🔴 فرصت هاى بالندگى در زندگى 3⃣
⭕️ اهمیت برنامه ریزی در #آبان ماه
#دكتر_حسين_خنيفر
فرصت ها در قالب زمان تعريف مى شوند و واژه زمان، واژه اى است كه قسم بارى تعالى بر تارك آن مى تابد. اينك مى خواهيم از اهميت برنامه ريزى در آبان زندگى سخن بگوييم. ناگفته نماند كه آغاز هر فصلى، تحولى را شايسته است و فصل پاييز، فرصت نيروگيرى و شتاب به سمت اهداف جديد است.
1⃣2⃣ شادمانه دوّم، بياد آوردن موفقيت ها و بهروزى ها و شادكامى هاى مثبت و ارزشمند است كه موتور حركت آدمى به سوى موفقيت هاست و حتى اگر در اين زمينه كتاب هاى رمز موفقيت انسان هاى جاويدان و انسان هاى نامى مطالعه شود و احساس كنيم كه حركت ها و برخى تجارب ما مثل آنان بوده است، احساس بودن و شدن مى كنيم.
2⃣2⃣ شادمانه سوّم، شادمانه هاى معنوى است. گويى خداوند، روح انسان را با شادى ها و تعلقات معنوى گره زده است. سبكى روح و روان و جسم، تنها در شادمانه هاى معنوى نهفته است.
3⃣2⃣ در سنت بودايى، مشكلات هم براى رشد و آرامش درونى ضرورى شمرده شده اند. يك دُعاى معروف تبتى مى گويد: «در اين زندگى به من رنج ها و مشكلاتى عطا كن كه قلب مرا بيدار كند و تجربه و تمرين مرا براى آزادى و عشق به همه چيز جهان، به ثمر رساند». به نظر مى رسد كه وقتى زندگى خيلى راحت و آسان باشد، فرصت ها و جسارت هاى كمترى براى رشد واقعى نصيب انسان مى شود.
4⃣2⃣ يك شاعر عرب مى گويد:
فازَ بِاللَّذات مَن كان جَسوراً
كسى لذت هاى واقعى و عينى و نهايى را مى برد كه در سختى ها جسور و انتخاب گر باشد و يقيناً انتخاب هم بايد ارزشمند باشد. در ادبيات پرمغز عربى مى خوانيم:
مَنْ طَلَبَ العُليا لَمْ يُغْلِهِ المَهر
كسى كه بلندى ها را مى جويد، بهاى اندك، او را از حركت باز نمى دارد.
5⃣2⃣ در برنامه ريزى ها و زندگى مان، بايد از حالات روحى به خوبى آگاه شويم؛ زيرا انسان در آغاز روح است و سپس جسم.
6⃣2⃣ به طور مثال اغلب دانش آموزان و دانشجويانى كه مدت سه ماه تعطيلات تابستانى را در مسافرت و استراحت و يا كارهاى متفرقه سپرى كرده اند، ممكن است دچار اين حالت شوند كه كشش درسى شان در مهر و آبان كم شده است؛ اين يك حالت روحى زودگذر است.
7⃣2⃣ نبايد فراموش كنيم كه روان و روح، همنوا با شرايط مى شود و اين حالت كم كم اتفاق مى افتد. هر انسان سالمى داراى وسعت نظر، حواس كامل و عقل است. وقتى روحيه را به وضع موجود و با نگرش مثبت عادت دهيد، هيچ كارى سخت به نظر نمى آيد و مسايل و مشكلات، محال و ترسناك جلوه نمى كنند و حلّشان آسان تر مى نمايد.
8⃣2⃣ نيچه مى گويد: انسان يك چراى بزرگ است كه با هر چگونه اى مى تواند بسازد. انسان موجود سازگارى است كه البته نبايد سازش كند.
9⃣2⃣ بسيارى از ناكامى ها، غيرواقعى و به معناى تأخير است و شكست نيست؛ كسى كه بتواند در ناملايمات و ناكامى ها بخندد، حتى نخستين طبيعت را نيز برمى انگيزد.
0⃣3⃣ زندگى يك مسؤليت بزرگ است و قبول مسؤليت بزرگ، قبول مبارزه، رقابت و رشد است. زندگى هر كس را افكار او شكل مى دهد و انديشه هاى ما آينده ما را مى سازند و بهبودى زندگى، هميشه ناشى از بهترانديشى است.
