🌵 #طنز_هفته 🌵
🌵ولی خودمونیم اگه اعلی حضرت بود الان ما نگران هموطنانمون تو #سیل_گلستان_مازندران نبودیم چون آریامهر گلستان و مازندران رو شوهر داده بود و ما اصلا همچین استانهایی نداشتیم چه برسه به هموطن!🌵
🌵 #کاکتوس
@chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
❤️ #قرار_عاشقانه❤️
🍃 #نهج_البلاغه_خوانی🍃
💐💐بسم الله الرحمن الرحیم💐💐
🍃 #خطبه_صد_و_سیزدهم🍃
🍃 بخش دوم🍃
🍃روش برخورد با دنيا🍃
💫مردم آنچه را خدا واجب كرده جزو خواسته هاى خود بدانيد، و در پرداختن حقوق الهى از او يارى طلبيد، و پيش از آن كه مرگ شما را بخواند گوش به دعوت او دهيد. همانا زاهدان اگر چه خندان باشند، قلبشان مى گريد و اگر چه شادمان باشند اندوه آنان شديد است و اگر چه براى نعمت هاى فراوان مورد غبطه ديگران قرار گيرند امّا با نفس خود در دشمنى بسيارى قرار دارند. 💫
📚 ترجمه محمد دشتی/ص217
🌼 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌼
📡 @chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
🌹 #حدیث_روز
✅ پرهیز از تکلف
🍃 از امام صادق سلام الله علیه نقل شده:
سختگیری(وسواسیگری) از اخلاق صالحان و شعار پرهیزگاران نیست. خدا به پیامبر (ص) فرمود: بگو: من از شما مزد رسالت نمیخواهم و من از متکلفان نیستم. پیامبر هم فرمود: ما پیامبران و اولیا از تکلف بیزاریم، پس تقوا پیشه کن و صبر و استقامت داشته باش تا خدا تو را از تکلف بینیاز کند و سرشت ایمانی به تو دهد و سرگرم غذایی نباش که پایانش مدفوع است و پوشاکی که پایانش پوسیدگی و خانهای که پایانش ویرانی و مالی که پایانش به ارث ماندن و دوستانی که پایانش جدایی و عزتی که پایانش ذلت و متانت و هیبتی که پایانش ستم و ناسپاسی و عیشی که پایانش حسرت است.
بحارالانوار ج۷۰ ص۳۹۴-۳۹۵
#مفاتیح_الحیاة ص ۷۲
@chekhabarazkoja
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 انتشار بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب برای نخستینبار
📹 نماهنگ | رحمت از خداست، ویرانی از غفلت ما
👈 «سیل یک چیز قابل جلوگیری نیست»، چون وقتی که بارندگی بشود، قهراً دنبالش سیل وجود دارد؛ امّا «ویرانی» قابل جلوگیری است. ببینید؛ این مهم است. ممکن است سیل بیاید امّا ویرانی هم انجام نگیرد، تلفات هم انجام نگیرد.
👈 من این را عرض میکنم که کارهایی را که مانع از ویرانی میشود، قبلاً پیشبینی نکردیم و انجام ندادیم. ۹۸/۱/۱۳
📽 ادامه را ببینید☝️
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=42166
💢راهی جز این وجود ندارد 1⃣
✳️ رهبر انقلاب: بنده به مسائل معیشت مردم خیلی فکر میکنم، امّا هرچه فکر میکنم میبینم جز این راهی وجود ندارد که ما قاطعا تکیه کنیم به مسائل داخلی.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#انقلاب_اسلامی
#مسائل_داخلی
#اقتصاد_مقاومتی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
@chekhabarazkoja
💢راهی جز این وجود ندارد 2⃣
✳️ «بعضیها میگویند «شما شعار سال معین میکنید، فایدهای ندارد؛ عمل که نمیکنند، چرا بیخودی شعار سال معین میکنید؟»؛ بنده قبول ندارم این حرف را.
✳️ شعار سال با دو منظور مطرح میشود:
✅ 1. یکی جهت دادن به سیاستهای اجرائی و عملکرد مسئولین دولتی و مسئولین حکومتی است،
✅ 2. یکی توجیه افکار عمومی است؛ یعنی افکار عمومی توجّه پیدا کنند به اینکه چه مسئلهای امروز برای کشور مهم است؛
✳️ امروز برای کشور مسئلهی #کالای_ایرانی یک مسئلهی مهمّی است.
