⚡️سه نقشه فقهی..
👌نقشه سوم فقه هدایت به بررسی و اصلاح تحلیل های مخالف با تعاریف وحی درباره خلقت می پردازد. به عنوان مثال در فیزیک موجود حرکات نجوم بر اساس قانون ثابت تحلیل می شود و این در حالی است که قرآن می فرماید: و الشمس و القمر و النجوم مسخرات بامره الا له الخلق و الامر (اعراف ۴۹). تحلیل نظم کائنات بر اساس امر و مقایسه آن با تحلیل نظم کائنات بر اساس قانون ثابت؛ یکی از مسائل نقشه سوم است.
👌در نقشه دوم فقه هدایت به بررسی و اصلاح تحلیل های مخالف با تعاریف وحی درباره تقدیر می پردازیم. به عنوان مثال مسئله بیان خاصیت و وراثت در بیوتکنولوژی بر اساس مفهوم ناقص ژن تحلیل می شود و این در حالی است که بیان خاصیت و وراثت تابعی از مناسک تقدیر و جزئی از مفهوم رزق است. تحلیل چگونگی ارتقاء ظرفیت بر اساس تصرف در نظام ژنوم و مقایسه آن با چگونگی ارتقاء ظرفیت بر اساس عمل به مناسک تقدیر یکی از مسائل نقشه دوم است.
👌در نقشه اول فقه هدایت به بررسی و اصلاح تحلیل های مخالف با تعاریف وحی در حوزه نظام سازی پرداخته ایم. به عنوان مثال در نقشه اول، نظام سازی با محوریت نظم اختیاری را با طراحی سیستم به محوریت قوانین عقلائی مقایسه می کنیم.
حجت الاسلام علی کشوری- قم ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#فقه_هدایت
#فقه_الحياة
#فقه_التقدیر
#فقه_النظام
@olgou4
پیاده فوری نشست.pdf
604.2K
📚بخوانید: پیاده فوری نشست تخصصی تبیین الگوی پیشرفت ۵۰ سال آینده انقلاب اسلامی در آستان قدس رضوی ۱۲ اسفند ۱۳۹۷
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#توسعه_محرومیت_زاست
#نظریات_بخشی_الگوی_پیشرفت_اسلامی
#مشهد
#پیاده_فوری
@olgou4
⚡️ طرح قُری...
👌احیای بهره برداری صیانتی از جنگل و مراتع در قالب طرح قُری، برنامه آغازین "نظریه تَعَرُّف" است؛ که در آن مدیریت مردمی در حفظ جنگل و مراتع ، جایگزین مدیریت نهادهای دولتی می شود.
👌 احیای بهره برداری صیانتی و حذف پروانه های مرتعداری و طرح های مشابه، سامانه پرورش دام را از سامانه های صنعتی به سامانه های محلی و مرتع محور تبدیل می کند...
👌 رفع فقر از مراتع، تولید شیر سالم، افزایش زاد ولد گونه های بومی دام، کاهش هزینه های دامداری و در نهایت تحقق قاعده نفی سبیل بخشی از فوائد مطرح در طرح قُری است.
حجت الاسلام علی کشوری- قم -۱۶ اسفند ۱۳۹۷
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#طرح_قُری
#نظریه_تَعَرُّف
@olgou4
⚡️ روش تَجَرُّب
👌"تجربه مبتنی بر استقراء" (و لو با اقتران قیاس خفی) به علم منتهی نمی شود؛ زیرا از شروط علم بودن یک گزاره؛ ملاحظه آن گزاره در نظام گزاره ها است و الا به کاربردهای ناقص و غیر مفید منتهی خواهد شد.
👌به عنوان مثال تحلیل یک گزاره در کنار منزلت و جایگاه استقرار آن گزاره (بیان مبتنی بر منزلت) و یا تحلیل نقش یک گزاره در انفتاح معنائی برای یک گزاره دیگر (بیان مبتنی بر انفتاح) بخشی از نظام ارزیابی گزاره های علمی است؛ که در تعریف تجربه مبتنی بر استقراء لحاظ نشده است و در نتیجه ماهیت انتاج در قضیه را با چالش روبرو می کند.
👌در بخش تعریف روش تجربه، نظریه "تجربه مبتنی بر اشراف" را به دلیل لحاظ ارتباط گزاره ها پیشنهاد نموده ایم؛ که در واقع پایه گذاری جدید برای توسعه تفکر در جامعه است.
حجت الاسلام علی کشوری- تبیین تفاوت های تجربه فقهی با تجربه منطقی - کارگروه الگوی پیشرفت اسلامی خواهران- قم - ۱۶ اسفند ۱۳۹۷
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#توسعه_محرومیت_زاست
#فقه_العلم
#روش_تَجَرُّب
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️⚡️علم آینده و استراتژی های سه گانه
بسم الله الرَّحمن الرَّحیم
نشست تخصصی تبیین استراتژی های سه گانه "علم آینده" در جمهوری اسلامی شامل ۱- استراتژی #انحلال_علمی ۲- استراتژی#استقلال_علمی و ۳- استراتژی#اقتدار_علمی به زودی برگزار می شود.