#به_کانال_نشریه_دانشجویی_پرسمان_بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/4119724036Cdb8274ed3a
🔴 فرصت هاى بالندگى در زندگى 4⃣
⭕️ اهمیت برنامه ریزی در #آبان ماه
#دكتر_حسين_خنيفر
فرصت ها در قالب زمان تعريف مى شوند و واژه زمان، واژه اى است كه قسم بارى تعالى بر تارك آن مى تابد. اينك مى خواهيم از اهميت برنامه ريزى در آبان زندگى سخن بگوييم. ناگفته نماند كه آغاز هر فصلى، تحولى را شايسته است و فصل پاييز، فرصت نيروگيرى و شتاب به سمت اهداف جديد است.
1⃣3⃣ بزرگ ترين هيجان زندگى، رقم زدن انديشه هاى بزرگ است و انديشه ها در فرصت فرداها نهفته است؛ از اين رو بزرگ ترين هيجان زندگى مربوط به فرداست.
2⃣3⃣ فردا فرصت به واقعيت رساندن ايده هاست و بايد بدانيم كه بهترين ايده ها را هم مى توان بهتر كرد. انسان در بعد كيفيت، نهايت ندارد.
3⃣3⃣ خداوند انسان را به گونه اى آفريده است كه اگر بخواهد بلغزد، هيچ نهايتى براى مراحل فرودين و سقوط او نيست و دره هاى ويل و سرگردانى، دهان گشاده و عميق است و محل لغزش لجن گاه است و لجن ليز است و آدمى سُر مى خورد و گاهى در تخريب خود، تسليم مى گردد. از طرف ديگر اعلى عليين و مراحل فرازين و رشد هست؛ تا جايى كه يتيم مكه، محمد مصطفى(ص) ـ ختم رُسُل ـ به جايى مى رسد كه جبرئيل نيز نمى تواند به آن جا قدم بگذارد.
4⃣3⃣ در مسير شدن و رشد، به ويژه در سه بُعد تحصيل، معنويت و تكامل روحى و روانى از دوستان و همراهان سخت عناصر(نه سست عناصر)، نبايد غافل شد.
5⃣3⃣ روان شناسان مى گويند: كسى كه دوستان خوب و ارزشمندى دارد، نيازى به آيينه ندارد.
6⃣3⃣ مورخان مى گويند: هر كس تاريخ را عميقاً مطالعه كند، خواهد ديد كه پشت سر هر مرد واقعى، زنى وجود دارد كه براى او فرصت هاى بودن را رقم مى زند. روان شناسان نيز عقيده دارند كه در زندگى افراد فرهيخته، دانشمند، مخترع و مبتكر، وجود دوستان ارزشمند، كاملاً محسوس است.
7⃣3⃣ اگر دوستان خوبى نداريد، شايد معنايش اين است كه در حدّ مطلوب تلاش نمى كنيد و آدم شناس نيستيد و بدتر از آن، اگر دوستان بد در كنار شما هستند، نشان گر اين است كه نه تنها در شناخت خوبى ها و خوب ها مشكل داريد، بلكه در طرد بدها و بدى ها هم ضعف داريد.
8⃣3⃣ انسان ها نابغه، برنامه ريز، مسلط و موفق متولد نمى شوند؛ بلكه اين امور، تدريجاً و با سعى و تلاش و شناخت و دقت حاصل مى شوند؛ يكى از راه هاى كسب اين امور، دقت در انتخاب دوستان است.
9⃣3⃣ امام على(ع) مى فرمايد: بدترين فرد كسى است كه دوستانى ندارد و بدتر از او كسى است كه دوستان خوبش را هم از دست مى دهد.
0⃣4⃣ يكى از عناصر عمده موفقيت انسان، دوستى با بزرگان و انديشمندان است. در دوران دانشجويى، دوستى، احترام و نزديكى به اساتيد فرهيخته كه اقيانوس هاى عمود بر زمين مى باشند، از عوامل مهم موفقيت است.
امام على النقى(ع) مى فرمايد: به درستى كه استاد و دانشجو، در پيشرفت و ترقى(همديگر و جامعه) با هم شريك هستند.
