ساخت ایران|خودرو سفیر
خودروی جیپ 1.4 تنی سفیر از خودروهای تاکتیکی نیروی زمینی کشورمان محسوب میشود که جعبه دنده آن از نوع مکانیکی سینکرونیزه بوده و در دو نوع فرمان هیدرولیکی و معمولی طراحی شده است. این خودرو قادر است انواع تسلیحات و موشکهای ضدتانک مانند طوفان و توسن را با خود حمل کند.
طراحی این خودرو در کلاس تاکتیکی یک و 4 دهم تن به گونهای است که با اندک تغییراتی در ظاهر خودرو، امکان نصب و استفاده از انواع سلاح از جمله موشکانداز 106 میلی متری، موشکانداز تاو، راکتانداز 107 میلیمتری، موشکانداز مالیوتکا و نارنجکانداز GMG فراهم میشود.
در تولید این نوع خودرو، به استانداردهای کیفی روز دنیا توجه ویژه شده و پس از انجام آزمایش های مختلف در شرایط مختلف جغرافیایی ایران و مناطق متعدد عملیاتی، هم اکنون در خط تولید انبوه قرار گرفته است. استهلاک کم قطعات، مصرف کم سوخت، توان بالای موتور، تطبیق با شرایط مختلف جغرافیایی ایران، سیستم تعلیق عالی متناسب با ماموریت نظامی و داشتن اکسل های پرقدرت از ویژگی های این خودرو است.
نیروهای حزب الله لبنان، ارتش سودان، حشد الشعبی عراق و نیروی ضربتی آفریقای مرکزی به مشتریان شماره یک خودروی سفیر تبدیل شدهاند.
#خودرو
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
سورنا4:
ربات انساننمای سورنا 4 با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و پیروز حناچی شهردار تهران در دانشکده فنی دانشگاه تهران رونمایی شد.
نخستین بار پروسه ساخت این ربات از سال 86 آغاز شد و در نهایت در سال 87 رونمایی شد؛ در نسل دوم این ربات معرفی گستردهتری انجام شد و در نهایت با ساخت نسل سوم تمام جهان میدانستند با یک ربات ایرانی روبهرو هستند.
مشخصات ربات:
ربات نسل چهارم چابکتر و کوچکتر است؛ نسل سوم 2 متر قد و 100 کیلوگرم وزن داشت اما این ربات 170 سانتیمتری و 70 کیلوگرم وزن دارد، توانایی راه رفتن ربات 7/. کیلومتر بر ساعت است و میتواند درجا دور بزند؛ این ربات، توانایی دستورپذیری آنلاین دارد؛ درجه آزادی عمل ان 43 است که این میزان آزادی در نسل قبل 31 بود؛ آلیاژ ساخت آن آلمینیوم و منیزیوم است.
#سورنا
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران|موشک های میثاق
میثاق1:
سامانه موشکی دوش پرتاب میثاق-1 از جمله سامانههای دفاع هوایی کوتاه برد ارتفاع پایین است که توسط متخصصان صنایع دفاعی کشورمان طراحی و تولید شده است.
این سامانه قابل حمل توسط نفر بوده و با استفاده از سیستم شلیک کُن فراموش کُن و سر جستجوگر حرارتی هدایت میشود.
سامانه دوشپرتاب میثاق-1 دارای کالیبر 71 میلیمتر و وزن 16.9 کیلوگرم است وبردی بین 500 تا 500 متر دارد. طول موشک این سامانه 1.4 متر است و میتواند در دمای منفی 40 تا مثبت 60 درجه کار کند.
میثاق1 موشکی با طول یک و نیم متر، دارای کمینه برد 500 متر و بیشینه برد 5000 متر، توان درگیری با اهداف در سقف پروازی 4000 متر و کمینه 30 متر است. سرعت این موشک بالغ بر 600 متر بر ثانیه و جرم آن نزدیک به یازده کیلوگرم است که 1.42 کیلوگرم آن را سرجنگی تشکیل داده و جرم موشک با پرتابگر که نفر باید آن را تحمل کند حدود 17 کیلوگرم است.