قم - دائره پژوهش- ۱۱ دی ماه ۱۳۹۷
#توسعه_محرومیت_زاست
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#فقه_العلم
#علم_آینده
@olgou4
⚡️⚡️تعریف جدید واکسن!
بسم الله الرَّحمن الرَّحیم
احتراما به اطلاع می رساند که نشست تخصصی تبیین تعریف جدید واکسن و مقایسه آن با تعریف کهنه از واکسن به زودی در شهر قم؛ مرکز علوم اهل بیت برگزار می شود.
در این نشست تخصصی ساختار اقدامات منجر به ارتقای مقاومت انسان در برابر بیماری تشریح می شود.
قم - دائره پژوهش- ۱۷ اسفند ماه ۱۳۹۷
#توسعه_محرومیت_زاست
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#تعریف_جدید_واکسن
#علم_آینده
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️⚡️⚡️⚡️فوری و مهم
⚡️⚡️هدف ۱۱ سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ در قالب آئین نامه اجرائی برنامه ملی باز آفرینی شهری پایدار پی گیری می شود/ برخی کارشناسان تفاوت تولید مسکن و ایجاد محله مورد نظر اسلام را نمی دانند!!
👌 با نگاه استظهاری و فقهی یکی از مسائل بسیار مهم مرتبط با نهاد خانواده، مسئله محل سکونت خانواده است. ویژگی های محل استقرار خانواده هم شامل ویژگی های کالبد و فیزیک خانه است و هم شامل محیط همسایگی و به اصطلاح محله استقرار خانه است.
👌در طرح های معیوبی مانند بافت های فرسوده و بازآفرینی های شهری و به صورت کلی در سیاستهای بهسازی و نوسازی شهری تحقیقا هر دو شرط خانه خوب نادیده گرفته می شود.
👌 به عنوان مثال مقام مسئولی می گوید که قصد دارند چند هزار واحد مسکن در سال تولید کنند و فقط از تاسیسات روبنائی و زیربنائی و دسترسی ها ، مقاومت ، انرژی و... سخن می گوید و توجه ندارند که مثلا در بخش ویژگی های ساخت مسکن مهمترین ویژگی درونی مسکن فرح زا و واسع بودن مسکن است و هچنین توجه ندارند که تشکیل محیط های خوابگاهی و فاقد هویت محله ای منشاء گسست روابط انسانی و گسترش آسیب های اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد و سایر آسیب های اجتماعی است.
👌 البته آئین نامه اجرائی برنامه ملی باز آفرینی شهری پایدار- که برای اجرای مواد ۵۹ و ۶۱ و ۶۲ بـرنـامـه شـشـم تـوسـعـه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ به تصویب هئیت وزیران رسیده و توسط آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شده است- به مفهوم محله اشاره نموده است؛ ولی تعریف صحیحی از محله را مبنا قرار نداده و در واقع به دنبال تحقق هدف ۱۱ سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ مبنی بر دستیابی به شهرسازی پایدار است.
👌 بر اساس نگاه استظهاری و فقهی نقشه الگوی پیشرفت اسلامی در محله یا محیط همسایگی ایجاد و تقویت تَعَرُّف زمینه بهبود شرایط زندگی خانواده ها را ایجاد می کند و این مهم هم وابسته تام به تدوین و اجرای دقیق شناسنامه مشاغل محله ای است. وابستگی تَعَرُّف به نظام مشاغل محلی مفهوم و مسموعِ کارشناسی حاکم بر وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه نیست...
حجت الاسلام علی کشوری- قم ۴ شهریور ۱۳۹۷
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#توسعه_محرومیت_زاست
#مدیریت_شهری_محله_محور
#هجوم_اسناد
@olgou4
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
👌حجت الاسلام علی کشوری: برچسب گذاری محصولات تراریخته اقدامی ناکافی است....
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#توسعه_محرومیت_زاست
@olgou4
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ روش کار ما
👌 صدها بار روش فعالیت های شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی را برای طلاب مدرسه اقامه و دیگران شرح داده ام.
👌حضور اجتماعی ما به محوریت نظریات بخشی الگوی پیشرفت اسلامی است و بدون استنباط و تسلط به یک نظریه، مجوزی برای حضور اجتماعی وجود ندارد! سیر استنباط نظریه را در فقه البیان شرح داده ایم و همچنین روش تدوین آن نظریه را در الگوی ساخت مطرح کرده ایم.
