eitaa logo
اصول دین (زیر نظر استاد محمدی)
11.2هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
1.3هزار ویدیو
238 فایل
پاسخ به سوالات اعتقادی پاسخ شخصی استاد محمدی به سوال شما ارسال سوال به @osooledin_110. (ادمین کانال)
مشاهده در ایتا
دانلود
86.3K
با سلام و احترام با تشکر از مطالب خوب کانال اصول دین، میخواستم از استاد بپرسم برای کردن چیزی که شده چه یا ذکری بخوانیم؟
56.3K
سلام ازبس اطرافیان بهم گفتند تو بسته ست و شدی منم رفتم دعاگرفتم چندین دادبمن اما هیچکدوم اثرنکرد ،حالا اثرمثبت نداشت میتونه اثر داشته باشه یااینکه نه ؟
125K
سلام.حاج آقا من دانش آموز هستم با توجه به بیانات شما به نتیجه ای رسیدم لطفا بگید درست میگم یا نه؛اعمالی که انسان در این انجام میده در پیدا میکنن و اونجا تجسم پیدا میکنه و آیا به همین دلیل روز ، یوم التجسم نام داره؟
89.4K
اگر مرگی در نباشد اصلا بی معنی میشود چون زندگی در مقابل معنا دار می شود
166.6K
و کجاست و در چه و مکانی است؟ کانال ایتای استاد محمدی⬇️⬇️ https://eitaa.com/joinchat/3602645023C15b0da7178 آدرس تلگرام https://t.me/osooledin1 💐💐💐
135.8K
اینکه علیه السلام می فرماید دوست دارد مرا ببیند خب در این صورت حتما باید کسی ایشان را شهید کند پس لعنت الله علیه تقصیری ندارد جز اینکه چیزی که خدا دوست داشته را محقق کرده کانال ایتای استاد محمدی⬇️⬇️ https://eitaa.com/joinchat/3602645023C15b0da7178 آدرس تلگرام https://t.me/osooledin1 💐💐💐
449.6K
کسی رو می‌شناسیم که رو ترک نمی‌کنه اما در خونه و اهل و ناسزاست چطور ممکنه کسی با این همه بدی نماز شب هم داره؟ مگه گناه مانع توفیق نمی‌شه؟
70.9K
با سلام خدمت استاد محمدی عزیزانمون که به رحمت خدا میروند و بعد از فوتشون خوابشون رو میبینیم. ایا واقعی این عزیزان در به ما نشان داده میشه یا نشان از و ما نسبت به این عزیزان است؟ کانال ایتای استاد محمدی⬇️⬇️ https://eitaa.com/joinchat/3602645023C15b0da7178 آدرس تلگرام https://t.me/osooledin1 💐💐💐
92.1K
سلام شخصی ده سال داشته کرده و شروع کرده به خواندن مثلا پنج سال خوانده و بعد از رفته آیا بخاطر اون پنج سال قضایی که نخونده ۳عذاب خواهد شد یا چون داشته بخونه دیگه عذاب نمیشه؟؟؟
123.5K
سلام حاج آقا برادرم مخالف و است و هم میکند ،من بهش هر چی توضیح میدم قبول نمیکنه و میگه که تو شرکت نمیکنم با این حال من از لحاظ دینی باید روابطم رو باهاش کاهش بدم یا نه؟
: لطفا کیفیت و را توضیح دهید. پاسخ: وقت نماز شب از اول شب تا اذان صبح می باشد و هرچه به اذان صبح نزدیکتر باشد بهتر است. کیفیت نماز شب :این نماز مجموعا ً یازده رکعت است: اول - هشت رکعت آن مانند نماز صبح (دو رکعت دو رکعت) به نیت نماز شب خوانده شود . دوم - دو رکعت نماز به نیت نماز شفع خوانده شود. سوم - یک رکعت آخر به نیت نماز وتر بخواند ، سپس در قنوت برای چهل مؤمن دعا و طلب مغفرت کند و بگوید (اللهم اغفر لفلان ...) و سپس حاجات خود را از خدا می خواهد و بعد از آن هفتاد مرتبه (استغفر الله ربی و اتوب الیه) بگوید . آنگاه هفت بار ذکر (هذا مقام العائذ بک من النار) بگوید. وبعد از آن ۳۰۰ مرتبه (العفو) بگوید. سپس رکوع و سجود انجام می دهد و نماز تمام می شود.
پرسش: درآیات قران هدایت و ضلالت به اراده خدا است چون می‌فرماید: (يُضِلُ مَنْ يَشاءُ وَ يَهْدي مَنْ يَشاء)؛ هر که را بخواهد هدایت و هر که را بخواهد گمراه می‌کند ، پس اختیار انسان چه می‌شود؟ ...................................................................................................................................... ✍️ پاسخ: نکته اول : پروردگار عالَم ،حکیم است و مشیّت و اراده او از حکمت او جدا نیست. پس ضلالت و هدایت الهی حکیمانه هست. نکته دوم : خداوند ، درآیات متعدد از قرآن کریم ، راه‌ها و شرایط هدایت و ضلالت را که انسان با اختیار خود انجام می‌دهد، بیان فرموده است ، که به چند نمونه اشاره می‌شود: «...وَ مَنْ يُؤْمِنْ بِاللَّهِ يَهْدِ قَلْبَه...» ؛ «...و هر كس به خدا ايمان آورد، خداوند قلبش را هدايت مىكند...»(1) در این آیه شریفه ، ایمان ، شرط هدایت است و انسان اختیار دارد ، ایمان بیاورد تا اهل هدایت و یا ایمان نیاورد و اهل ضلالت شود. «إِنَّ الَّذينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ يَهْديهِمْ رَبُّهُمْ بِإيمانِهِمْ تَجْري مِنْ تَحْتِهِمُ الْأَنْهارُ في جَنَّاتِ النَّعيم» ؛«(ولى) كسانى كه ايمان آوردند و كارهاى شايسته انجام دادند، پروردگارشان آن‌ها را در پرتو ايمانشان هدايت مىكند؛ از زير (قصرهاى) آن‌ها در باغ‌های بهشت، نهرها جارى است»(2) در این آیه مبارکه ، ایمان و عمل صالح را زمینه هدایت الهی برشمرده‌اند که انسان با اختیار خود انجام می‌دهد. «...وَ اللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمينَ»؛«...و خداوند، قوم ستمگر را هدايت نمی‌کند»(3) «إِنَّ الَّذينَ لا يُؤْمِنُونَ بِآياتِ اللَّهِ لا يَهْديهِمُ اللَّهُ وَ لَهُمْ عَذابٌ أَليم»؛«به يقين، كسانى كه به آيات الهى ايمان نمىآورند، خدا آن‌ها را هدايت نمىكند؛ و براى آنان عذاب دردناكى است.»(4) مشاهده می‌فرمایید که راه ضلالت درآیات قران کریم ، ظلم و عدم ایمان و... بیان‌شده است . نتیجه اینکه : تمام امور ازجمله ضلالت و هدایت به خداوند نسبت داده می‌شود (چه باواسطه و جه بی‌واسطه) اما فعل خداوند حکیمانه و بر اساس حکمت هست . پی‌نوشت: 1. تغابن/11 2. یونس/9 3. نحل/104 🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو @javadheidari110