eitaa logo
پخت و پز اسلامی
5.5هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
236 ویدیو
5 فایل
آشپزی و پخت و پز به روش اسلامی. 🌸کلوا من الطیبات.... <از غذاهای طیب و پاکیزه بخورید>🌸 📬ارتباط با ادمین و نوبت دهی ویزیت طب سنتی و اسلامی: 🆔️ @bakhtiyari_313 تبادل_تبلیغ👆(هزینه تبلیغات صرف امور خیر برای ایتام میشود)
مشاهده در ایتا
دانلود
🌙 💧مصرف آب زیاد موقع افطار 🟢 مصرف آب زیاد (حتی آب گرم) در موقع افطار باعث رقیق شدن شیره‌ی گوارشی (اسید معده) در معده شده و باعث می‌شود غذایی که بعد آن خورده می‌شود خوب هضم نشود 🟠 مخصوصا اگر بعد از نوشیدن آب زیاد، در وعده‌ی شام غذای زیاد و سنگین مصرف شود این غذا به خاطر اختلال در هضم، بیشتر از معمول در معده می‌ماند و در وعده‌ی سحری اشتها به غذا در شخص از بین خواهد رفت. 🌹 با آرزوی سلامتی و قبولی طاعات و عبادات برای شما همراهان گرامی 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
🌸دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان🌸 🙏التماس دعا
🍲 😋 🔸اول گوشت خورشى رو با پياز داغ تفت ميديم و مقدار زيادى زردچوبه و نمك و فلفل ميزنيم و با دو ليوان اب ميزاريم تا گوشت خوب بپزه ،لوبيا سفيد كه سه چهار ساعت قبل خيس خورده رو ميزاريم كاملا بپزه وبعد داخل گوشت پخته شده ميريزيم و سبزى خورش كه شامل تره و گشنيز و جعفرى وكمى شنبليله ى خشك و تر است بهش اضافه ميكنيم و يك قاشق غذاخورى رب (رب آلو یا رب به) بهش اضافه ميكنيم و بيست دقيقه با حرارت خيلى كم ميزاريم بپزه تا خورش خوب جا بيفته و خوشرنگ بشه . ميتونيد با سيب زمينى سرخ شده سرو كنيد.(زعفران دم كرده و رو به دلخواه ميتونيد به خورش بزنيد ) 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
متخصصین طب سنتی معتقدند که قرمه سبزی به علت داشتن آهن و فولات یک سلاح قوی در برابر «کم‌خونی» است ! قرمه سبزی حاوی ترکیباتی مانند آهن، روی، سلنیوم، منیزیم، کلسیم، فولات، فسفر، گوگرد و انواع ویتامین های D ، C و گروه ویتامین های B است ! 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
👌 ✍دود کندر یک مسکن طبیعی برای درمان استرس، افسردگی و سردرد است ✍همچنین این دود مفید نشاط آور و تقویت کننده حافظه بوده و هوای خانه را ضد عفونی می کند. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
سلام علیکم همراهان همیشگی در لیالی قدر دعاگوی ما هم باشید ، التماس دعا داریم . 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
🖤دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان🖤 🙏التماس دعا
🌸﷽🌸 ✅ برخی از درمان های طبیعی روماتیسم ✍️ گل آفتابگردان استفاده از جوشانده غلیظ گل های گیاه «کناری و میانی و دانه ها» به صورت ضماد و قرار دادن آن در محل درد خصوصا شانه ✍ بابونه ‌«آرامش بخش دردهای رماتیسمی نقرس و دردهای عصبی مالیدن محلول روغنی با فرمول زیر در محل درد 🔹گلهای خشک بابونه 50 گرم 🔸روغن زیتون 200 گرم 🔹کافور 20 گرم 🔸الکل 60 درجه 20 گرم ابتدا بابونه و روغن زیتون را در ظرفی وارد کرده و حرارت داده سپس از پارچه صافی گذرانده و هنگامی که دمای آن کاهش یافت کافور و الکل اضافه میشود. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
✍ برای تصفیه خون از چربی و کلسترول ، هر روز یک قاشق رب انار بخورید ! 👈 رب انار سبب کاهش وزن شما نیز می‌شود ! 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
سپهسالاری یکی از شیرینیهای سنتی و قدیمی واصیل ایرانیه.این شیرینی مناسب عصرونه و میان وعده است. موادلازم: آرد                         380گرم پودر شکر سرخ                   150گرم تخم مرغ محلی          2عدد ماست  محلی                   150گرم روغن شحم گاو                 180گرم هل.                    1/8ق چ پودر خمیرترش               1ق چ زعفران دمکرده غلیظ                   3ق س پودرپسته برای تزئین                مقداری رومال: زرده تخم مرغ                       2عدد زعفران دمکرده                     1ق س طرزتهیه: آرد +روغن شحم گاو رو با هم مخلوط می کنیم و ورز می دیم تا خمیر منسجمی داشته باشیم.در ظرفی جداگانه, تخم مرغ رو با مفتول می زنیم تا از لختگی دربیاد بعد ماست و پودر شکر رو هم بهش اضافه می کنیم. وانیل+پودر خمیرترش و زعفران رو هم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.بعد کل مواد مون رو داخل ظرف خمیرمون می ریزیم و ورز می دیم تا خمیرمون یکدست بشه.نیازی به همزن نیست و اگر با همزن بزنیم شیرینی بعد از پخت سفت می شه.خمیر شل و چسبناکی بدست میاد. خمیرمون رو داخل قیف بدون ماسوره می ریزیم و داخل سینی چرب شده به اندازه گردوی کوچولو از خمیر می ریزیم .بعد داخل سینی نیم ساعت بهش استراحت می دیم. بعد از استراحت مهرمون رو داخل آب می زنیم و روی شیرینی مهر می زنیم.و رومال می زنیم و پودر پسته می پاشیم.البته سنتی و اصیلش اینه که به جای پودر پسته شکر می ریزن.سینی رو داخل فری که از 20 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردیم قرار می دیم.10تا 15 دقیقه هم نسبت به فرهای مختلف؛ زمان برای پخت نیاز داریم.بعد از پخت سینی رو داخل گرمخونه می ذاریم تا روی شیرینیها هم خوشرنگ بشن. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
⇦جهت رشد،تقویت استخوان 🍃گردو1عدد 🍃فندق5عدد 🍃بادام20عدد 🍃پسته10عدد 🍃سبوس گندم20ق 🍃جوان گندم خشک شده نان سنگک کنجدی خشک شده1عدد همه پودر،مثل سرلاک درست کند. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