پروانه های وصال
#درسهایی_از_حضرت #از_حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها #قسمت_صدوچهــــــــل_وچهار به همین جهت از روزی که
#درسهایی_از_حضرت
#از_حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
#قسمت_صدوچهـــــــل_وپنج💎
روزی جمعی از اصحاب و یاران امام صادق علیه السلام به هشام بن حکم که تازه جوانی بود رو کرده فرمود: ای هشام، گفت: لبیک ای زاده رسول خدا، فرمـد: آیا گزارش نمی دهی که با عمرو بن عبید یکی از علمای بزرگ اهل سنت چگونه مناظره نمودی؟ عرض کرد: جلالت شما مرا می گیرد و شرم می دارم و زبانم نزد شما بکار نمی افتد! امام علیه السلام فرمود: چون به شما امری نمودم بجای آورید.
هشام گفت: وضع عمرو بن عبید و خبر مجلس مسجد بصره او بمن رسید. بر من گران آمد، پس بسویش رفته و روز جمعه ای وارد بصره شده و به مسجد آنجا در آمدم جماعت بسیاری را دیدم که حلقه زده و عمرو بن عبید در میان آنان بود، جامه پشیمنه سیاهی به کمر بسته و عبائی بدوش انداخته و مردم از او سؤال می کردند، از مردم راه خواستم، بمن راه دادند تا در آخر مردم بزانو نشستم، آنگاه گفتم:
ادامه دارد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسان زرنگ کیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ چطور اخلاق همسرمون رو نرم کنیم؟!
💥صحبتای جالب استاد پناهیان 😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 چه حرفی رو دقیقا در چه زمانی باید زد؟!
اولین فضیلت یک مومن....
استاد پناهیان
#شیرینی_سه_سوته
خرما 500 گرم
گردو خرد شده 1 لیوان
فندق خرد شده نصف لیوان
شکلات سفید 200 گرم
پودر پسته برای تزئین
بریم درست کنیم 😍
هسته خرما رو بگیرید و 30 دقیقه در آب ولرم بذارید بعدش خرماها رو با گوشت کوب کاملا له کنید تا حالت خمیری بشه. گردو و فندق رو اضافه کنید و مخلوط کنید به اندازه گردو از مواد بردارید و توپکی شکل در بیارید. شکلات سفید رو ذوب کنید و توپک رو داخل شکلات غوطه ور کنید و بیرون بیارید. روی کاغذ روغنی بذارید. یک ساعت در یخچال بذارید بمونه. با پودر پسته تزئین و سرو کنید.
#کوکی_ترکدار_کاکائویی
مواد لازم :
100 گرم کره (در دمای محیط )
1 عدد زرده تخم مرغ
نصف پیمانه پودرقند
1 پیمانه آرد
2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری آرد بادام
طرز تهیه:
ابتدا کره رو در ظرفی بریز و خوب با همزن دستی بزن تا حالت خامه ای پیدا کنه ، پودرقند رو اضافه کن و هم بزن ، زرده تخم مرغ رو اضافه کن و باز هم بزن و بعد همه مواد خشک رو الک کن و اضافه و مخلوط کن، تا یه خمیر نرم بدست بیاری، (بیشتر از چیزی که گفته شده آرد نریز)، خمیر رو بصورت طولی روی کاغذ روغنی بزار و به شکل استوانه رول کن ، و بزار داخل یخچال، 1ساعت استراحت کنه، بعد که از یخچال درش آوردی کاغذ روغنیو ازش جدا کن، و با براش، سفیده تخم مرغُ روش بمال و روش شکر بپاش،و با یه چاقوی تیز به عرض یک سانت برش بده، و بزار توی سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختی، و 10 دقیقه بزار در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تا بپزه.
کوفته تره
مواد لازم برای ( 4 نفر )
گوشت چرخ کرده مخلوط (گوسفندی و گوساله) : 500 گرم
آرد نخود چی : 250 گرم
تره : 200 گرم
سبزی معطر خشک مرزه و ترخون : 1/2 پیمانه
جعفری : 100 گرم
پیاز : 1 عدد
پیاز داغ طلایی دو قاشق غذا خوری
رب : 1 قاشق غذا خوری
گوجه رنده شده : 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
آب ولرم: 2 پیمانه.
.
برای درست کردن کوفته ها مخلوط گوشتمون که بهتره 50 درصد گوسفندی و گوساله باشه با یک عدد پیاز رنده شده ، آرد نخودچی ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و تره خرد شده ورز میدهیم تا مواد کاملا مخلوط بشه و میزاریم 15 دقیقه استراحت کنه .
.
سپس دستمون را خیس میکنیم تا نچسبه و به اندازه گردو گردشون میکنیم و در روغن داغ تفتشون میدیم تا حدی که رنگِ گوشتمون عوض بشه بعد از سرخ شدن داخل سُس کوفته میندازیم به مدت 30 دقیقه اجازه میدیم تا کاملا جا بیافته و روغن بندازه و سسِ غلیض و خوشمزه ای بهمون بده .
.
نحوه درست کردن سُسِ کوفته :
.
ابتدا پیاز داغ رو به همراه رب گوجه ، پودر گوجه و گوجه رنده با نمک ، فلفل و زردچوبه به همراه مرزه ، ترخون و مقداری تره خرد شده با یک قاشق روغن حیوانی تفت میدیم و بعد یک پیمانه آب جوش اضافه میکنیم حرارت را کم کرده به مدت 15 دقیقه تا کمی غلیظ شود و کوفته ها رو نیم ساعت درونش میپزیم .