با توجه به ویژگیهای پرتابگر، عمر انبارداری این موشک بالا بوده، دستور العمل پرتاب ساده و نرخ شلیک بالایی داشته و در دمای منفی40 تا مثبت60 درجه سانتیگراد قابل استفاده است. سامانه هدایت خودکار امکان شلیک کن و فراموش کن را فراهم کرده و به کاربر اجازه می دهد سریعاً موضع پرتاب را ترک کرده و از خطر آسیب دیدن از سوی دشمن کاسته شود.
میثاق1 موشکی با طول یک و نیم متر، دارای کمینه برد 500 متر و بیشینه برد 5000 متر، توان درگیری با اهداف در سقف پروازی 4000 متر و کمینه 30 متر است. سرعت این موشک بالغ بر 600 متر بر ثانیه و جرم آن نزدیک به یازده کیلوگرم است که 1.42 کیلوگرم آن را سرجنگی ت
#موشک
موشک فاتح110:
فاتح 1100" نام موشكی بود كه به همت جهاد خودكفایی سپاه پاسدران و سردار شهید طهرانی مقدم ساخته شد و ایران اسلامی را وارد عرصه جدیدی از تولید موشكها كرد.
موشك بالستیك فاتح 110، یك موشك بالستیك مایل پرتاب است كه تاكنون چند نمونه از آن با حداكثر برد 300 كیلومتر ساخته و به یگانهای موشكی نیروی هوافضای سپاه تحویل داده شده است.
نسل اول از موشكهای فاتح 110 با بردی حدود 250 كیلومتر در سال 81 با موفقیت تست شده و با گذشت زمان، نمونههای جدیدتر این موشك نیز توسط متخصصان و كارشناسان صنایع موشكسازی سپاه تولید شد.
فاتح 110-A، فاتح 110-B، فاتح 110-C و فاتح 110-D نمونههای اصلی این موشك هستند. كار بر روی این موشكها همچنان ادامه دارد و پروژه به روزرسانی موشكهای كلاس فاتح 1100 از سالیان گذشته به منظور ارتقاء نمونههای موجود و دستیابی به نسل جدیدتر این موشكها با قوت در حال پیگیری است.
موشك فاتح 110 موشكی نقطه زن با خطای زیر 10 متر است كه این یكی از مهمترین ویژگیهای این موشك به شمار میرود. این موشك قادر است با طول 8 متر و 86 سانتیمتری خود، سر جنگی 500 كیلوگرمی را حمل كند. وزن مسلح این موشك هم در
#موشک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران|فاتح313
فاتح 313 در میان خانواده موشكهای فاتح از همه برد بیشتری داشته و قادر است اهداف خود را در فاصله 500 كیلومتری، نقطهزنی كند. این موشك برخلاف 4 برادر كوچكتر خود كه از سوخت جامد استفاده میكنند، از "سوخت جامد مركب" بهره میبرد.
شیوه عمل این نوع از سوختها این گونه است كه در بخش انتهایی موشك كه محفظه احتراق و سوخت قرار دارد، برخلاف سوختهای جامد معمولی، سوخت با ماده اكسیدكننده تركیب شده و نهایتا تركیبی از سوخت و ماده اكسیدكننده به صورت بلورهای كوچكی شروع به احتراق كرده و با احتراق آن، موشك به حركت در میآید.
یكی از مهمترین مزایای استفاده از این نوع از سوختها، ایجاد پایداری بیشتر در زمان پرواز موشك است چرا كه در مورد موشكهای سوخت جامد، معمولا ناپایداریهای زیادی در طول پرواز موشك به دلایل مختلف در احتراق موشك به وجود میآید.
#موشک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران|موشک ذوالفقار
روز ۳۱ شهریورماه سال ۹۵ و مصادف با رژه نیروهای مسلح، موشک جدیدی در بندرعباس رونمایی شد. این موشک از نسل فاتح و نمونه ارتقایافته فاتح ۳۱۳ بود. این موشک که ذوالفقار نام داشت، ویژگیهای بیشتری از موشک نسل فاتح را دارا است.
موشک ذوالفقار نسبت به کلاس فاتح تغییرات مهمی کرده است. طول این موشک نسبت به نسل فاتح به خصوص در قسمت موتور و پیشران موشک افزایش داشته، این تغییرات به نحو محسوسی در بالک های کنترلی نیز به چشم می خورد. طراحی فیزیکی این بالک ها از شکل مثلثی به ذوزنقه ای تغییر یافته و به بخش عقبی در قسمت هدایت موشک انتقال یافته است.
