eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
16.2هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
16.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 مزه بهشت یعنی ایشون🫠😋☝️پس حتما امتحانش کن🤤 آرد سه صفر ۱ و ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری استاندارد تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۳ عدد شکر ۳/۴ پیمانه 👈نصف شکر به سفیده ها و باقی مانده به زرده ها اضافه میشود 👈اگه شیرین تر دوست دارید میتونید ۱ پیمانه شکر بریزید وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری گلاب ۱ قاشق غذاخوری زعفران آبکرده غلیظ ۱/۲ قاشق غذاخوری پودر تارتار ۱/۸ قاشق چایخوری(دلخواه) 👈کمک به فرم گیری بهتر سفیده و مانع آب انداختن سفیده فرم گرفته میشود شیر به دمای محیط رسیده ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه طرز تهیه : کف قالب ۲۳ یا ۲۵ سانت را کاغذ بندازید،دیواره قالب را چرب نکنید فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید 👈فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و ۳ بار الک کنید زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید سفیده ها + پودر تارتار با دور تند همزن بزنید تا کف کنند و بعد قاشق قاشق از اطراف کاسه نصف شکر دستور را اضافه و به همزدن با دور تند ادامه دهید تا سفیده کاملا فرم بگیرید و به صورت قله ایستاده درآید ظرف سفیده را بذارید یخچال زرده ها+وانیل+هل+بقیه شکر را حدود ۳ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم‌رنگ شود 👈بین کار چند بار کاسه را دورگیری کنید تا زرده به خوبی همزده شود و کیک بوی زخم نگیرد و بعد گلاب و زعفران را اضافه و به همزدن با دور تند ادامه دهید تا زرده حجیم و کشدار شود ادامه👇👇👇
ادامه آموزش کیک هل و گلاب 👇👇👇 سپس شیر و روغن را اضافه و هر کدام را ۱ دقیقه با دور تند همزن بزنید. سپس سفیده و مخلوط مواد خشک را به تناوب در سه مرحله اضافه و با لیسک به آرامی فولد کنید 👈دقت کنید آرام و دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد وگرنه بافت کیک سفت شده و خوب پف نمیکنه 👈مواد خشک را با الک اضافه کنید تا آرد گلوله نشود مایه کیک را در قالب بریزید و ۳ بار آهسته روی سطح کار بزنید و بلافاصله در فر قرار دهید به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود. قالب را از فر خارج کرده و دور کیک را با کارد از قالب جدا کنید صبر کنید کیک داخل قالب خنک شود بعد در طرف سرو برگردانید و کاغذ را جدا کنید مواد کرم : ۱ بسته خامه صبحانه+۲ قاشق پودر قند +یک تا دو قاشق گلاب را مخلوط و روی کیک خنک بریزید ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 😍 شیک ترین مناسب برای تولد و دورهمی💫 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده عالی برای 🍉 مناسب برای شب یلدا 🍉 مواد: 500 گرم سفیده تخم مرغ شکر 250 گرم 1 قاشق غذاخوری ژل فولکس نمک 1 پنس 1 قاشق غذاخوری کره وانیل 100 گرم شیر نارگیل فوری 80 میلی لیتر روغن نباتی 240 گرم آرد قنادی نشاسته ذرت 30 گرم 15 گرم شیرخشک رنگ خوراکی قرمز _سبز کنجد سیاه . روش: 1. با همزن سفیده تخم مرغ + ژل فولکس + شکر تا 2-3 دقیقهبزنید بعد نمک را اضافه کنید و دوباره با سرعت بالا مخلوط کنید تا غلیظ شود 2. بعد از آن سرعت را کم کنید و آرد + نشاسته ذرت را اضافه کنید تا یکدست شود، در آخر کره وانیل، شیر نارگیل فوری و روغن نباتی را داخل آن بریزید تا یکدست شود، خاموش کنید... مایع کیک را تقسیم کنید... رنگ خوراکی اضافه کنید به مایع کیک 3. یک ورقه یا قالب را با مقدار کافی روغن پخت و پز / روغن ماهیتابه (زیاد سوراخ نکنید) با برس سیلیکونی چرب کنید و کنجد سیاه بپاشید….. ابتدا مواد قرمز را بریزید سپس رنگ سفید را بریزید در آخر رنگ سبز را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بخارپز کنید. 4. پس از پخت، بلند کرده و بلافاصله از قالب خارج کنید. 5. موفق باشید نوش جان❤️ ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناسب نذری😍 مواد لازم : آرد نصف پیمانه شکر نصف پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه مواد شهد : آب نصف لیوان گلاب نصف لیوان زعفران ۳ ق غ پودر هل ۱ ق چ(به دلخواه) ادامه مطلب👇
ادامه آموزش 👇👇👇 طرزتهیه: برای تهیه شهد شکر و آب و گلاب رو داخل یه کاسه بریزید،هم بزنید و بزارید کنار آرد رو توی یک تابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه(تقریبا ۵ دقیقه) شعله رو خاموش کنید و روغن مایع رو به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل مخلوط بشن و مواد یک دستی به دست بیاد … زیر تابه رو روشن کنید و با حرارت ملایم خوب هم بزنید این مرحله خیلی مهمه چون رنگِ حلوای شما در این مرحله تعیین میشه…تا زمانی به هم زدن ادامه بدید که مواد به رنگ دلخواهتون برسه اگر میخواین حلوا روشن تر باشه نیاز نیست زیاد تفت بدید اما اگر حلوای تیره تر میخواین هم بزنید تا مواد به رنگ تیره در بیاد گاز رو‌خاموش‌کنید‌تا مواد از داغی بیفته زعفرون رو از صافی رد کنید و به شهد اضافه کنید و شهد رو به موادی که از داغی افتاده اضافه کنید …این کار رو مرحله به مرحله انجام بدید و همزمان هم بزنید حالا دوباره زیر تابه رو روشن کنید و با حرارت ملایم کار کنید دراین مرحله غلظت حلوا تعیین میشه…اگر میخواین با ماسوره کار کنید باید حلوا به غلظت توی ویدیو برسه اما اگر میخواین توی بشقاب سرو‌ کنید اجازه بدید حلوا کاملا سفت بشه و توی تابه جمع بشه و توی بشقاب تزیین کنید نکته مهم اینه که توی این مرحله حتمابا حرارت ملایم کارکنید چون حلوا زود سفت میشه ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش صفر تا صد بن بن رو یاد بگیر 🤩🍫🌰 مواد لازم: یک و یک چهارم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه کره یک پاکت ۲۰۰ گرمی خامه صبحانه ۱۲۰ گرم شکلات شیری ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉💫 ❎نکته. برای اینکه تخم شربتی ها ته نشین نشن می تونید وقتی ژله قرمز یه خورده کم که خودشو گرفت و از اون حالت مایع اولیه در اومد اونها رو بریزید و هم بزنید. ❎هر لایه رو بذارید نیم بند بشه بعد لایه بعد رو بریزید در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه. ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━