👌 مراد ما از نظریه، معنای پوزتویستی آن نیست؛ بلکه منظورمان از نظریه استنباط سیر صیرورت یک موضوع است. ماهیت نظریات بخشی الگوی پیشرفت اسلامی اتکاء به علم مبتنی بر اشراف است و نه تجربیات مبتنی بر استقراء.
👌بعد از استنباط هر نظریه چهار دسته فعالیت حول آن نظریه شامل ۱-مدیریت خبر ۲-مدیریت تضارب ۳- مدیریت کتابت و ۴-مدیریت نمونه سازی انجام می دهیم؛ که تحفظ بر این چهار امر، تحریک فکر گسترده ای در مخاطب و در فرد اقامه کننده ایجاد می کند. این نوع از تفکر ده ها برابر بیشتر و عمیق تر از مفهوم فعلی تفکر است و لذا از روش اقامه به چرخه تحریک فکر تعبیر نموده ایم...
حجت الاسلام علی کشوری - قم - کار گروه الگوی پیشرفت اسلامی خواهران ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
#شکل_اقامه
#چرخه_تحریک_فکر
#نظریه_مدرسه_اقامه
#تحول_در_حوزه
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
👌 دومین نشست تخصصی بررسی گزارش های راهبردی طلاب مدرسه اقامه/ قم ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#گزارش_راهبردی
#فقه_هدایت
#مدرسه_اقامه
@olgou4
⚡️نقشه فعالیت های سال ۱۳۹۸
بسم الله الرحمن الرحیم
احتراما به اطلاع مراکز حکومتی، آموزشی، پژوهشی و تشکل های مردمی همکار می رساند؛ به دلیل اهمیت حیاتی مسئله الگوی پیشرفت اسلامی و نمونه سازی های مرتبط با آن، نقشه فعالیت های مرتبط با اولین نقشه الگوی پیشرفت اسلامی در سال ۱۳۹۸ به زودی منتشر می شود.
طبق روال حکیمانه گذشته، همه همکاری های مرتبط با الگوی پیشرفت اسلامی ذیل آئین نامه های سه گانه و بر اساس نقشه جدید پی گیری می شود.
علی کشوری- دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی - قم ۳ رجب المرجب ۱۴۴۰ هجری قمری مصادف با ۱۹ اسفند ۱۳۹۷
#نقشه_فعالیت_های_سال_۱۳۹۸
#توسعه_محرومیت_زاست
@olgou4
👌 تجدید عهد با رفقای شهید/ منطقه عملیاتی بازی دراز دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷
#نقشه_فعالیت_های_سال_۱۳۹۸
#انقلاب_زمینه_ساز
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
@olgou4
⚡️صور عام و صور خاص در خبر
👌صور عام خبر، صور نگارش است و شامل سه قاعده ۱- تعبیه حسن السؤال در خبر ۲- تعبیه اصطلاح در خبر و۳- بیان ارجاعات خبر می شود.
👌در صور خاص-که در واقع صور انتشار خبر است- مهمترین مسئله، تشخیص وصف اهلیت برای مخاطب خبر است و این موضوع، پایه ای سترگ برای طراحی نرم افزارهای جدید رسانه ای محسوب می گردد.
حجت الاسلام علی کشوری- جلسه تولد نظریه الگوی تنظیم و تحلیل خبر - کرمانشاه ۲۱ اسفند ۱۳۹۷
#نقشه_فعالیت_های_سال_۱۳۹۸
#الگوی_جدید_تنظیم_خبر
#جلسه_تولد_نظریه
#معماری_آینده_صدا_و_سیما
@olgou4
👌 کنشگران بیوتکنولوژی صلاحیت اظهار نظر درباره غذا را ندارند.....
#پنج_پرسش_درباره_تراریخته
#طرح_طیبات
@olgou4
👌حجت الاسلام کشوری بعد از بازدید از تکیه معاون المُلک در کرمانشاه(دوره قاجاریه):
این بنا مبتنی بر روابط انسانی طراحی و ساخته شده و کارکردهائی مانند مدیریت سلامت، زائر سرا، احیای شعائر حسینی، تربیت و آموزش، حل اختلافات، مدیریت مشاغل و ... دارد. ۲۲ اسفند ۱۳۹۷
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#ساخت_خانه_در_قالب_محله
@olgou4
⚡️ چند نکته درباره گزارش راهبردی
👌گزارش راهبردی متنی مبتنی بر قواعد نوع سوم تفکر است و در واقع خواننده گزارش را به تَدَبُّر در عواقب یک تصمیم، ترغیب می کند. برای دستیابی به ساختار نوع سوم تفکر(تَدَبُّر) در گزارش خود، مراحل زیر را طی کنید.
👌اولا ملاک های تَدَبُّر مورد نظر خود را استظهاری و فقهی بحث کنید و اگر بحث از ملاک مورد نظرتان نیازمند تفصیل است؛ حتما در پیوست شماره یک گزارش این تفصیل را بپذیرید.
