✍️چاووش وحدت
8جمادی الثانی 1377رحلت مصلح کبیر علامه سید شرف الدین عاملی است :
آیت الله بروجردى رحمه الله، ایشان را فخر عالم اسلام دانسته، فرمودهاند: «قدرت بیان و نثر شیواى مرحوم سید شرفالدین و متانت و قوه استدلال او کم نظیر بود».
امام خمینی رحمه الله بعد از شنیدن خبر ارتحال او، ضمن تعطیل کردن درس فرموده بودند: «هشام بن حکم زمان ما از دنیا رفت».
مرحوم آیت الله العظمى سید ابوالحسن اصفهانى، علامه شرفالدین را داراى شرایط مرجعیت مطلق شیعه مىدانست و خطاب به او گفت: «حوزه علمیه نجف محتاج شما است. به آن جا بیایید و امورى را که به من مربوط است (امور مرجعیت کل جهان تشیع) متصدى شوید».
مرحوم آیت الله العظمى سید محسن حکیم، در مورد ایشان مىفرمود: «سید شرفالدین منبع رحمت و احسان بود و همگان از رحمت و احسان او بهرهمند مى شدند».
علامه امینى رحمه الله مى فرمود: «شرفالدین یکى از قلههاى رفیع تشیع است و یکى از درفش هاى افراشته اسلام. او در این روزگار نماینده عظمت سادات و بنى هاشم است. شیعه را مىسزد که به شرفالدین افتخار کند و به دانش سرشار و شرف تابان و پارسایى عمیق و منطق فصیح و تبلیغات سودمند او». همچنین ایشان، آن دانشمند آگاه را مصلح کبیر لقب داد و فرمود: «مصلح کبیر، آیت الله سید عبدالحسین شرفالدین عاملى... شخصیتى که مورد توجه و ستایش امت اسلامى است، پیوسته جهت اصلاح امت و تبلیغ اسلام، راهگشاى مسلمانان بوده و فداکارى شایسته نموده است. خدا او را جزاى خیر دهد».
محدث قمی رحمه الله مى نویسد: «سید جلیل، عامل فاضل، محدث کامل، آقا سید عبدالحسین بن شریف یوسف بن جواد بن اسماعیل بن محمد شرفالدین که صاحب مصنفات فائقه و مؤلفات نافعه جلیله است... و من در بیروت به خدمت این سید شریف رسیدم. ادام البارى برکات وجوده الشریف و اعانة نصرة الدین الحنیف».
آیت الله سید ابوالقاسم خویى درباره علامه شرف الدین ـ که دو بار او را ملاقات کرده بود ـ چنین مى فرمود: «در اخلاق نیکوى او، عظمتى بى نظیر دیدم. حضور ذهنى شگفت انگیز در مسائل علمى داشت... هیچ کس از جهاد او در راه عزت و عظمت اسلام بىخبر نیست. شرفالدین به بهترین روش از شریعت اسلام دفاع کرد و مذهب جعفرى را یارى نمود و امت اسلامى را به اصلاح و سازندگى فراخواند. خدایش جزاى خیر دهد».
@qavami
✍️امروز قبل از ظهر به مدت دو ساعت شورای عالی امامت و امارت شهداد کرمان تشکیل شد با ریاست امام جمعه و نیابت بخشدار و با حضور شهردار، رییس شورای شهر، فرمانده سپاه بانوان، مشاور فرهنگی مرکز امامت و امارت کشور (همه محترم)، دبیر محترم شورا آقای عباس دژالون هم نظم جلسه را به عهده داشتند. مقرر شد نام 240 کارگزار محلات 8 گانه به بخشدار محترم برای معرفی به ادارات و نهاد های اجرایی، قضایی و شورای شهر ابلاغ گردد. ضمنا این اسامی برای دانشگاه علمی کاربردی هم ارسال شود تا امکان شرکت در رشته مدیریت محله این عزیزان به عنوان کار آموز و دانشجو فراهم شود. بر این نکته هم تاکید شد که مقامات محلی باید مشکلات محله را کشف و حل کنند و در صورت ضرورت به مقامات بخش مراجعه داشته باشند.
@qavami
✍️در طول اقامت در شهداد کرمان از محلات بروجردی ،مسجد جامع ،تکیه فاطمیه ، تکیه سجاد ،شهید گمنام ،همت آباد سفلی بازدید و پایش به عمل آمد وضمن دریافت گزارش از این محلات راه حل های لازم برای پیشرفت به آنان ارائه گردید .
@qavami
✍️الگوی جامع امامت و امارت در کشور به شکل منظم در حال پیش رفت است .از فردا به مدت 5 روز در خراسان رضوی (مشهد و نیشابور ) در این جهت برنامه خواهم داشت (انشا الله)
@qavami
✍️از فرمایشات امام خامنه ای امروز وحوب عینی شرکت در انتخابات پیش رو را استنباط کردم .