سازمان صنایع دفاع شکل دماغه و نوک موشک ذوالفقار را متفاوت از موشک فاتح طراحی کرده و آن را به شکل محدب و مدور بازطراحی کرده و این در حالی است که نوک موشک فاتح شکل سوزنی دارد.
سرعت، از مهمترین فاکتورهایی است که در ساخت موشکها به آن توجه میشود؛ سرعت از دو زاویه در موشک اهمیت دارد؛ یکی از آنها زمان آماده سازی برای شلیک میباشد که از اهمیت زیادی در رزم نظامی برخوردار است؛ گاه در جنگها شرایطی بوجود میآید که موشکها باید به سرعت آماده شلیک شوند؛ سردار دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وقت در مراسم رونمایی از این موشک، زمان آماده سازی آن را بسیار سریع اعلام کرد و این قابلیت موشک ذوالفقار را بسیار تاکتیکی و مهم خواند.
سرعت پرواز تا هدف، معیار دیگری از قدرت موشکهاست. ذوالفقار دارای یک موتور تک مرحلهای است که به کمک سوخت جامد، سرعتی بیش از ۱٫۵ کیلومتر بر ثانیه (نزدیک به ۵ برابر سرعت صوت) دارد.
#موشک
میثاق2:
برد و ارتفاع درگیری در موشک میثاق 2 ثابت مانده اما سرعت آن از 600 متر بر ثانیه به 850 متر بر ثانیه افزایش پیدا کرده است.
فیوز لیزری : فناوری جدید برای دوش پرتاب ها
همانطور که در بالا اشاره شد که موشک های دوش پرتاب از هدایت گرمایی برای یافتن و رسیدن به هدف استفاده می کنند. در مقابل این روش بسیاری از هواگردها و بالگردها از پرتاب گرهای تله حرارتی استفاده کرده و موشک های کروز نیز به سمت کاهش تشعشعات فروسرخ رفتند.
در این میان فناوری جدیدی در برخی از کشورها و در برخی از سامانه های موشکی ایجاد شد که آن فناوری استفاده از فیوز های لیزری در این موشک ها بود. موشک ایگلا اس ساخت روسیه و موشک میسترال ساخت فرانسه از جمله موشک های استفاده کننده از این فناوری هستند. این دو موشک از جمله پر فروش ترین موشک های دوش پرتاب دنیا محسوب می شوند که به کشورهای بسیار زیادی صادر شده اند.
#موشک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران|موشک خلیج فارس
خلیج فارس موشکی بالستیک ،ضدکشتی با سوخت جامد تک مرحلهای، مافوق صوت و با برد ۳۰۰ کیلومتر بوده که بر اساس موشک فاتح ۱۱۰ طراحی و ساخته شده است. این موشک با یک کلاهک انفجاری ۶۵۰ کیلوگرمی تجهیز شده که از سیستمهای بهره برده و از رهگیری آن جلوگیری میکند.
تفاوت خلیج فارس با موشکهای قبلی در این است که دیگرِ موشکها عمدتاً با سرعتی زیرصوت و به صورت کروز عمل میکردند، اما موشک "خلیج فارس" با سرعتی مافوق صوت و به صورت بالستیک از سطح زمین شلیک شده و به صورت عمودی از ارتفاع بالا میتواند هرگونه ناو و یا شناور دشمن را مورد هدف قرار دهد.
این موشک همچنین در مرحله نهایی خود روی هدف قفل میکند، به این معنا که این موشک از سامانه شناسایی و تشخیص هدف برخوردار بوده و میتواند از هر یک از انواع اپتیکی، فروسرخ، راداری یا لیزری باشد که عدم اعلام این نوع هدایت، برای ناشناخته ماندن ماهیت عملکرد سامانه و سختتر شدن مقابله با آن لازم به نظر میرسد. علاوه بر این سامانهای که قابلیت عمل قفل داشته و به پردازشگر هوشمند (دارای هوش مصنوعی) مجهز باشد قطعاً و یقیناً توان تعقیب اهداف متحرک را دارا است. همچنین برد ۳۰۰ کیلومتری موشک خلیج فارس، تقریباً تمام خلیج همیشه فارس و دریای عمان را پوشش میدهد.