#به_کانال_نشریه_دانشجویی_پرسمان_بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/4119724036Cdb8274ed3a
قاعده طلایی دعوت به نماز.mp3
865.4K
﷽ 💧 قاعده طلایی دعوت به نماز 💧
#شیوه_دعوت_به_نماز #استاد_پناهیان
💫 مرکز تخصـ @namazmt ـصی نماز 💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️طلبه ای که کانال BBC را هککرد ...
ببینید چگونه با تلگرام در انتخابات، شبهه آیت الله قتل عام را پخش کردند اما مانع پخش جوابیه آن شدند ...
#کهوند
#تله_گرام
#جنبش_ردم
✅ با ما مربی سواد رسانه شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ روایتی عجیب از ذهن استعمار زده برخی از مسئولین کشور 😱
#مومن_نسب
#استعمار_فکر
#جنبش_ردم
📢 با ما مربی سواد رسانه شوید :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
🌺منبر کوتاه🌺
☘فضیلت نگاه به آیات قرآن☘به مناسبت هفته قرآنی
🔸عبادات اقسام زیادی دارد که یکی از آن ها از راه نگاه وچشم انجام می شود مانند نگاه با محبت به چهره والدین ونگاه به کعبه ونگاه به آیات قران که حتی بدون تلاوت هم عبادت محسوب می شود
روایت اسحاق بن عمار است که به امام صادق علیه السلام عرضه داشت: جانم به قربانت ، من قرآن را حفظ کرده ام آیا از حفظ بخوانم یا از روى آن ؟
امام علیه السلام فرمود:از روى آن بخوان . زیرا که قرائت از روى قرآن ثواب بیشترى دارد. مگر نمى دانى که نگاه کردن به قرآن علاوه بر خواندن آن ، مستقلا عبادت محسوب مى گردد.1
باز امام صادق علیه السلام فرمود:
هر کس قرآن را از روى آن تلاوت کند چشم وى نیز از قرآن بهره بردارى مى نماید و از عذاب او و پدر و مادرش هم کاسته مى شود گرچه با کفر از دنیا رفته باشند.2
🔸رسول خدا صلى الله علیه و آله نیز در این باره فرمودند:
هیچ چیز بر شیطان سخت تر از آن نیست که انسان قرآن را از روى آن بخواند.
نیز روایت شده که فرمود: سهم چشم هایتان را از عبادت بپردازید. پرسیدند: یا رسول الله ! سهم چشم از عبادت چیست؟ فرمود: نگاه کردن به قرآن و تفکر در آن و پند گرفتن از شگفتى هاى آن است. 3 و نیز چنین فرمود: برترین عبادت امت من تلاوت قرآن با نگاه به آن است.4
امام صادق علیه السلام در این رابطه فرمود: کسى که قرآن را از روى آن بخواند خدا دیدگان او را بهره مند مى گرداند و به وسیله آن گناهان پدر و مادرش را تخفیف مى دهد، اگرچه آنان کافر باشند.5
________________________________________
1- اصول كافى ، ج 4، كتاب فضیلت قرآن . ص 418، حدیث 5.
2- ثواب الاعمال ، ص 231. اصول كافى ، ج 4، ص 417، حدیث 1 و 4.
3- الجامع الصغیر.
4- آداب المتعلمین ، ص 151.
5- مصباح كفعمى ، ج 2، ص 531.
⁉️ در هفته قرآنی دانشگاهها، چه برنامهای و با چه رویکردی برگزار کنیم؟
⚡️ با ایدههای پرونده ویژه #ثقلین برنامهها و فعالیتهای پر و پیمانتری برگزار کنید🔻
📲 kalk.ir/special_dossier/view/42/
💡 یک ایده از این پرونده| شب شعر قرآنی
▫️ در این هفته با همکاری انجمنها و تشکلهای مرتبط با شعر و ادبیات، شب شعری با موضوعات موجود در یکی از سورههای قرآن کریم که به شرایط موجود جامعه مرتبط و مناسب قشر جوان و دانشجو باشد برگزار کنید. همچنین به دلیل تقارن این هفته با آغاز ماه ربیع الاول، ماه شادی اهل بیت علیهم اسلام از موضوعاتی پیرامون این ماه نیز استفاده کنید. پیشنهاد ما استفاده از سوره حجرات است. در پایان هم از بهترین شعرها با داوری اساتید ادبیات تقدیر کنید.🔻
📲 kalk.ir/special_dossier/view/42/
💥 برای مطالعه ایدههای بیشتر در حوزه ادبیات و شعر، پرونده ویژه شعر را نیز از نگاه بگذرانید🔻
📲 kalk.ir/special_dossier/view/5/
🎓 کالک؛ سامانه جامع مدیریت تشکلهای دانشجویی
➕ @kalk_ir
🎁 #پشتیبان_هفته| تقویمهای تشکیلاتی ترم اول سال تحصیلی جدید
➕ این تقویمها علاوه بر پوشش همه مناسبتهای روزهای هر ماه، به تناسب بعضی از مناسبتها، محتواهای مرتبط را همراه با لینکهای دسترسی آنها در اختیار شما قرار میدهند.
