عزّت، مطالبه همۀ ملّت ایران
در راهپیمائی 22 بهمن
🛑 جوامع مختلف بشری ـ چه دین دار و چه بی دین ـ با توجه به جهان بینی، نگرش و اعتقاداتشان، از اهداف، سیاست ها و آرمانهای خود دفاع میکنند و در راه اعمال سیاستها و راهبردها، همواره بر نگهبانی از حقوق و منافعشان پای می فشارند.
🛑 مردم مسلمان ایران نیز انقلاب اسلامی ایران را شکل داده در راه تعالی ارزش های دینی و مبارزه با استعمار و استکبار جهانی گام برداشتند آنان همواره بر احقاق حقوق مظلومان و ستمدیدگان جهان و پاسداری از ارزشهای ناب اسلام و مذهب تشیّع اصرار ورزیدند.
🛑 اکنون بعد از گذشت سالها از عمر بابرکت انقلاب اسلامی ایران و پشت سر گذاشتن حوادث و مشکلات فراوان، همچنان مردم با ایمان ایران، وظیفۀ پاسداری از ارزش های اسلام و نظام اسلامی را در صدر وظایف و
مسئولیتهای خود می دانند.
🛑 کسانی که به دفاع از انقلاب اسلامی ایران می پردازند، به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
🛑 دسته اول که اکثر آحاد جامعه اسلامی ایران را تشکیل می دهند، کسانی هستند که دفاع از انقلاب اسلامی ایران را دفاع از ارزشهای دینی خود می دانند و باور دارند که اگر نظام اسلامی با مشکل مواجه شود، نظام
جایگزین، متعرّض اعتقادات و معارف دینی آنان خواهد شد؛ از این رو نسبت به انقلاب و ارزشهای آن حساس هستند و در نگاه آنان ایثار و فداکاری شهدای انقلاب اسلامی فقط برای زنده نگه داشتن ارزشهای دینی بوده است.
🛑کسانی که این نگرش را به انقلاب اسلامی ایران دارند، در نهایت ایستادگی و مقاومت همه سختیها را به جان می خرند؛ اینان هرگز با جنگ و جانبازی و اسارت، کمبود و کاستی و... در مقابل دشمن تسلیم نخواهد شد.
🛑 دسته دوم که تعداد آنها خیلی هم زیاد نیست، کسانی هستند که در نظر آنها ارزشها و اعتقادات از اهمیّت ویژه ای برخوردار نیست؛ لکن نسبت به کشور ایران حساسیّت دارند و آزادی و آزادمردی را به بردگی، ذلّت و وابستگی به اجانب ترجیح می دهند.
این هر دو قشر خواسته ها و تمایلاتشان را در تداوم انقلاب اسلامی ایران تصور می کنند.
📕مجله مبلغان، ش۱۷۵
✍ محمدحسن نبوی
راهبرد امنیتی سیاست خارجی آمریکا؛ تقابل ماهیتی با استراتژی تنش زدایی جمهوری اسلامی ایران (با تأکید بر موضوع هسته ای)
📍سیاستمداران ایالات متحده آمریکا جهان پس از جنگ سرد را عرصه ای مناسب برای تحقق طرح ثبات هژمونیک با محوریت آمریکا یافته اند. این مسئله زمینه های ایجاد مداخله گرایی فزاینده آمریکا در نقاط مختلف جهان را فراهم می سازد.
📍 در این مقاله تلاش می شود به این پرسش پاسخ داده شود که راهبرد امنیتی و هژمون طلب در سیاست خارجی آمریکا سبب اتخاذ چه نوع دیپلماسی در مورد مسئله هسته ای ایران شده است؟
📍پاسخ موقت به این سؤال آن است که هسته ای شدن ج.ا.ایران به معنای تحول در توازن قوا در منطقه استراتژیک خاورمیانه محسوب می شود که نتیجه آن، محدودیت آزادی عمل ایالات متحده است.