با توجه به شکل طراحی دماغه موشک خلیج فارس میتوان به تفاوت بین این موشک و فاتح پی برد. موشک خلیج فارس در نوک کلاهک خویش از یک سامانه الکترواپتیک پیشرفته برای کشف اهداف در هنگام بازگشت به جو بهره میجوید که این امکان را به موشک میدهد تا در زمان حمله مستقل بوده و خود اقدام به کشف هدف می کند.
🌼✨السلام علیک
یا اباصالح المهدے✨🌼
🌼ما چله نشین شب یلدای ظهوریم
✨ما منتظر نوبت برپایی نوریم
🌼ما محو جمال پسر فاطمه هستیم
✨شب زنده نگهدار ، به یلدای ظهوریم
أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج 🌼
ساخت ایران|موشک فاتح مبین
۲۲ مرداد سال ۹۷ با حضور امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نسل جدیدی از موشکهای صددرصد ایرانی به نام «فاتح مبین» رونمایی شد.
«فاتح مبین» مجهز به جستجوگر پیشرفته و هوشمند با قابلیت نقطهزنی در زمین و دریاست که تستها و آزمایشهای خود را با موفقیت به پایان رسانده است.
وی «فاتح مبین» را موشکی چابک، رادارگریز، تاکتیکی و نقطهزن توصیف کرد که قادر است در همه ساعات شبانهروز و شرایط محیطی و جنگ الکترونیک دشمن، اهداف خاص مورد نظر را در روی زمین و دریا تشخیص داده و مورد اصابت قرار دهد.
موشک «فاتح مبین» سومین موشک بالستیک ایرانی علیه اهداف دریایی است که توسط متخصصین صنعت دفاعی کشور طراحی و تولید شده است.
البته نهاد های رسمی مشخصات دقیق این موشک ازجمله میزان دقیق برد و وزن سرجنگی آن را اعلام نکردند.
#موشک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران|موشک هرمز
4 سال پس از رونمایی موشک خلیج فارس و در جریان بازدید حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا از دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه (اردیبهشت 93)، دو موشک دیگر از کلاس فاتح با نام های هرمز 1 (ضد رادار) و هرمز 2 (زمین به دریا) رونمایی شد.
به گفته فرمانده نیروی هوافضای سپاه، بُرد موشک هرمز در حدود 300 کیلومتر بوده و سرعت موشک هرمز۲ نیز بین 4 الی 5 برابر سرعت صوت است.
موشک هرمز1 (ضد رادار) بر خلاف موشکی مثل خلیج فارس که از هدایت اپتیکی بهره میبرد و یا موشک فاتح 110 که از یک سامانه دقیق هدایتی استفاده میکند، از جستجوگرهای امواج راداری بهره برده و به منبع انتشار آنها حمله میکند.
نکته دیگر در مورد سامانه موشکی «هرمز» بحث تحرک بالای این سامانه است که بر روی یک پرتابگر با تحرک بالا قرار دارد.
#موشک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
میثاق3:
این موشک علاوه بر توانایی قفل بر روی حرارت حاصل از موتور هواپیما، توان این را دارد که از تفاوت حاصل از حرارت بین محیط اطراف و بدنه هدف نیز، آن را تشخیص داده و به آن حمله کند. اطلاعات پروازی نظیر سرعت، ارتفاع پروازی و برد این موشک نیز تا حدی به میثاق ایرانی نزدیک است.
اما بحث مهم درباره موشک میثاق 3 بحث استفاده از یک فیوز جدید در این موشک است که بر اساس تصویر منتشر شده می توان آن را تشخیص داد و به این موضوع توجه ویژه کرد.
#موشک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سایت مخفی تولید راکتور در ایران کجاست!؟
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
تجربهی زمانی را به یاد دارید که در یک قدمیِ موفقیت بودهاید، ولی ناگهان از تلاش کردن دست کشیدهاید؟ که در چند قدمی مقصد، متوقف شده و راه رفته را بازگشتهاید؟ چیزی که در این موقعیتها شما را از رسیدن به هدف باز میدارد، صدایی است که از درون، ذهن شما را با پرسش و تردید پر میکند. اعتماد شما به خودتان را به چالش میکشد و در حالی که یک لحظه قبل مطمئن بودید با انجام این کار موفق خواهید شد، زیر گوشتان زمزمه میکند: اگر نتیجهای که فکر میکنی را نداشته باشد چه؟ اگر نتوانی؟ اگر اشتباه کنی؟ و اطمینان شما کمکم آنقدر ضعیف میشود که دست میکشید. و بدتر از همه اینکه این صدای بازدارنده را از درون خوتان میشنوید. در این مبحث شما با ۷ گام برای رسیدن به خودباوری آشنا میشوید.
