نعیم سلامت
⚠ هشدار به #روزه داران 🔰 قرن هاست علما و حکمای مسلمان ما در مورد چگونگی تغذیه سلامت محور در این ماه
#بدانیم_سالم_بمانیم
نکاتی که خوب است از ماه مبارک رمضان به عادت زندگی تبدیل شود:
👌در ظهر تجدید قوای بدن از خواب کوتاه (قیلوله) تامین شود
👌 از مرغهای صنعتی بخصوص در ماه مبارک رمضان استفاده نکنید. خروس محلی و مرغ خانگی مناسب است. حتی یک چهارم میزان مصرف گوشت مرغ و خروس خانگی با چند مرغ ماشینی از لحاظ تأمین قوت و نیاز بدن برابری میکند.
👌مصرف کبک، کبوتر،بوقلمون، بلدرچین، گنجشک که در بستهبندیهای یخ زده عرضه میشود بلامانع است
✅از محصولات پاستوریزه خصوصاً در ماه مبارک رمضان استفاده نکنید، شیر طبیعی مصرف کنید؛ شیر گاو غیرپاستوریزه پس از 5 دقیقه جوشیدن هیچ خطری ندارد
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
✅ با شیر طبیعی ماست درست کنید و ماست را با پودر زنیان و پونه مخلوط کنید و در کیسه قرار داده تا آب آن کاملاً چکیده شود. این ماست چکیده را در یخچال نگهداری کنید و هر بار مقداری از آن را با آب جوشیده به صورت دوغ و یا به همان شکل مصرف کنید.(اگر به صورت دوغ مصرف شود باید 1/5 ساعت بعد از غذا میل شود نه زودتر!)
✅ بطور کلی از مصرف ماکارونی، سویا، سوسیس، کالباس، چیپس، پفک، فستفودها، نوشابهها و نوشیدنیهای صنعتی، آبمیوههای بستهبندی و کنسروها، روغنهای جامد و مایع نباتی، محصولات پاستوریزه و مرغهای ماشینی و گوشت گاو و سرخکردنی خودداری کنید خصوصاً در ماه مبارک رمضان
✅ چای طبیعی خیلی کمرنگ بلامانع است ولی چای پر رنگ اصلا خوب نیست. دقت کنید هر چقدر چای گرانتر و شیکتر در بستهبندیهای تجارتی تهیه شده باشد مضرّتر است. به همان چای ارزان اکتفا کنید که کمتر به آن اسانس و مواد نگهدارنده زده باشند
✅ از مصرف غذاهای #ناسازگار تأکیداً در ماه مبارک رمضان خودداری کنید. اگر سر سفرۀ افطاری یا سحری ماست باشد نباید ترشی هم باشد.
✅ بهترین روغنها برای ماه مبارک رمضان روغن گاو، بعد از آن روغن دنبه، بعد روغن زیتون و کنجد است. از روغنهای دیگر مانند روغنهای مایع و جامد و هسته انگور و غیره پرهیز نمایید.
✅بر سفره افطار سبزی خوردن را فراموش نکنند، آنان که مزاجشان خیلی گرم است در سبزی خوردن از سبزی گشنیز تازه و خرفه غافل نشوند
✅ از ظروف آلومینیوم و تفلون استفاده نکنید. اگر در ظرف مسی غذا را طبخ کردید باید بعد از پختن، غذا را خارج کنید و در ظرف لعابی، چینی، استیل، گلی و یا سنگی یا پیرکس نگهداری نمائید
✅ با عجله و ایستاده و در حال حرکت افطار نکنید و در این حالت شام نخورید
✅ هنگام افطار و سحری غذا را داغ وارد معده نکنید، بگذارید کمی سرد شود. پیامبر اکرم(ص) میفرماید: در غذای داغ برکت وجود ندارد
✅ بعد از صرف افطاری و شام و سحری خواب را تا دو ساعت به تعویق بیاندازید
✅ هرگز بدون سحری روزه نگیرند و اگر خواب ماندید، در افطار بعدی با آب گرم و خرما افطار را باز کنید و در خوردن غذای شام بعد از باز کردن افطار، عجله نکنید
✅ خون درمانی: حجامت، زالو و فصد در ماه مبارک رمضان در طول روز ممنوع است و بعد از افطار با فاصلۀ اندک اغلب مضرّ و منجر به ضعف و بی حالی میشود. چنانچه افرادی دارای بدنی قوی و خونساز هستید دو ساعت بعد از شام اشکالی ندارد؛ افراد عادی بهتر است در ماه رمضان خونگیری نکنند
✅ ورزش را در ماه مبارک فراموش نکنند و کسانی که عادت به ورزش دارند در ماه مبارک بهتر است ورزش همیشگی خود را ادامه دهند. ورزش میتواند ملایم و متناسب با بدن انتخاب شود
✅ کسانی که از ضعف حافظه رنج میبرند همراه با سحری 21 عدد مویز سیاه بدون هسته یا هسته در آورده میل کنند.