📍بر این اساس، آمریکا بر مبنای آینده نگری استراتژیک و محدودسازی گام به گام، به اتخاذ دیپلماسی تنش علیه ج.ا.ایران اقدام نموده است.
چنین فرآیندی زمینه هـای عـدم موفقیت استراتژی تنش زدایی از جانب ایران را فراهم می سازد.
✍محمد ابوالفتحی علیرضا آزادی
📕فصلنامه مطالعات انقلاب اسلامی، ش۳۹
🔻سنجههای درستنویسی
🔺️ زبان گفتاری
🔺️ این زبان، سرکش، آزادیخواه و قانونگریز است. زبان مردمی، نهتنها به حکومت دستور تن نمیدهد؛ بلکه دستور و زبان نوشتاری را به پیروی از خود فرامیخواند.
🔺️ در عمل نیز چنین بودهاست؛ یعنی هم دستور زبان فارسی و همزبان نوشتاری، بیشوکم برگرفته از همین زبان است.
🔺️ متون کهن نیز، جدا از زبان مردم روزگار نبوده است. اگر شاعران و نویسندگان کهن، "اولیتر" را بهکار بردهاند که نادرست مینماید، هیچ دلیلی جز کاربرد فراوان آن در میان مردم آن روزگاران ندارد.
🔺️ اکنون نیز اگر بیشتر مردم واژه غلط یا واژهای را غلط به کار برند، سودی در مخالفت با آن نیست.
🔺️ آنچه مهم و پایهای است، تعریف زبان گفتاری است. نمیتوان هر کلمهای را که گروهی از مردم بهکار میبرند، گفتاری دانست. کلمه یا کاربردی را میتوان مردمی و گفتاری شمرد که مردم در "خانه" و "خیابان" و مانند آن بکار برند؛ نه در انشاهای مدرسه ای یا نامههای اداری یا جلوی دوربین یا در وقت سخنرانی. مثلاً هیچ فارسیزبانی در خانه خود کلمه "درب" را بهکار نمیبرد.
🔺️اگر آشکار شد که کلمه یا کاربردی از یک واژه، تکیهکلام گروه یا صنف خاصی از مردم نیست؛ بلکه تا اندرونی خانهها رفته است، مخالفت با آن، نه فایده دارد و نه لزوم؛ مانند "بهخاطر"، "زیاد"، "دخالت" و "فهمیده"
🔺️ البته نویسندگان میتوانند بنا بر مبنا و سلیقه خود از این کلمات بپرهیزند؛ اما نمیتوان آنها را نادرست شمرد.
✍ کتاب بهتر بنویسیم،رضا بابایی، ص۵۲
••••✾•📚📚📚•✾•••┈
مرکز پژوهشی نرجس مشهد
https://eitaa.com/joinchat/1868824640C40d7b3deea
🔸🔹 مژده مژده
🔸 چاپ کتاب «زنان نامدار شیعه»
🔹ترجمه کتاب ارزشمند اعلام النساء المومنات
🔸تالیف: محمد حسون، ام علی مشکور
✍️مترجم: فاطمه معبودی
📕 معرفی اجمالی کتاب:
🔹 این کتاب شرح حال 406 تن از بانوان شیعه ای است که به نحوی در تاریخ و ادوار مختلف تا عصر حاضر اثرگذار بودهاند. مولف این اثر در نگارش آن از منابع و کتب فراوانی استفاده کرده که فهرست منابع پایانی گواه این مطلب است.
🔹ویژگی دیگر این کتاب پرداختن به شبهاتی پیرامون مسائل زنان و معرفی جایگاه آنان در جوامع متمدن و غیرمتمدن قبل و بعد از اسلام می باشد.
🛍 لینک خرید کتاب 👇👇
@montazermm
☎️ شماره تماس
05138595040- داخلی 144
┈••••✾•📚📚📚•✾•••┈
مرکز پژوهشی نرجس مشهد
https://eitaa.com/joinchat/1868824640C40d7b3deea