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
خودباوری برای هر کسی ضروری است. تا حالا چند بار پیش آمده که کاری را که میخواستید نکردهاید یا چیزی را که دوست داشتهاید حتی امتحان نکردهاید، فقط به این دلیل که به قدر کافی خودتان را باور نداشتهاید؟
خیلیها نمیتوانند تواناییهای خودشان را باور کنند، چون دیگران آنها را باور ندارند. ولی همانطور که الینور روزوِلت، استادانه بیان کرده است:
هیچ کس نمیتواند حس حقارت و ناتوانی را به شما القا کند، مگر این که خودتان با او موافق باشید.
با این حال همیشه شک و تردیدهای ناخواسته، راهشان را به ذهن شما پیدا میکنند. مثل مهمان ناخواندهای که چون یک بار از او پذیرایی کردهاید، دیگر دست از سرتان بر نمیدارند. تردیدهایی مثل:
-واقعا میتوانم این کار را بکنم؟
-دیگران از من بهتر و باهوشترند و صلاحیت بیشتری برای انجام این کار دارند.
-اگر من این کار رابکنم یا این حرف را بزنم، دیگران چه فکری میکنند؟
-نمیتوانم خطر شکست را بپذیرم.
-موفقیت برای دیگران است، نه برای امثال من!
اگر بعضی وقتها برای باور کردن توانایی خودتان به مشکل برمیخورید، این نکات را بخوانید، به آنها فکر کنید، لذت ببرید و آنها را تمرین کنید!
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
۱. یادتان باشد که خودباوری، یادگرفتنی است
درجهی خودباوری شما روی سنگ حک نشده، پس غیر قابل تغییر نیست. همهی ما انعطاف پذیریم و میتوانیم تغییر کنیم. حتی میتوانیم فراتر از انتظاراتمان پرواز کنیم. به یاد داشته باشید که وقتی به دنیا آمدید هیچ «میتوانم» و «نمیتوانم»ی در ذهنتان وجود نداشت. بعد ذره ذره، زندگی به شما یاد داد که چطور خودتان را محدود کنید. شما هیچ وقت از یک بچه نمیشنوید: «من آدمی نیستم که بتوانم…» آنها هنوز یاد نگرفتهاند که افقهای دیدشان را محدود کنند و هنوز تحت تأثیر آدمهایی که بدبینی از سراپایشان میبارد قرار نگرفتهاند.
اولین قدم این است که فکرهای محدودکنندهای را که در طول زندگی در مورد خودتان در ذهنتان به وجود آمده پیدا کنید و همه را دور بریزید.
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
۲. به صدایی که در سرتان فکرهای منفی را تکرار میکند توجه نکنید
وقتی دچار تردید میشوید یک لحظه بایستید و گوش کنید. به آن صدای کوچک منفی در درونتان توجه کنید و ببینید این صدا واقعا صدای کیست؟ صدای والدینتان؟ صدای بچههای زورگوی مدرسه؟ مجموعهای از صداهای متنوع زیاد، مربوط به زمانها و اشخاص مختلف؟ یک چیز مسلم است: این صدای خودانتقادگر درونی در اصل صدای شما نیست. ممکن است خودش را طوری جا زده باشد که فکر کنید هست، ولی این صدا واقعا مربوط به شما نیست.
به خودتان بگویید: این صدای من نیست! بعد آن را به چالش بکشید و به تدریج سعی کنید کاملا آن را نادیده بگیرید.
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
۳. نقاط ضعف را به نقطهی قوت تبدیل کنید
دامبو، شخصیت کارتونی بامزهای را که همه به خاطر گوشهای بزرگش مسخرهاش میکردند یادتان هست؟ این تمسخر باعث شده بود که او از گوشهای بزرگش متنفر بشود. ولی با گذشت زمان او توانست از همین گوشها استفاده کند، و دیدگاهش را تغییر و به وضع موجودش رضایت بدهد.