✳️ دولتیها هم البتّه ممکن است در سالهای مختلف، بعضیهایشان این شعارهایی را که ما هر سال معین میکنیم قبول نداشته باشند، امّا آنهایی که قبول دارند تلاش میکنند، عمل میکنند، به قدر توان خودشان کار میکنند؛ البتّه اگر #کار، #بهتر و #جامع_تر انجام بگیرد، نتایج بیشتری به دست میآید.
✳️ بنابراین، اینجور نیست که این شعارها بیفایده باشد؛ نخیر، شعارها اتّفاقاً بافایده است.» ۱/۱/۹۷
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#انقلاب_اسلامی
#مسائل_داخلی
#کالای_ایرانی
#اقتصاد_مقاومتی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
@chekhabarazkoja
💢راهی جز این وجود ندارد 3⃣
🔷 در حقیقت رهبر انقلاب تلاش دارند تا بر اساس #نامگذاری_سال ها، فرصتها و چالشها، و کمبودها و موانعی که پیشروی دولت و ملت قرار دارد را به گوش #افکار_عمومی برسانند.
🔹 برهمین اساس هم هست که از چندین سال قبل تا به امروز، محور همهی شعارهای سال با رویکرد اقتصادی بوده است.
🔷 شش سال پیش، که هنوز مشکلات اقتصادی مانند این روزها دامنگیر کشور نشده بود، رهبر انقلاب با هشدار نسبت به پروژهی اقتصادی دشمن چنین فرمودند:
✳️ «ما چند سال پیش #اقتصاد_مقاومتی را مطرح کردیم.
✳️ همهی کسانی که ناظر مسائل گوناگون بودند، میتوانستند حدس بزنند که هدف دشمن، #فشار_اقتصادی بر کشور است.
✳️ معلوم بود و طراحیها نشان میداد که اینها میخواهند بر روی اقتصاد کشور متمرکز شوند.
✳️ اقتصاد کشور ما برای آنها نقطهی مهمی است.
✳️ هدف دشمن این بود که بر روی #اقتصاد متمرکز شود، به رشد ملی لطمه بزند، به اشتغال لطمه بزند، طبعاً رفاه ملی دچار اختلال و خطر شود، مردم دچار مشکل شوند، دلزده بشوند، از نظام اسلامی جدا شوند؛ هدف فشار اقتصادی دشمن این است، و این محسوس بود؛ این را انسان میتوانست مشاهده کند.» ۳/۵/۹۱
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#انقلاب_اسلامی
#مسائل_داخلی
#کالای_ایرانی
#اقتصاد_مقاومتی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
@chekhabarazkoja
💢راهی جز این وجود ندارد 4⃣
میداندار اصلی در جنگ اقتصادی
🔷 شعار امسال یعنی #حمایت_از_کالای_ایرانی نیز یک "جزء" البته مهم از پروژهی کلان #رهبر_انقلاب در #جنگ_اقتصادی با دشمن است.
🔷 در حقیقت، در مسابقهی بین کشورها برای پیشرفت و توسعه در دنیای کنونی، میداندار اصلی #اقتصاد است و در میدان اقتصادی نیز، این توان #تولید_ملی است که حرف آخر را میزند.
✳️ «بنده به مسائل معیشت مردم خیلی فکر میکنم، خیلی دغدغهمندم نسبت به مسئلهی معیشت مردم امّا هرچه فکر میکنم، هرچه با کارشناسها و آدمهای وارد و مطّلع مشورت میکنم، میبینم جز این راهی وجود ندارد که ما قاطعاً تکیه کنیم به مسائل داخلی.» ۱۱/۵/۹۵
🔷 برای همین هم، همهی کشورهایی که امروزه بهنام کشورهای توسعهیافته در جهان شناخته میشوند، برای پیشرفت خود از مسیری غیر از مسیر تقویت تولید ملی نرفتهاند.
