eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.4هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
16.6هزار ویدیو
22 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک تِرِس‌ لِچِس 🍰 آرد ۲۴۰ گرم تخم مرغ ۵ عدد شکر دونه ریز ۲۵۰ گرم (نصف مقدار شکر برای سفیده نصف برای زرده استفاده میشه) شیر نصف پیمانه یا لیوان فرانسوی وانیل دو قاشق چای‌خوری بکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری نمک نوک قاشق چای‌خوری برای سه شیر👇 شیر پرچرب ۱ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (یک بسته) شیر عسلی الفجر یک قوطی وانیل دو قاشق چای‌خوری ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
••✾❀🍃♥️🍃❀✾•• •••❀♥️Join 🔜 @nyiazcom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗🍖🥩 مواد لازم برای ۴ نفر فیله مرغ ۷۰۰گرم گردو آسیاب شده نصف پیمانه رب انار دو قاشق غذاخوری سبزی معطر یه قاشق غذاخوری(من چوچاق ریختم) سیر ۳ عدد ، پیاز دو عدد کوچیک ادویه : نمک و فلفل و گلپر زعفرون کمی کره ۱۰۰ گرم سیخ چوبی یا فلزی همه ی مواد با فیله مخلوط میکنیم و یه ساعت تو یخچال استراحت میدیم بعد یه ساعت به سیخ میکشیم و موادش میریزیم داخل ظرفی و کمی کره اضافه میکنیم و سرخش میکنیم و آخر کار رمال کره هم روی کبابمون میزنیم. ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
اگر یک‌ دسر موزی سریع و بی دردسر میخواین این دسر خوشمزه بهترین گزینه است فقط چهار قلم مواد میخواد دسر موزی موز دو عدد بیسکوییت ده عدد ژله دو بسته +دو لیوان آبجوش +یک لیوان آب یخ یک بسته خامه صبحانه دویست گرمی ژله رو آبجوش مخلوط بعد آب یخ رو اضافه میکنیم با خامه میکس میکنیم داخل قالب رو چرب میکنیم بیسکویت و موز رو مخلوط ژله رو روش می ریزیم و سه چهار ساعت داخل یخچال میزاریم ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده سوسیس رنده شده دو عدد فلفل دلمه ای به میزان لازم پنیر پیتزا شش قاشق نمک و فلفل به میزان لازم ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🌮 این پیراشکی دل همه رو به دست میاره هم بدون فرِ، هم مواد میانی ش لذیذ و متفاوته☕️🍩 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍈🍦 بعد این ویدیو دیگه لازم نیست بستنی بخری! مواد لازم : طالبی یک عدد موز ۲ عدد شیر یک لیوان نوش جان 😍 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
✨تخم مرغ : سه عدد ✨شکر : یک پیمانه ✨شیر : یک سوم پیمانه ✨روغن مایع : نصف پیمانه ✨آرد : یک و نیم پیمانه ✨وانیل : یک چهار ق چ ✨بکینگ پودر : یک ق م قالب بیست در سی(هر قالبی میشه استفاده کرد) دمای فر۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه ✅مواد پنیری: ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم (یا پنیر خامه ای ،میتونین همین پنیر خامه ای های معمولی استفاده کنید نگران اون یه مقدار شوری هم نباشید با پودر قند و ... اون یه مقدار شوری از بین می‌ره و نشون نمی‌ده) خامه قنادی : ۳۰۰ گرم پودر قند : ۵ ق غ( میتونیدبچشید و میزانش رو هم بیشتر هم بکنید) پودر ژلاتین : یک ق سوپ‌خوری (۲ ق غ) آب سرد : یک چهارم پ اب جوش یک پیمانه وانیل یک چهار ق چ اپودر ژلاتین را تو ظرفی بریزید آب سرد رو اضافه کنید اسفنجی که شد ابجوش رو اضافه و روی بخار آب قرار بدین تا کاملاً شفاف بشه و بزارید کنار تا خنک بشه . خامه قنادی که نرم‌شد با همزن بزنید تا فرم بگیره بعد پنیر خامه ای و پودر قند و وانیل رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه در آخر ژلاتین شفاف شده رو طی دو سه مرحله بهش اضافه کنید با همزن بزنید تا یکدست بشه در آخر بریزین روی کیکتون و بزارین یخچال تاببنده ادامه مطلب👇👇👇👇👇