اگر به جای تمرکز بر داشتهها و تواناییهایمان بر کمبودها و مشکلاتمان تمرکز کنیم، فرصت خودباوری را از دست میدهیم. نباید فکر کنیم که بی عیب و ایرادیم؛ ولی البته با تمرکز بر نقاط ضعف برجسته، و بدون تلاش برای اصلاح آنها و بدون توجه نقاط قوتمان هم به هیچ کجا نمیرسیم.
مثلا اگر لجباز و سمج هستید، نکتهی مثبت آن را در نظر بگیرید. اگر از سماجت درست بهره بگیرید تبدیل میشود به عزم و سرسختی. اگر مشکلتان این است که زیاد نگران میشوید، باید بدانید که روی مثبت این ویژگی آن است که قدرت تخیل قویای دارید و میتوانید از آن به نفع خودتان استفاده کنید.
هر باور منفیای را که در مورد خودتان دارید در نظر بگیرید و با کمک خلاقیتتان آن را طوری برگردانید که به یک نکتهی مثبت تبدیل بشود. (دامبو و گوشهایش را به یاد بیاورید.) این کار برایتان سرگرم کننده خواهد بود.
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
۴. قدرتهای برترتان را تقویت کنید
قدرتهای فراطبیعی قهرمانهای مشهور را در نظر بگیرید و قبل از این که روزتان را شروع کنید آنها را برای خودتان بنویسید. این قدرتها ممکن است هر چیزی باشند، مثلا سرعت فوقالعاده، توانایی بالا رفتن از دیوار، پرواز کردن، دیدِ اشعهی ایکسی…یا هر چیزی که به ذهنتان رسید. دارید از خودتان میپرسید چرا این کار را به شما پیشنهاد میکنم؟ دلیلش این است که «مجهز کردن» ذهنتان با فکر کردن به این ویژگیهای مثبت واقعا میتواند در رفتارتان مؤثر باشد.
علاوه بر این قدرتهای فوقالعاده، همهی ویژگیهای مثبتی را که به ذهنتان میرسد بنویسد. نه فقط آنهایی که در خودتان میبینید، بلکه هر ویژگیای که به نظرتان مثبت است. هر صبح، قبل از خروج از خانه آنها را بنویسید. مثلا فهرست من میتواند شامل این موارد باشد:
قدرت
وقار
آرامش
هوش
شوخطبعی
سخاوتمندی
تیزهوشی
کاریزما
خوشرویی
شهرت
اراده
و این فهرست را میتوان همین طور ادامه داد. من از شما نمیخواهم که روی ویژگیهایی که دارید، یا حتی بعدا میخواهید به دست بیاورید تمرکز کنید، فقط میخواهم توجهتان را روی کلمات بگذارید. هر روز چند دقیقه برای نوشتن آنها و چند دقیقه برای نگاه کردن به این فهرست وقت بگذارید. اشکالی ندارد اگر فهرستتان هر روز تکراری باشد. به معنیای که هر کدام از این کلمات واقعا برای شما دارند، فکر کنید.
تعجب میکنید وقتی ببینید چطور همین کار ساده، ضمیر ناخودآگاه شما را تجهیز میکند.
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
۵. مربی انگیزهبخش خودتان باشید
اگر شک و تردید با قیافهی زشتاش از درون شما سربرمیآورد و نمیگذارد تصمیم درست را بگیرید، تصور کنید خودتان (آن بخش هوشیار خودتان)، مربی آن بخش سرکش و نگران وجودتان است؛ این همان کسی است که باید با او مشورت کنید. فکر کنید اگر یک نفر که با تمام وجود او را باور دارید دچار شک و تردید میشد به او چه میگفتید؟ بعد بنشینید و همان حرفها را به خودتان بزنید.
پس اگر دارید برای مصاحبهی شغلی میروید و ناگهان «صدای خودتان» را میشنوید که شروع به بیان تردیدهایش میکند، چند دقیقه وقت بگذارید. بنشینید و چشمهایتان را ببندید و به عنوان مربی، خودتان را راهنمایی کنید:
«ببین، تو از پسش بر میای. طبیعیه که نگران باشی، ولی این فقط نشون میده که کاری که میخوای بکنی برات اهمیت داره. تو همهی تجربه و صلاحیت لازم رو داری. حالا دیگه ناله کردن بسه، بلند شو و انجامش بده! حتی اگر نتونی این کارو به دست بیاری، بازم با نشون دادن تمام تلاشت باعث افتخار منی.»