🔷 مثلا #ایالات_متحده که در ظاهر مدعی #اقتصاد_لیبرال است، از دههی ۱۸۳۰ تا جنگ جهانی دوم، برای تقویت و حمایت از صنایع داخلی، تعرفهی کالاهای وارداتی را به شدت افزایش داد.
🔹 الکساندر همیلتون، اولین وزیر خزانهداری آمریکا و معمار توسعهی صنعتی این کشور در اواخر قرن هجدهم، معتقد بود که کشور عقبافتادهای مثل ایالات متحده [در اواخر قرن هجدهم]، #صنایع_نوزاد را تا زمانیکه بتوانند روی پای خود بایستند باید از رقابت خارجی در امان نگه دارد.
🔷 مشابه چنین اقدامی را کشور #انگلستان در زمان ادوارد سوم نیز انجام داد.
🔹 او فهمید که تولید #پوشاک در نسبت به صادرات مادهی اولیهای چون پشم، به مراتب میتواند سود بیشتری را نصیب کشورش کند.
🔹 بههمین علت، با ساخت و توسعهی کارخانههای کوچک، تولید لباس را در دستور کار قرار داد.
🔹 انگلستان در ادامه بهمنظور حمایت از #صنایع_داخلی، هرگونه واردات کالاهای باکیفیت از مستعمرات خود را ممنوع و در سال ۱۶۹۹ با تصویب قانونی، از صادرات صنایع پشمی مستعمرات خود جلوگیری کرد.
🔹 بدین ترتیب صنایع پشمبافی مستعمرات انگلیس از جمله ایرلند را که کیفیت بالاتری داشت نابود کرد و صنعت #تولیدات_پشمی #آمریکا را نیز در نطفه خفه کرد.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#انقلاب_اسلامی
#مسائل_داخلی
#کالای_ایرانی
#اقتصاد_مقاومتی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
@chekhabarazkoja
💢راهی جز این وجود ندارد 5⃣
وظیفه مسئولین و مردم برای تحقق شعار سال
🔷 #حمایت از #تولید_ملی و #کالای_داخلی، دو جزء دارد:
✳️ 1. یکی وظایفی است که برعهدهی مسئولین است و عمدهی آن جلوگیری از واردات کالاهای مشابه و غیرضروری است (که دولت در سال جاری قدمهای اولیهی خوبی در این زمینه برداشت)،
✳️ 2. و دیگری وظیفهای است که مردم دارند، و آن حمایت از کالای وطنی است.
🔷 شواهد اگرچه بیانگر آن است که شعار سال، تا اندازهی زیادی در جامعه رواج پیدا کرده و مردم فهمیم ایران در سال جاری به آن پایبند بودهاند اما تا نهادینهشدن، و تبدیل آن به #گفتمان_عمومی_جامعه فاصلهی زیادی باقی است.
✳️ «ما ببینیم #موانع #تولید #کالای_با_کیفیت چیست...
✳️ حالا در خارج یک مقوله است -که آن مقولهی جداگانهای است-
✳️ مقولهی داخلی همان مقولهی ذهنی و فرهنگی است. یعنی در بخشهای علومِ جامعهشناختی و روانشناختی دانشگاه، بررسی بشود که علّت اینکه قشرهایی از مردم نسبت به #کالای_خارجی رغبت بیشتری دارند و به #کالای_داخلی کمتر چیست و راه علاجش چیست...
✳️ یکوقت شما میبینید در ظرف دو سال، سه سال، چهار سال، بکلّی امر برگشت؛
✳️ کمااینکه همین حالا با همین تبلیغاتی که تا یک حدودی انجام گرفته، بعضی از فروشندهها کالای خارجی خودشان را بهعنوان کالای داخلی به مشتری میفروشند! یعنی طرف میرود یک جنسی را [از فروشنده] میخواهد، او خارجیاش را دارد و چون میداند که مشتری کالای داخلی لازم دارد، بدروغ به او میگوید این کالا داخلی است! این خیلی چیز مطلوبی است. البتّه دروغ چیز بدی است؛ امّا این خیلی خوب است که فروشنده مجبور بشود برای فروش کالای خودش بگوید این داخلی است؛ این فرهنگ باید گسترش پیدا کند.» ۲۰/۳/۹۷
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#انقلاب_اسلامی
#مسائل_داخلی
#کالای_ایرانی
#اقتصاد_مقاومتی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
@chekhabarazkoja
💢راهی جز این وجود ندارد 6⃣
🔷 تجربهی انقلاب اسلامی نشان داده که در همهی موضوعات سیاسی و اجتماعی، #مردم جلوتر از #مسئولان ، پای کار #انقلاب بودهاند و برای #قدرت و #اقتدار بیشتر آن تلاش و کوشش کردهاند.