📆 تقویم تشکیلاتی مهرماه:
📲 kalk.ir/doc/package/879/
📆 تقویم تشکیلاتی آبانماه:
📲 kalk.ir/doc/package/880/
📆 تقویم تشکیلاتی آذرماه:
📲 kalk.ir/doc/package/881/
📆 تقویم تشکیلاتی دیماه:
📲 kalk.ir/doc/package/882/
💯 همراه با کالک، برای تشکلتان، دقیقتر برنامه ریزی کنید.
🎓 کالک؛ سامانه جامع مدیریت تشکلهای دانشجویی
➕ @kalk_ir
May 11
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
💥 گوی سبقت را نمازشبخوانها ربودند؛ مخفیانه!
💥 آیا میترسی اگر برای نماز شب بیدار شوی، دیگر خوابَت نَبَرد و بمیری؟
💥 طلبهای که هنگام نماز شب بیدار باشد و نماز شب نخواند، از اشرار است!
💥 دنیا میخواهی نماز شب بخوان؛ آخرت میخواهی نماز شب بخوان.
💥 فردی از شیخ انصاری پرسید: «آیا نماز شب برتر است یا مطالعه و تحصیل علم؟» ایشان فرمود: «آیا قلیان میکشی؟»...
🔵 نماز شب در بیانات بزرگان 🔵
💠 آیتالله العظمی بهجت:
«گوی سبقت را نمازشبخوانها ربودند، مخفیانه».
«در تعبدیات، کوه کندن از ما نخواستهاند! سختترینش نمازشب خواندن است که در حقیقت، تعیین وقتِ خواب است نه اصل بیخوابی؛ بلکه نیمساعت زودتر بخواب تا نیمساعت زودتر بیدار شوی.
آیا میترسی اگر بیدار شوی، دیگر خوابت نبرد و بمیری؟ اگر خواب بمانی، در خواب هم ممکن است بمیری». (هفتصد نکته، ج۲، ص۱۷)
کسالت در نماز شب به این رفع میشود که بنا بگذارید هر شبی که موفق نشدید، قضایش را به جا آورید» (در خلوت عارفان، ص۷۷)
«در آن طریقهٔ مستقیمی که سلف صالحِ ما بودند، ما نیستیم!... نمیدانم چرا این طور شد؟! آقای قاضی میفرمودند که استاد ما گفت: زمانی در این حرم حضرت على(ع) هفتاد نفر بودند که در قنوت نماز شبشان دعای ابوحمزه ثمالی میخواندند و آن آقا (علامه قاضی) میگفت: و ما هم سه چهار نفر بیشتر از این افراد نداریم. - حالا به ما هم در زمان خودمان دیگر از این افراد ندیدیم و حالا هم که میبینید اوضاع چگونه است!» (فریادگر توحید، ص۱۴۱)
💠 آیتالله مجتهدی تهرانی:
یکی از اولیای خدا میگفت: یک مکروه از من سر زد، شش ماه نماز شبم ترک شد. (در محضر مجتهدی، ج۱، ص۲۴۶)
«طلبهای که نماز شب نمیخواند، بعدها یک آخوندِ بخوروبخواب میشود... آخوند بهدردبخوری نمیشود و کاسب است... طلبهای که بگوید من حال نماز شب خواندن ندارم، حال دعا خواندن ندارم، باید برود دنبال کارش». (در محضر مجتهدی، ج۲، ص۳۷۴)
💠 آیتالله حقشناس:
«من همهاش میخواهم دل شما را توجه بدهم به استفاده از وقت سحر. بلند شو! نمیمیری! اصلاً پروردگار بهواسطهٔ این برخاستن، درد را از شما، از بدن شما برطرف میکند؛ رزق شما توسعه پیدا میکند، دنیا و آخرت شما آباد خواهد شد.» (کتاب به سوی خدا، ص۴۰)
💠 آیتالله قدوسی:
طلبهای که هنگام نماز شب بیدار باشد و نماز شب نخواند، از اشرار است!» (سیمای فرزانگان، ص۱۹۴)
💠 آیتالله آقا سید علی قاضی:
