✅پرسش:
ببخشيد من يه مشکل بزرگ دارم الان چنين ساله دارم رنج ميبرم به کي پناه ببرم اخه
🌺پاسخ
همه ما در طول مدت زندگیمان کم و بیش با چالش های متفاوتی روبرو می شویم. اغلب افراد در مقابله با مشکلات زندگی سردرگم می شوند و اعتماد به نفس خود را از دست می دهند. این مشکلات می توانند در زندگی شخصی و یا کاری شما به وجود بیایند. افراد در مواقع مواجه با آنها سعی می کنند از مشکل فرار کنند تا از پذیرفتن واقعیت بگریزند. در واقع فرار از مشکلات، بدترین کاری است که می توانید انجام دهید و تنها راه عبور از مشکلات، روبرو شدن با آنها است .
- نکاتی را که در این مطلب می بینید می تواند به شما در گذر از مقاطع چالش برانگیز زندگی کمک کند.
1 - بیش از حد واکنش نشان ندهید
👈عکس العمل بیش از حد به مشکلات می تواند منجر به اتخاذ تصمیمات نادرست گردد. زمانی که شما درگیر احساسات شدید می شوید و در آن زمان برای موضوعی تصمیم میگیرید، به سبب اینکه منطق در این تصمیم گیری دخیل نبوده است، منجر به پشیمانی شما در زمان آینده خواهد گردید. از این به بعد زمانی که با یک مشکل برخورد کردید از گرفتن تصمیم در لحظات اول خودداری کنید و زمانی که آرام شدید به حل آن بیاندیشید.
2 - واقعیت زمان حال را بپذیرید
👈همه چیز را همان گونه که هست بپذیرید. خیلی از افراد سعی می کنند تا اشخاص و یا وضعیت های موجودی را که تحت کنترل آنها نیست، تغییر دهند و زمانی که نمی توانند به هدف خود برسند، احساس بدبختی می کنند. سعی کنید با واقعیت روبرو شوید و آنچه هست را بپذیرید، تا بتوانید راجع به آن به درستی تصمیم گیری کنید.
3 - دیگران را مقصر ندانید
👈بعضی از افراد عادت دارند تا اشتباهات خود را به گردن دیگران بیاندازند و دیگران را مسئول مشکلات پیش آمده برایشان تلقی کنند. بهتر است به جای اینکه انگشت اتهام را به سوی دیگران نشانه روید، به اصلاح اعمال خود بپردازید. مقصر دانستن دیگران تنها باعث پراکنده شدن افراد از دور شما می شود.
4 - جدا شدن را تمرین کنید
👈سعی کنید تا به نتایجی که در زندگی تان می بینید، وابسته نباشید. به خاطر داشته باشید که هر شخص سلیقه ای مختص به خودش را دارد و ممکن است او مخالف عقاید شما باشد. زمانی که کاری را در زندگی انجام می دهید، توقع نداشته باشید تا همه جریانات بر وفق مراد شما باشند.
5 - بیش از حد تجزیه و تحلیل نکنید
👈زمانی که شما در رابطه با یک وضعیت و یا یک واقعه بیش از حد فکر می کنید، موجب می شود تا شما نسبت به همه چیز و همه کس قضاوت کنید. همچنین بیش از حد فکر کردن راجع به یک مشکل سبب می شود تا شما اوقات سختی را سپری کنید و به جای دست به کار شدن و رسیدن به هدفتان، در پله اول درجا بزنید. این موضوع بیش از هر چیزی شما را نا امید خواهد کرد.
6 - تغییرات را در زندگی بپذیرید
👈در طول مدت زندگی، تغییرات جزو اجتناب ناپذیر آن محسوب می شوند. این شمایید که باید با آنها کنار بیایید. بسیاری از افراد از تغییر فرار می کنند و در مقابل آن مقاومت می نمایند. این موضوع به این سبب است که تغییر آنها را از راحتی شان برای مدتی خارج می نماید. ممکن است شما با آنها شاد و یا غمگین باشید، ولی پس از مدتی در خواهید یافت که آنها دائمی نیستند. پس بهتر است تلاشتان را برای پرورش ذهن به منظور حفظ آرامش در این مقاطع از زندگی بکنید.