🔷 کاش مسئولان هم کمی جدیتر و باانگیزهتر برای حل #مشکلات_اقتصادی این مردم عزیز قدم بردارند.
🔷 باز کردن گره مشکلات اقتصادی کشور، کار چندان پیچیدهای نیست، اگر مسئولان به جای امیدواری غیر واقعبینانه به فلان #کشور_اروپایی ، دست نیاز به سمت مردم خود و #ظرفیتهای_درونی دراز کنند و به جای اغیار، از آنها کمک بخواهند.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#انقلاب_اسلامی
#مسائل_داخلی
#کالای_ایرانی
#اقتصاد_مقاومتی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
@chekhabarazkoja
🔆 #چهل_سال_پاسخگویی 🔆
6⃣6⃣1⃣📌حضور رهبر انقلاب در #کرمانشاه
دیدار دانشجویان #دانشگاه_های_استان_کرمانشاه
۱۳۹۰/۰۷/۲۴
💢 در قضیهی #هستهای ، در آن دورهی اول که تلاطمهائی بود، بعضاً اقدامهائی انجام میگرفت که شاید مطلوب نبود. من آنجا در سخنرانی عمومی گفتم اگر چنانچه این کارها انجام نگیرد، خودم وارد میشوم. و همین هم شد. این معنای #رهبری است؛ این یک چیزی است که از #اسلام گرفته شده است؛ یک نکتهی مثبتی است در #نظام اسلامی.
💢 دستگاههای گوناگون - #قوهی_قضائیه ، #قوهی_مجریه ، #قوهی_مقننه - مثل همهی دنیا، کارهای موظف #قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در #قانون_اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی #نظام_اسلامی به سمت آن #آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان #رهبری را گرفت، او را بایستی #مسئول دانست؛ او #مسئول است که نگذارد. البته این مسئله، مثالهای زیادی دارد؛ چون وقت کم است، به یکی از آنها اشارهی مختصری میکنم.
💢 مسئلهی #روابط_با_آمریکا، که در این چند سال چه کارها کردند، چه تلاشها کردند، در دورههای مختلفِ دولتهای گوناگون، تحت تأثیر عوامل مختلف. خب، این به حرکت عمومی #نظام ضرر میزد، فایدهای هم برای وضع #معیشت و زندگی مردم نداشت. اینجا ممانعت شد. و مسائل گوناگونی از این قبیل هست.
#هستهای
#رهبری
#قوهی_مقننه
#قوهی_مجریه
#قوهی_قضائیه
#قانون_اساسی
#نظام_اسلامی
#روابط_با_آمریکا
#معیشت
@chekhabarazkoja
🔆 #چهل_سال_پاسخگویی 🔆
7⃣6⃣1⃣📌حضور رهبر انقلاب در #کرمانشاه
دیدار دانشجویان #دانشگاه_های_استان_کرمانشاه
۱۳۹۰/۰۷/۲۴
💢الف) مسئلهی #حزب و #تحزّب - گمان میکنم وقت کم است؛ لذا مختصر عرض میکنم. در کشورهائی که ملاحظه میکنید #انقلاب شده، #احزاب وسط میدانند. این سؤال پیش میآید که نگاه ما به #تحزّب و #حزب چیست. الان وقت کم است و من نمیتوانم تفصیلاً بگویم؛ انشاءالله یک وقتی در این باره به تفصیل صحبت میکنم. به طور اجمال بگویم ما با تحزّب مطلقاً مخالف نیستیم. این که خیال کنند ما با حزب و تحزّب مخالفیم، نه، اینطور نیست. قبل از پیروزی #انقلاب ، پایههای یک حزب بزرگ و فعال را خود ما ریختیم؛ اول #انقلاب هم این #حزب را تشکیل دادیم، #امام هم تأیید کردند، چند سال هم با جدیت مشغول بودیم؛ البته بعد به جهاتی تعطیل شد. همان وقت به ما اشکال میکردند که #تحزّب با #وحدت عمومی #جامعه مخالف است. من آن وقت یک سخنرانی مفصلی کردم، که بعد هم پیاده شد و چاپ شد و پخش شد؛ تحت عنوان « #وحدت_و_تحزّب ». #تحزّب میتواند در #جامعه انجام بگیرد، در عین حال #وحدت هم صدمهای نبیند؛ اینها با هم منافاتی ندارد. منتها آن حزبی که مورد نظر ماست، عبارت است از یک #تشکیلاتی که نقش راهنمائی و #هدایت آحاد #مردم را به سمت یک آرمانهائی ایفاء میکند.