منبع: کانال بدانیم سالم بمانیم
@nsalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم 👆 نمونه ای از گاوهای بومی جنگلی شمال، در حال چریدن.
این گاوهای بومی که جثه کوچکتری دارند، تولید شیر پایینی دارند ولی به دلیل چرای طبیعی، شیر بسیار باکیفیت تولید میکنند.
😄نه خبری از تغذیه با تراریخته ها، نه سیلاژ ذرت و مشکلات کپک و آلودگی سم آفلاتوکسین در شیر و نه زدن آب ژاول و شوینده برای پنهان کردن بار میکروبی شیر و نه نگهداری گاو در محیط بسته و متراکم که سموم حاصل از استرس به شیر وارد بشه
🍐نعیم سلامت، ارائه کننده محصولات ویژه توصیه شده در طب سنتی و اسلامی
@nsalamat🌾
🍚ماست چکیده و کره سنتی گاو چریده جنگلهای شمال رسید!
👌با گرم شدن هوا و به تناسب طبع اکثر افراد، علاوه بر کره سنتی بدست آمده از شیر گاوهای بومی جنگلهای شمال، ماست چکیده آن هم قابل عرضه است.
👌ماست چکیده از ماست معمولی دارای طبع متعادلتر است و اگر با مصلحات آن مصرف شود، بسیار متعادل و مفید است.
🤝مصلحات: بهتر است با موسیر، زنیان، سیاه دانه یا فلفل سیاه به همراه نمک طبیعی مصرف شود.
☎️ برای سفارشات:
☎️02133540448
درصورت عدم امکان صحبت، به این شماره پیامک بزنید تا در اولین فرصت هماهنگی صورت گیرد:👈
💬 0935 633 5905
_________
🍐نعیم سلامت، ارائه دهنده محصولات توصیه شده سبک زندگی اسلامی
@nsalamat🌾
#حکایت برخی از ما ...
😕✋️
دوست داریم سالم و پیشرفته باشیم ....بعد... برنج هندی را با روغن نباتی و گوشت برزیلی در ظروف ایتالیایی روی اجاق گاز آلمانی می پزیم و با قاشق استیل فرانسوی در لباس ترکیه ای و با ژست انگلیسی با نوشابه صهیونیستی و دسر مکزیکی، زیر چادر سیاه ژاپنی در منزلی پر از اجناس چینی، کنار مبل لهستانی و تلویزیون کره ای، با نگاه به بی بی سی میخوریم.🤠
خیییلی خوبیم ما🤥
@nsalamat
🌺🌺🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توصیه استاد حکیم خیراندیش
🔴 ماه مبارک رمضان بهترین تمرین برای #ترک_ناهار در تمام طول سال
😊بعد از ماه مبارک: صبحانه مقوی بخورید، شام را نزدیک غروب میل کنید.
👈تأمین انرژی بدن هنگام ظهر: بجای ناهار، یک خواب کوتاه مدت(خواب قیلوله)
🍐نعیم سلامت، همکاری جهت ترویج سبک زندگی اسلامی
@nsalamat🌾
یک بام و دو هوای رسانه های دنیا
🚩 #رهبر انقلاب:
امروز دنیا یک به یک تعداد قربانیان #کرونا را در سراسر جهان میشمارد، امّا هیچ کس نپرسیده و نمیپرسد قاتل و مسئول "صدها هزار" شهید و اسیر و مفقود در کشورهایی که #آمریکا و #اروپا در آن آتش جنگ را روشن کردهاند کیست؟ چرا "میلیونها" فلسطینی باید هفتاد سال از خانه و کاشانهِی خود دور بوده و در تبعید به سر برند؟
#فلسطین #اسرائیل #قدس #روزقدس #القدس_درب_الشهداء #شهیدالقدس #انسانیت #الإنسانیة #الفلسطینیون #تفاحة #إسراییل #US #TRUMP #covid1948 #FreePalestine #Israel #Palestine #terrorism #palestinewillbefree #QudsDay #BDS #FreePalestine
#FlyTheFlag
👉 @nsalamat🌾
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 علت ریشه ای و درمان #فشار_خون؟
از زبان دکتر حسن اکبری
#قلب
#روغن_حیوانی
#تقویت_قلب
#رقت_خون
#غلظت_خون
#درمان_فشار_خون
#علت_فشار_خون
🍐نعیم سلامت، ارائه کننده محصولات ویژه توصیه شده در طب سنتی و اسلامی
@nsalamat🌾
عید صیام آمد و ماه صیام رفت
لطف تمام آمد و فیض تمام رفت
شد عید فطر و لطف خدا باز تازه شد
گرد غم گناه ز جان عوام رفت
#عید_فطر_مبارک
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🍇🍐نعیم سلامت
@nsalamat🌾
چه نوع قند و شکری مصرف کنیم?
