید چیزی در حدود مثلاً ۱۵ البته توی حالا استانداردهای مختلف یک مقداری اختلاف نظر وجود دارد
⭐️این اعداد هشت دهم برای اسیدیته پایین تر باشه میشه فرابکر و بالاتر میره به سمت بکر و پروکساید هم ترجیحا باید زیر عدد ۱۵ باشه که در واقع روغن فرابکر می باشد
✨🆔 @non_gmo98
4_5888615413691975719.ogg
81.3K
🍎 #سوال 18
من روغن کنجد ویه روغن کنجد وکانولا از شرکت عقاب خریده بودم.امروز زنگ زدم شرکت عقاب که کلزاها ایرانیه یا وارداتی اول گفتن با کارخونه تماس بگیر منم گفتم اونجاهم کسی سواد اینچیزارو نداره لطفا خودتون پیگیری کنید بمن خبر بدید.من حق دارم بدونم چی میخورم گفتن بله حق با شماست.خوشبختانه بهم زنگ زدن گفتن کلزای ما کشت ایرانه اگه تراریخته باشه مجبوریم روش بزنیم وگرنه جریمه میشیم.خیلی هم برخوردشون خوب بود.حالا دیگه خدا میدونه راست میگن یا دروغ منکه محتمل میزارم به حساب حقیقت😊
سوال۱۸
✅درمورد شرکت های تبلیغاتی که روغن تولید میکنند خصوصا اگر روغن کلزا باشد باید تست تراریختگی درمورد آن انجام شود.
⭐️درمورد روغن کلزا باید خیلی دقت شود چون احتمال تراریختگی آن بسیار بالاست اما نمی گوییم ۱۰۰ درصد تراریخته است.
⭐️روغن سویا که ۱۰۰ درصد رد است
⭐️ در مورد آفتابگردان خیر به هیچ وجه اینطور نیست و درصد تراریختگی آن بسیار پایین است
🌸شب خوبی را براتون آرزو میکنم موفق و سربلند باشید
🎤 #مهندس_مهدویان
🗓 #چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۸
🌐 #کمپین_ملی_نه_به_تراریخته
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
✨﷽✨
#کمپین_ملی_نه_به_تراریخته
🗒 زمان: دوشنبه 98/2/2
⏰ ساعت: 22
🎙 با حضور: جناب #دکتر_علی_متولی_زاده_اردکانی
*******************
🍃دکترا ژنتیک و فوق دکترا در #بیوتکنولوژی از آمریکا
🍃عضو هیات علمی پیشین انستیتو ملی سلامت آمریکا
🍃عضو هیات علمی پیشین سازمان غذا و دارو در آمریکا
🍃عضو گروه علوم پایه - شاخه زیست شناسی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران
🍃دبیر انجمن زیست فناوری سلامت ایران
********************
⚠️موضوع :
#تراریخته_و_نقش_وزارت_بهداشت
📄 ( #جلسه_نوزدهم ۱۹ )
( #جلسه19 )
🌐 تعداد اعضا 183 هزار نفر 🌐
کانال نه به تراریخته در ایتا 🔻
🆔 @non_gmo98
-----------------------------------------------
پویش ملی نه به تراریخته در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
-----------------------------------------------
کانال بنیاد ملی سبک زندگی سالم🔻
🆔 @professorkarami
↝•❥✨❥✿❥✨❥•↜
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
4_5904473652719519145.ogg
63.4K
شروع جلسه دکتر اردکانی
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98
4_5904366802523129979.ogg
91.6K
توضیحاتی در مورد موضوع امشب
لینک گروه در ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
🆔 @professorkarami
🆔 @non_gmo98