#حزب
#تحزّب
#انقلاب
#امام
#وحدت
#هدایت
#مردم
@chekhabarazkoja
🔆 #چهل_سال_پاسخگویی 🔆
8⃣6⃣1⃣📌حضور رهبر انقلاب در #کرمانشاه
دیدار دانشجویان #دانشگاه_های_استان_کرمانشاه
۱۳۹۰/۰۷/۲۴
💢 ب) ما دوجور #حزب داریم: یک #حزب عبارت است از کانالکشی برای #هدایتهای_فکری ؛ حالا چه #فکری به معنای #سیاسی ، چه #فکری به معنای #دینی و #عقیدتی. اگر چنانچه کسانی این کار را بکنند، خوب است. قصد عبارت از این نیست که #قدرت را در دست بگیرند؛ میخواهند #جامعه را به یک سطحی از #معرفت، به یک سطحی از #دانائی_سیاسی و #عقیدتی برسانند؛ این چیز خوبی است. البته کسانی که یک چنین توانائیای داشته باشند، به طور طبیعی در مسابقات #قدرت ، در #انتخابات_قدرت هم آنها صاحب #رأی خواهند شد، آنها برنده خواهند شد؛ لیکن این هدفشان نیست. این یک جور #حزب است؛ این مورد تأیید است. میدان باز است؛ هر کس میخواهد بکند، بکند.
💢 یک جور #حزب ، تقلید از #احزاب کنونی #غربی است - حالا من گذشته را کاری ندارم - #احزاب کنونی #غربی به معنای باشگاههائی برای کسب #قدرت است؛ اصلاً #حزب یعنی مجموعهای برای کسب #قدرت . یک گروهی با هم همراه میشوند، از #سرمایه و #پول و #امکانات_مالى خودشان بهرهمند میشوند، یا از دیگران کسب میکنند، یا بندوبستهای #سیاسی میکنند، برای اینکه به #قدرت برسند. یک گروه هم #رقیب اینهاست؛ کارهای مشابه اینها را انجام میدهد تا آنها را از #قدرت پائین بکشد، خودش بشود جایگزین. الان #احزاب در #دنیا غالباً اینگونهاند. این دو حزبی که در #آمریکا به نوبت در رأس کار قرار میگیرند، از همین قبیلند؛ اینها در واقع باشگاههای کسب قدرتند. این نه، هیچ وجهی ندارد. اگر کسانی در داخل کشور ما با این شیوه دنبال #تحزّب میروند، ما جلویشان را نمیگیریم. اگر کسی ادعا کند که #نظام جلوی تشکیل #احزاب را گرفته است، یک #دروغ واضحی گفته؛ چنین چیزی نیست؛ اما من اینجور حزبی را تأیید نمیکنم. اینجور #حزبسازی ، اینجور #حزببازی معنایش عبارت است از کشمکش #قدرت ؛ این هیچ وجهی ندارد. اما #حزب به معنای اول، یعنی یک کانالکشی در درون #جامعه، برای گسترش فکر درست - چه فکر #عقیدتی و #اسلامی ، چه فکر #سیاسی و #تربیت کادرهای گوناگون - بسیار خوب است؛ این چیز نامطلوبی نیست. اجمال قضیه این است؛ حالا تفاصیلش را انشاءالله در وقتهای دیگری عرض میکنیم.