«ما نشنیدیم احدی بتواند به مقامات دست یابد مگر بهوسیلهٔ نماز شب. دنیا میخواهی نماز شب بخوان؛ آخرت میخواهی نماز شب بخوان.» (ستارگان سپهر سلوک)
💠 فردی به محضر شیخ انصاری رسید و گفت: آیا نماز شب برتر است یا مطالعه و تحصیل علم؟ ایشان فرمود: "آیا قلیان میکشی؟" گفته بود آری. فرمود: "به جای قلیان کشیدن، نماز شب بخوان». (اسرارالصلوة، ص۴۶۳)
💠 علامه محمدتقی مجلسی (پدرِ «علامه محمدباقر مجلسی، صاحب بحارالانوار»):
«در شبی از شبها، بعد از نماز و تهجد، فکر کردم که چه از خدا بخواهم؛ خواسته دنیوی یا اخروی؟ ناگاه صدای گریه محمدباقر از گهواره بلند شد. من گفتم: الهی به حق محمد و آل محمد این طفل را مروج دین و ناشر احکام سیدالمرسلین گردان و او را به توفیقات بینهایت خود موفق کن.» (سیمای فرزانگان، ص۱۸۵)
☑️ @mirbaqeri
🔵 نماز شب در بیانات بزرگان 🔵
💠 آیتالله العظمی بهجت:
«گوی سبقت را نمازشبخوانها ربودند، مخفیانه».
«در تعبدیات، کوه کندن از ما نخواستهاند! سختترینش نمازشب خواندن است که در حقیقت، تعیین وقتِ خواب است نه اصل بیخوابی؛ بلکه نیمساعت زودتر بخواب تا نیمساعت زودتر بیدار شوی.
آیا میترسی اگر بیدار شوی، دیگر خوابت نبرد و بمیری؟ اگر خواب بمانی، در خواب هم ممکن است بمیری». (هفتصد نکته، ج۲، ص۱۷)
کسالت در نماز شب به این رفع میشود که بنا بگذارید هر شبی که موفق نشدید، قضایش را به جا آورید» (در خلوت عارفان، ص۷۷)
«در آن طریقهٔ مستقیمی که سلف صالحِ ما بودند، ما نیستیم!... نمیدانم چرا این طور شد؟! آقای قاضی میفرمودند که استاد ما گفت: زمانی در این حرم حضرت على(ع) هفتاد نفر بودند که در قنوت نماز شبشان دعای ابوحمزه ثمالی میخواندند و آن آقا (علامه قاضی) میگفت: و ما هم سه چهار نفر بیشتر از این افراد نداریم. - حالا به ما هم در زمان خودمان دیگر از این افراد ندیدیم و حالا هم که میبینید اوضاع چگونه است!» (فریادگر توحید، ص۱۴۱)
💠 آیتالله مجتهدی تهرانی:
یکی از اولیای خدا میگفت: یک مکروه از من سر زد، شش ماه نماز شبم ترک شد. (در محضر مجتهدی، ج۱، ص۲۴۶)
«طلبهای که نماز شب نمیخواند، بعدها یک آخوندِ بخوروبخواب میشود... آخوند بهدردبخوری نمیشود و کاسب است... طلبهای که بگوید من حال نماز شب خواندن ندارم، حال دعا خواندن ندارم، باید برود دنبال کارش». (در محضر مجتهدی، ج۲، ص۳۷۴)
💠 آیتالله حقشناس:
«من همهاش میخواهم دل شما را توجه بدهم به استفاده از وقت سحر. بلند شو! نمیمیری! اصلاً پروردگار بهواسطهٔ این برخاستن، درد را از شما، از بدن شما برطرف میکند؛ رزق شما توسعه پیدا میکند، دنیا و آخرت شما آباد خواهد شد.» (کتاب به سوی خدا، ص۴۰)
💠 آیتالله قدوسی:
طلبهای که هنگام نماز شب بیدار باشد و نماز شب نخواند، از اشرار است!» (سیمای فرزانگان، ص۱۹۴)
💠 آیتالله آقا سید علی قاضی:
«ما نشنیدیم احدی بتواند به مقامات دست یابد مگر بهوسیلهٔ نماز شب. دنیا میخواهی نماز شب بخوان؛ آخرت میخواهی نماز شب بخوان.» (ستارگان سپهر سلوک)