قسمت اول:انواع قند و شکر
✍ "نعیم سلامت" با اولویت جایگزینی مواد پرمصرف و اساسی سبد خانوار با مواد مفید برای سلامت مردم (بدون اینکه به مقوله دارو ورود کند) براساس اصلاح سبک زندگی تلاش دارد.
در همین راستا اولویت جایگزینی مواد سالم پر مصرف شامل: 🥔نان، 🍚نمک، 🍾🍯روغنها، 🍖🍗گوشتها، 🍩شیرین کننده ها است.
🧐 زیرا هرگونه مواد سمی صنعتی در این خوراکیهای پرمصرف خانوار به دلیل تداوم مصرف و تجمع سموم در دراز مدت، باعث اشکالات و بیماریهای زیادی در جامعه شده و میشود.
👌یکی از موضوعات مهم مورد دغدغه مردم، استفاده از شیرین کننده های مناسب می باشد.
انواع متداول شکر:
☝️شکر سرخ، که حاصل تبخیر آب نیشکر است. در روایات، اشعار و متون قدیمی به این "شکر" میگویند.
🤘شکر قهوه ای نیشکر، که حاصل تبلور عصاره نیشکر است
🤟شکر خام چغندر قند، حاصل تبلور عصاره چغندر قند است.
🤛شکر سفید، که حاصل فرایند شیمیایی سفید سازی عصاره چغندر قند یا نیشکر و تبلور آن است.
در پستهای آتی به ویژگیها و خواص هر یک اشاره خواهیم کرد.
...ادامه دارد...
🍐نعیم سلامت، ارائه کننده محصولات ویژه توصیه شده در طب سنتی و اسلامی
@nsalamat🌾
🍃🌺 #عسلاب_و_خواص_آن 🌺🍃
✅ #عسلاب چیست؟:
🔹یک قاشق عسل را در یک لیوان آب جوشیده ولرم عسلاب میگوییم.
👈اگر غلبه خلط #صفرا دارید چند قطره سرکه انگور طبیعی یا آبلیموی طبیعی اضافه شود
👈اگر سردی مزاج #رحمی و یا #مجاریادراری دارید تا سه لیوان عسلاب عالیست اگر گرده گل اضافه شود و یک نخود ژل رویال هم افزوده شود برای درمان ناباروری ناشی از سردی بسیار عالی خواهد بود .👌
👈 عسلاب برای زخم معده بهترین داروست. اگر کمی بابونه هم در عسلاب مخلوط و دم بکشد تاثیرش چند برابر خواهد شد.
👈بعد از #مجامعت_شرعی و غسل یک لیوان عسلاب، جایگزین قوای بدن خواهد شد .👌
منبع: مجله طب اسلامی
🍯برای سفارش عسل ویژه کنار جنوب و عسل مرکبات جهرم (عسل بهار نارنج و لیموی جهرم) :
☎️02133540448
درصورت عدم امکان صحبت، به این شماره پیامک بزنید تا در اولین فرصت هماهنگی صورت گیرد:👈
💬 0935 633 5905
_____
🍐نعیم سلامت، ارائه دهنده محصولات توصیه شده سبک زندگی اسلامی
@nsalamat🌾
نعیم سلامت
چه نوع قند و شکری مصرف کنیم? قسمت اول:انواع قند و شکر ✍ "نعیم سلامت" با اولویت جایگزینی مواد پرمصرف
📌 چرا شکر(نیشکر) باید ارزانتر باشد?
در متون قدیم و روایات، لفظ "شکر" به شکر بدست آمده از نیشکر بدون طی فرایندهای شیمیایی گفته میشود.
👌امروزه به نوعی از شکر که حاصل از تبخیر ساده آب نیشکر در پاتیلهای بزرگ مسی کارگاههای سنتی است و شکلی خمیری دارد، "شکر سرخ" گفته میشود. علت خمیری بودن آن اینست که فرایند متبلور سازی برای آن طی نشده و آب نیشکر بدون هرگونه تغییر فقط تبخیر شده که نهایتا آب نیشکر به شکل کف مایع خیلی غلیظ در آمده که پس از سرد شدن، شکل خمیری گرفته.
👌شکر قهوه ای نیشکر، نوعی شکر است که در کارخانه پس از گرفتن آب نیشکر، بدون طی فرایند سفیدسازی، عملیات متبلور سازی بر روی شیره نیشکر انجام شده و بصورت بلورهای ریز نسبتا شفاف قهوه ای رنگ بدست می آید.
