معجون جو دو سر و کره بادام زمینی😋
مواد لازم :
نصف پیمانه شیر بادام شیرین نشده
سه چهارم قاشق غذا خوری دانه چیا
۲ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی (یا کره بادام)
۱ قاشق غذا خوری شربت افرا خالص ( برای طعم)
نصف پیمانه جو دو سر پرک
حقایق غذایی :
کالری : ۴۶۰
پروتئین : ۱۶ گرم
کربوهیدرات : ۵۲ گرم
چربی : ۲۴ گرم
دستور تهیه :
۱ . شیر بادام، دانه چیا، کره بادام زمینی و شربت افرا (یا شیرین کننده دیگر) را در یک شیشه مربا یا کاسه کوچک قرار دهید و با یک قاشق هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. البته نیازی نیست که کاملا کره بادام زمینی را با شیر بادام میکس کنید.
۲ . سپس جو دو سر را افزوده و چند بار دیگر هم بزنید، سپس سطح ترکیب را با یک قاشق فشار داده تا مطمئن شوید تمام جوها در شیر بادام قرار بگیرند.
۳ . سپس روی شیشه یا کاسه را به دقت پوشانده و برای یک شب (یا حداقل ۶ ساعت) آن را در یخچال قرار دهید.
۴ . روز بعد، ظرف را باز کرده و از خوردن این معجون لذت ببرید
نوش جان 💚
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#سلام_امام_زمانم
#سلام_عزیزترینم💚
دلم به ” مستحبی ” خوش است که جوابش ” واجب ” است
السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#دانستنی
آنچه از شلغم نمی دانید
▫️سر و ته شلغم که معمولا به اشتباه آن را می گیریم ، منبع آنتی بیوتیک و ضدعفونت است!
▫️کمخونی را رفع و قد کودک را بلند می کند!
▫️به دلیل داشتن گوگرد ، سنگ کلیه را نابود می کند.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🌼﷽🌼
#سبزی_پلو
من همیشه از سبزی تازه استفاده میکنم وهیچ وقت سبزی پلویی رو فریز نمیکنم، اگه فصل سیر تازه باشه حتما بهش اضافه میکنم وقسمتهای سفیدش رو هم روی پلو میزارم تا بخار پز بشه وکمی هم شنبلیله داخل سبزی هام اضافه میکنم که عطرش واقعا فضای خونه رو پر میکنه ومحشره،کمی زعفرون میدم روی پلو ودم میکنم ودر زمان سرو کره داغ روی پلو میدم.
برای ماهی🐟
فلفل دلمه قرمز وسبز وسیر رنده شده وجعفری خرد شده+کمی زعفرون ونمک فلفل ویه مقدار روغن مایع وکمی آب لیمو ترش ورنده پوست لیمو
تو این مواد مرینیت کنید از شب قبل. داخل سینی فر فویل بکشید وروی فویل سیب زمینی حلقه شده بچینید وماهی های مزه دار شده رو روی حلقه های سیب زمینی بزارید تا در زمان پخت به فویل نچسبه وسالم جدا بشه،
در ضمن روی ماهی ها رو با چاقو برش بدیذ تا مزه ها به داخل گوشت ماهی ها نفوذ کنه
❗️نکته: بعد خوردن غذا خرما(به تعداد فرد) فراموش نشه
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🌸🌸نکات خانه داری
#رفع_لکهی_ماژیک
خمیر دندان بمالید، سپس با یک پارچه مرطوب محل مورد نظر را پاک کنید. این روش برای قاب چوبی، دیوار و حتی صورت عروسک هم مؤثر است 🧽🚿
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
استشمام دود #اسپند به طور چشمگیری میگرن را کاهش میدهد و باعث فروکش کردن درد میشود همچنین برای رفع سرماخوردگی و کاهش التهاب سینوسها نیز مفید است و مکان رو ضد عفونی و ویروس کشی میکند.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🔻🔺عطاری فروشگاه طیبات حکیم🔻🔺
⁉️ دنبال محصولات ارگانیک و سالمی؟
⁉️دنبال محصولات با قیمت مناسبی؟
🌸 عطاری و فروشگاه ارگانیک سرا 🌸
✅محصولات ارگانیک
✅با قیمت مناسب و استثنایی
✅با کیفیت تضمینی
😍کلی تنقلات ارگانیک و سالم برای کوچولوها رو میتونی اینجا پیدا کنی
https://eitaa.com/joinchat/4257480750C9fa196ab6f
#زمان_دود_کردن_کندر
دود کردن صبحگاهی کُندر در منزل،
سنـت حضــرت رضا (علیه السلام)
بوده است.
اسـتـنـشـاق دود #کندر در اول صبــح،
سبب کاهش رطوبـت مغـز و افزایـش
تـمـرکز می شـود و اسـتـنـشاقــش در
پایان شب، آرام کننـده اعصــاب است.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#کیک_باقلوا
مواد لازم:
آرد 3 استکان
شکر 1 استکان
روغن مایع 1استکان
تخم مرغ4عدد
رنده پوست 1عدد پرتقال
گلاب 1قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1/2قاشق چایخوری
بیکینگ پودر1/2قاشق چایخوری
هل1/4قاشق چایخوری
وانیل کمی
زعفران کمی
پودر نارگیل وپودر پسته به میزان لازم
طرز وتهیه:
ابتدا کف قالب(25 در 35 )را با روغن جامد یا کره چرب کرده آرد پاشی کنید وآرد اضافی آن را کامل بگیرید, 1عدد از زرده ها را جدا کرده وبا1قاشق گلاب وکمی زعفران مخلوط کنید وکنار بگذارید,مابقی تخم مرغها را با شکر و وانیل خوب بزنید تا حجم آن سه برابر و کرم و کشدار شود(حدود10 دقیقه) سپس رنده پوست پرتقال را به آن اضافه کنید,
بعد دور همزن را کند کرده وروغن را بیافزایید وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس
آرد,بیکینگ پودر,جوش شیرین وهل را که سه بار الک کردید کم کم به مواد اضافه کرده وبه آرامی به صورت دورانی مخلوط کنید,مایه را داخل قالب ریخته وسطح روی آن را صاف کنید, مخلوط زرده وگلاب را روی سطح آن بریزید وبا پشت قاشق پخش کنید طوری که از دیواره یکسانت فاصله داشته باشد سپس روی آن پودر نارگیل بپاشید و داخل فر که از 10 دقیقه قبل گرم شده بگذارید ودر دمای 180 درجه بمدت.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