💠 فردی به محضر شیخ انصاری رسید و گفت: آیا نماز شب برتر است یا مطالعه و تحصیل علم؟ ایشان فرمود: "آیا قلیان میکشی؟" گفته بود آری. فرمود: "به جای قلیان کشیدن، نماز شب بخوان». (اسرارالصلوة، ص۴۶۳)
💠 علامه محمدتقی مجلسی (پدرِ «علامه محمدباقر مجلسی، صاحب بحارالانوار»):
«در شبی از شبها، بعد از نماز و تهجد، فکر کردم که چه از خدا بخواهم؛ خواسته دنیوی یا اخروی؟ ناگاه صدای گریه محمدباقر از گهواره بلند شد. من گفتم: الهی به حق محمد و آل محمد این طفل را مروج دین و ناشر احکام سیدالمرسلین گردان و او را به توفیقات بینهایت خود موفق کن.» (سیمای فرزانگان، ص۱۸۵)
☑️ @mirbaqeri
🌺منبر کوتاه به مناسبت هفته قرآنی دانشگاه ها🌺
🔸کمیت همراه با کیفیت🔸
یکی از دستورات قرآنی برای مومنین این آیه شریفه است
🔸فاقْرَءُوا مَا تَیَسرَ مِنَ الْقُرْءَانِ(مزمل 20)
🔸روایتی از امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام ) آمده است که از جدش چنین نقل می فرماید : ما تیسر منه لکم فیه خشوع القلب و صفاء السر ! : ((آن مقدار بخوانید که در آن خشوع قلب و صفای باطن و نشاط روحانی و معنوی باشد)) ! .**(مجمع البیان) جلد 10 صفحه 382
🔸حکمت این تلاوت نیز انسان سازی می باشد
🔺حکایتی از شهید موسی نامجو
یک بار آقای بازرگان و طباطبایی از قم از دیدار حضرت امام (ره) مراجعت می کردند. آن ها در زمین چمن دانشگاه افسری پیاده شدند و سرهنگ نامجوی برای استقبال خدمت آن ها رسید. و به خاطر علاقه ی خاصی که به امام (ره) داشت، رو به مهندس بازرگان کرد و گفت: «شما که پیش امام (ره) بودید برای ما چه هدیه ای آوردید؟»
و آقای طباطبایی در جواب گفت: «ما خدمت امام (ره) یک جلد قرآن مجید برده بودیم. امام (ره) آن را از ما گرفت و جمله ای در آن نوشت و به ما داد ما هم آن را به شما تقدیم می کنیم».
نامجوی قرآن را گرفت و پس از بوسیدن و خواندن مطلب امام (ره) آن را به من داد و گفت: «ببر برای کتابخانه
من در حالی که آن را به کتابخانه می بردم. گوشه ی آن را باز کردم و این جمله را که با خط زیبای امام (ره) نوشته شده بود خواندم:
«قرآن برای آدم سازی است. روح الله الموسوی الخمینی»
@nsalat
📢در هفته قرآنی دانشگاه ها @
معرفی نرم افزار جامع قرآنی
«شمیم وحی(قرآن صوتی + روخوانی تجوید)»
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.taranomsoft.Shamim&ref=share
قرآن در نهج البلاغه.docx
49.5K
❌ قرآن در نهج البلاغه در 25 صفحه
#قرآن
#نهج البلاغه
فصل اول قرآن شناسی
فصل دوم چگونگی تلاوت قرآن
فصل سوم محتویات قرآن
فصل چهارم رابطه ی قرآن و معصومین(علیهم السلام)
فصل پنجم وظیفه ی انسان نسبت به قرآن و فواید قرآن برای انسان
فصل پایانی اهدافی که قرآن کریم دنبال می کند
@nsalat
📢در هفته قرآنی دانشگاه ها @