👌ثانیاً گزارشی از تصمیم مورد اعتراض خود و چگونگی تعارض آن تصمیم با زیر ساخت های هدایت را ارائه نمائید. این بخش از گزارش کاملا مستدل نگارش می شود و آفت آن کلی گوئی و بررسی غیر دقیق است.
👌ثالثاً با ارائه پیشنهادی کاربردی و هماهنگ با زیر ساخت های هدایت؛ به مدیریت زمینه های تصمیم موضوع گزارش بپردازید. این قسمت از گزارش بسیار مهم است و در واقع تصمیم جایگزین را به مدیر پیشنهاد می دهد.
👌رابعاً ارتباط میان زیر ساخت مرتبط با زمینه تصمیم با سایر زیر ساخت های هدایت را بحث کنید. بخش چهارم گزارش به بررسی استظهاری و فقهی مسئله مهم انعکاس زیرساخت های هدایت در یکدیگر می پردازد و در واقع مطالعه آن زمینه پیدایش تصمیمات مغایر با زیر ساخت های هدایت را کاهش می دهد. بدون توجه به بخش چهارم امکان اتخاذ مجدد تصمیمات معارض با زیر ساخت های هدایت توسط مدیر موضوع گزارش وجود دارد.
👌خامساً در بخش پایانی گزارش خود به تصویرسازی درباره مشکلات و لوازم و مزیت های بی نظیر پردازش همه جانبه زیر ساخت های هدایت بپردازید. بخش پنجم گزارش، افقی تمدنی را در ذهن مدیر موضوع گزارش ایجاد می کند. بدون توجه به این بخش، گزارش راهبردی به انتزاعی و غیر کاربردی بودن متهم است.
حجت الاسلام علی کشوری- قم- ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
#گزارش_راهبردی
#روش_تَدَبُّر
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
@olgou4
⚡️اراده الهی...
وَنُمَكِّنَ لَهُمْ فِي الْأَرْضِ وَنُرِيَ فِرْعَوْنَ وَهَامَانَ وَجُنُودَهُمَا مِنْهُمْ مَا كَانُوا يَحْذَرُونَ / قصص ۶
و برای آنان در آن سرزمین، زمینه قدرت و حکومت آماده کنیم، و به فرعون و هامان و سپاهشان که از ایشان اند چیزی را که از آن هراسناک و در حذر بودند [و آن پیروزی بنی اسرائیل بر آنان بود] نشان دهیم.
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
@olgou4
👌 حجت الاسلام علی کشوری در دوره آموزشی عصر نظام سازی توحیدی و افول آمریکا: به دلیل گسست در روابط انسانی جامعه آمریکا، افول امپراطوری آنها قطعی است. روابط انسانی تکاملی ۱۲ حوزه و ۹ زیرساخت دارد/ پنج شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۷/ پژوهشگاه فقه نظام
#توسعه_محرومیت_زاست
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#روابط_انسانی_صحیح
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️نقشه فعالیت های سال ۱۳۹۸
بسم الله الرحمن الرحیم
احتراما به اطلاع مراکز حکومتی، آموزشی، پژوهشی و تشکل های مردمی همکار می رساند؛ به دلیل اهمیت حیاتی مسئله الگوی پیشرفت اسلامی و نمونه سازی های مرتبط با آن، نقشه فعالیت های مرتبط با اولین نقشه الگوی پیشرفت اسلامی در سال ۱۳۹۸ به زودی منتشر می شود.
طبق روال حکیمانه گذشته، همه همکاری های مرتبط با الگوی پیشرفت اسلامی ذیل آئین نامه های سه گانه و بر اساس نقشه جدید پی گیری می شود.
علی کشوری- دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی - قم ۳ رجب المرجب ۱۴۴۰ هجری قمری مصادف با ۱۹ اسفند ۱۳۹۷
#نقشه_فعالیت_های_سال_۱۳۹۸
#توسعه_محرومیت_زاست
@olgou4
👌 پیوست های رجالی
بسم الله الرحمن الرحیم
احتراما به اطلاع می رساند که یکی از برنامه های مدرسه هدایت در سال ۱۳۹۸ تبیین سوال های دوازده گانه مطرح در "دفترچه احراز صدور روایت" است.
شایان ذکر است که بر مبنای مختار رجالی حجت الاسلام علی کشوری وثوق صدور به معنای موجود شش مرحله دارد و وثوق صدور به معنای تکاملی هم دارای شش مرحله است؛ که در "دفترچه احراز صدور روایت"، یک روایت به هر دو روش مورد بررسی رجالی قرار می گیرد.
دائره پژوهش- قم - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷
#دفترچه_احراز_صدور
#پیوست_های_رجالی
#وثوق_صدور
#وثوق_صدور_تکاملی
@olgou4