#حزب
#هدایتهای_فکری
#قدرت
#جامعه
#غربی
#آمریکا
#حزبسازی
#حزببازی
@chekhabarazkoja
پاییز
🇮🇷 و امّا توصیهها:
🌴یک) علم و پژوهش
💢 ۱) علم و پژوهش: دانش، آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور است.
روی دیگر دانایی، توانایی است. دنیای غرب به برکت دانش خود بود که توانست برای خود ثروت و نفوذ و قدرت دویستساله فراهم کند و با وجود تهیدستی در بنیانهای اخلاقی و اعتقادی، با تحمیل سبک زندگی غربی به جوامع عقبمانده از کاروان علم، اختیار سیاست و اقتصاد آنها را به دست گیرد.
ما به سوءاستفاده از دانش مانند آنچه غرب کرد، توصیه نمیکنیم، امّا مؤکّداً به نیاز کشور به جوشاندن چشمهی دانش در میان خود اصرار میورزیم.
بحمدالله استعداد علم و تحقیق در ملّت ما از متوسّط جهان بالاتر است.
اکنون نزدیک به دو دهه است که رستاخیز علمی در کشور آغاز شده و با سرعتی که برای ناظران جهانی غافلگیرکننده بود -یعنی یازده برابر شتاب رشد متوسّط علم در جهان- به پیش رفته است.
دستاوردهای دانش و فنّاوری ما در این مدّت که ما را به رتبهی شانزدهم در میان بیش از دویست کشور جهان رسانید و مایهی شگفتی ناظران جهانی شد و در برخی از رشتههای حسّاس و نوپدید به رتبههای نخستین ارتقاء داد، همهوهمه در حالی اتّفاق افتاده که کشور دچار تحریم مالی و تحریم علمی بوده است.
ما با وجود شنا در جهت مخالف جریان دشمنساز، به رکوردهای بزرگ دست یافتهایم و این نعمت بزرگی است که بهخاطر آن باید روز و شب خدا را سپاس گفت.
امّا آنچه من میخواهم بگویم این است که این راه طیشده، با همهی اهمّیّتش فقط یک آغاز بوده است و نه بیشتر.
ما هنوز از قلّههای دانش جهان بسیار عقبیم؛ باید به قلّهها دست یابیم.
باید از مرزهای کنونی دانش در مهمترین رشتهها عبور کنیم.
ما از این مرحله هنوز بسیار عقبیم؛ ما از صفر شروع کردهایم.
عقبماندگی شرمآور علمی در دوران پهلویها و قاجارها در هنگامی که مسابقهی علمی دنیا تازه شروع شده بود، ضربهی سختی بر ما وارد کرده و ما را از این کاروان شتابان، فرسنگها عقب نگه داشته بود. ما اکنون حرکت را آغاز کرده و با شتاب پیش میرویم ولی این شتاب باید سالها با شدّت بالا ادامه یابد تا آن عقبافتادگی جبران شود.
اینجانب همواره به دانشگاهها و دانشگاهیان و مراکز پژوهش و پژوهندگان، گرم و قاطع و جدّی دراینباره تذکّر و هشدار و فراخوان دادهام، ولی اینک مطالبهی عمومی من از شما جوانان آن است که این راه را با احساس مسئولیّت بیشتر و همچون یک جهاد در پیش گیرید.
سنگ بنای یک انقلاب علمی در کشور گذاشته شده و این انقلاب، شهیدانی از قبیل شهدای هستهای نیز داده است.
#به_پا_خیزید و دشمن بدخواه و کینهتوز را که از #جهاد_علمی شما بشدّت بیمناک است ناکام سازید.
#گام_دوم_انقلاب
@chekhabarazkoja
🚩ما دشمن تراشی نمی کنیم، حرف اسلام را می گوییم، به خاطر همین، دشمنی ایجاد می شود.
