eitaa logo
پروانه های وصال
8.1هزار دنبال‌کننده
29.7هزار عکس
23.1هزار ویدیو
3.1هزار فایل
اینجا قرار باهم کلی🤝 ✅ مطالب تربیتی 🤓 ✅ مطالب متنوع📚 ✅ گلچین شده سخنان بزرگان🧑🏻‍💼 ✅ اخبار روز🕵🏋 ✅ آشپزی👩🏻‍🍳🍡 باهم یادبگیریم و مطلع بشیم🖐 استفاده از مطالب کانال با ذکر صلوات 🥰 با این ایدی میتونیم باهم در ارتباط باشی @Yamahdiii14
مشاهده در ایتا
دانلود
مادر بود خانه گرم بود چایمان به راه غذایمان انگار از بهشت آمده بود ...
چند جمله ناب و قابل تامل👌 در جمع کسی را نصیحت نکنیم به هرچیزی نخندیم به هر قیمتی جمع را نخندانیم! بدون اجازه کسی از او فیلم و عکس نگیریم میزان درآمد و حقوق دیگران به ما ربطی ندارد. کسی تو گوشی خود عکسی به ما نشان داد عکس های قبلی و بعدیش را نبینیم. تا در جمعی نشستی سریع 2 تا اصطلاحی که در یک کتاب خوانده ای را به رخ دیگران نکشی. خودت را صاحب نظر ندانی تا رسیدی به کسی در مورد مدل مو و رنگ مو آرایشش و چاقی و لاغری او نظر دهی. _لهجه دیگران را مسخره نکنیم . تا از خونه کسی بیرون آمدیم و در را بستیم شروع نکنیم به بدگویی و غیبت از میزبان. دوست‌هایت را مقابل جنس مخالف ضایع نکنی. آشغال از ماشین بیرون نریزیم. از چت خصوصی اسکرین نگیریم به پشت صندلی جلویی فشار نیاوریم از چشمی درب خانه مان رفت و آمد همسایه ها را چک نکنیم. تا کسی برایمان کادو خرید سریع قیمت آن را در نیاوریم. به خاطر 1 دقیقه پیاده روی دوبل پارک نکنیم رعایت نکردن قوانین رانندگی نشانه زرنگی ما نیست. 💕💙💕💙
صدای عاشقان تو ز هر طرف رسد به گوش بیا ستاره سحر قدم به چشم من گذار الّلهُمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَرَج
‌‌«♥️🌿» گاهی باید یوسف بود و فرار کرد 🔥نرید تو دل گناه و بگید من بلدم پاک بمونم ....😒 نههههه ،هر چی ام خودسازی کرده باشیم ما مثل پیامبر خداییم؟؟؟ ما کوچیکیم و ضعیفیم ...نمیتونیم و سقوط میکنیم .... حضرت یوسف (ع) با اون مقامش نگفت من مقاومت دارم وقتی تو موقعیت گناه افتاد فقط فراررررر کرد... تو هم فرار کن✔️👌 تا آرام و رهااااا باشی واز چیزی که درونت رو بهم میریزه دوری کنی‌‌ ‌ 💕💜💕💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتلت گوشت گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری ۱ فنجان قاشق غذاخوری پیاز دوعدد متوسط نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم جعفری خرد شده یک فنجان رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز و سبز از هرکدام به مقدار کافی ۲ حبه سیر روغن زیتون نصف فنجان برای داخل گوشت مقداری روغن برای سرخ کردن تمام مواد رو بعد از مخلوط کردن حدود یک ساعت در یخجال استراحت میدهیم
زمینی خلالی چیپسی سیب زمینی هارو رشته ای رنده کرده و حدود نیم ساعت داخل آب سرد ریخته ،آبکش کردم تا نشاسته های اضافی شسته بشه و دوباره داخل آب و مقداری نمک و چند قاشق سرکه و یه قاشق بکینگ پودر ریختم و بعد از چند ساعت آبکش کرده بدون اینکه روش آب بریزیم گذاشتم آبش کشیده بشه بعد داخل روغن فراوون سرخ کردم