در ذهنتان یک مربی موقر، با رفتار دوستانه و رُکگو را مجسم کنید. مثل آدمی که میشناسید، یا دوست دارید بشناسید. حرف زدن با خودتان به عنوان یک نفر دیگر (البته در خلوت ذهنتان) در چنین شرایط پراسترسی، باعث میشود که اعتماد به نفستان به سرعت بالا برود.
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
۶. تمرین کنید که خودتان را به جای قهرمانها بگذارید
گذاشتن خودتان به جای قهرمانها، تمرین بسیار خوبی برای افزایش خودباوری است.
یک بار پسربچهای را درمان کردم که مبتلا به اِمیتوفوبیا (در مورد او، ترس از استفراغ کردن دیگران) بود. او برای من در مورد زمانی گفت که خواهرش مریض بوده و او به شدت میترسیده است. بعدا متوجه شدم که او عاشق فیلمهای آرنولد شوارزینگر است. من با او در مورد این که آرنی اگر در موقعیت او بود چطور با بیماری خواهرش کنار میآمد صحبت کردم. من این پسربچه را از طریق هیپنوتیزم وادار کردم ببیند که چطور این مردِ قویِ اتریشی تبار (شخصیت مورد علاقهی او) قهرمانانه با استفراغ کردن دیگران کنار میآید! بعد پسربچه را وادار کردم واقعا تصور کند که خودش آرنی است و ببیند در این صورت چطور با بیماری دیگران و چنین شرایطی برخورد میکند.
او توانست با «وام گرفتن» از ویژگیهای شخصیتی قهرمان مورد علاقهاش و حفظ آنها برای خودش، بر فوبیای سختی که او را رنج میداد چیره شود. برای این پسربچه راحتتر بود که تصور کند آرنی با بیماری دیگران کنار میآید، نه خودش.
او ذره ذره، رفتار خونسرد، آرام و قاطع قهرمانش را در خودش شکل داد.
به موقعیتی فکر کنید که کمبود خودباوری شما را بازداشته است. بعد قهرمان خودتان را تصور کنید ( قهرمان شما ممکن است هر کسی باشد، از رهبران جهانی و قهرمان فیلمها گرفته تا آدمی که آخر همین خیابان خودتان زندگی میکند) چشمانتان را ببندید و مجسم کنید که او چطور «قهرمانانه» با همین موقعیت کنار میآمد. بعد چند لحظه تصور کنید که جای او هستید؛ در همان شرایط و موقعیت ولی شما آن قهرمان هستید
{مجله علمی پالس وان}
۶. تمرین کنید که خودتان را به جای قهرمانها بگذارید گذاشتن خودتان به جای قهرمانها، تمرین بسیار خوبی
این کار را تا زمانی که حس کردید میتوانید ویژگیهای او را در خودتان به وجود بیاورید ادامه بدهید👆👆
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
۷. یک تصویر قوی از خودتان بسازید
صرفِ متقاعد کردنِ خودتان به اینکه میتوانید کاری را انجام بدهید برای رسیدن به خودباوری کافی نیست. خودباوریِ حقیقی زمانی به دست میآید که به تدریج بتوانید به درجهای برسید که خودتان را در حال آرامش اجتماعی ببینید؛ در حالی که کاری را که میخواهید شروع کردهاید، کتابی که را میخواستید نوشتهاید و یا هر چیز دیگری را که لازم بوده باور داشته باشید انجام دادهاید و همان آدمی شدهاید که میخواستید.
این عادت را برای خودتان به وجود بیاورید که هر روز چند دقیقه بنشینید و چشمهایتان را ببندید و خودتان را ببینید که با قاطعیت، آرامش و قدرت رفتار میکنید. این تمرین تصویرسازی قوی به این معنی است که شما میتوانید از خودتان یاد بگیرید که چطور اعتماد بهنفس و خودباوری داشته باشید، و طوری عمل کنید که شانس موفقیتتان به حداکثر برسد. تصور کنید دارید خودتان را در تلویزیون میبینید. بعد آن «شما»یی که در تلویزیون است یادتان میدهد که چطور با خودباوری عمل کنید. خواهید دید که هر چه بیشتر این تمرین را تکرار کنید، بیشتر شبیه آن آدمی میشوید که در صفحهی تلویزیون میبینید.
https://eitaa.com/pulse1/10◼️