آمریکا و نوکر هایش مثل آل سعود از شما می خواهند از اسلام دست بردارید. (۹۸/۱/۱۴)
💠 امام خامنه ای
@chekhabarazkoja
🔴سال رونق تولید ملی
سال ۱۳۹۸ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی سال رونق تولید نامگذاری شده است. از زمانی که آسیب های بخش اقتصادی کشور نمایان شده و تحریم ها و جنگ اقتصادی دشمنان ملت ایران علیه نظام جمهوری اسلامی شدت پیدا کرده است، رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال ها توجه مردم و مسئولان را به تمرکز در بخش اقتصادی سوق داده اند. رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی امسال نیز تاکید کردند: 《مسئله ی فوری کشور و مسئله ی جدی کشور و اولویت کشور فعلا 《مسئله اقتصاد》 است. آنچه من مطالعه کردم و از نظر کارشناس ها استفاده کردم، کلید این همه، عبارت اشت از 《توسعه تولید ملی》.》 در این باره توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ اصل مهم در این زمینه آن است که شعار های سال به مثابه راهبرد کلان کشور در دستور کار قرار بگیرد و همگان بکوشند قدمی برای عملیاتی کردن این راهبرد و راه هایی برای تحقق آن در وضعیت فعلی حساس کشور بیابند و پیاده سازی کنند. وظیفه مدیران و دستگاه های مسئول فقط تکرار بیانات رهبری نیست بلکه کار اصلی و مهم آن است که تلاش کنند تجمیع امکانات و منابع کشور به سمت حمایت از رونق تولید ملی سوق پیدا کند؛ در این باره وحدت و آرامش سیاسی کشور موضوعی تعیینکننده است.
2⃣ در شرایطی سال جدید را آغاز میکنیم که انقلاب اسلامی وارد دهه پنجم خود شده است و بیانیه گام دوم انقلاب که رهبر معظم انقلاب 22 بهمن سال گذشته صادر فرمودند، پیش روی ما قرار دارد؛ باید نسبت شعار سال 1398 با بیانیه گام دوم و ظرفیتها و تأکیدات بیانیه که میتواند به تحقق اهداف شعار سال کمک کند، شناسایی شده و مورد توجه جدی و عملی قرار گیرد.
3⃣ برخلاف تحلیلها و دیدگاههایی که میکوشند سال 1398 را سال چالشها معرفی کنند، رهبر معظم انقلاب سال جدید را به شکل دیگری تبیین کردند و فرمودند: «برخی گویندگان و نویسندگان سال ۹۸ را «سال تهدیدها» خواندهاند؛ در حالی که من مطلقاً این برداشت را قبول ندارم و معتقدم سال ۹۸ به توفیق الهی «سال فرصتها» و «سال امکانات و گشایش» برای ملت ایران خواهد بود.» در این باره نکته اساسی آن است که بدانیم تهدیدها و چالشهایی که ممکن است رخ دهد، محصول رفتارها و اعمال ماست؛ پس بکوشیم نتیجه اقدامات و تصمیمات، رفع چالشها و رخنمایی فرصتها پیش روی کشور باشد.
@chekhabarazkoja
🔴نعمت ها و نقمت های سیلاب ❗️
🔹بارشهای بیسابقه در 70 سال اخیر در سراسر پهنه جغرافیایی ایران اسلامی و جاری شدن سیلاب در استانهای مختلف کشور از گلستان و کرمانشاه تا فارس و خوزستان و... در کنار سختیها و دشواریهایی که برای تعدادی از هموطنان عزیز و برخی از شهرها و روستاهای کشور ایجاد کرد، تصویری از همافزایی و همراهی میان نیروهای کشور را به نمایش گذاشت و در همین روزهای ابتدایی سال، بار دیگر این موضوع را به اثبات رساند که برای پیش بردن کشور، حل مشکلات، عبور از سختیها و... همه نیروهای کشور باید با فرماندهی واحد در کنار هم قرار بگیرند.
🔹در اولین روزهای جاری شدن سیلاب در گلستان با دستور رهبر معظم انقلاب به سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه نیروهای نظامی وارد میدان شدند و فرماندهان ارشد سپاه و ارتش در مناطق سیلزده حاضر شده و تا همین امروز به طور مداوم در صحنه رسیدگی به مشکلات مردم حاضر بودهاند و به صورت میدانی کارها را پیش بردهاند، نیروها و تجهیزات نیروهای مسلح به منطقه اعزام شدند، بسیج و نیروهای مردمی با وجود آنکه در ایام تعطیلات آغاز سال بودیم، پای کار آمدند و روند امداد و تلاش برای حل مشکلات پیشآمده را در کنار هلالاحمر و سایر نیروهای امدادی تسریع بخشیدند، وزیر کشور به طور مداوم در منطقه حضور داشت، رئیس مجلس شورای اسلامی بارها به مناطق سیلزده سفر کرد و در جلسات مدیریت بحران حاضر شد، رئیسجمهور اگرچه با تأخیر، اما به مناطق سیلزده سفر کرد و دستورات لازم را برای سرعت یافتن امور صادر کرد و انشاءالله تا بازگشت زندگی مردم به حالت عادی کمکها و امدادها ادامه خواهد داشت.