@qavami
✍️امروز امام خامنه ای رهبر مقاومت اسلامی جهان نشانه های پیروزی مبارزان غزه را آشکار دانست.
@qavami
✍3دیماه 1297 - صدور نخستین شناسنامه ایرانی که آن زمان با نام سجل شناخته شده بود برای دختری به نام فاطمه .
@qavami
هدایت شده از خبرگزاری شهرستان شهداد🇮🇷
جلسه و نماز جماعت مسجد همت آباد سفلی ، دهستان تکاب در راستای طرح الگوی مدیریت اسلامی ، اتحاد امامت و امارت با حضور حضرت آیت الله سید صمصام الدین قوامی برگزار شد.
ارسال تصاویر و گزارش: مسئول فرهنگی مسجد همت آباد سفلی ، دهستان تکاب
✍خبرگزاری شهرستان شهداد
📸اخبار مربوط به شهداد
https://eitaa.com/shahdade_man🇮🇷
#نشست_علمی
🔰موسسه آموزش عالی حوزوی ائمه اطهار «علیهم السلام» مشهد مقدس، به مناسبت برپایی نمایشگاه تخصصی آثار فقهی حوزه علمیه خراسان برگزار می کند:
🌀 نشست علمي: الگوي فقهي مديريت مرحوم آيت الله العظمي فاضل لنكراني(ره)
🎙با حضور: استاد سيد صمصام الدين قوامي
مدرس خارج فقه الاداره حوزه علميه قم و مدير بنياد فقهي مديريت اسلامي
📅 زمان: دوشنبه، 4 دی ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰
🕌 مکان: مشهد مقدس، خیابان آیت الله بهجت «رحمه الله»، بین کوچه ۹ و ۹/۱، مرکز فقهی ائمه اطهار «علیهم السلام»، سالن اجتماعات
#نمایشگاه_آثار_فقهی
#نشست_علمی
#مرکز_فقهی_ائمه_اطهار(ع)
#مشهد
🕌 واحد پژوهش موسسه آموزش عالي ائمه اطهار(ع) مشهد مقدس
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4076864067Cac477637e5
✍قبل از غروب در مدرسه فقاهت در جوار حرم رضوی با ریاست محترم ومدیر محنرم مرکز فقه تخصصی این مدرسه گفتگویی در ماهیت فقه الاداره داشتیم ظاهراً آقایان تمایل به اقامه این فقه در مرکز مزبور دارند که نیاز به رایزنی وتمهید بیشتری دارد. بعد نماز جماعت حرم را توفیق یافتم.
@qavami
✍موقتا در سویت مرکز فقهی ائمه اطهار مشهد اقامت دارم از آقای مشکانی تشکر میکنم.
@qavami
هدایت شده از مدیریت در اسلام
▪️شاخصههای محلۀ مطلوب (۵۲)/محور چهارم: #معنویت_در_محله
۴۷. نشاط، شادی، مفرح بودن، سلامت جسمی و روانی و عاری از بیماریهای ناشی از روش غلط زندگی و تغذیه
از جمله فرهنگهای مهم حاکم بر محله فرهنگ سلامت مبتنی بر تغذیۀ سالم و عادات صحیح و سالم زندگی است که نماد آن شادی، نشاط و سرزندگی مشهود محل میباشد. بخش عمدۀ این فرهنگ به دست توانمند سلامتیار بهعنوان نمایندۀ وزارت بهداشت در محل محقق میشود؛ با کمک دیگر یاران محله منجمله آموزشیار، ورزشیار، فرهنگیار، مشاوران و غیرهم. قبلاً گفتیم که سلامتیار نماد تعامل و همافزایی طب جدید و قدیم است. او باید با بهرهگیری توأمان از اصیلترین و جدیدترین روشهای پیشگیری و درمان مبتنی بر اصول طب اسلامی-ایرانی، آداب صحیح تغذیه و عادات سالم زندگی را مستمراً به اهالی آموزش دهد. وی همچنین باید به کمک دیگر یاران محله یک نظام جامع سلامت شامل اقدامات عملیاتی کافی و مؤثر را برای محله تهیه کند و خود نیز اجراء آن را به عهده بگیرد. پیشگیری و مقابله با زمینههای تولید امراض در محله، آموزش نسبت به انواع و اقسام مراقبتهای بهداشتی و درمانی برای تمام اقشار و درمان بیماریها با استفاده از کادر مجرب پزشکان از جمله وظائف سلامتیار است. سلامتیار میتواند بهعنوان پزشک خانواده به شکل محلهمحور فعالیت کند و برای تمام خانوادهها و افراد محل پروندۀ سلامت تشکیل دهد و نظارتها و مراقبتهای لازم را اعمال نماید.
@madineyefazele