👌شکر سرخ از این جهت که حاوی همه مواد آب نیشکر بعلاوه یون مس میباشد، آثار بسیار مثبت درمانی دارد. ولی به دلیل طعم خاصی که دارد، شاید خیلی از افراد برای مصارف عمومی تولید شربت، شیرینی پزی و... این نوع شکر را نپسندند. برای این عده زیاد از مردم، میتوان شکر قهوه ای نیشکر را توصیه کرد.
👌شکر قهوه ای نیشکر به دلیل اینکه حاوی مواد بسیار مفید نیشکر که عمدتا قهوه ای رنگ است و از طرفی، فاقد سموم شیمیایی فرایند سفید کردن است، قابلیت توصیه برای مصارف عمومی خانوار را دارد.
👌مواد قهوه ای رنگ شکر نیشکر که متاسفانه در مرحله سفیدسازی شکر صنعتی بعنوان ناخالصی حذف میشوند، حاوی انواع ویتامینها بویژه خانواده B و یونهای بسیار مفید آهن و پتاسیم و منیزیم در شکلهای مفید برای بدن است.
👈نکته:این مواد قهوه ای رنگ در نیشکر، خیلی سریعتر از سایر بخشهای شکر در آب حل میشود و خیلی هم سریع رطوبت را جذب به خود میکند. فلذا شکر قهوه ای پس از گذشت مدتی از تولید و نگهداری به مرور از رطوبت هوا به خود جذب میکند و پس از سه چهارماه، دانه هایش به هم میچسبد و کلوخه مانند میشود که البته اشکالی ندارد. همچنین، همین قابلیت حلالیت آن در آب باعث میشود به محض ریختن شکر قهوه ای در آب، اول مواد رنگی آن به سرعت حل میشود و قسمتهای مرکزی تر بلورهای شکر که دیرتر حل میشوند بصورت دانه های ریز کف ظرف قرار گرفته، شفافتر دیده میشوند. این اتفاق عادی است زیرا این مواد مفید قهوه ای رنگ به دلیل خاصیت انحلال پذیری زیادترشان، زودتر حل شده اند و هم در زمان متبلورسازی که بلورهای ریز در کارخانه تشکیل میشده، در فرایند شکلگیری بلورها، مواد قهوه ای نیشکر که قابلیت حلالیت بالاتری داشته اند، دیرتر در ساختار منتظم بلورها مشارکت کرده اند و کم کم که غلظت آنها در طی عملیات تبلور زیاد شده، به میزان بیشتر وارد ساختار بلورهای شکر شده اند. درنتیجه غلظت این مواد در هسته بلورها کمتر و هرچه به سطح بلور میرسیم، غلظت مواد قهوه ای رنگ نیشکر بیشتر میشود. پس نگران نباشید که شکرتان به این دلیل که بلورهای ریز شکر شفاف در ته تنگ شربت شما مشاهده میشود، تقلبی باشد!
👌باید بدانید که اساسا در کارخانه های نیشکر به صرفه نیست که اول عصاره نیشکر را سفید کنند و متبلور کنند و بعد دوباره آن را با مواد رنگی مخلوط کنند تا شکر قهوه ای رنگ شود!
👌شکر قهوه ای در کارخانه بطور عادی، با قیمت ارزانتر از شکر سفید تولید میشود زیرا فرایندهای سفیدسازی که باعث صرف مواد شیمیایی و انرژی و بکارگیری تجهیزات سفیدکننده است، هزینه بر است. فلذا برای تولید شکر قهوه ای در کارخانه نیاز به چنین هزینه های اضافی نیست.
👌مشکل اینست که یارانه توزیعی دولت نه به شکر قهوه ای نیشکر بلکه به شکر سفید موجود در بازار که بیشتر آن از چغندر قند بدست آمده، تعلق گرفته فلذا باوجود اینکه شکر قهوه ای نیشکر ارزانتر از محصول نهایی همان کارخانه، تولید میشود ولی چون بودجه های دولتی و تبلیغات به محصول سفیدسازی شده تعلق میگیرد و شکر سفید حاصل از چغندر قند هم در بازار، یارانه را جذب خود میکند! شکر سفید، ارزانتر به فروش میرسد و شکر قهوه ای، عملا کمتر به بازار وارد میشود فلذا کمیاب تر و گرانتر میشود درحالیکه برعکس، منطقا باید شکر قهوه ای ارزانتر باشد. این هم از نتایج سیاستهای بودجه ای و یارانه ای غلط کشورما است که متاسفانه وزارت بهداشت برای اصلاح آن توسط وزارتخانه های کشاورزی و تجارت پیگیری جدی نمیکند.
🍐نعیم سلامت، تلاشی جهت شکستن حصر بیولوژیک مردم
@nsalamat🌾