🔹البته در کنار مشکلات و سختیها و افزون بر سرازیر شدن رحمت الهی و افزایش ذخایر آبی کشور و سیراب شدن تالابها و دریاچهها، این سیلابها موجب شد برخی از مدیران ناکارآمد و جریانهایی که نان و منافعشان در ایجاد تفرقه و در مصیبت بودن مردم ما و دودستگی و اختلافافکنی است، رسوا شده و نقاب از چهره آن ها بیفتد.
@chekhabarazkoja
💢اگر پالرمو و CFT به نفعمان بود، آن را تصویب میکردیم
🔺حمیدرضا حاجیبابایی، نماینده مردم همدان و رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس دهم گفت: اگر کسی تصور میکند که با تصویب لوایح پالرمو و CFT اوضاع کشور بهتر میشود، اشتباه بزرگی مرتکب شده است.
مگر با تصویب برجام وضعمان بهتر شد؟ در آنجا صرفاً خواستههای غرب برآورده شد و ترامپ هم فقط به این دلیل برجام را پاره کرد که میخواست چند بند دیگر به برجام اضافه شود و بارها گفت که از برجام چیز کمی گیر آمریکا آمده است.
🔺 وی افزود: در واقع دشمن تصویب این لوایح را هدف نمیداند؛ بلکه ابزاری برای زمین زدن جمهوری اسلامی میداند. اگر پالرمو و CFT به نفعمان بود، آن را تصویب میکردیم؛ اما در حال حاضر به جمعبندی رسیدیم که به نفعمان نیست و با توجه به اینکه دشمن ما را محاصره اقتصادی کرده، تصویب این لوایح در شرایط فعلی مصداق این است که اجازه دهیم دشمن بیاید در حیاط و در آنجا هم یک دور با چراغ روشن بزند!
@chekhabarazkoja
💢جلسه فرماندهان نیروهای مسلح برای افزایش خدمات به سیلزدگان لرستان
🔸جلسه فرماندهی عملیات امدادرسانی نیروهای مسلح به سیلزدگان استان لرستان به ریاست سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در محل فرماندهی لشکر ۸۴ لرستان تشکیل شد.
🔸در این جلسه ابتدا فرماندهان نیروهای مسلح اعم از سپاه، ارتش، ناجا، وزارت دفاع و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) گزارشی از مشکلات، موانع و نحوه امدادرسانی به مردم سیلزده ارائه دادند و در ادامه راهکارهای افزایش کمیت و کیفیت خدمات نیروهای مسلح بررسی شد که سرلشکر باقری ضمن تأکید بر هماهنگی دقیق، تدابیر لازم را به فرماندهان عملیاتی ابلاغ کرد.
🔸گفتنی است، در این جلسه فرماندهان نیروی زمینی سپاه و ارتش، رئیس سازمان بسیج، فرمانده قرارگاه خاتمالانبیاء(عج) و معاونان عملیات، اطلاعات و آماد ستاد کل نیز حضور داشتند.
@chekhabarazkoja
💢محمدرضا مودودی، سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران گفت: برای توسعه تجارت در سال 98 یک تغییر جهت جغرافیایی خواهیم داشت؛ به طوری که تلاش میکنیم از صادرات به کشورهای دوردست به صادرات به کشورهای همسایه معطوف شویم که این تغییر اگرچه ممکن است سبب شود آمار صادرات ما به کشورهای دورتر کاهش یابد؛ اما با توسعه صادرات به کشورهای همسایه کاهش صادرات به آن کشورها را جبران خواهیم کرد.
@chekhabarazkoja