eitaa logo
پیوندخوبان
202 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
5.1هزار ویدیو
89 فایل
ترویج فرهنگ مهدویت وخدمت به استان قدس مهدوی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آهسته آهسته.mp3
9.38M
💠 حکایت زمزمه «بریز آب روان اسما» 🎙از زبان استاد حاج 🆔 @elalhabib_ir
هدایت شده از الی الحبیب
🔹آهسته آهسته🔹 بریز آب روان اسما، ولی آهسته آهسته به جسم اطهر زهرا، ولی آهسته آهسته... همه خواب و علی بیدار، سرش بنهاده بر دیوار بگرید از فراق یار، ولی آهسته آهسته حسن ای نورچشمانم! حسین ای راحت جانم! بنالید ای عزیزانم، ولی آهسته آهسته بیا ای دخترم زینب به پیش مادرت امشب بخوان او را به تاب و تب، ولی آهسته آهسته روم شب‌ها سراغ او، به قبر بی‌چراغ او کنم زاری ز داغ او، ولی آهسته آهسته 📝 🆔 @elalhabib_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹یه بنده خدایی می‌گفت: پسرم یک دوستی داشت خییلی پسر عاااالیی بود.. پدر اون بچه راننده کامیون بود... ☹️من همیشه حسرت خوبی اون بچه رو می‌خوردم و اینکه چرا بچه من به اون خوبی نیست❗️ ❓می‌گفت: متوسل شدم به امام رضا (ع) بهم بگه چرا تربیت بچه اون راننده کامیون از پسر من بهتره🤔 🔆 می‌گفت: یک شب تو خواب مشرف شدم محضر حضرت رضا (ع)حضرت بهم فرمود: 👌 این راننده کامیون هر موقع میخواد بره سرویس شهرستان، خروجی مشهد از ماشین میاد پایین میگه: آقا من نیستم بالای سر زن و بچم... تربیت بچه‌هایم رو سپردم دست شما... و ما تربیت بچه‌هایش را بر عهده گرفتیم. 🔆 و اما تو به علم و معلومات خودت مغروری میگی من بچه ام رو درست تربیتش می‌کنم. این حاصل تربیت توست و اون بچه حاصل نگاه و عنایت و تربیت ما... 👈🏽کنار دقت های تربیتی و مراقبه های معمول، بچه‌هایتان را بسپرید دست اهل‌بیت... 👈🏽بچه هاتون رو بیمه اهل‌بیت کنید... 👈🏽بچه هاتون رو به مجالس و حرم اهل‌بیت ببرید.
📗 (س) چیست و چه ویژگی هایی داشته است؟❓ 1⃣ مصحف (س) از دیرباز موضوع بحث و گفتگو میان عالمان و اندیشمندان دینی بوده است که در این جا به برخی از آن مباحث اشاره می کنیم : 🔹یک. چیستى مصحف؟ ✅ کلمه «مُصْحَف» اکنون بیشتر به معناى «قرآن» به کار مى‏رود. اما در لغت به معناى مجموعه برگه‏ هایى است که میان دو جلد جمع آورى شده است و امروزه «کتاب» خوانده مى‏شود. 👌 بنابراین، منظور از «مصحف فاطمه» (س)، کتاب فاطمه (س) است که در بعضى از روایات اهل سنت نیز به آن اشاره شده است. راویانى چون «ابى‏ بن کعب» وجود کتابى نزد حضرت (س) را تأیید کرده‏ اند.