7 - سبک زندگیتان را با دیگران مقایسه نکنید
👈یکی از کارهای مشکلی که پیش رو دارید، مقایسه نکردن خودتان با دیگران است. ولی هرچه بیشتر این کار را انجام دهید، از زندگی بیشتر نا امید خواهید شد. افراد زیادی هستند که از شما موفق تر بوده اند و کارهای بهتری در زندگی شان انجام داده اند. ولی این شمایید که داستان زندگی و موفقیت خودتان را رقم می زنید.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#مشاوره
👇👇👇
♨️ سوال:
🔰آیا اون دنيا خواهر و برادر ميتونن همديگرو ببينند؟
✍️پاسخ:
✅روایات متعددی ذکر شده که دلالت دارد که مؤمنان در برزخ و قیامت یک دیگر را میبینند و میشناسند که به چند روایت اشاره میکنیم.
شیخ مفید در کتاب امالی حدیثی از امام صادق (علیه السلام) نقل فرموده که امام صادق فرمود: هنگامی که خدا روحی را قبض میکند، آن روح را به شکلی همانند آنچه در دنیا داشته به بهشت میفرستد. این ارواح در آنجا میخورند و مینوشند و هنگامی که شخصی بر آنان وارد میگردد، آن ها را به همان شکلی که در دنیا داشته اند میشناسند.
آیت الله دستغیب در حدیث دیگری از امام صادق (علیه السلام) نقل میکند که ارواح با صفات اجساد در بستانی از بهشت قرار دارند یک دیگر را میشناسند و از یک دیگر سؤال میکنند؛ هنگامی که روح تازه ای بر آن ها وارد میشود، میگویند او را رها کنید؛ زیرا از هول عظیمی به طرف ما میآید (یعنی از وحشت مرگ) سپس از وی میپرسند فلان کس چه شد؟ اگر بگوید زنده بود اظهار امیدواری میکنند (که نزد آن ها بیاید) ولی اگر بگوید از دنیا رفته بود، میگویند سقوط کرد (اشاره به این که به دوزخ رفته است) .
بر اساس روایات انسان ها، اعم از مومن و کافر بعد از مرگ بستگان خود را دیدار خواهند کرد. در این باره روایات متعددی نقل شده که به دو نمونه از آن اشاره میشود:
1- در حضور امام صادق (ع) سخن از ارواح مومنان به میان آمد، حضرت فرمود: «ارواح المومنین یلتقون؛ ارواح مومنان در برزخ با هم ملاقات و دیدار میکنند».
آنگاه شخصی با تعجب و شگفتی از حضرت پرسید: آیا ملاقات میکنند؟ فرمود: «نعم و یتسائلون و یتعارفون حتی اذا رایته قلت: فلان؛ بلی، و با یک دیگر گفتگو مینمایند و همدیگر را میشناسند . وقتی کسی را دیدی ،میگویی فلانی است».
🌐 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰راه خلاصي از چشم شوري چيست بعضي مواقع خودم را هم چشم ميزنم
✍️پاسخ:
✅در روايات وارد شده که پيامبر براي امام حسن و امام حسين (ع) از »رقيه« گرفت و اين دعا را خواند:
«أعيذ کما بکلمات التامة و أسماء اللَّه الحسني کلّها عامة، مِن شر السامة و الْهامة، و مِن شرِّ کل عينٍ لامة، و مِن شر حاسدٍ إذا حسد؛
شما را به کلمات تامه و اسماي حسناي خداوند از شر مرگ و حيوانات موذي و هر چشم بد و حسود آن گاه که حسد ورزد ميسپارم«. (?)
حضرت امام صادق (ع) فرمود: «هرگاه بخواهيد با هيأتي آراسته و چشمگير از خانه بيرون رويد، معوذتين (قل اعوذ برب الفلق... و قل اعوذ بربّ النّاس...) را بخوانيد تا چشمي در شما اثر نکند». (?)
و در حاشيه کتاب مفاتيح الجنان، ادعيه چندي ذکر شده است.
گرچه بيشتر راه هاي مقابله با چشم زخم دعاهاي وارده است. ولي صدقه هم چون دفع بلا مي کند حتما موثر است
روايت داريم:
امام باقر عليه السلام فرمودند :
« إِنَّ الصَّدَقَةَ لَتَدْفَعُ سَبْعِينَ عِلَّةً مِنْ بَلَايَا الدُّنْيَا مَعَ مِيتَةِ السَّوْءِ إِنَّ صَاحِبَهَا لَا يَمُوتُ مِيتَةَ سَوْءٍ أَبَدا؛ (?)
صدقه 70بلا از بلاهاي دنيا و مرگ بد را برطرف مي کند به درستي صاحب صدقه هرگز به مرگ بد نمي ميرد».
موفق باشيد!
پينوشتها:
?. عروسى حويزى عبد على بن جمعه، تفسير نور الثقلين، انتشارات اسماعيليان - قم، چاپ چهارم، 1415 ق، ج 5، ص 400.
?. علامه مجلسى، بحار الأنوار، 110 جلد، مؤسسة الوفاء بيروت - لبنان، 1404 هجرى قمرى، ج92 ، ص 133.
?. همان، ج 93، ص 135 .
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#قرآن_حدیث
قالَتْ فاطِمَةُ الزَّهْراء سلام اللّه علیها:
نَحْنُ وَسیلَتُهُ فى خَلْقِهِ، وَ نَحْنُ خاصَّتُهُ وَ مَحَلُّ قُدْسِهِ، وَ نَحْنُ حُجَّتُهُ فى غَیْبِهِ، وَ نَحْنُ وَرَثَةُ اءنْبیائِهِ.(شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید: ج ۱۶، ص ۲۱۱.)
:ما اهل بیت پیامبر(ص) وسیله ارتباط خداوند با خلق او هستیم، ما برگزیدگان پاك و مقدّس پروردگار مى باشیم، ما حجّت و راهنما خواهیم بود؛ و ما وارثان پیامبران الهى هستیم .
#فاطمیه
🔹 @pasokhgoo1 👈
#حدیث
👇👇👇
♨سوال:
🔰حکم دزدی از والدین چیست و چطور می شود جبران کرد؟
✍پاسخ:
✅باید توبه و استغفار کند و هر مالی که برداشته را برگرداند.
به مقداری باید برگرداند که یقین کنید دیگر چیزی برعهده او نیست. توجه داشته باشید که لازم نیست به پدر و مادر چیزی در این مورد بگوید بلکه همین که در اموال آنها قرار دهد، کفایت می کند.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#احکام
#توجه #توجه 🔴📣📣📣
✍#ربات مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی در پیام رسان "بله" راه اندازی شد.
📡کاربران گرامی می توانند با نصب پیام رسان "بله" 👇👇👇
دانلود از https://bale.ai/dl
و با عضویت در ربات مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با آدرس زیر :
🔹آدرس ربات در پیام رسان بله :
https://ble.im/pasokhgoo_ir_bot
سوالات خود را در زمینه های :
✅ #تاریخ_سیره ✅ #مشاوره
✅ #احکام ✅ #اعتقادات_کلام
✅ #قرآن_حدیث ✅ #اخلاق_عرفان
ارسال نموده و در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت نمایند.
گروه فقه واحکام شرعی مرکز ملی در پیامرسان بله👇👇
https://bale.ai/invite/#/join/YjU5ZTllZD
🌷پرسش از شما - پاسخ از ما🌷
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آيا خداوند به خاندان عصمت و طهارت تمام صفاتش رو به طور کامل داده ؟مثل محيط بودن يا رزاق يا ..
✍پاسخ:
✅حضرات معصومين عليهم السلام مظهر اسمايي الهي هستند چه اين که آنها واسطه فيض اند در اينجا به دو نکته اشاره ميکنيم:
1. انسان کامل، تجلي اعظم يا مظهر اتم خداوند: بر اساس اين ديدگاه(حکمت متعاليه و عرفان نظري) همهي عالم مظهر و جلوه حق است و موجودي نيست که تجلي حق نباشد. نکتهي مهم در اينجا اين است که در ميان تمام موجودات که مظاهر نسبي و ناقص حق تعالي به شمار ميآيند و بخشي از اسماي الهي را جلوهگر هستند؛
تنها انسان کامل است که مظهر جامع حق است و ميتواند آنگونه که حق تعالي ميخواهد تجليگر تمام اسما و صفات او باشد؛ به همين دليل انسان کامل را تجلي اعظم و مظهر اتم حق تعالي خواندهاند.[1]
2. انسان کامل خليفه حق تعالي: يکي از نسبتهايي که عارفان ميان انسان و خدا بر قرار ميدانند، خليفة الله بودن انسان کامل است. جانشيني از خداوند از سوي خداوند نيز تنها هنگامي ممکن است که صفات خداوند در او تحقق يابد، صفاتي که خداوند با آنها عالم را تدبير ميکند.[2]
حال با توجه به اين دو نکته معناي اين روايات که ائمه(ع) اسماي حسناي خدايند، روشن ميشود؛ زيرا معناي اين روايت اين است که ائمه(ع) برترين جلوهگر اسما و صفات خداوند و جانشينان او هستند و به اين جهت ميتوانند عالم را به اذن خداوند تدبير کند. رازق خداوند است ولي آنها واسطه رزق اند در برخي دعا ها آمده : (بيمنه رزق الوري، و بوجوده ثبتت الارض و السماء)
مراد آن است حضرت ولي عصر عجّل الله تعالي فرجه الشريف مي باشند که خداي متعال به طفيل وجود آن حضرت رزق و روزي به خلائق عنايت فرموده و زمين و زمان را پا برجا و ثابت نموده است.
[1]. ر. ک. يزدان پناه، يدالله، مباني و اصول عرفان نظري، ص 591، مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني، قم، چاپ سوم، 1391ق.
[2] . همان، ص 602.
🌎مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
♨️سوال:
🔰تولد انسان های معلول یا ناقص الخلقه چطور با عدل خدا سازگار است؟
✍️پاسخ:
✅جهانى که ما در آن زندگى مىی کنیم، جهان ماده است، یعنى هر چیزى در شرایط خاص و با علل و اسباب خاص خود به وجود مى آید و تدریجاً کامل مى گردد. اگر شرایط و حدود آن مراعات نشود، موجودى ناقص و بى فایده و گاه زیانبار به دست مى آید.
میوه درخت در موقعى به صورت کامل به دست مى آید که باغبان آن را به موقع آب و کود دهد و به کلیه اصول رشد توجه داشته باشد و آنها را فراهم آورد. در غیر این صورت میوه درخت به صورت کامل به دست نمى آید، زیرا جهان مادى و طبیعى این طور نیست که در هر شرایطى موجودات سالم و کامل تحویل دهد.
پس براى به دست آمدن میوه سالم و کامل، باغبان باید آن چه را در پرورش و تکامل آن لازم است، مراعات کند.
همچنین براى نوزاد سالم ضرورت دارد پدر و مادر، آن چه را در پرورش و تکامل او لازم و مفید است، بدانند و آنها را همیشه مراعات کنند.
ما هستیم که در بسیارى از موارد در اثر مراعات نکردن شرایط بهداشتی، کودکان ناسالم به وجود مى آوریم.
پس در این گونه موارد نباید آن را تقصیر دستگاه آفرینش بگذاریم، زیرا خداوند براى تکامل هر موجودى شرایط خاصى قرار داده است که اگر آنها مراعات شود، هر چیزى نیکو و مفید به وجود خواهد آمد.
به عبارت دیگر: سالم و ناقص به دنیا آمدن، علل و اسباب مادى خاص خود را دارد. هر معلول و پدیده اى از علت خاص خود صادر مى شود.
بنابر این هر نوع نقصی که در موجودات جهان وجود دارد از ناحیه موجودات است نه خداوند و به تعبیر دیگر فیض از طرف خداوند تمام است و نقص از طرف دریافت کننده فیض است.
هنگامی که علت و اسباب و شرایط به وجود آمدن نوزادی ناقص باشد، یا از نظر ژنتیکی( که بسیاری از جهات آن هنوز شناخته نشده) ، نوزاد ناقص به دنیا می آید.
جهان آفرینش شرایطى دارد که اگر کسى آنها را مراعات نکند، در نتیجه نواقصی به بار آید، تقصیر از خود او است و ربطى به عالم آفرینش ندارد.(۱)
بوعلى سینا مى گوید: خدا زردآلو را زردآلو نکرده بلکه زردآلو را ایجاد کرده است.
زردآلو از باب مثال است، منظور همه موجودات است، خدا اشیا را آفریده و آنها ذاتاً اختلاف دارند. قرآن مجید این مطلب را با یک تمثیل بیان کرده و فرموده است:
«خدا از آسمان آبى فرود آورد و هر رودخانهاى به قدر ظرفیت خودش سیلان یافت».(۲) یعنى رحمت فیض پروردگار هیچ موجود مستعدى را محروم نمى سازد و براى همه یکسان است، ولى استعداد و ظرفیت موجودات یکسان نیست. استعدادها مختلف است. هر ظرفى به قدرى که گنجایش دارد، از رحمت خدا لبریز مىگردد. پس هر موجودى، حق خود را که امکان داشته دریافت دارد، دریافت کرده است».(۳)
بنابراین نباید تصور کرد که خداوند یکى را که ممکن بود زیبا باشد، زشت قرار داد و دیگرى را که ممکن بود زشت باشد، زیبا قرار داد و با قید قرعه و یا یک اراده تبعیضآمیز هر یک از آنها را انتخاب کرد، بلکه هر جزء از اجزاى جهان تنها به همین جور که هست، امکان وجود داشته و خدا همان آفرینش را به آن داده است. اگر بخواهیم از دیدگاه علمى سخن گوییم، این گونه مىتوان گفت که هر ماده با توجه به ویژگى و شرایط خود از وجود و کمالات وجود برخوردار مىشود. تفاوت هایى که در جهان مادى و طبیعى وجود دارد، براساس تفاوت در عناصر مادى است، مثلاً کسى که از نظر زیبایى یا زشتى، شکل و وضعى خاص دارد، بر اثر تفاوت ژنتیکى و عوامل محیطى و مادى وراثت و... است که هزاران مورد شناخته شده و یا ناشناخته در طبیعت در آنها دخالت دارد و یا حتى امور غیر مادى مانند نحوه آمیزش یا مواد و غذاهایى که پدر و مادر قبل از آمیزش، یا مادر بعد از آن در دوران جنینى تغذیه مى کنند یا مانند تأثیر الکل و مواد اعتیادزا در شکل و حالت و وضع و سلامت و بهره هوشى و استعداد کودک که امروزه بدون تردید شناخته شده است.
طبق این سخن فیض الهى از ناحیه خدا تمام است و او در حق هیچ موجودى تبعیض روا نمى دارد، بلکه موجودات هستند که به فراخور شأن و جایگاه و مرتبه خود و عوامل دیگر قبول فیض مى کنند و به اندازه استحقاق، در مرتبه اى از عالم هستى جا مى دارند. در جهان خلقت آنچه که وجود دارد تبعیض نیست، بلکه تفاوت است، همان طور که ظرف یک لیترى نسبت به ظرف پنج لیترى مقدار کمترى آب در خود جاى مى دهد. آرى هر موجودى در نظام هستى به میزان ظرفیت خود دریافت فیض مى کند.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
🍃 قالَتْ فاطِمَةُ الزَّهْراء سلام اللّه علیها:
جَعَلَ اللّهُ الاْیمانَ تَطْهیرا لَكُمْ مِنَ الشِّرْكِ، وَ الصَّلاةَ تَنْزیها لَكُمْ مِنَ الْكِبْرِ، وَالزَّكاةَ تَزْكِیَةً لِلنَّفْسِ، وَ نِماءً فِى الرِّزقِ، وَالصِّیامَ تَثْبیتا لِلاْ خْلاصِ، وَالْحَّجَ تَشْییدا لِلدّینِ.(ریاحین الشّریعة : ج ۱، ص ۳۱۲، فاطمة الزّهراء علیها السلام : ص ۳۶۰، قطعه اى از خطبه طولانى و معروف آن مظلومه در جمع مهاجرین و انصار)
خداوند سبحان ، ایمان و اعتقاد را براى طهارت از شرك و نجات از گمراهى ها و شقاوت ها قرار داد. و نماز را براى خضوع و فروتنى و پاكى از هر نوع تكّبر، مقرّر نمود. و زكات (و خمس ) را براى تزكیه نفس و توسعه روزى تعیین نمود. و روزه را براى استقامت و اخلاص در اراده ، لازم دانست . و حجّ را براى استحكام اءساس شریعت و بناء دین اسلام واجب نمود.
🌎مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#حدیث
#فاطمیه
👇👇👇
♨️سوال:
🔰اصلانمیتونم ارادمو قوی کنم. بهترین برنامه ریزیهارو مینویسم اماهمون روزاول، نمیتونم عملیش کنم. ارادم ضعیفه وزود کم میارم. یعنی اصلاازخودم عرضه ای ندارم
✍️پاسخ:
✅تلاش شما برای برنامه ریزی مناسب، ستودنی است. اما شما باید نقاط مثبت و خوبی های خودتان را ببینید و به کارهایی که به خوبی انجام داده اید توجه بیشتری داشته باشید. شما می توانید با توجه و تحسین نقاط قوتتان به خودتان پاداش دهید. (هر چند پاداش به گفتن یک کلمه افتخار آمیز به خودتان باشد).
🔹 از طرفی هنگامی که با مشکل عمل نکردن به برنامه مواجه شدید، سرزنش کردن خودتان، نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه باعث کاهش اعتماد به نفس و ضعف اراده می شود.
🔵ضمن اینکه برنامه ریزی اصولی دارد که باید با آن اصول آشنا شد. به عنوان نمونه برنامۀ خوب برنامه ای است که باید قابلیت اجرا داشته باشد، و برنامه ای که قابل اجرا نیست و یا اجرای آن بسیار دشوار است، در واقع مشکل از خود برنامه است نه از اجرا کنندۀ برنامه.
پس گاهی اوقات، این برنامه است که نیاز به بازنگری دارد.
🌹👈اما با این حال، برای بهتر شدن وضعیت، و عملی کردن برنامه هایتان، توجه به راهکارهای زیر می تواند به شما کمک کند:
1️⃣. همیشه خودتان را بدون قید و شرط قبول کنید و خودتان را به عنوان اینکه صرفا یک انسان هستید تحویل بگیرید و به خودتان افتخار کنید.
2️⃣. سعی کنید هر کاری را که می خواهید شروع کنید حداقل یک هفته بدون اقدام عملی، محدودیت ها، امتیازات، توانایی ها، موفقیت ها و شکست های خودتان را بنویسید. برای این کار از افرادی که در این زمینه مطلع هستند کمک بگیرید.
3️⃣. اهداف تان را از شروع آن کار و به طور کلی اهداف تان را در زندگی با در نظر گرفتن شرایط مختلف انسانی مانند سن، شخصیت، سلیقه ها و علاقه ها ترسیم کنید.
4️⃣. اهداف بزرگ را به اهداف کوچک ماهانه، هفتگی و روزانه بر حسب اولویت تقسیم بندی کنید.
5️⃣. هر هدفی را که انجام دادید هر چند کوچک، آن را بی ارزش نپندارید و به خودتان پاداش دهید. در ضمن در برنامه روزانه تفریحات مختلف و کارهایی که باعث شادابی و افزایش انگیزه شما می شود بگنجانید. به عنوان نمونه ورزشهای روح افزا مانند شنا، کوه نوردی، بیابانگردی و... می تواند هم سبب افزایش قدرت اراده تان و هم باعث داشتن وقت برای تفریح روزانه تان باشد.
6️⃣. وقتی که احساس تنبلی، خستگی و بی ارادگی می کنید، منتظر نباشید و اقدام کنید. چرا که وقتی شروع کردید خواهید دید که حس و حال انجام برنامه می آید و بعد از مدتی با تقویت خودتان و پاداش دادن به خودتان بعد از انجام هر برنامه ای، به موفقیت در برنامه و انجام برنامه ها نزدیکتر می شوید.
7️⃣. در طی مدت یک هفته و برای هر روز دقایقی را به ارزیابی خود بپردازید، و ببینید که چند درصد کارهایتان از روی اراده بوده و چند درصد بدون اراده. در واقع متوجه خواهید شد که اعمالی که از روی اراده انجام شده بازده بیشتری خواهند داشت.
8️⃣. شما باید تلقین های منفی را کم کم از زبان و ذهن خود خارج کنید و از به زبان آوردن مفاهیمی همچون اینکه: نمیتونم برنامه ام را عملیش کنم ارادم خیلی خیلی ضعیف هست و خیلی زود کم میارم، خیلی تنبل و بی حوصله ام، اعتمادبه نفسم صفر هست، باید خودداری نمود.
🌲بلکه در مقابل کلماتی که اراده شما را تقویت میکنند بر زبان بیاورید مانند اینکه: من این برنامه را به هر قیمتی باید انجام دهم یا هیچ چیزی مانع کار من نمیشود یا رسیدن به اراده قوی برای من آسان است.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#مشاوره