برای داخل شکم مرغ اول دو عد پیاز رو خلالی وسرخ کنید،بهش یه حبه سیر رنده شده اضافه کنید ودو قاشق رب گوجه فرنگی+دو قاشق رب انار (ترش یا ملس هرکدوم که دوس دارید) وکمی نمک وفلفل وزردچوبه هم اضافه کنید در آخر بهش تعدادی آلو بخارا (من ۱۰تا ریختم)وحدودا سه قاشق گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بردارید . مرغتون رو حتما از شب قبل با نمک وفلفل وساقه جعفری ‌پیاز وحلقه های لیمو ترش مزه دار کنید. حالا از مواد داخلی شکم مرغ رو پر کنید واگه دوس داشتید میتونید شکم مرغ رو بدوزید که در زمان پخت بیرون نریزه من روی پوست مرغ رو مقداری زعفرون زدم تا در هنگام پخت خو شرنگتر بشه وداخل کیسه پخت بزارید و درش رو‌محکم ببندید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰درجه بزارید حدودا سه ساعت طول میکشه تا کاملا پخته ‌وبریون بشه. برای تهدیگ هم قبل از اینکه سیب زمینی ها رو کف قابلمه بزارم یه برگ ریحون گذاشتم وسیب زمینی رو روی اون قرار دادم به همین سادگی. 🍡 🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐
مواد لازم: زرده تخم مرغ 2 عدد ماست 1/2 پیمانه كره 100 گرم آرد 2 پیمانه بكينگ پودر 1 ق م مواد لازم درون قطاب: مغز گردو خرد شده یا بادام درختی 3/4 پیمانه من اینبار گردو ریختم قبلا بادام ریختم اونم خوشمزه شد میشه ترکیب هر دو تاشم باشه پودر قند 3/4 پیمانه پودر هل 1 ق غ مقدارى دارچين در صورت تمايل گلاب 1 ق غ طرز تهيه: زرده تخم مرغ را با همزن دستی بزنین تا از لختگی در بیاد بعد کره رو که از قبل تو دمای محیط گذاشته بودید تا نرم بشه رو اضافه کنید و هم بزنید بعد ماست رو اضافه كنید كمى مخلوط كنيد . آرد و ب پ را مخلوط و الک کنید و كم كم اضافه كنيد و با دست ورز بدین تا جايى كه خمير به دست نچسبه بعد روى ظرف را بپوشونيد و تو دماى اتاق یک ساعت استراحت بدین مواد ميانى را با هم مخلوط كرده خوب هم بزنيد تا گلاب به خورد مواد بره نبايد مواد ميانى خمير بشه . حالا خمير را با وردنه رو تخته پهن كنید و دایره بزنید و وسط آن را مواد ريخته و بعد بپیچید و و تو روغن با شعله کم سرخ كنيد باید مقدار روغن اندازه ای باشه که قطاب توش شناور بشه بعد اینکه سرخ شدن لای دستمال بزارید تا یکمی از روغنش گرفته شه و بزارید خنک بشه بعد تو پودر قند بغلتونید دقت کنید حتما خنک بشه اگه گرم باشه پودر قند جذبش میشه من قبلا که درست کردم یه مقداریشو تو فر با دمای 180 درجه پختم حدود 15 دقيقه. هر جفتش خوشمزه میشه اونی نه سرخ میشه یکم خوشمزه تره ولی خب تو فری رژیمیتره 😉 ممنون از همراهیتون 🌹
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 👇 فیله مرغ ۱۰ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه خردل ۱ قاشق چای خوری لیمو نصف زعفرون دم کرده ۳ قاشق چای خوری مواد سس قارچ زعفرونی 👇 قارچ ۱۰ عدد خامه ۲ قاشق غذا خوری آویشن نوک قاشق چای خوری پنیر ورقه ای ۲ عدد نمک و فلفل سیاه شیر ۱/۳ پیمانه زعفرون ۱ قاشق چای خوری نان تست ۵ عدد خیار شور ۳ عدد کره ۱ قاشق غذا خوری ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
❇️مواد لازم 💠شیر...۳لیوان 💠شکر...۷ق غ 💠وانیل... نوک ق چ 💠خامه صبحانه... نصف لیوان 💠پودرژلاتین... ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)‌ ‌ ❇️‌روش تهیه 1⃣ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری می ذاریم تا بنماری بشه. 2⃣حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه. 3⃣حرارت رو خاموش می کنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه می کنیم. 4⃣خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش می کنیم. 5⃣کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه. ❇️نکته ⏺ هرلایه رو باکمک چندقطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیارید 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا